Home / Internațional / Ministrul israelian al Comunicațiilor cere IDF să taie prepuțurile „blestemate” luptătorilor Hamas ca răzbunare

Ministrul israelian al Comunicațiilor cere IDF să taie prepuțurile „blestemate” luptătorilor Hamas ca răzbunare

Vlad Voicu
Incorect Politic

Noiembrie 22, 2023

Ministrul israelian al Comunicațiilor cere IDF să taie prepuțurile „blestemate” luptătorilor Hamas ca răzbunare…

Ministrul israelian al Comunicațiilor, Shlomo Karhi, cere IDF să taie prepuțurile „blestemate” luptătorilor Hamas ca răzbunare…

Sănătatea mintală nu este o condiție prealabilă pentru a deveni ministru în cabinetul israelian.

“Din cele mai vechi timpuri, noi lucrăm pentru a repara lumea, iar ei lucrează pentru a o distruge. Așa a fost acum 3500 de ani cu filistenii și așa este cu urmașii lor închipuiți astăzi chiar mai mult. Noi dorim viața, iar ei doresc teroarea și moartea. Noi umplem pământul cu tot ceea ce este bun, iar ei îl umplu cu pământ și cenușă.

David a adăugat o sută de prepuțuri filistineze ca răzbunare pentru că au astupat fântânile cu pământ. Luptătorii noștri, care au plecat la război pentru casă și pentru a se răzbuna pentru masacrul teribilist efectuat de teroriștii naziști, îi vor acoperi în tunelurile lor cu pământ și se vor întoarce la pace cu răpiții, numai după ce vor tăia toate aceste prepuțuri blestemate.”

Astfel de retorică sângeroasă a fost tipică iudeilor de când lumea și pământul.

Nu e cazul să încetăm crimele?

Nu e cazul să spunem stop terorismului iudeo-sionist?

Vlad VOICU

4 comments

  1. Numai că Mahomed a făcut-o deja, și sub talie și la creier, transformându-i în brute care trăiesc pentru a-i extermina pe necredincioși. Cele două religii criminale sunt de fapt fețele aceleiași monede, una lovește cu sabia în față iar cealaltă înfinge pumnalul otrăvit pe la spate.

    • Exact. Nicolae Paulescu ne-a arătat cu celeritate schema logică în “Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Francmasoneria”.

  2. La ședința aceea secretă Vexler avea foarfecă?

  3. TOTI SEMITII (arabi-musulmani, sirieni, iordanieni, libanezi-musulmani, etiopieni, iranieni, iudeii) dar si unele popoare turcice practica taierea imprejur a preputului la baieti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *