Home / Uncategorized / CARTE gratuită: Supralojile masonice – Volumul II, III și IV

CARTE gratuită: Supralojile masonice – Volumul II, III și IV

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 18, 2023

CARTE gratuită: Supralojile masonice - Volumul II III și IV

CARTE gratuită: Supralojile masonice – Volumul II, III și IV

Francmasoneria este un edificiu trucat care, după plac, lasă profanii să vadă o fațadă ciudată și ipocrită, și care pune la dispoziția fraților locuințe în care unele uși – mai mult sau mai puțin disimulate în pereți – rămân pe veci închise. În așa fel încât există două masonerii : cea care ne e permis să o vedem pentru că nu se poate face altfel, și care se manifestă prin temple prezente pe stradă, prin buletine, reviste, ba chiar prin cărți măsluite cu pricepere, prin serbări și adunări generale , printr-o administrație a lojilor, a consiliilor și a obediențelor . Ceea ce e ascuns cu grijă nu doar profanilor , dar și marii majorități a afiliaților este caracterul particular al francmasoneriei, de a nu fi de loc o singură asociație , ci mai multe, organizate prin suprapunerea de grupuri, cele superioare constituind veritabile societăți secrete față de cele inferioare ” (1) . Astfel, acum mai bine de un secol , în 1910, în Conjurația anticreștină, Monseniorul Delassus vorbește despre o sferă de loji aparținând masoneriei superioare , adică supralojile – titlul prezentei lucrări, necunoscute de o mare parte a francmasonilor .

Aceste supraloji aparțin francmasoneriei secrete. Italianul Gioele Magaldi, francmason pocăit din supraloji , ne propune prin cartea sa La scoperta delle Ur-Lodges publicată în 2014 , să intrăm în această lume aflată în fruntea ierarhiei Satanei și condusă de dinastiile Rotschild și Rockefeller . El prezintă universul infernal al supralojilor pentru a le înțelege ierarhia, funcționarea, politica, originile, domeniile de influență și obiectivele . Astfel, Magaldi face inventarul a treizeci și șase de supraloji aflate deasupra lojilor ” regulate “ și chiar al organizațiilor paramasonice ultraputernice ca Bilderberg sau foarte satanicul Bohemian Club ( Clubul Boemian) numit și Bohemian Grove ( Grota Boemiană )(2) .

Această lucrare este o “premieră” : nu a fost publicată nici o carte despre francmasoneria secretă a supralojilor . Ea a fost mai apoi reluată, analizată și documentată de un doctor german în teologie, Johannes Rothkranz, cunoscut pentru poziția și numeroasele sale publicații antimasonice .

Cercetările sale asupra revelațiilor lui Magaldi au făcut obiectul a opt broșuri , Superlogen regieren die Welt (Supralojile conduc lumea , 2016 ) . Eu m-am angajat în traducerea acestei lucrări esențiale . Ea ne va permite să descoperim partea rezultantă a francmasoneriei : supralojile , necunoscute lojilor zise “regulate ”

Descarcă volumul II aici –supralojile vol 4.pdf

Descarcă volumul III aici – supralojile vol3.pdf

Descarcă volumul IV aici – supralojile vol 2.pdf

Pentru volumul I, intră aici.

One comment

  1. Volumele 2,3,4 din Les Super-Loges nu se pot descarca. Ofera doar coperta, nimic altceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *