Home / Actualitate / Statul aprobă înlocuirea etnică a Românilor

Statul aprobă înlocuirea etnică a Românilor

Vlad Voicu
Incorect Politic
Noiembrie 23, 2023

Statul aprobă înlocuirea etnică a Românilor

Statul aprobă înlocuirea etnică a Românilor

Prin semnătura secretarului de stat în Ministerul Muncii, Cristian Vasilcoiu, statul român continuă politica de înlocuire etnică a Românilor prin importarea a 140.000 de muncitori străini în 2024, fată de 100.000 care au fost importați în 2023, raportează ActiveNews.

Există chiar și un comitet interministerial la nivelul Guvernului pentru a facilita accesul imigranților non-europeni în țara noastră.

Mai avem puțin timp să ne trezim și să ne organizăm pentru apărarea intereselor noastre ca grup etnic românesc. Când acest timp va trece va fi prea târziu, căci vom fi o minoritate în propria noastră țară.

Prin democrația reprezentativă, minoritățile vor avea locuri gratuite în parlament, vor avea partide, grupuri politice, vor avea votanți care fac parte din același grup etnic și vor prelua toate pârghiile puterii.

5 comments

  1. Ca să fac haz de necaz: Bune că măcar nu sunt jidani……….

  2. Stai linistit ca din cei 140 000 pakistani si bangladesh daca raman 1000 in Ro e mult. Aceste popoare musulmane au o traditie si un respect pentru familia lor. Mai bine vezi ce s-a discutat in realitate marti 21 nov. in sedinta “secreta” (de ce oare?) din parlament!? Nu cumva s-a cerut acceptul migrarii a 3milioane de evrei in Ro “de frica Hamas”, ca atat Sosoaca cat si Lasca erau descompusi in emisiunea de la DIS Tv a lui Atudorei si ne-au spus niste baliverne?!

    • Așa probabil au gândit toți: si francezii, si irlandezii, si englezii… “Lasă dom’le,câtiva acolo.” Nu mai vorbim de castratii cu complexe pentru colonialism care s-au bucurat ciar.

  3. E o oportunitate buna ca Romania sa fie reinceputa de la zero, cu cateva milioane de oameni, maxim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *