Home / Actualitate / Medicul Monica Pop Avertizează Guvernul: “Lucrurile nu pot continua așa. Se apropie o revoluție”

Medicul Monica Pop Avertizează Guvernul: “Lucrurile nu pot continua așa. Se apropie o revoluție”

Incorect Politic
Aprilie 8, 2021

Medicul Monica Pop Avertizează Guvernul: Se apropie o revoluție

Via ActiveNews:

Monica Pop și-a exprimat considerentele cu privire la regulile de înmormântare din România, în contextul pandemiei de covid. Medicul a comentat la Sinteza Zilei greșelile pe care le fac autoritățile în stabilirea măsurilor anti-covid, potrivit antena3.
Medicul a declarat astfel:

“Eu consider că într-un parteneriat trebuie să fie întotdeauna ambele părți mulțumite. (…) Ce se întâmplă acum este doar ceva unilateral. Este o parte mulțumită să facă din ce în ce mai mult rău acestui popor”.

Efectiv, cred că se apropie o revoluție. Cred că ulciorul este foarte aproape de a se sparge. Lucrurile nu pot continua așa și realmente nu mi le explic. Eu nu fac politică, dar încerc să înțeleg câte ceva și aici pur și simplu cred că ce se întâmplă la Ministerul Sănătății este ca să se revolte lumea, să cadă acest Guvern și să conducă USR-ul. Altfel nu îmi imaginez de ce fac asemenea prostii. Greșelile pe care le fac sunt absolut incredibile și inadmisibile”.

“Am avut o corespondență cu domnul Voiculescu în care îmi spunea că oamenii îl critică pentru că sunt răuvoitori. El ori nu își dă seama ce face, ori are sfătuitori care vor să îi taie gâtul”.

2 comments

  1. Gardienii Lumii Noi chiar asta vor revolutie in toata lumea. Piederea autoritatii guvernelor nationale inseamna cresterea autoritatii guvernului Mondial. Cadrul juridic si si institutional este activ si economia nu mai depunde de masurile politice ale guvernelor ci de strategiile corporatiilor care alcatuiesc Fiara. Comunismul mondial duce la telul teosofilor lui lucifer, OWC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *