Home / Internațional / Ungaria cedează în fața Bestiei, oferă carduri vaccinale și urmează să lanseze aplicația de urmărire a persoanelor vaccinate

Ungaria cedează în fața Bestiei, oferă carduri vaccinale și urmează să lanseze aplicația de urmărire a persoanelor vaccinate

Vlad Voicu
Incorect Politic
Mai 4, 2021

Ungaria este bazată pe suveranism în unele privințe, iar în altele urmează aceeași agendă mondială antipopulară ca și celelalte țări.

Spre deosebire de S.U.A., unde companiile private pot face reguli care vor fi folosite să-i ostracizeze pe nevaccinați, să nu le permită să participe la viața normală, în alte țări, unde mediul privat nu colaborează așa strâns cu guvernul, chiar guvernul este cel care impune Legea Vaxx.

 

AP:

Începând de sâmbătă, în Ungaria persoanele cu carduri de plastic pot intra în restaurante, hoteluri, teatre, cinematografe, spa-uri, săli de sport, biblioteci, muzee și alte locuri de agrement. Programul de desfășurare a afacerilor a fost prelungit până la ora 23:00, iar ora limită la care cetățenii au voie pe străzi se va prelungi până la miezul nopții.

Persoanele care au primit cel puțin o doză de vaccin și cele care au avut COVID-19 și s-au recuperat sunt eligibile pentru cardurile de imunitate maghiare, care trebuie prezentate la unități comerciale înainte de intrare. Întreprinderilor li se pot aplica amenzi grele dacă permit intrarea persoanelor care nu dețin carduri.

The whole issue of so-called COVID-19 passports is fraught in many parts of the world, with critics saying they discriminate against people in poorer nations or younger age groups who do not have access to vaccines. In Hungary, bureaucratic hiccups meant that many vaccinated residents did not receive immunity cards within eight days of their first shot as planned.

Întreaga problemă a așa-numitelor pașapoarte COVID-19 este abordată în multe părți ale lumii, criticii spunând că discriminează persoanele din țările mai sărace sau grupurile de vârstă mai tinere care nu au acces la vaccinuri. În Ungaria, sughițurile birocratice au însemnat că mulți rezidenți vaccinați nu au primit cărți de imunitate în termen de opt zile de la prima înțepare, așa cum era planificat.

Guvernul maghiar a lansat un site web și o adresă de e-mail specială, unde persoanele care își așteaptă cardurile pot trimite cereri. Planurile anterioare indicau că o aplicație mobilă ar fi disponibilă pentru a oferi dovada vaccinării, dar sistemul nu a fost încă conectat online.

 

Aplicația va deveni realitate.

Ei lucrează la o bază de date globală, singulară, care să monitorizeze deplasările tuturor.

Poți spune că “deja ne monitorizează”, ceea ce într-un fel este adevărat, dar această nouă treaptă o va face într-un mod mult mai organizat. Și, mai important, am ajuns în punctul în care ești de acord cu asta. Aici e cheia.

Trebuie să-ți dai acordul să slujești BESTIA. Trebuie să-ți cedezi trupul BESTIEI.

Fără acordul tău nu se poate realiza. Alegi să faci pactul și să-ți cedezi trupul pentru comfort sau alegi libertatea, pe Iisus Hristos și Învierea?

Despre asta e vorba.

10 comments

 1. INJECTIA FINALA

  Imn haiducilor europeni

  Iata, fulgera in noapte
  Murgii care o sa’I poarte
  Pe haiducii zarilor
  Pe craii padurilor

  Iata’n valea plangerii
  Au aparut ingerii
  Ce vor lumii sa’I vesteasca
  Prapastia diavoleasca

  Iar haiducii zarilor
  Si craii padurilor
  Sabia lor, in Cetate
  Binele de rau, desparte

 2. Or sa cada bozgorii ca mustele !

  Publicat-l pe Geert VANDEN BOSSCHE – vi l-am trimis azi :

  SA VEDETI CE OR SA PATEASCA BOZGORII , CU SI FARA CARD – II ASTEAPTA VIRUSI NOI, INTARITI SI MULT MAI CONTAMINANTI !!!

  Orban e un crypto – era normal sa se vada intr-un final ce hram poarta ! Prieten bun cu Netanyahu cel implicat in proces de coruptie impreuna cu fi-su !
  L-au mituit sigur – ca pe toti guvernantii de la butoane !

 3. Deschideti acest link si la minutul 24 si 48 de scunde incepe scena cand James Bond este « vaccinat » cu NanoCIPul pentru a fi monitorizat oriunde pe glob :
  https://vezionline.net/spectre-2015.html 28 minute si 48 secunde
  Nanotehnologia exista si nu este SF, dar putini oameni stiu ce inseamna.
  Specialistii rusi au facut autopsie cadavrelor celor morti de « Covid » si au gasit sange inchegat in vene.
  Concluzia lor a fost ca NU EXISTA NICIUN VIRUS !!!
  Radiatiile cuptorului cu microunde, interzis in Rusia din ’72 pentru ca emite si radiatii X, au o frecventa de 2,4 GHz. Mancarea se incalzeste pentru ca moleculelele de apa din orice aliment sunt supuse acestui flux electromagnetic. Telefonia 4 G pe care o folosim functioneaza cu 6 GHz, dar telefonul are cativa watzi fata de cuptorul cu microunde care are 1400 w.
  Tehnologia 5G are o plaja de frecvente cuprinsa intre 70 Ghz si 300 GHz, de 125 de ori mai mare.
  Pasarile moarte gasite pe strazile din Atena fiind mici au fiert la propriu sub influenta acestor radiatii.
  Sub influenta microundelor 5G care sunt asemeni microundelor din cuptoarele cu microunde, sangele se incheaga in vene si nu mai transposrta oxigen in organism si la creier, si oamenii mor.
  Radiatiile 5G emise de antenele 5G si de satelitii de joasa inaltime lansati de Elon Musk, actioneaza ca un fascicol directional ( laser) dar in interiorul locuintei se reflecta din pereti, tavan si pardoseala si inunda intreaga camera asa cum se intampla intr-un cuptor cu microunde : https://www.youtube.com/watch?v=xDM_Gkpplck
  Din acest motiv ne obliga sa stam in casa cat mai mult, ca sa fim iradiati si « fierti » ca puiul in cuptorul cu microunde.
  Toata mascarada cu Pandemogolania are ca scop isterizarea populatiilor pentru a cere « vaccinul salvator », fara sa stie ca cer sa li se implanteze CIPul Nanometric 666.
  Pentru ca satanistii pot monitoriza si parametrii bio ei pot oricand apasa pe DELETE si omul vaccinat moare instantaneu.TREZIREA !!! DISTRIBUITI sa se afle ADEVARUL !!!
  Curtea Suprema a SUA le-a interzis reptilienilor Bill Gates, Faucci si Soros sa continue vaccinarea universala si unele tari au intrerupt-o, dar pentru ca exista un embargo informational in toata Europa, se fac a nu sti de hotararea CS a SUA si vaccineaza idiotii in continuare.
  https://1scandal.com/etats-unis-la-cour-supreme-annule-la-vaccination-universelle/
  https://www.youtube.com/watch?v=TNjjOaP1COo
  https://www.incorectpolitic.com/o-mare-victorie-pentru-omenire-si-libertate-curtea-suprema-a-statelor-unite-a-anulat-vaccinarea-universala-pe-care-o-preconiza-banda-lui-bill-gates-si-a-celorlalti-talhari-mondialisti/

  • Ce-ai scris tu la sfârșit mi se pare că s-a mai scris si pe incorectpolitic.com și nu s-a demonstrat nimic. Arată-ne si nouă o sursă oficială, nu de alta dar ar fi fost un eveniment suficient de important ca să se scrie undeva. E din ciclul “50,000 de arestări pregătite de Trump”, și știm cum s-a terminat aia.

 4. Viktor Orban demonstrează limpede că a fost (și este) o simplă marionetă a globaliștilor sataniști, chiar dacă la un moment dat părea patriot, naționalist, curat etc. Aproape toate țările sunt conduse de astfel de slugoi. Iar cei extrem de puțini curați, care cine știe prin ce miracol au ajuns la putere, decedează misterios…

  • Păi toți sunt așa. Partide Kosher, care au preluat repede doctrina partitdelor autentic nationaliste și le-au dat la o parte. În Ungaria, exista partidul Jobbik care voia să ceară ca jidanilor să nu le fie permis accesul în Ungaria. A apărut repede Fidesz cu o platformă “naționalistă”, dar fără partea menționată anterior. În Franța știm bine ce s-a întâmplat cu Marine LePen.
   https://www.lemondejuif.info/2018/11/je-suis-un-ami-et-un-frere-disrael-litalien-matteo-salvini-en-visite-en-israel-dans-deux-semaines/
   Mai nou nici Salvini n-a ținut mult. Poate amenințarea aia cu pușcăria pentru “sechestrarea de persoane” (mai nou așa se cheamă când arestezi imigranți ilegali), poate pur și simplu a fost opoziție controlată. Ce frumos ține steagul, așa-i?

  • Cred ca putem pune si AUR pe aceeasi lista. Promisiuni frumoase, vorbe mari, dar actiuni zero de 6 luni de cand au intrat in Parlament. Partid creat artificial, ca sa atraga voturile nationaliste spre o formatiune controlata de Oculta si sa impiedice astfel aparitia unui adevarat partid patriotic.

 5. În Ungaria sunt în curând alegeri, iar globaliștii încearcă să preia puterea. Campania mediatică împotriva lui Orban și a FIDES este puternică. De aceea încearcă să nu forțeze propria linie înainte de alegeri. Lupta este mare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *