Home / Știrea zilei / Parazitul și Gazda

Parazitul și Gazda

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 4, 2021

25 comments

 1. Una dintre voci este a lui Ernst Zundel – cea care vorbeste stricat englezeste .

  • Caroline, pentru cine vrea să știe cine a fost Ernst Zundel și chiar ar trebui: https://ernstzundel.wordpress.com/
   Pe scurt “neonazist” (oy vey) și negaționist al holocaustului (oy gevalt). pagina conține și întrebări și cu răspunsuri care argumentează poziția lui.

   Pentru Vasilică, ți-aș zice că ai de citit. Tot te dai mare studios cu doctorat în teologie.

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    Nu am doctorat în teologie. Într-adevăr acum studiez niște arhive foarte importante, care nu au legătură cu teologia. Veți afla lucruri folositoare dincolo de propagande. M-aș bucura să citiți cu atenție ce au scris legionarii români despre ceea ce li s-a întâmplat și despre ideologia Legiunii.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   Astea sunt probleme importante, pentru naționaliștii care mai au creier în cutia craniană.
   https://www.comisarul.ro/articol/asa-o-fi_1220939.html

 2. Băi băieți se supără Vasilică Militaru și începe să plângă…Că pentru el creșținii adevărați sunt ăia care nu discută de așa ceva. Că deh, știe el că Hitler era satanist că așa l-a învățat saccsiv. Dacă începem cu de-astea, mâine poimâine iar apar mașinile de masturbat jidani până dau colțul.
  Cel care vorbește despre faptul revoluția din Ungaria este istoricul David Irving (oricât ar vrea unii să-i conteste atributul asta). Același și la pasajul unde spune că niciodată n-u s-au întrebat dacă n-au și ei o parte de vină.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ aiurel “Legionarii au fost urîţi de moarte şi de însuşi criminalul criminalilor: Hitler! Care chiar a încercat să-i asasineze pe legionarii refugiaţi în Germania în iarna anului 1941. De ce i-a urît Hitler pe legionari? Pentru că ştia că legionarii, prin patriotismul lor categoric, necondiţionat, şi prin creştinismul autentic în care trăiau, puteau să-l împiedice în visul său dement de a face din România o anexă la marele imperiu nazist!” Aceste cuvinte au fost rostite de domnul Profesor Ion Coja ]ntr-o predică publică la Mănăstirea Petru Vodă.
   https://ioncoja.ro/predica-de-la-manastirea-petru-voda/

   • Mai scutește-mă bă cu poveștile tale cu Hitler care voia să cucerească lumea și alte gogoși jidano-americane. Așa de tare voia s-o cucerească, de s-a aliat până și cu URSS-ul, doar ca să evite începerea unui război pe care știa că nu-l poate câștiga. Ce să mai vorbim de toate propunerile de pace făcute care au fost respinse de masonul Churchill. Cât despre Coja, ce să mai vorbim. Coja promovează aceleași gogoși, deci nu mă interesează. Iar astăzi articolele lui despre Rusia de exemplu ar putea fi la fel de bine scrise de CIA. “Putin dictatorul odios care-i persecută pe homosexuali” etc…

  • hitler era satanist prin prin legatura cu masoneria. era manipulat de oculti din masonerie, de discipolii lui alice bailey. mutli crestini masoni se cred crestini de elita, dar prin juramantul masonic si simbolistica ei devin satanisti fara sa inteleaga.
   https://www.theguardian.com/world/2002/aug/13/johnhooper
   https://en.wikipedia.org/wiki/Occultism_in_Nazism
   poporul e valul, elita e surferul.

   • Dap, m-ai convins cu link-urile credibile de la theguardian si wikipedia. Muie hitler nazistu satanist

 3. *erată: NU s-au întrebat.

 4. Incorect politic, cum se împacă individul ăsta pe care-l puneți pe prima pagină mereu în ultima vreme cu articolele despre Vasile Zărnescu și Vincent Reynouard? Scopul vostru a devenit să faceți propagandă pentru gogoșile de la Nurnberg? Existș o singură explicație…

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ aiurel Te invit la o discuție față către față. Cu identitatea reală pe masă. Până una alta ești doar un agent provocator.

   • Sterie Ciumetti

    “Hai cu numele real sau nu esti serios” este o pozitie nejustificabila in mediul dizident. Domnule Militaru, v-am avertizat intr-un email ca raspuns la un material subversiv pe care mi l-ati trimis. Postarile dvs. despre functionarea ilegala a institutului Elie Wiesel, despre sovinismul lui Iohannis si reeducarea nationala a Romanilor sunt materiale pe care le consider valoroase, dar cu privire la Hitler nu suntem de acord, lucru care nu e o problema, putem sa nu fim de acord la unele aspecte si tot sa colaboram pentru a sustine cauza nationala. Daca Adrian Grigoriu are dreptate si sunteti agent provocator, incercati sa fiti mai subtil. Daca nu are dreptate, nu are nici un sens sa cereti numele real al unor oameni care avanseaza idei incorecte din punct de vedere politic, oameni care ar fi persecutati de ATGOR. Ma astept sa intelegeti chestiunea si sa nu fie nevoie sa o vizitam din nou.

  • Incorect Politic

   Omul nu e perfect, dar semnaleaza lucruri importante despre functionarea ilegala a institutului Elie Wiesel. Banuiesc ca ti-ai dat seama din ce scriem ce credem despre Hitler si national socialism. Hint: nu e pozitia ActiveNews. O sa mai iasa ceva in curand care o sa-ti placa.

 5. “rasismul e cea mai abjecta forma de materialism”
  ghici cine a spus asta!

 6. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  @ Incorect Politic Eu reprezint interesele Neamului românesc și nicidecum interesele neamului german. Nu mă așteptam la altceva din partea domnului Adrian Grigoriu, bun prieten cu monahul Filotheu Bălan Nu mă deranjează părerile unora ca dânsul. Vă sugerez să veniți cu probe concrete în privința afirmațiilor făcute. Și eu îmi pot da cu părerea că s-ar întâmpla lucruri în nu știu care galaxie din Univers, fără să a habar despre cosmologie. Aduceți dovezi că Hitler era un bun catolic practicant. Toată lumea vede ce pare o Germanie pe timp de pace și nu crede că Germania avea tendințe imperialiste pe timpul lui Hitler. Citiți cărți de-ale legionarilor acelor timpuri, nu ideile unora cu fițe în creier care se declară astăzi legionari. România nu era o țară comunistă atunci când Hitler a decis ruperea Transilvaniei de Nord. Prin al doilea Dictat de la Viena, Ungaria a primit 43.492 km² din teritoriul național român, cu o populație estimată atunci la 2.609.000 locuitori. Regele Carol al II lea se întâlnește cu Adolf Hitler pe 24 noiembrie 1938, la Berchtesgaden, Germania, în celebrul ”Cuib al vulturilor”, unde au loc discuții tensionate pe care Carol le va nota în jurnal. Să nu uite cei care se declară naționaliști români că din Germania, după discuția cu Hitler, Carol a dat comanda execuției lui Corneliu Zelea Codreanu, asasinat la 4 zile după întâlnirea de la Berchtesgaden.

  • Asasinatul lui Corneliu Codreanu si al legionarilor a fost indus in mintea lui Hitler prin vrajitorie de masoni paranormali care isi ziceau “maestrii intelepciunii antice”, conducatori ai bisericii secrete care detine corporatia New Age of aquarius/ONU.
   nu conducatorii sunt Dusmanii nostri, ci vrajitorii si ocultii de la cele mai inalte niveluri din societate;
   de cate ori poporul va da jos conducatorii, altii obedienti vrajitorilor vor veni in locul lor. cu mintea omului care nu e puternic ancorat in Hristos se poate face orice.
   Nu vor rezista furiei iluminatilor decat acele comunitati care lupta impotriva vrajitorilor si a corporatiilor. pentru ca statul e deja confiscat de corporatia mondiala, dar la nivel local se mai poate face ceva.
   se poate si la nivel de tara dar e nevoie de o tactica perfecta.

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    @ walahia Mă bucură faptul că sunt oameni care înțeleg dimensiunea răului. Da, există soluții.

 7. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  DETALII DESPRE MIRON CRISTEA (PATRIARHUL BOR)
  „În Consiliul de Miniştri de astă-seară, s-a hotărât punerea în aplicare pe timp de un an a articolului din Constituţie ce prevede pedeapsa cu moartea. Această deciziune s-a luat din cauza mulţimilor de scrisori de ameninţare ce s-au trimes persoanelor oficiale şi marcante în legătură cu procesul lui Codreanu. Această măsură a fost luată în Consiliul de astăzi de sub preşedinţia lui Gheorghe Argeşanu, ca să nu puie faţa bisericească a patriarhului într-o postură dificilă. LP.S.S. Miron Cristea nu este contra măsurii, dar, fiind capul Bisericei, nu poate iscăli această hotărâre. E cazul de la Consiliu, când nu s-a opus la articolul constituţional, dar s-a abţinut de la vot“, nota regele în jurnalul său, pe 24 mai 1938. O săptămână mai târziu, Zelea Codreanu şi alţi 13 legionari au fost omorâţi în transferul de deținuți dintre două închisori.
  Iată cuvintele rostite de Patriarhul Miron Cristea către Bahman, secretarul regelui Carol al II lea, după asasinarea deținutului Corneliu Zelea Codreanu împreună cu 13 legionari condamnați la închisoare, de către o echipă de jandarmi români: „Desigur, este regretabil că se pot petrece asemenea evenimente; dar nu putem uita că cei care au murit erau asasini şi criminali (…) care au provocat multe necazuri. Eliminarea câtorva indivizi care n-au respectat legea nu trebuie să tragă prea tare în balanţă, dacă ţinem seama de liniştea ţării.“. (cf. Paul D. Quinlan, Regele Playboy – Regele Carol al II lea de România, Editura Humanitas, București, 2001, în Gabriel Constantinescu, Şah la rege – declinul monarhiei românești în secolul XX, Editura Christiana, București, 2007). Pe Gabriel Constantinescu l-am cunoscut la Sibiu. Am avut onoarea să fiu găzduit în casa domniei sale, timp de o noapte, și am dormit în biroul de lucru al domniei sale.

  • Un ocean de cuvinte într-un pustiu de idei. La asta se rezumă comentariile tale.

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    @ Stalin Pe scurt: Patriarhul Miron Cristea a fost un criminal.

    • Era mason. A fost adus ca sa se obtina semnatura lui geopolitica pe actul in care BOR promitea sa rupa legaturile ortodoxe cu rusii si sa se inchine patriarhului ecumenic si vestului. Actul de recunoastere a statutului Bor de patriarhie de catre masoneria kazara numita patriarhia ecumenica de Constantinopol, 1925.

     • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

      Din anul 1910, Miron Cristea a fost ales episcop de Caransebeş. Din această postură, în anul 1919, viitorul patriarh trimitea o pastorală în Episcopie prin care blestema trupele române eliberatoare care au intrat în Transilvania pe urmele comuniştilor unguri.
      Dedicația lui Păstorel Teodoreanu la mormântul acestuia:
      Mitropolitului Miron Cristea, prim ministru în timpul dictaturii regelui Carol al II-lea
      Aici zace-n groapa asta
      Fostu-amant al doamnei Nasta,
      A bisericii ocară
      Şi-a bugetului povară!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *