Home / Actualitate / Monument Dedicat Unirii Sabotat de USR

Monument Dedicat Unirii Sabotat de USR

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 9, 2019

Monument Dedicat Unirii Sabotat de USR

Pe cine ar deranja un monument dedicat Marii Uniri? Evident pe unguri, pe ruși, pe jidani și pe trădători.

USR este un partid format în mare parte din străini, oameni care nu sunt români și care urăsc tot ceea ce reprezintă românismul.

De aceea au sabotat amplasarea acestui monument.

Hotnews:

Primăria Arad a fost amendată cu 1.000 de lei de către inspectorii în construcţii, care, în urma unei sesizări depuse de filiala judeţeană a USR, au constatat că administraţia locală a amplasat în centrul oraşului un monument fără a deţine autorizaţie de construire, a anunţat, vineri, printr-un comunicat de presă, USR Arad, citat de Agerpres.

USR solicitase, în decembrie, Inspectoratului Regional în Construcţii (IRC) Vest să verifice dacă administraţia locală din Arad deţinea autorizaţia de construire la momentul amplasării în centrul oraşului a unui monument dedicat Marii Uniri. Este vorba de lucrarea “Arad 1918”, realizată din metal de către elevi ai Colegiului de Arte “Sabin Drăgoi”, în urma unei finanţări primite de la municipalitate.

Monument făcut de elevi?

Nu contează, dă-l jos în numele globalismului!

Conform răspunsului primit de USR de la IRC Vest, dat publicităţii de partid vineri, pentru investiţia “Amplasare creaţie artistică – monument de for public – Arad 1918”, administraţia locală a emis un certificat de urbanism în 12 noiembrie 2018 şi există o Hotărâre de Consiliu Local din 13 noiembrie 2018, fiind obţinute şi diferite avize de la autorităţi, inclusiv de la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale. Cu toate că a fost depusă şi documentaţia pentru obţinerea autorizaţiei de construire în 16 noiembrie 2018, aceasta nu fusese emisă la data la care municipalitatea a dezvelit monumentul pe bulevardul Revoluţiei, 30 noiembrie 2018.

“Având în vedere faptul că amplasarea monumentului a fost realizată în lipsa acestui document, a fost întocmit procesul verbal de constatare şi sancţionare prin care au fost constatate realizarea de lucrări de amplasare a creaţiei artistice fără autorizaţie de construire”, se arată în răspunsul primit de USR de la IRC Vest.

Primăria a fost amendată și amenda va fi plătită de noi, din banii contribuabililor.

Adică USR (cică vine de la “Uniți Salvăm România”) au amendat poporul român doar pentru a demonstra că ei nu sunt patrioți.

Atunci pe cine salvează? Sau mai bine zis, pentru cine salvează România din ghearele poporului român?

În context, USR Arad a reamintit că Primăria a amendat organizaţia, în vara anului trecut, pentru că a amplasat un cort al campaniei “Fără Penali” fără să deţină autorizaţie de construire, cortul fiind desfiinţat. USR a atacat în instanţă procesul verbal de contravenţie şi desfiinţare a cortului, arătând că nu era necesară autorizaţie, procesul fiind câştigat în toamna anului trecut.

Aha, deci era o răzbunare ieftină.

S-au supărat că primăria le-a desființat cortul penibil și acum se răzbună pe memoria unirii.

Foarte matur, un partid cu adevărat civilizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *