Home / Chestiunea Jidănească / Parlamentul Antiromânesc legalizează barbaria cușer – sacrificarea animalelor după tradiția jidovească

Parlamentul Antiromânesc legalizează barbaria cușer – sacrificarea animalelor după tradiția jidovească

Incorect Politic
Noiembrie 17, 2022

Parlamentul Antiromânesc legalizează barbaria cușer – sacrificarea animalelor după tradiția jidovească

Via Inpolitics:

Presa israeliană, de la agenția JTA la The Times of Israel publică o știre de maximă greutate, conform căreia autoritățile române ar fi adoptat joi, în parlament, o lege care recunoaște și permite sacrificarea rituală a animalelor, conform tradiției evreiești. Presa israeliană citează un comunicat al Conferinței Rabinilor Europeni care salută această mișcare drept un exemplu „istoric” pentru alte țări din Europa.

”România adoptă o „lege emblematică” care garantează dreptul la sacrificare cușer” titrează The Times of Israel.

Conform ritualului kusher (kosher, cușer), animalelor li se taie gîtul, iar sîngele este lăsat să se scurgă, proceduri care intră în contradicție cu normele europene de sacrificare fără dureri a animalelor din abatoare.

Parlamentul Antiromânesc legalizează barbaria cușer - sacrificarea animalelor după tradiția jidovească

Noua legislație adoptată de parlamentul României vine la aproape un an după ce o instanță a UE a menținut interdicțiile privind metodele tradiționale musulmane și jidanești de sacrificare a animalelor pentru hrană, în două state belgiene.

Liderii și organizațiile jidovești au denunțat decizia – pe care ambasadorul israelian în Belgia a descris-o drept „catastrofală și o lovitură pentru viețile evreilor din Europa” – și au continuat să facă presiuni asupra UE pentru permiterea ritualului.

„Sper ca alți lideri din toată Europa să urmeze inițiativa Parlamentului României, valorificând și protejînd continuu viitorul vieții evreiești pe continentul european”, a declarat președintele Conferinței Rabinilor Europeni, rabinul Pinchas Goldschmidt, care a participat la ceremonia de semnare de la București.

Multe țări europene interzic sacrificarea animalelor fără a le asoma mai întâi, activiștii pentru drepturile animalelor spunînd că este o procedură mai umană, doar că ea nu este permisă de legea jidovească. Mai multe țări acordă excepții pentru shechita, cum se numește procedura sacrificării kusher, potrivit Conferinței Rabinilor Europeni, iar România a permis anterior o astfel de excepție, dar noua lege bate în cuie dreptul la shechita.

Parlamentul Antiromânesc legalizează barbaria cușer - sacrificarea animalelor după tradiția jidoveascăSluGoiul Ciolacu alături de stăpânii jidani

Din punct de vedere istoric, activiștii pentru drepturile animalelor au fost susținători fermi ai interdicției, iar în ultimii ani, partidele europene de dreapta anti-imigrație s-au alăturat campaniilor împotriva sacrificării rituale, mai ales din cauza opoziției lor față de imigranții musulmani.

În UE sacrificarea rituală este ilegală în țări precum Danemarca, Suedia, Finlanda, Estonia, Slovenia și anumite părți ale Belgiei.

La semnarea legii a fost prezent Silvio Vexler, președintele Federației Comunităților Evreiești din România și reprezentant al minorității evreiești în parlamentul României și i-a mulțumit rabinului șef al României, Rafael Schafer, pentru rolul său în promovarea legislației.

Preşedintele Camerei Deputaţilor din România, Marcel Ciolacu, s-a declarat „mândru să ocrotească și să susțină comunitatea evreiească” şi că noua lege îi va ajuta pe jidanii din România „să-şi practice liber credinţa” mai relatează presa din Israel.

Singura problemă e că nu e deloc limpede cine și cînd a adoptat această lege în România și la ce semnare ar fi participat Ciolacu.

Inpolitics a contactat mai mult deputați și senatori din comisiile pentru agricultură și industrie alimentară, care spun că nici măcar nu au auzit, necum să fi votat asemenea propunere legislativă. Pînă în acest moment în România se înregsitrează doar un ordin al ANSVSA privind protecția animalelor în timpul sacrificării kusher.

Pe siteurile celor două Camere nu apare nicio referire la legea în cauză, nemaivorbind că joia nu e zi de plen în parlament, deși presa israeliană spune că legea a fost votată joi.

Și totuși, luni a avut loc la București, la Templul Coral, reuniunea Rabinilor Șefi din Europa, în premieră după revoluție în România, la care a participat și președintele Camerei Deputaților, la invitația Federației Comunităților Evreiești din România. Ciolacu a postat pe Facebook imagini de la reuniune și un text omagial, în care nu suflă vreo vorbă, însă, despre legea sacrificării kusher. Deputatul jidanilor din România, totodată președintele Condeferației Comunităților Evreiești, Silviu Vexler, nu a putut fi contactat de Inpolitics pentru lămuriri.

Informații de ultimă oră intrate în posesia noastră susțin că, de fapt, nu e vorba de adoptarea niciunei legi, iar Marcel Ciolacu și Silviu Vexler au semnat, zilele trecute, doar un proiect legislativ pentru legalizarea ritualului kusher, care urmează să fie depus în viitor în Parlament spre adoptare.

Cum a ajuns simpla inițiere a unui proiect legislativ să devină în presa israeliană, atît de profesionistă altminteri, ca fiind o lege gata votată rămîne un mister.

Explicabil, cel mult, prin înscrierea lui Ciolacu în corul lobbystilor jidani pe lîngă Bruxelles pentru anularea interzicerii ritualului kusher în întreaga uniune. Pînă cînd proiectul de lege nu va fi depus în parlament nu vom ști dacă el conține referiri similare și la ritualul halal al musulmanilor, sau vizează strict ritualul jidovescl.

Despre barbaria acestui ritual primitiv puteți afla mai multe aici:

Historic Victory: Following Israel’s Example, U.S. Kosher Authority Bans ‘Shackle and Hoist’ Slaughter

Atenție, materialul conține imagini cu animale torturate și ucise.

36 comments

 1. Film extraordinar: o vaca chinuita indescriptibil ucisa prin scurgerea lenta a sangelui din tot trupul : astfel se moare lent in chinuri si dureri atroce .Indescriptibile .
  Sunt diabolici acesti tortionari !
  De aceea au fost izgoniti tot timpul de sute de ori din mijlocul popoarelor care nu i-au mai suportat !
  Si acum si-au instalat acest ” mod de viata” in Romania, legiferandu-l !

  CE DECADERE INUMANA II FACE PE ROMANI SA-I TOLEREZE ???

  DAR JIDOVII CARE NU-I APROBA, DECE TAC IN ROMANIA ?

 2. Rabinul Goldschmidt trage şi sfori pro Zelensky la Bucureşti.
  După cearta dintre preşedintele rus Vladimir Putin şi organizaţiile evreieşti cu mare trecere şi sforării în Rusia (Jewish Agency for Israel şi mişcarea hasidică Chabad, în primul rând) din cauza conflictului Rusiei cu Ucraina lui Zelensky, rabinul-şef Pinchas Goldschmidt a intrat în conflict cu Putin şi a părăsit Rusia în iulie 2022, îndemnând evreii să lupte contra Rusiei lui Putin.
  Postare pe Twitter din 27 octombrie 2022 a rabinului:
  „Un atac al guvernului rus împotriva mişcării Chabad – scria Goldschmidt -, precum și atacurile împotriva Jewish Agency for Israel, sunt acte antisemite împotriva noastră a tuturor. Repetăm apelul nostru către toți frații și surorile noastre care sunt încă în Rusia și care sunt capabili să părăsească țara, să facă acest lucru.“
  https://twitter.com/PinchasRabbi/status/1585553888060530690
  Din august 2022 el vine pe la Bucureşti şi susţine Ucraina şi, de aceea, nu trebuie să ignorăm şi sforăria anti-Rusia pe care o face, inclusiv prin reuniunea din 14-15 noiembrie 2022 de la Templul Coral şi Palatul Parlamentului, condusă de acest Goldschmidt, a rabinilor europeni cu oficialii români Ciucă, Ciolacu, Predoiu s.a.m.d.

  “Jewish Agency for Israel” (Agenția Evreiască) este, de fapt, în plan nedeclarat, reţeaua proprie globală de spionaj şi serviciu secret ale sionismului, creată în 1929 în SUA.
  https://www.incorectpolitic.com/putin-ii-da-afara-pe-jidani-agentia-evreisca-pentru-israel-a-fost-somata-sa-si-inceteze-operatiunile-pe-teritoriul-rusiei/

 3. Situația e mai gravă decât pare : După cea mai mare sinagogă din Europa construită în România, iată că și recunoașterea acestui ritual barbar și sângeros demonstrează că Marele Israel are toate șansele să ia ființă în România !
  Mai ales că Marele Israel al lui Zelenski este pe cale de a deveni Marele Măcel !

 4. Or vrea să îşi facă măcelărie cuşer evreiască în România şi evreii bogaţi din Ucraina şi Rusia, ale căror interese le reprezintă noul prieten al lui Ciolacu, rabinul şef Pinchas Goldschmidt. Deja mulţi oligarhi ucraineni au tăbărât pe avocaţii români de top să le facă firme în România, după ce şi-au părăsit ţara la începutul războiului, voind să îşi extindă sau să îşi mute afacerile între români, cum arăta avocatul Gabriel Zbârcea, managing partner al casei de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii, într-un interviu pentru Justnews în 29 septembrie:
  „războiul din Ucraina, pe noi, firmele de avocatură… poate oferi o oportunitate. Sunt clienți, multinaționale, care migrează din Ucraina spre România sau spre alte piețe, care au venit către noi, sunt materii noi de drept pe care le aprofundăm (sancțiuni, statutul juridic al emigranților si refugiaților, relocarea afacerilor din spațiul extracomunitar in Romania, etc). Sunt clienți foarte importanți ucraineni, de pildă, unul dintre cei mai mari jucători din piața pariurilor sportive din țara vecină, ce deținea cam 90 % din piață, a venit către noi. De asemenea, clienți importanți, jucători pe piața de energie. Deci, pentru noi, cel puțin din perspectivă strict economică, acest război poate fi o oportunitate.“
  Iar majoritatea oligarhilor ucraineni, în proporţie de 3 din 4, sunt evrei.

 5. Politicienii şi decidenţii români i-au pupat din plin pe rabinii evreii veniţi la Bucureşti,
  căci aproape toată lumea politică românească nu ştie ce cur de israelian sau de evreu american ori global să mai pupe! Aşa de mulţi evrei avem deja, că vor sa taie „ritual“ (barbar, ca salbăticii) animalele, agonizându-le, care tebuie musai să traiscă spama şi să-şi consume moartea, ne-asomate?
  E clar ca legea e dată în primul rând pentru secta Chabad Lubavici (evreii habotnici), care are mare influenţă asupra politicienilor de pretutindeni şi deţine mari bucăţi din economia României, inclusiv cel mai mare mall, AFI Cotoceni din Bucureşti.
  https://www.incorectpolitic.com/chabad-lubavitch-in-spatele-celor-mai-mari-fonduri-de-investitii-din-romania/
  Iar şeful PSD Marcel Ciolacu a fost peste tot zilele acestea, în cele trei locaţii, cu rabinii evrei veniţi la Bucureşti, şi a semnat şi angajamente.
  Căci în 14-16 noiembrie 2022, a avut loc la Bucureşti „prima Reuniune în România a Șef Rabinilor din Europa“, desfăşurată la templul Coral şi la Palatul Parlamentului şi încheiată la hotelul Marriott, unde Mossad-ul este bine instalat de foarte mulţi ani (de când hotelul era la arabului Taher, agent izraelian).
  Rabinii din Europa au fost conduşi de către rabinul şef „rus“ Pinchas Goldschmidt, duşman declarat al lui Vladimir Putin, şi care i-a smuls lui Ciolacu şi angajamentul privind emiterea unei reglementări legale a dreptului la sacrificări cuşer ritualice de animale în România de către rabini hahami. Adică să le taie gâtul până la coloană (nu şi aceasta) şi să le lase astfel să agonizeze până mor, fără asomare prealabilă (ameţire puternică şi inconştienţă, până la tăierea gâtului şi până la moarte) cum e în prezent legea pentru tăierea porcului de către români.
  Au mai fost prezenţi, la chemarea lui Vexler şi prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă, şi președinta Senatului, Alina Gorghiu, şi președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție, judecătoarea Corina-Alina Corbu, miniștri (precum Predoiu, de la Justiţie, care a vorbit de necesitatea respectării „tradițiilor evreiești înscrise în Tora“ şi de cum îi va închide el împreună cu organele pe antisemiţii români), senatori și deputați, „precum și personalități marcante ale vieții sociale, științifice și culturale“ (expresie desprinsă parcă direct din limbajul de lemn al epocii Ceauşescu).
  Marian Enache, președintele Curții Constituționale a României, invitat şi el ca musca în lapte, a luat cuvântul în faţa rabinilor, precum un slujitor goim ordinar chemat la raport, şi a ridicat în slăvi „miracolul și viziunea iudaică“, a acuzat „fixațiile antisemite în Europa, care prin folosirea forței primitive au creat monstruozitatea Shoahului“ şi a anunţat „obligația să combatem manifestările de antisemitism contemporan“ (discursul lui Enache postat pe website-ul CCR: „Mesajul președintelui Curții Constituționale a României, domnul Marian Enache, cu ocazia participării la prima Reuniune în România a Șef Rabinilor din Europa“).
  Iar ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, le-a promis punctual rabinilor că va urma „de la procurori, cea mai exigentă și drastică acțiune de investigare și inculpare a oricăror forme de propagandă antisemită, de negaționism, de ură de rasă și antisemitism“, prin operaţiunile grupului de lucru, din care face parte Ministerul Justiției, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), Institutul Naţional de Statistică, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Consiliul Superior al Magistraturii, care „a fost creat în acest sens și lucrează“.
  Parcă ar preda ţara cu totul, sacrificarea animalelor în ritual cuşer de rabinii hahami în România fiind doar o secvenţă dintr-o acţiune mai amplă.

 6. Bietele animale!
  Ce va mai mira ?!?!? România este o colonie jidoveasca ! Jidovii taie si spânzura ! Si asasineaza milioane de români, copii care nu se pot apara. La ora actuala are loc genocidul Neamului Românesc, prin Avort. Avort legiferat si practicat de jidovii care stapânesc Tzara.

 7. Lupta pentru drepturile animalelor exceptează sacrificiile cușăr/halal, drepturile femeilor exceptează nunțile lor tradiționale în care mireasa e tratată ca o vacă de prăsilă și drepturile copiilor exceptează mutilarea genitală. Dacă jidanii nu ar practica aceste lucruri oribile, atunci să vezi oprobriul „comunității internaționale” și lupta onegiștilor pentru „drepturile omului” contra barbariei islamului și Africii negre!

  • Corect si interesant!
   Adica peste orice credintă, peste orice emancipare sunt “drepturile”animalelor pentru care se “risca” si sa merita sa fi declarat antisemit cu tot ce atrage asta!

 8. Pe mine m-ati facut curios am intrat si am sa va spun de ce nu comenteaza nimeni: ca sa vad filmele trebuie sa le descarc la mine pe computer si asta nu face nimeni bucuros si nu o fac nici eu!

 9. Nu exista drepturi ale animalelor – inventii deviante ale celor care au uitat de oameni…
  In Romania, taierea animalelor se numeste “sacrificare” desi nu se fac sacxrificii de animale la crestini, adica la ortodocsi.
  …. “durerile inimaginabile” la pierderea de sange…. sa fim seriosi; se pierde puterea fizica si se opreste alimentarea cu oxigen a crewierului, …. in cateva minute animalul, …. pasarea, … omul… moare.Nici nu intereseaza directiva europeana caci nu e tortura.
  … E buna carnea, nu-i asa?
  Da’ ne-am rasucit si acum facem din om ne-om si din animal – cetatean cu supra-drepturi.

  I-ai lasat pe jidani, pardon – falsii jidani, ca=s deghizati credinciosi mozaici!) aici si ai bagat i textul cointra-cost… “libertate rekigioasa”?
  Tu-ai tras un glonte in picior de fraier si nju poti sa-i acuzi ca devii tu fatarnic, …. ma rog – ipocrit.

  CAiunele oare de drum lung si altii, de “drepturile” animalelor!

  Desteptarea! – “omul” e sub atac, nu animalul: e crescut pentru folosinta omului nu e problema sociala!

  PS: da’ cu “Halal”-ul nu aveti nimic de comentat? Ca tot aia e…. doar ca sacrificarea “produselor” romanesti se face de obicei pe alte meleaguri.

 10. Prima lege de protectie a animalelor a fost data in Germania National-Socialista (socialism NE-marxist!) care interzicea torura animalelor si asyfel a fost interzisa practica jidnaeasca pentru kosher.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *