Home / Chestiunea Jidănească / Miturile holocaustice cu abajuririle din piele de jidan și săpunul din grăsime de om au fost demontate în lucrarea Buchenwald: A Dumb Dumb Portrayal of Evil

Miturile holocaustice cu abajuririle din piele de jidan și săpunul din grăsime de om au fost demontate în lucrarea Buchenwald: A Dumb Dumb Portrayal of Evil

Incorect Politic
Iunie 2, 2021

Preluat dintr-un comentariu de xyz:

Dean Irebodd a realizat un documentar excelent, care a demontat mitul cu săpunul, abajururile și capetele micșorate în„ Buchenwald: A Dumb Dumb Portrayal of Evil ”. El documentează că primele trupe aliate din Buchenwald au fost jidani americani și jidani care au fost alungați din Germania și Austria în anii 30, care s-au îndreptat spre America și s-au ridicat în mod magic prin rândurile militare. Acești jidani au făcut parte din batalionul „Războiul psihologic” și au plantat tsantsa indiană sud-americană, pielea tatuată și abajurul din piele de capră din Buchenwald. Tsantsa și pielea tatuată au fost cel mai probabil luate din colecțiile de la Universitatea din Jena, iar lampa era doar un abajur obișnuit, comun în toată lumea. Jidanii au scris chiar o carte despre faptele lor după război intitulată „Războiul psihic”. Urmăriți documentarul lui Irebodd, totuși, este uimitor. De fapt, toate documentele sale despre holohoax sunt uimitoare. „O treime a Holocaustului” său este monumentală!

https://holocausthandbooks.com/index.php?page_id=1005&play=96#watch

16 comments

 1. Pixelu Albastru

  Ce om să fii să faci săpun din jidani! Nu numai că nu dezinfectează dar nici nu face clăbuc! Oricât te-ai chinui. Nu mai vorbesc de „arome”.

 2. Corpul uman este 70% apa, asa ca nu arde ca un bustean.
  Un corp uman arde in 60-120 de minute, in functie de marime si de temperatura de ardere. Temperatura din cremotoriile moderne cu gaz ajunge la 1000 de grade, ca sa reduca timpul de ardere, dar nu se poate reduce sub 60 de minute pentru un corp de matur. Se poate intreba la un crematoriu.
  Din fotografiile de pe net am constatat ca se foloseau lemnele.
  Cam cate lemne ar fi trebuit ca sa arzi pentru 6 mil de cadavre ?
  Cu lemn nu puteau ridica temperatura la 1000 de grade ca sa scada timpul de ardere.

  6 mil de evrei x 60 minute = 360 milioane de minute / 60 min =6 milioane de ore / 24 ore = 250 mii zile / 365 zile = 684 ani si 11 luni.
  Adica si acum ar fi trebuit sa se arda evrei pana in anul 2625.

  Din fotografiile de pe net ar reisi ca au fost maxim 10 cuptoare.
  Intr-un cuptor intra doar un cadavru.Si daca ar fi incaput 2 cadavre, atunci timpul s-ar fi dublat.
  Asdar, 685 ani impartiti la 10 cuptoare care ar fi ars concomitant fara oprire, ar fi durat 68,5 ani pana sa-i arda pe toti, adica pana in anul 2008.

  Prin muzeele cu specific au existat si bucati de sapun care sa arate ca evreii au fost folositi la fabricarea sapunului:
  1. Sapunul se face din grasime si soda caustica – de unde sa ia grasime daca toti erau piele si os ? ;
  2. Cand au inceput unii sa-si puna intrebari, au cerut sa faca analiza chimica a sapunului, pentru ca grasimea umana difera de grasimea animala.Din acel moment au inceput sa dispara bucatile de sapun din muzee ca sa nu poata fi verificate.
  3. C.Darwin a fost mason si a inventat teoria cu Omul evoluat din maimuta pentru a sminti pe prosti ca sa nu creada in Dumnezeu.
  El se referea la el si la satanisti ca el, pentru ca in realitate aceasta teorie nu poate sta in picioare nici din punct de vedere stiintific deoarece AND-ul uman este diferit de ADN-ul maimutelor.
  Bolshevicul Stalin care a fost finantat ca si Hitler sa inceapa cel de-al doilea razboi mondial, a ordonat crearea unor soldati care sa asculte orice ordin si sa fie dispusi sa-si sacrifice oricand viata, asa ca « savantii dumnezei» rusi au incercat sa modifice genetic maimutele pentru ca sa devina mai inteligente sa priceapa ordinele, dar eshecul a fost total.Maimutele au fost mai inteligente ca savantii si nu au devenit soldati.

  Exista un document publicat pe net care arata situatia celor care au murit in lagar de boala sau de batranete, si desigur ca acestia au fost incinerati.Acesta este link-ul: http://www.heretical.com/miscella/rudolf.html
  Intrati pe acest link: http://www.koncentracni-tabory.estranky.cz/fotoalbum/nezarazene/kt-osvetim/
  Aici o sa vedeti piscina: https://www.biblebelievers.org.au/holohoax.htm

  • Nu ti-a zis jidanu’: “stie” toata lumea, nu e nevoie de probe, nu e nevoie de calcule, demonstratii!
   Nu zici ca el, ai festelit-o, belit-o…!
   —–

   In Canada , la Curtea Suprema au ppierdut ca nu au prezentat probe holo-caustice.
   In Germania, in noiembrie au fost retrase acuzatiile aduse nevestei de Lord britanic pentru contestarea holo-hoax-ului fiindca au trimis in instanta relatari despre jidani care au trait bine-mersi in Germania “atunci” si care – desi au fost racolati de MI6 NU AU SPUS NIMIC DESPRE GAZARE, EXTERMINATE, ARDERE a jidanilor.
   De altfel, nici serviciile secrete si naparcile lor jidanesti din Germania si Polonia nu au produs texte/turnatorii despre asa ceva.
   Ceea ce arata din nou ca nu au existat.

   Cum spunea [tocmai/abia] eliberata avocata germana Sylvia Stolz (in noiembrie, 2020): nu se poate preciza ce anume reprezinta acuzatia ca … ceva se neaga!
   Nu exista nci un caz in care sa fie aduse probe juridice – corpuri, unelte, declaratii de martori, … probe: cand, cine, cum a fost implcati – adica PROBE MATERIALE…. pentru fapte petrecute in realitate nicidecum imaginare.
   https://modeltrial.blogspot.com/2020/11/sylvia-stolz-to-be-released-today.html

  • 68,5 ani de ars continuu in acele crematorii, dar daca socotim si timpii de bagat cadavrele, scos cenusa, reparatii curente, reparatii capitale etc., eu zic ca inca se mai ard si acum cadavre la Auschwitz.

 3. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Paris, 9 octombrie 1945: „La Cioran întâlnesc un tânăr francez, scăpat din lagărul de la Buchenwald. Din numeroasele amănunte pe care le aflu, notez doar acestea două: cine avea un păduche trecea la etuvă şi nu lucra o zi întreagă. O zi de odihnă ispitea pe toţi. Şi astfel a luat fiinţă o bursă neagră a păduchilor. Se vindea o marcă bucata, pe ascuns, bineînţeles. Dar cumpărătorul avea grijă să poarte păduchele la vedere, ca să treacă la etuvă.
  Într-un lagăr de femei, din nu ştiu ce localitate, s-a introdus şi un bordel. Au fost aleşi şase francezi. Maximum ce puteau avea, erau patru femei pe zi. După o lună s-au întors, complet secătuiţi, şi aproape toţi au murit curând după aceea.
  S-ar putea vreodată face literatură cu asemenea fapte, în care demenţa şi bestialitatea nu e întrecută decât de grotesc şi de absurd?”
  Mircea Eliade, Jurnal, Volumul I, Editura Humanitas, Bucureşti, 1993, pp. 60-61

  • Si la Auschwitz exista bordel, nu doar spital, cabinet dentar cu aparat de radiografier cu raze X si sala de operatii, sala de nasteri, gradinita…
   https://holocaustdeprogrammingcourse.com/?fbclid=IwAR1jSBtO6u6l70GPzvJ0BYivq_nHG191Ij4ouar_Jqmy3LCT2GGAxy2sR1g

   Medici realmente buni – dintre ei mai priceputi jidani din Berlin, in special – era o colonie pentru cei care se aflau in razboi cu germanii – dupa model american, francez… englez!

   • Singura fabrica de cauciuc artificial din lume – Auschwitz: filmata si fotografiata aproape zilni de britanici – nu arata pozele ca nu se vede nimic care sa aiba legatura cu fantezia jidneasca.

    Cauciucul artificial, ca si fibrele sintetice si peste 250 de mii de inventii germane omologate “sub Hitler” – furate de slugile aliate ale jidanilor.

 4. Institutul Elie Wiesel lovit în moalele capului de un ziar evreiesc din SUA care spune că pentru Pogromul de la Iași și-au asumat responsabilitatea GERMANII, în 1959

  Cotidianul.ro: Redacţia publicaţiei americane Jewish Telegraphic Agency ne-a trimis un document excepţional care redeschide cazul „Pogromului de la Iaşi“. Este vorba despre buletinul zilnic de ştiri (Daily News Bulletin) din ziua de 24 august 1959, în care există ştirea că guvernul Germaniei de Vest îşi asumă responsabilitatea pentru Pogromul de la Iaşi şi acceptă să plătească despăgubiri familiilor de evrei ucişi.
  Ce conţine acest document excepţional pe care ni l-a trimis ziarul Jewish Telegraphic Agency din SUA? Iată documentul primit prin amabilitatea colegilor de la „Jewish Telegraphic Agency”, care redeschide discuţia despre „Pogromul de la Iaşi” din iunie 1941: http://www.cunoastelumea.ro/institutul-elie-wiesel-lovit-in-moalele-capului-de-un-ziar-evreiesc-din-sua-care-spune-ca-pentru-pogromul-de-la-iasi-si-au-asumat-responsabilitatea-germanii-in-1959/

 5. S a dovedit ca un razboi mondial e prea mic pentru a anihila evreimea criminala. De aceea a trebuit inventata alta strategie de mai mare anvergura. Observ ca este o ofensiva mondiala impotriva acestor satane. Adevarul a iesit la lumina si mai ales datorita internetului, el se raspandeste si tot mai multa lume incepe sa constientizeze grozavia creata de evreime. Ei au facut comertul cu sclavi, ei au provocat majoritatea razboaielor, ei au provocat cele doua razboaie mondiale, ei au facut revolutia comunista din Rusia etc. Crimele de razboi nu se prescriu niciodata si vor da socoteala. Averile de miliarde de miliarde vor fi confiscate. Minciuna holocaustului va fi demontata oficial. Eu asa vad, ca li se strange latul. Se balacesc in minciuni si obsev ca au dat deja in isterie. Toti au fost victime ale minciunii evreiesti si au mers intr un razboi strict al evreilor: rusii, englezii, francezii, americanii si ceilalti, toti impotriva germanilor. Lumea nu trebuie decat sa afle adevarul cat mai repede si sa inteleaga cine au fost si sunt criminalii adevarati.

 6. @gheorghe:
  merci de informatie,
  istoria tehnologiei chimice e interesanta,

  https://en.wikipedia.org/wiki/Monowitz_concentration_camp#Buna_Werke

  (de cauciuc bu-na,butadiena/natriu am aflat in liceu la “chimie organica”;profesoara nu ne-a spus unde anume era situl).

Leave a Reply

Your email address will not be published.