Home / Chestiunea Jidănească / Mișcarea Națională strânge semnături pentru înlocuirea materiei ,,Istoria evreilor. Holocaustul” cu Istoria Românilor

Mișcarea Națională strânge semnături pentru înlocuirea materiei ,,Istoria evreilor. Holocaustul” cu Istoria Românilor

Incorect Politic
Octombrie 17, 2023

Mișcarea Națională strânge semnături pentru înlocuirea materiei ,,Istoria evreilor. Holocaustul” cu Istoria Românilor

Via MihaiTîrnoveanu:

Comunicat:

Mișcarea Națională va începe să strângă semnături pentru înlocuirea materiei ,,Istoria evreilor. Holocaustul” cu Istoria Românilor, care nu există ca materie distinctă în învățământul liceal.

Considerăm că motivarea predării istoriei evreilor, anume prevenirea și combaterea antisemitismul în România nu are nicio bază reală, deoarece în țara noastră nu exista manifestări antisemite.

Apreciem de asemenea că deciziile tribunalelor bolșevice create odată cu instaurarea regimului comunist în România nu pot fi considerate valide, acestea pronuntându-se într-un regim dictatorial de teroare, fără nicio legitimitate juridică sau democratică.

Ne opunem culpabilizării poporului român, reîncarcerării Sfinților Închisorilor comuniste în celula corectitudinii politice, sub pretextul unui așa-zis antisemitism.

Considerăm tânăra generație este privată în modul cel mai grav cu putință de către actualul sistem de învățământ, de principala sursă identitară de putere si legitimare în fața altor popoare, anume de Istoria noastră națională, cu tot ceea ce înseamnă ea, în sensul cel mai larg cu putință, aceasta însemnând de fapt o istorie a mărturisirii de luptă si credință pentru neam a voievozilor, Sfinților, luptătorilor și martirilor români.

Pe de altă parte, în locul gol lăsat, se introduce în programa educațională, în mod ideologic și obligatoriu, istoria altor popoare cu obiectivul de a destructura identitar conștiința tinerei generații. Acest fapt se înscrie într-un program mai larg de ștergere a specificului național, din toate palierele, religios, economic, cultural și religios. În opinia noastră, misiunea acestui obiectiv mai sus enunțat este ocuparea totală a Spațiului Românesc de către diverse entități străine, fără nicio împotrivire, ba dimpotrivă cu sprijin, din partea segmentului cel mai activ și creator al poporului român, anume tineretul.

În contrapondere la acest demers antinational,

Mișcarea Națională consideră că misiunea Educației Naționale este aceea de a conștientiza generațiile tinere de rolul pe care Națiunea Română l-a avut de-a lungul mileniilor ca factor de civilizație și cultură la gurile Dunării, această conștientizare fiind menită a da încredere de sine națională și totodată repere, generațiilor tinere.

Este o motivație să ducem pe mai departe acest rol, căci ceea ce am fost în stare ca națiune să facem în trecut, vom putea face fără îndoială și în viitor. În acest sens propunem ca tematica obiectelor de studiu privitoare la istorie să se concentreze pe specificul și Moștenirea Națională Românească.

Punem accent pe întelegerea sensului și motivațiilor istorice, religioase și culturale ale diferitelor personalități și evenimente definitorii pentru Neamul Românesc. Vrem ca acestă tematică să fie obiect de studiu, ca materie distinctă, numită Istoria Românilor, atât in cursurile gimnaziale cât și in cele liceale.

Având în vedere toate aceste aspecte, vom demara la o dată pe care o vom anunța cât de curând acțiunea de strângere de semnături care să susțină această cerință, printr-un eveniment ce se va desfășura în Capitala Țării, solicitând în același timp o audiență la Ministerul Educației Naționale pe același subiect.

Mergem cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!

Mihai Tîrnoveanu, președinte Mișcarea Națională

14 comments

 1. Susținem. Succes!

 2. Așa este, în România nu există manifestări așa- zis ” antisemite ” ( căci doar evreii știu ce înțeleg prin acest termen în ce- i privește ). Dar în Israel există . Fiindcă nu sunt pe întregul pămînt antisemiți mai incrincenati ca ei . Și spun antisemiți în sensul propriu al cuvîntului, și nu in cel deturnat .
  Si nu pot decît să doresc succes celor ce pornesc în această cruciadă de reinstaurare a românilor în propria lor țară .

 3. Dar de ce sa se studieze asa ceva? si de ce ar exista evrei la noi in tara? daca exista inseamna ca sunt invadatori si ca nu au dreptul sa deschida ciocul.

  si care ar fi problema daca romanii ar fi antisemiti? suntem obligati sa fim sclavii lor la noi in tara!

  Este un prim pas, ar trebui ca romanii sa se uneasca si sa iasa masiv din clasa la aceasta ora, precum si la cea de educatie sociala in clasa a 5-a unde se face propaganda pentru ciori. Apoi sa refuzam locurile speciale pentru tiqani. Si manualele de clase primare cu colorati si fete albe si cu foarte multe nume de alogeni. Curaj si demnitate, daca ar incepe de undeva poate s-ar ralia mai multi.

 4. semnaturile unde se pot da?

  • Păi scrie în articol.” vom demara la o dată pe care o vom anunța cât de curând acțiunea de strângere de semnături care să susțină această cerință, printr-un eveniment ce se va desfășura în Capitala Țării, ”

   E un proiect care urmează (să sperăm) să fie pus în practică.

 5. cu adevarat,ceva demn de luat in consideratie!
  sper din tot sufletul intr-o reusita deplina!
  sprer ca acest ticalos de florian si institutul lui inutil sa dispara din viata noastra!

 6. Nu vom vota, eu si intreaga mea familie decat cu partidul sau candidatul care va promite solemn desfiintarea marsavelor legi antinationale impuse de deviantul crin antonescu si alde wexler, si a ignobilului asa-zis institut de cercetare a blablabla nichipercea zis si eliewiesel. In ce priveste campania de strangere de semnaturi, puteti sa ma puneti de pe acum pe lista! Sa va ajute Dumnezeu, ca bine faceti!

 7. Când am răspuns la comentariul de mai sus am fost nevoit să mai citesc odată cu atenție articolul și am remarcat asta

  “cu Istoria Românilor, care nu există ca materie distinctă în învățământul liceal.”
  Cum adică, istoria românilor nu mai există în programă??

 8. Da’ cine a fost mintea aia goala de continut care-a dat insasi ideea unei astfel de ticalosii ?Asta…SIGUR n-a fost roman !

  • Problema nu e de vid, ci de coruptibilitate… Cât despre faptul că n-a fost român, n-aș zice. E adevărat că pe de o parte, am rămas șocat să constat câți indivizi pe care i-aș fi crezut “albi” sunt de fapt jidani, (de exemplu Boris Johnson, fostul premier britanic) sau de exemplu la noi Andrei Gheorghe, dar pe de altă parte sunt și mulți albi care s-au dat cu jidanii prin încuscriri (toți copiii lui Joe Biden sunt căsătoriți cu jidani/jidance, de familiile arhibogaților ce să mai vorbim) sau pur si simplu lucrează pentru ei pentru bani și ascensiune socială.

 9. VIDEO | Masonii din Hunedoara au premiat elevi și profesori din Deva, în parteneriat cu ISJ Hunedoara. Șefa inspectoratului, membră a unei loji masonice
  https://r3media.ro/video-masonii-din-hunedoara-au-premiat-elevi-si-profesori-din-deva-in-parteneriat-cu-isj-hunedoara-sefa-inspectoratului-membra-a-unei-loji-masonice/

  Reîncep înscrierile pentru Bursele – MASONICE – Rotary ACADEMICA
  https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/reincep-inscrierile-pentru-bursele-rotary-academica–365404.html

 10. 1. Sunt consternat de faptul că o adunătură de jidani, ne impun negarea istoriei reale a României.
  Mareșalul Antonescu a existat, face parte, că și Ceaușescu, din istoria țării. Nu pot fi anulați, pentru că faptic sunt înscriși în evidența istorică, arhivată și trăită concret.
  Cum își permit aceste progenituri sa invadeze intimitatea unui popor? Și nu numai, dar mai și corup idioți din parlamentul de năimiți, să facă legi care baga pumnul în gura românilor.
  Să meargă la ei acasă să latre cât vor, nu aici.
  2. A mai apărut o stupiditate, tot de românii “verzi” produsă, prin care se interzice folosirea unui cuvânt conținut în DEX. Jidani. Cu ce drept ? De către cine ? Cum își permite acei individ care a inițiat acea dispoziție, să interzică libera exprimare, în limba română, consfințită prin constituție, sau constituția e cumva contestabilă ?
  3. Nu am nimic cu evreii și poporul lor, atât timp cât în țara mea nu sunt îngrădit de drepturile mele constituționale, de către aceștia și paraziții autohtoni, care le ling cazmaua.

 11. Așteptăm cu nerăbdare. Doamne ajută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *