Home / Actualitate / Au fost MII DE PERSOANE la protestul pentru Libertate!

Au fost MII DE PERSOANE la protestul pentru Libertate!

Incorect Politic
Septembrie 20, 2020

Posted by Starea de Libertate on Saturday, September 19, 2020

Via ActiveNews:

Mii de oameni s-au adunat în Piața Universității pentru a protesta împotriva măsurilor totalitariste impuse de autorități și a obligativității măștii, protestul fiind organizat de Pompiliu Diplan de la StareaDeLibertate.

Oamenii cer ca masca de protecție să nu mai fie obligatorie în instituțiile de învățământ și spun că este inuman felul în care mininstrul Educației a organizat desfășurarea anului școlar. ”Nu vrem să fim o nație de sclavi”, ”Libertate”, ”Trădătorii” și ”Jos masca” sunt scandările care se aud în centrul Bucureștiului, la kilometrul zero.

Oamenii spun că susțin „modelul suedez”, care nu a impus măsuri de restricție, țara nu a fost închisă, iar măștile nu sunt obligatorii

Majoritatea celor care au ieșit în stradă sunt părinți care cer public demisia Monicăi Anisie și care au semnat o petiție în acest sens. Protestatarii susțin că purtarea măștii la școală este „o reeducare forțată a tinerelor generații, o reeducare de tip comunist sau nazist”.

„Pe 19 septembrie copiii noștri vor fi deja în cușcă și cu botniță. Aceasta NU este educație liberă. Este o reeducare forțată a tinerelor generații. Reeducare de tip comunist sau nazist. Copiii sunt dresați și condiționați ca animalele. Acesta este noul program ȘCOALA ALTFEL: ÎN CUȘCĂ ȘI CU BOTNIȚĂ! Practic se reînființează ȘCOLILE DE CORECȚIE, unde copiii sunt tratați ca delincvenți minori. Cum poți să înveți la materia ”Educație civică” despre drepturile și libertățile cetățenești când te afli într-o cușcă școlară? Cum poți să înveți la Istorie despre Revoluția Franceză sau Declarația de Independență a SUA, când ai masca de figură, ca sclavii pe plantație? Ce vor înțelege acești copii despre valorile libertății și dreptății, când ei vor fi îngrădiți îngrozitor, în timp ce le învață? CEREM ANULAREA RESTRICȚIILOR ABERANTE ȘI A EDUCAȚIEI ONLINE! Nu există studii sau probe științifice privind riscurile SarsCov2 asupra copiilor, nici privind transmiterea, nici privind efectele letale. Dimpotrivă, după 6 luni de așa zisă pandemie se constată că impactul Covid la copii este insignifiant”, spun organizatorii mitingului.

4 comments

 1. Atât democrațiile capitaliste cât și dictaturile comuniste au folosit cele mai eficiente metode de a ține populația sub control: frica și foamea.

 2. Daca erau romanii inarmati, era altceva !

  Philippe Ploncard d’Assac isi sfatuieste poporul francez, din aceleasi motive, sa se inscrie la cluburile de purtat arme si sa-si faca rost de arme personale !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Intrucat criminalii distrugatori ai Frantei nu vor ceda conducerea tarii decat fortati cu arma in mana !
  Demonstratiile nu mai ajuta ! Criminalii insarcineaza politia sa bestializeze , sa mutileze si sa traga in demonstranti, chiar ucigandu-i de la cativa metri !
  Asa cum s-a vazut cu vestele galbene .

  Demonstratiile nu impresioneaza criminalii .

 3. Carolina, cata dreptate ai! Acesti nemernici, criminali, nu pot fi indepartati decat printr-o noua revolutie franceza! Acelasi lucru se poate petrece si in Romania! Altfel , nu vad cum scapam de guvernantii criminali!

  • Alex, aceste demonstratii sunt deocamdata excelente si foarte utile intrucat reprezinta etapa absolut necesara pentru constientizarea maselor de romani .
   Si oamenii sistemului au multe de aflat de la romanii nostri caci sunt oribil de retardati si de inchistati in tiparele lor lucrative .
   Deci demonstratiile sunt absolut necesare .
   Sincer, sunt mandra de romanii care au vorbit – au minti viguroase si sunt foarte motivati !
   In mod sigur numarul lor va creste .
   Felicitari redactiei pentru videourile expuse !
   Mi-au dat mari sperante pentru viitor : se vor coagula multe forte in timp !
   Cred ca si armata si politia va trece de partea poporului !
   In Franta lumea deja recunoaste ca Franta nu va scapa fara razboi civil !!!
   Dar zbaterea va fi feroce !Si in Germania, desi cifrele au fost trucate de medii, la demonstratiile la care a venit si Kennedy, au fost 2.000.000 oameni raspanditi pe diverse strazi – cifra data initial de politie, dupa care politia a retractat . Prea tarziu .
   Doamne ajuta-ne si pe noi si pe ei !
   Vad ca englezii actioneaza si ei ! Si foarte multi altii din diverse tari!
   Revolta creste .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *