Home / Articole Promovate / O Nouă Serie de Prostalăi Vestici

O Nouă Serie de Prostalăi Vestici

MNR
Incorect Politic
Ianuarie 8, 2019

Edith Blais, de 34 de ani, din Quebec, Canada, l-a cunoscut pe Luca Tacchetto, italian de 30 de ani, și au hotărât să călătorească împreună în Burkina Faso și Togo.

Evident că nu au mai ajuns niciodată in Togo…

Ei au plecat în Burkina Faso deși au fost avertizați că este o țară foarte periculoasă unde  au loc răpiri și crime.

Prostalăi Vestici
Cât de fumați sunt în poza asta?? Foarte!!!

 

Ce posta domnișoara pe conturile ei de media sociala?

Prostalăi Vestici

Prostalăi Vestici

Ei au fost văzuți ultima oară pe data de 15 decembrie în  Bobo-Dioulasso de unde plănuiau să meargă în capitala Burkinei Faso, Ouagadougou. Mama lui Edith a vorbit cu ea ultima oară pe data de 13 decembrie, când cei doi se aflau în Mali.

Prostalăi Vestici

Din Ouagadougou, următoarea destinație era Togo, însă.. au dispărut. Probabil au fost mâncați sau le-au fost recoltate organele.

Prostalăi Vestici

Burkina Faso este o țară din Africa Sub-Sahariană. Canibalismul este ceva normal în partea aceea a lumii.

Iq-ul mediu este de :

De ce naiba te-ai duce în Burkina Faso sau în orice țară africană sub-sahariană??

*

Urmează încă un prost canadian. El deține un hotel și s-a gândit că este ok, fiind fan Justin Trudeau, să ofere cazare gratis unor suboameni care doresc să îmbogățească cultural Canada.

Canada este și ea o țară invadată constant de oameni din lumea a 3-a, iar hotelurile care acceptă să îi cazeze primesc anumite beneficii din partea guvernului.

 

Cam așa arătau reviziile pe TripAdvisor:

Prostalăi Vestici

Prostalăi Vestici

Situația a fost atât de rea încât s-au raportat și sacrificări de animale în băile hotelului. (desigur capre!)

Părinții îngrijorați anunțau oamenii să nu meargă acolo cu copiii, sau dacă se poate, să nu meargă deloc și să evite zona din jurul hotelului.

Dacă vrei să dai faliment, urmează exemplul de mai sus ^^^.

*

Aici avem un grup de prostălăi vestici din Marea Britanie:

Prostalăi Vestici

Ei au oprit deportarea acestui minunat viitor astronaut, care violase împreună cu un viitor doctor (care însă a decis să se alăture ISIS), o fată de 16 ani  în New Orleans Walk, Crouch End.

Prostalăi Vestici
Viitorul astronaut, Yaqub Ahmed, somalez.
Viitorul doctor, Ondogo Ahmed.

 

Îmi închipui ce mândră este fata violată, dar și familia ei de fapta bună comisă de pasagerii respectivi.

*

Idioata aceasta se numește Tamara Cincik , este feministă, activistă pro-migrație și urăște bărbații albi.

Așa arată postările ei de pe media socială:

Prostalăi Vestici

Ea a avut ocazia să se bucure de cultura britanică îmbogățită de imigrare dar și să se apere singură, ca o feministă adevărată. Însă nu a reușit, așa că a luat baiate fără nici un motiv de la un musulman de 2 metri, în metrou, care a bătut-o pentru că așa a avut chef.

Ea nu a avut o problemă cu musulmanul care a bătut-o, ci cu doi bărbați albi din clasa de mijloc, care îl loc să o apere s-au mutat pe alte scaune.

*

Dobitoaca aceasta se numește Selin Gören, este desigur activistă de stânga, pro-granițe deschise.

 

Ea a fost violată în 2016, de către niște viitori astronauți, și deși a raportat violul la poliție, ea a omis să spună că atacatorii erau vorbitori de arabă și  farsi, declarând că vorbeau germană și lăsând să se înțeleagă că erau bărbați albi.

Însă, după ce s-a gândit mai bine la situație, s-a întors la secția de poliție și a spus adevărul. Pe semne că nu prea i-a plăcut violul.

*

În anul 2015, o activistă *No Borders* (Fără Granițe), care se afla de o lună la granița dintre Italia și Franța (în Ventimiglia) unde ajuta *refugiații* dintr-o tabăra, a fost violată în grup.

Prostalăi Vestici

Într-o noapte, în timp ce în apropiere avea loc o petrecere, ea a fost violată cu brutalitate de către o gașcă de somalezi, în dușurile amenajate lângă tabără. Din cauza muzicii de la petrecere, țipetele ei nu au fost auzite.

Ea a raportat violul colegilor imediat ce a reușit să scape, însă aceștia au rugat-o să nu spună nimic pentru că asta le-ar putea ruina visul de a crea o lume fără granițe. Femeia și-a făcut curaj și a raportat violul o lună mai târziu.

Tabăra respectivă a fost într-un final dărâmată și curățată, iar activiștii au fost forțați să plece.

Aceasta era atmosfera din tabăra respectivă.

 

 

3 comments

 1. Review-urile de la hotel… =))
  Sau feminista ce a fost PATRULATA de viitorul doctor de 2 metri.
  Absolut minunat.

 2. lată ce spune Viktor Orban despre Macron:”Nu se poate nega faptul că Emmanuel Macron este o persoană importantă, chiar mai mult, este liderul forțelor pro-imigrație”. “Nu e nimic personal, dar este o problemă ce ține de viitorul țărilor noastre. Dacă ceea ce dorește el legat de migrația în Europa se materializează, atunci asta ar fi rău pt ungaria, așa că va trebui să lupt împotriva lui”.
  Recent presa din Germania și Italia a dat publicității informația potrivit căreia România va prelua imigranți africani aflați în Malta.

 3. ..si totusi premiul Darwin pe 2018 este castigat (post-mortem) de cele 2 pupeze scandinave (evident “progresiste”) calarite si decapitate (conform bunei traditii islamice) in Maroc. nu dau link direct ca-i horror
  dailystormer.name:/graphic-video-of-backpacking-shield-maidens-beheading-posted-in-shield-maidens-mother-facebook/
  sau pe
  bestgore.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *