Home / Internațional / Putin îi dă afară pe Jidani? Agenția Evreiscă pentru Israel a fost somată să-și înceteze operațiunile pe teritoriul Rusiei

Putin îi dă afară pe Jidani? Agenția Evreiscă pentru Israel a fost somată să-și înceteze operațiunile pe teritoriul Rusiei

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iulie 7, 2022

Putin îi dă afară pe Jidani? Agenția Evreiscă pentru Israel a fost somată să-și înceteze operațiunile pe teritoriul Rusiei

Înainte să vorbim despre știrea în sine, trebuie făcute câteva precizări, întrucât există două curente de gândire cu privire la Putin și Rusia.

Cele două teorii cu privire la Rusia lui Putin sunt următoarele:

 1. Putin a fost mereu sluga jidanilor, după cum se observă în poze vechi în care Putin vizitează zidul plângerii și își pune chipa pe cap, iar războiul în Ucraina este efectuat cu scopul accelerării condițiilor necesare implementării Agendei 30 și a Noii Ordini Mondiale și pentru a ucide cât mai mulți goyim prin auto-sabotarea economiilor vestice prin sancțiuni împotriva Rusiei.
 2. Putin a așteptat momentul potrivit pentru restabilirea suveranității Rusiei, războiul în realitate este între Rusia ortodoxă și Occidentul degenerat, totodată furnizându-i lui Putin pretextul perfect să aresteze sabotorii și să ia măsuri drastice pentru interesul Rusiei, inclusiv expulzarea jidanilor.

Sunt câteva probleme cu fiecare teorie.

Cu prima teorie problema este că războiul din Ucraina a cam generat multipolaritate în lume, ceea ce ne face să ne gândim că cel mai probabil nu poate exista o singură ordine mondială și un guvern mondial, întrucât lumea va fi multipolară.  Desigur, ar putea să fie un guvern mondial și fiecare pol de putere să aibă o reprezentare proporțională, dar intrăm în speculații.

Cu a doua teorie problema este că în ciuda progresului pentru suveranitate, există o lege împotriva negării holocaustului în Rusia, iar puncte din Agenda 30 sunt în continuare implementate, cu precădere în marile orașe, unde există sisteme de plată cu recunoaștere facială, camere deștepte și s-a renunțat destul de târziu la certificatele digitale covid. Testul va veni în toamnă-iarnă, când vom vedea dacă Rusia va mai juca o tură de cazacioc vaccinist sau nu.

În orice caz, iată știrea:

Agenția Evreiscă pentru Israel a fost somată să-și înceteze operațiunile pe teritoriul Rusiei

Știre de pe DIGI24:

Guvernul rus a impus Agenției Evreiești pentru Israel, principala organizație care facilitează migrația diasporei evreiești spre Israel, să-și înceteze toate operațiunile pe teritoriul Rusiei, transmite The Jerusalem Post.

Ordinul a fost transmis printr-o scrisoare primită de organizație de la guvernul rus, la începutul acestei săptămâni.

Oficiali din Agenția Evreiască au confirmat că scrisoarea a fost primită dar nu au comentat cu privire la răspunsul pe care-l vor da autorităților de la Kremlin.

Relațiile ruso-israeliene sunt tot mai tensionate

Ordinul dat de autoritățile ruse vine în mijlocul unor tensiuni tot mai intense între Israel și Rusia pe tema războiului din Ucraina și ca urmare a deciziei Israelului de a sprijini Ucraina și pe președintele Zelenski în fața agresorilor ruși.

Ordinul de a opri activitatea Agenției Evreiești în Rusia este extrem de grav și ar putea submina capacitatea evreilor ruși de a emigra în Israel, în condițiile în care mii dintre aceștia și-au finalizat documentația necesară și așteaptă ca zboruri către Israel să devină disponibile pentru a putea ajunge în țară.

Conform oficialilor israelieni, mulți dintre acești oameni sunt blocați în Rusia, ca urmare a acestui ordin al Kremlinului.

Surse din comunitatea evreiască a Rusiei au declarat că simt o „cortină de fier” care cade peste ei și spun că se tem că nu vor mai putea să plece din Rusia. Conform unei alte surse, „mai mulți evrei spun că autoritățile ruse încearcă să-i aresteze, iar ei se tem pentru viețile lor”.

Ministra pentru emigrare și integrare din Israel, Pnina Tamano-Shata, a declarat pentru TJP că a primit informația cu privire la ordinul Kremlinului – „După cum se știe, Agenția Evreiască este o organizație centrală a guvernului care ajută evreii din toată lumea pentru a emigra în Israel.

Trebuie să ne asigurăm că această operațiune este menținută așa cum a fost de-a lungul anilor. I-am solicitat premierului să lucreze cu guvernul de la Moscova pentru a rezolva această problemă. Emigrația spre Israel este un drept fundamental al evreilor din Rusia și ne vom asigura că el este menținut”, a spus ea.

10 comments

 1. O mai probabilă explicaţie:
  “Jewish Agency for Israel” (Agenția Evreiască) este, de fapt, în plan nedeclarat, reţeaua proprie globală de spionaj şi serviciu secret ale sionismului, creată în 1929 in SUA, unde îşi are principalul sediu secret, cel de la Ieursalim fiind un fel de paravan. Spionajul israelian, Mossad-ul este un copil mai mic, pe care îl mai ajută, dându-i şi agenţi verificaţi şi probaţi din întreaga lume.
  Intre oamenii agentiei sunt agenti secreti care actioneaza sub acoperire.

 2. “Conform oficialilor israelieni, mulți dintre acești oameni sunt blocați în Rusia, ca urmare a acestui ordin al Kremlinului.”
  VAX ALBINA nr. 1!
  In prezent pleaca unde vor si cand vor cu bani de-afara colectati de la Goym.

  ” Emigrația spre Israel este un drept fundamental al evreilor din Rusia și ne vom asigura că el este menținut”, a spus ea”
  VAX ALBINA nr. 2!

  Cetatenii unui stat se supun legilor statului, respectiv pleaca daca si cand li se acorda aceasta LIBERTATE, nu e drept, ca nu se plateste ceva de la buget ci din buzunarul fiecarui solicitant.
  Daca e razboi, cetateanul chemat la datorie nu poate emigra…. ca se crede mai mare…
  Si in ruseste nu se zice evreu ci jidan da’ la ei nu se “pune” ca “e antisemit”…

  Ceva spre comparatie = votarea e un drept: se asigura totul fara sa platesti din buzunar -banu’ vine din buget, … adevarat – din sume colectate tot de la fiecare da’ nu platesti nici bilet de intrare, nivi de participare la vot…

  • Nu e de actualitate, iar gesturile de dialog ale unor politicieni cu evreii sunt in anumite cazuri doar diplomatie, nu subordonare fata de acestia, cum se intampla cu subordomata Romania. Rusia lui Putin a cautat sa gaseasca ca interlocutori alti evrei (cum sunt cei din imagini) decat sionistii infocati sau marile organizatii de tip Kahal, mai ales ca a ales de mult timp sa spijine Siria si lumea araba, in ciuda Israelului.

   • da parasitul global care n-ea pus sub pamant in ultimii 100 de ani cu judeo comunismu si i-a ridicat pe vestrici acuma ii trage jos pe toalewa iar pe noi ne mai lasa pt un reset si dupa aia gata; Rusia e pe Marte sau ce?

 3. 1. Razboiul din Ukraina este facut de jidovi pentru a goli Ukraina de ukrainieni si Rusia de rusi, doua popoare albe, ortodoxe, care nu prea agreeaza poponautii si coloratii

  2. Putin a spus ca intre in Ukraina sa scape tara de nazisti. Cine vorbeste asa? Batalionul Azov era un ghimpe in coasta evreilor.

  3. Putin are oligarhi jidani, mai ales bancheri. Unul din ei detine un palat la MareaNeagra despre care presaanti-Putin spune ca este a lui Putin.

  4. Putin si-a cerut scuze dupa ce Lavrov a spus ca Hitler era jidan.

  5. Rusia este umpluta de musulmani si asiatici, in timp ce albii nativi scad ca numar, iar cea mai mare moscheie din Europa este in Moscova, nu in Londonistan, Francistan sau Germanistan.

  Verdict clar: Putin marioneta jidanilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *