Home / Actualitate / NOI SUNTEM VASILE ZĂRNESCU – Libertatea se Judecă pe 26 Februarie

NOI SUNTEM VASILE ZĂRNESCU – Libertatea se Judecă pe 26 Februarie

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 24, 2019

ACTUALIZARE de la Vasile Zărnescu: ANUNȚ IMPORTANT!!! MOBILIZAREA PRIETENILOR PENTRU 26 FEBRUARIE A.C. SE ANULEAZĂ, DEOARECE VOI CERE UN TERMEN DE AMÎNARE PENTRU A-MI ANGAJA APĂRĂTOR!
VĂ MULȚUMESC PENTRU SPRIJINUL ȘI PUBLICITATEA FĂCUTĂ, DAR PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU TERMENUL URMĂTOR.
DUMNEZEU SĂ NE AJUTE!

Articolul original:

Vasile Zărnescu este pus în boxa acuzațiilor de către Alexandru Florian, Aurel Vainer, Maximilian Marco Katz și Liviu Beriș,  pentru cutezanța sa de a-și exprima o opinie, de a spune adevărul. Ba mai mult, de a-l scrie într-o lucrare știintifică intitulată Holocaustul- Gogorița Diabolică, o carte care a zguduit liniștea celor ce disprețuiesc România.

Acest eveniment, procesul lui Vasile Zărnescu, este actualmente cel mai important eveniment pentru românii din toată țara. De ce? Fiecare dintre noi poate ajunge Vasile Zărnescu.

Fiecare român poate să fie acuzat pentru exprimarea unei opinii, pentru o gândire incorect politică, pentru exercitarea dreptului constituțional de liberă exprimare. Acest drept constituțional este astăzi călcat în picioare. Câțiva alogeni ce ne disprețuiesc au alcătuit o poliție a gândirii prin care exercită teroarea intelectuală până la punctul în care vor să ne răpească libertatea.

Dacă Vasile Zărnescu este condamnat, are loc un precedent periculos care ne aruncă cu 60 de ani în urmă.

Nu putem sta indiferenți.

A sosit momentul când fiecare român care ține la libertatea sa trebuie să spună “Eu sunt Vasile Zărnescu!“.

Să mergem în număr cât mai mare în sala aceea de judecată.

Vasile Zărnescu ARE NEVOIE DE SUSȚINERE DIRECTĂ în cadrul procesului de pe 26 februarie.

Accesați evenimentul pe pagina de Facebook:

ALATURI de dl. Vasile Zarnescu pe 26 februrie 2019 ora 12 la

Curtea de Apel Bucuresti – Camera E01 Vasile Lascar Complet S8 Completul 4 fond DOSARUL 5906/2/2018

Sa fim in numar cat mai mare alaturi de dl. Vasile Zarnescu pe 26 februrie!
A scris o carte care a deranjat!

Azi e dansul in colimatorul Mosaiq, maine poate fi oricare dintre noi. Am fi putut face ceva ca sa il sprijinim si nu am facut-o? Putem face ceva din acest moment? Stie cineva ce am mai putea face?
Ajutandu-l pe dansul, ne ajutam pe noi!

„Dragi prieteni,

În 26 februarie a.c., avem termen la Curtea de Apel București, din Splaiul Independenței nr. 5, Sector 4, București, la ora 12, în camera E01 „Vasile Lascăr”, Secția a VIII-a Contencios Administrativ și Fiscal, Complet S8 compeltul 4 fond, în procesul cu reclamanții Aurel Vainer și Liviu Beliș. Reclamația lor privește publicarea cărții mele

La asemenea procese instanțele lasă cauza ultima, ca să se golească sala și să nu mai rămînă decît impricinații, astfel încît instanța să facă ceea ce vrea cu pîrîții. De aceea vă rog să veniți cît mai mulți”

Vă dau în ataș și citația de la Curtea de apel.”

Cu mulțumiri,
Vasile Zărnescu

 

Domnul Zărnescu a făcut un rezumat al evenimentelor printr-un comentariu pe site-ul IonCoja:

Pe Facebook au apărut unele nedumeriri legate de faptul că, în acest proces regizat de Aurel Vainer, au apărut ca „pîrîți”, pe lîngă mine și editura care mi-a tipărit cartea, C.N.C.D. (?!), Liviu Beriș, reclamant inițial (?!) și asociația pe care o prezidează. De aceea trebuie să prezint cîteva explicații.

Aurel Vainer și Liviu Beriș m-au reclamat la C.N.C.D. pentru cartea mea, HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust”, vol. 1, București, 2015. Vedeți aici mai multe rînduri de NOTE SCRISE depuse la dosarul C.N.C.D. și publicate comasat aici: http://www.justitiarul.ro/conflicte-paralele/ Despre Aurel Vainer și Liviu Beriș vedeți aici materialele postate azi, 20.02.2019, de d-l prof. Ion Coja: https://ioncoja.ro/cu-cine-se-infrunta-dl-vasile-zarnescu-i-liviu-beris-evreul-dement-si-abject/https://ioncoja.ro/cu-cine-seinfrunta-dl-vasile-zarnescu-ii-aurel-vainer-liderul-evreilor-mincinosi-din-romania/https://ioncoja.ro/dl-vasile-zarnescu-versus-haimanalele-numite-aurel-vainer-si-liviu-beris/ C.N.C.D. a amendat editura cu 5.000 de lei. Aurel Vainer a contestat amenda dată de C.N.C.D., pe motiv că respectiva amendă trebuia să-mi fie administrată și mie, ca autor al cărții! Numai că, anterior, Alexandru Florian îmi făcuse plîngere penală, în 03.04.2014, pentru niște articole despre holocaust, pe care, ulterior, le-am inclus în carte. După lansarea cărții la Librăria „Mihai Eminescu”, escrocul cu dosare penale mușamalizate Maximilian Marco Katz (descris în carte cu bibliogrfia aferentă) mi-a făcut și el, în 8 aprilie 2016, plîngere penală direct la Parchetul General de pe lîngă Î.C.C.J. – plîngere în urma căreia directoarera librăriei, o toantă, a făcut pe ea de frică și mi-a scos cartea de la vînzare. În septembrie 2017, Alexandru Florian și-a extins plîngerea penală, pentru a include cartea Holocaustul – gogorița diabolică. Extorcarea de „bani de holocaust”, precum și broșura-pamflet „Sabin Orcan $uport€r” (cf. broșura dezvoltată aici: https://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/53603-iudele-autohtone-propaga-holocaustul.html Plîngerea impostorului Alexandru Florian este în curs de anchetare de către Secția 6 de Poliție. Plîngerea lui Maximilian K. Katz nu a mai fost pusă în lucru fiindcă, evident, este în lucru aceea, identică, a lui Al. Florian.

Dacă C.N.C.D. m-ar fi amendat și pe mine, atunci plîngerile penale a lui Alexandru Florian și a lui Maximilian Marco Katz ar fi fost scoase de pe rol, în baza principiului elementar de drept NON BIS IN IDEM: adică nu poți da două pedepse pentru același lucru. Dar Aurel Vainer nu cunoaște acest principiu, fiindcă este incult, iresponsabil și idiot, chiar dacă a fost contabil, pînă în 1989, la Întreprinderea de Colectat și Valorificat Sticle și Borcane, unde băgase mîna în borcanul cu miere. Acum el cere anularea amenzii date editurii de către C.N.C.D., ca să îmi fie impusă și mie! Speră ca, probabil, o parte din banii amenzii să-i fie dați și lui!

Am depus la Curtea de Apel o întîmpinare, care dezvoltă NOTELE SCRISE depuse la Judecătoria Sectorului 2 contra porcurorului Dimitrie Bogdan Licu (cf. https://www.dir.org.ro/cazul-colonelului-sri-rtg-vasile-zarnescu-impotriva-institutului-elie-wiesel-evreii-sionisti-de-la-institutul-elie-wiesel-il-vor-la-inchisoare-pe-colonelul-sri-rtg-vasile-zarnescu-dupa-ce-aces/ Dar jidanii sunt perseverenți, așa cum sunt și în criminala lor propagandă holocaustică: vor să mă bage la pușcărie ca să se creeze un precedent, că românii ar fi „antisemiți” și, iată, au reușit să-l găbjească pe unul de-al lor. Să sperăm că, de data aceasta, instanța de judecată va judeca cu probitate, mai ales că, după ilegalitățile comise de „unitățile de elită” de la Ploiești, Oradea etc., iepurii aleargă după fundul multor procurori și judecători, ca să le roadă morcovii!

Dar, așa cum am arătat în cartea mea și în articolele premergătoare, jidanii din întreaga lume, în proporție de 95 la sută, NU SUNT DESCENDENȚI AI PRESUPUȘILOR „EVREI BIBLICI”: dimpotrivă, sunt descendenții (k)hazarilor – un popor de origine turco-mongolă, vorbitor al limbii idiș, care nu are nici o legătură genetică cu așa-zisul „popor ales” de Iehova (sau Iahve sau Elohim, căci încă nu se știe clar care este numele dumnezeului născocit de ei!), în afară de adoptarea, în anul 740, la ordinul regelui Bulan, a cultului talmudic, zis și iudaic; în nici un caz „cultul mozaic”, cum pretinde mincinosul Aurel Vainer în titulatura „federației” sale.

Fac un apel pentru toți cititorii din București și din împrejurimi. Indiferent de simpatiile politice, acest om, Vasile Zărnescu, este pedepsit pentru că a spus adevărul. Dacă acest lucru mai contează pentru tine, atunci trebuie apărat cu toată puterea.

Mergi la proces.

Strânge-i mâna. Spune-i că ești alături de el, susține-ți eroii contemporani.

8 comments

 1. ANUNȚ IMPORTANT!!!

  MOBILIZAREA PRIETENILOR PENTRU 26 FEBRUARIE A.C. SE ANULEAZĂ, DEOARECE VOI CERE UN TERMEN DE AMÎNARE PENTRU A-MI ANGAJA APĂRĂTOR!
  VĂ MULȚUMESC PENTRU SPRIJINUL ȘI PUBLICITATEA FĂCUTĂ, DAR PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU TERMENUL URMĂTOR.
  DUMNEZEU SĂ NE AJUTE!

 2. Onorate Domn Vasile Zarnescu va voi sustine (moral prin aceste cuvinte caci atata este putinta mea) in lupta dumnevoastra pentru descoperirea adevarului istoric. Daca puteti sa anuntati termenul pentru chemare cu mai mult de 2 zile ar fi extraordinar. Va consider un Roman adevarat, luptele impotriva hidrei iudaice dovedindu-se din ce in ce mai grele cu trecerea timpului.

 3. Doamne ajută dnul Zarnescu!!
  Vreau să vă spun că vă sunt alături, moral și financiar dacă este necesar!
  În acestă luptă cu balaurii sistemului trebuie să fim uniți
  Vă rog să mă contactați neapărat..aș vrea să discutăm
  0723 605 321

 4. știe cineva unde pot procura o copie a cărții scrisă de domnul Zărnescu?

 5. Dumnezeu și Maica Domnului să vă ajute. pentru că duceți o luptă foarte grea dar DREAPTA. Sunteți pe linia Neamului.Holocaustul. Este cea mai mare minciună și afacere murdara de când e lumea asta.

 6. Succes domnule Zarnescu in lupta cu halogenii!
  Daca nu as locui in Ardeal si as avea treaba cu simularile, as veni sa va sustin!

 7. Trebuie mers in numar cat mai mare , in ziua procesului! Fac un apel la romanii patrioti, cu dragoste de tara si popor, sa vina cat mai multi, sa-l incurajam cu prezenta noastra, pe Eroul zilelor noastre, scriitorul Vasile Zarnescu! D-zeu sa ne ajute!

 8. Vasile I. Zărnescu

  Domnule Marian,
  Cartea o puteți procura de la mine, în viitor, după ce voi primi unele sponsorizări promise. fiindcă acum nu mai am decît un exemplar, pe care-l păstrez pentru instanța de judecată. Scrieți-mi pe adresele vasile.zarnescu@gmail.com sau vzarnescu@yahoo.com, ca să ținem legătura mai prompt și direct.
  Cu mulțumiri pentru că vreți să mă citiți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *