Home / Internațional / Partidul Verzilor vrea să le interzică etnicilor nemți accesul la o treime din locurile de muncă din propria țară

Partidul Verzilor vrea să le interzică etnicilor nemți accesul la o treime din locurile de muncă din propria țară

Incorect Politic
Septembrie 25, 2022

Partidul Verzilor vrea să le interzică etnicilor nemți accesul la o treime din locurile de muncă din propria țară

Partidul Verzilor vrea să le interzică etnicilor nemți accesul la o treime din locurile de muncă din propria țară

Via R3Media:

O treime din locurile vacante din orașul Hanovra vor fi rezervate exclusiv solicitanților migranți, potrivit noilor propuneri ale Verzilor locali.

„Un primar verde face diferența!” a scris Filiz Polat, de origine turcă, directorul general al grupului parlamentar al Verzilor, într-un tweet de miercuri, care a confirmat că „până la sfârșitul anului 2026, o treime din toate posturile nou anunțate din oraș ar trebui ocupate de candidați cu istoric de migranți”

Proiectul de rezoluție propus de comitetul de integrare al orașului, care este format în prezent din politicieni Verzi, SPD și CDU, spune că „procentul țintă pentru toți angajații noi este de 30%”, pentru a crește semnificativ ponderea persoanelor cu rădăcini străine în cadrul administrației locale.

În plus, orașul va stabili o campanie de publicitate pentru a „motiva tinerii din familii de imigranți să profite de gama largă de oportunități de formare și studii din capitala statului”, pentru a consolida ferm statutul Hanovrei ca „oraș de imigrație”.

Campania va cuprinde o „Zi a Diversității” în școlile locale, dezvoltând în același timp „coaching-ul antirasist” în rândul autorităților și organismelor publice. De asemenea, va fi acordat un premiu pentru „companiile migrante” din zona locală.

Primarul Verzilor, Belit Onay, și el cu origine turcă, a susținut cu putere agenda partidului de la preluarea mandatului în noiembrie 2019.

Planul a atras critici din partea oponenților politici care consideră propunerea ca fiind ilegală.

Alexander Graf Lambsdorff, un membru FDP al Bundestag-ului, a declarat că planul este „evident neconstituțional, dacă înțeleg corect Legea noastră fundamentală”.

„Ce se întâmplă cu celelalte două treimi?” Lambsdorff l-a întrebat pe Polat într-un tweet. „Sunt rezervate etnicilor germani?” a adăugat el, sugerând că orice formă de discriminare în favoarea fie a „etnicilor germani”, fie a „celor cu origini migrante” pentru un anumit post vacant ar fi neconstituțională, conform Remix News.

2 comments

  1. “Ce se întâmplă cu celelalte două treimi?”

    Probabil că ar fi accesibile oricui, la fel ca aici:

    https://www.monitoruldevrancea.ro/2006/05/05/locuri-speciale-la-facultate-pentru-romi/

  2. CASTA MAI TEMBELA CA VERZII, N-A EXISTAT IN TOATA ISTORIA OMENIRII : E LA FEL SI IN BELGIA UNDE AU REUSIT SA FALIMENTEZE TARA PRIN INCHIDEREA CENTRALELOR NUCLEARE .
    Prim ministrul belgian De Croo face parte dintre Young global leaders de la Davos – e clona estropiatului Klaus Schwab .

    Dar toate guvernele EU sunt infestate cu ei : sunt putine tari care nu au fost inca preluate de pegra lor purulenta !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.