Home / Internațional / Ultimatum pentru Macron din partea United Health Professionals

Ultimatum pentru Macron din partea United Health Professionals

Caroline Gunderode
Incorect Politic
Martie 7, 2021

Ultimatum adresat lui Emmanuel Macron de către United Health Professionals

Traducere standard de Caroline Gunderode ,  a ultimatumului menit să devină parte dintr-un proces internațional, ultimatum ce se va uni cu alte procese antiguvernamentale sau internaționale, organizate sau  în curs de organizare, la nivel global, contra dictaturii sanitare instaurate pentru jefuirea și decimarea popoarelor lumii.

*

 

În această scrisoare adresată președintelui Macron, prim-ministrului Castex și ministrului sănătății Véran, colectivul United Health Professionals solicită ridicarea imediată a tuturor măsurilor liberticide , încetarea carantinării, reducerea  timpului de circulație și purtarea măștilor și sfârșitul vaccinări,i considerat dăunătoar, inutil și periculos.

Această scrisoare, disponibilă  integral pentru citire  aici , explică faptul că „ Covid este cea mai mare înșelătorie a secolului ”. Această scrisoare sub forma unui ultimatum circulă în întreaga lume și trebuie diseminată și difuzata masiv, deoarece guvernul nostru trebuie să înțeleagă că francezii sunt pe deplin informați cu privire la existența sa și la speculatiile  financiare din spatele acestei false pandemii. Și vom fi deosebit de atenți la deciziile care vor fi luate ca răspuns la această scrisoare.

Dacă guvernul persistă să o ignore, atunci vom înțelege că voința sa nu este de a pune capăt acestei pandemii, ci de a o folosi ca alibi pentru a urmări obiective mai puțin onorabile.

Ne vom mobiliza apoi în masă, astfel încât următoarea fază să fie acuzarea publică a laboratoarelor farmaceutice, a guvernului și a mass-media și a cererii unei anchete internaționale cu privire la originea criminală a virusului, deoarece victimele nevinovate ale acestei crime împotriva umanității și familiile lor trebuie să obțină dreptate!

Măsuri grotești, absurde și foarte periculoase, impact oribil asupra economiei mondiale … autodistrugere și sinucidere colectivă. Trebuie să citiți întreaga scrisoare către președintele Republicii, iar pentru cei mai curajoși deschideți linkurile și articolele care demonstrează declarațiile lor.

 

United Heath International către:

dl Emmanuel Macron: președintele Franței,
dl Jean Castex: prim-ministru
și dl Olivier Véran: ministrul solidarității și sănătății,

 

Suntem profesioniști din domeniul sănătății al colectivului internațional: United Health Professionals, compus din peste  1.500 de  membri (inclusiv profesori de medicină, anesteziologi / reanimatori  și specialiști în boli infecțioase) din diferite țări din Europa, Africa, America, Asia și Oceania și am trimis pe 26 august 2020 către guverne și cetățeni ai țărilor din întreaga lume un mesaj de avertizare cu privire la epidemia COVID.

În primul rând, să începem cu concluziile raportului din 2010 al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei privind gestionarea epidemiei H1N1: “Adunarea parlamentară este alarmată de modul în care gripa pandemică H1N1 a fost gestionată nu numai de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), ci și de autoritățile sanitare competente atât la nivelul Uniunii Europene, cât și la nivel national. Este deosebit de îngrijorată de repercusiunile deciziilor și opiniilor care au dus la confuzia priorităților în serviciile de sănătate publică din întreaga Europă, risipa de fonduri publice semnificative și existența unor temeri nejustificate cu privire la riscuri….o grava lipsa de transparenta in luarea deciziilor legate de pandemie, care ridică îngrijorări cu privire la influența pe care industria farmaceutică ar fi putut să o exercite asupra unora dintre cele mai importante decizii ….activitatile de lobbying nereglementate  sau ocultate pot constitui un pericol si pot submina principiile democratice si ale unei bune guvernari “.

Să știți că aceleași greșeli făcute ieri în timpul epidemiei H1N1 se repetă astăzi în epidemia COVID.

 

Sunteți victimele celei mai mari înșelătorii sanitare din secolul XXI privind nivelul de periculozitate al virusului, măsurile care trebuie luate, cifrele, testele și tratamentele și asta cu aceleași tehnici de manipulare utilizate în timpul epidemiei de H1N1 sau a războiului din Irak.

Experții, profesorii de medicină, precum și grupurile științifice și medicale au început să alerteze în martie 2020. Țările lumii (cu rare excepții, cum ar fi: Suedia, Belarus sau Tanzania), și fără să se gândească, doar au imitat și au urmat orbește pe altele.

Această epidemie este amplificată, dramatizată și instrumentalizată de infractorii care profită de aceasta pentru a atinge obiective și agende economice, politice și ideologice dăunătoare umanității și vă vom dovedi acest lucru.

Trebuie să opriți rapid această înșelătorie globală (deoarece reprezintă un pericol serios pentru oamenii dvs. și țara dvs. în ceea ce privește: sănătatea, economia, educația, ecologia și drepturile omului), luând imediat următoarele masuri:

 

1 – Ridicați toate restricțiile: suprimati următoarele măsuri ilegale, ne-științifice și ne-sanitare: carantinare, masca obligatorie pentru subiecți sănătoși, distanțare socială de unul sau doi metri. Aceste măsuri nebune și stupide sunt erezii inventate în 2020 care nu există în medicină sau în sănătatea publică și care nu se bazează pe nicio dovadă științifică. Acesta nu este modul de gestionare a unei epidemii:

„ Lumea a înnebunit” punând în aplicare blocaje care „merg împotriva a ceea ce se știe despre gestionarea pandemiilor virale ” (dr. Anders Tegnell, epidemiolog șef din Suedia, 24 iunie 2020).

„Rata reală a fatalității pare să fie aproximativ aceeași ca și pentru gripă, dar nu am introdus niciodată aceste măsuri drastice înainte, când am avut pandemii de gripă ” (Prof. Peter Gøtzsche, 1 decembrie 2020).

„Decizia de carantinarii, ca și decizia de a folosi măști , inchiderea restaurantelor , starea de alerta, etc… nu se bazează pe date științifice …”  (Pr Didier Raoult, 24 iunie 2020).

„Istoria naturală a virusului [coronavirusul] nu este influențată de măsurile sociale [carantinarea, măștile, închiderea restaurantelor, starea de alerta, etc.] … Carantinarea  nu a influentat  scăderea cazurilor … În ceea ce privește închiderea de restaurante care aveau protocoale de sănătate foarte stricte … Nu am, desigur, nicio modalitate de a o apăra … caci nu a influențat deloc epidemia … carantinarea nu a schimbat nimic. “(Prof. Philippe Parola , 3 decembrie 2020).

“Nu există dovezi științifice care să susțină regula dezastruoasă de doi metri. Cercetările de calitate proasta sunt folosite pentru a justifica o politică cu consecințe enorme pentru noi toți”. (Profesorii Carl Heneghan și Tom Jefferson, 19 iunie 2020).

„Măsuri grotești, absurde și foarte periculoase … un impact oribil asupra economiei mondiale … autodistrugere și sinucidere colectivă. ” (Prof. Sucharit Bhakdi, martie 2020. De asemenea, el a trimis o scrisoare către Cancelarul german Angela Merkel).

În plus, aceste măsuri tiranice încalcă Declarația universală a drepturilor omului din articolele sale: 3, 5, 9, 12, 13, 17, 18, 20, 26, 27, 28, 30 și Convenția internațională a drepturilor copilului UNICEF . în articolele sale: 28, 29, 32, 37.

” Când statul știe cel mai bine și încalcă drepturile omului, suntem pe o cale periculoasă. Pandemia a condus la încălcarea drepturilor fundamentale ale omului … Nu a existat nici cea mai mică analiză etică pentru a justifica dacă a fost justificată. Nu este. „(Prof. Peter Gøtzsche, 4 decembrie 2020).

Forțarea persoanelor care nu sunt bolnave să poarte măști nu este doar erezie, ci este și dăunătoare sănătății, precum și mediului și matratare abuziva {cred ca juridic este tortura nota traducatorului} :

„ Dictatura măștilor total nefondată”  (prof. Christian Perronne, 22 septembrie 2020).

“Starea de asediu … a  fost în timpul ocupației germane, când miliția și Gestapo au venit in casă. Și acum vom avea poliția să debarce in casă pentru a vedea dacă sunt mai mult de șase personae la masă! Ce este acest delir?! “(prof. Christian Perronne, 15 octombrie 2020).

” În fiecare iarnă la Paris, paturile de terapie intensivă sunt complet saturate. Transferăm pacienți … în fiecare iarnă, în perioade normale ” (Prof. Bruno Mégarbane, anestezist, 27 septembrie 2020)

„În niciunul dintre cele două valuri … toate locurile de la reanimare nu au fost saturate, asta a fost o minciuna! ” (Pr Michaël Peyromaure, 18 ianuarie 2021)

 

2 – Deschideți economia, școlile, universitățile, transportul aerian și serviciile spitalicești.

 

3 – Eliminați experții vostri si consilierii vostri  care au legături sau se afla in conflicte de interese cu companiile farmaceutice.

Raportul din 2010 al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei privind gestionarea dezastruoasă a gripei H1N1 spunea, de asemenea: „ Adunarea solicită autorităților sanitare la nivel internațional, european și național – și în special lui OMS – ca oricine este expus riscului  conflictelor de interese să fie exclus din procesul decizional sensibil. ”

Experții din țările in care ei au presat aplicarea acestor măsuri total eretice sunt fie adepți, fie ignoranți, fie oameni corupți de industria farmaceutică.

 

4 – Solicitați o anchetă internațională și independentă și ca cei responsabili pentru această înșelătorie să fie aduși în fața justiției.

La 1 octombrie 2020,  Reiner Fuellmich  – un avocat german – anunță că o rețea internațională de avocați vor judeca cel mai mare caz de delict civil din toate timpurile: „ Măsurile anti – coronavirus  au cauzat și continuă să provoace daune atât de devastatoare sănătății și economiei  populației lumii incat crimele comise de (…) OMS trebuie să fie calificate legal drept crime autentice împotriva umanității, asa cum sunt ele definite în secțiunea 7 din codul penal internațional “ .

El a mai spus că trebuie să vorbim despre un „ scandal al coronavirusului și că cei responsabili trebuie să fie urmăriți penal si pentru daune penale si civile ”.

La 10 ianuarie 2021, o scrisoare transmisă de jurnalul The Sun și scrisă de avocați, un deputat, activiști pentru drepturile omului și un fost general al forțelor aeriene americane – US Airforce, a fost adresată și FBI-ului și MI-5 precum si  serviciilor de securitate din Canada , Germania și Australia unde ei spun:

„ Scriem această scrisoare pentru a solicita deschiderea și / sau accelerarea unei anchete federale în dezbaterea științifică asupra deciziilor politice majore luate în timpul crizei COVID-19. În timpul activității noastre, am identificat probleme cu caracter potențial criminal și credem că această ancheta  este necesară pentru a se asigura că interesele publicului au fost reprezentate în mod corespunzător de cei care promovează anumite politici de pandemie . ”

Această scrisoare califică carantinarea  „ ca o escrocherie științifică mondiala  de o magnitudine fără precedent ” și care a fost „ adoptată în mod deliberat … pentru a săraci națiunile care au implementat-o ”

Țări rare precum Suedia, Tanzania sau Belarusul – care pot fi felicitate – au refuzat carantinarea si izolarea și nu le-au urmat orbește pe celelalte și dacă urmăm raționamentul apărătorilor carantinarii, ar fi trebuit sa  avem ca rezultat un masacru sau o saturație a sistemului spitalicesc.

Este  cumva acesta, cazul în aceste trei țări? Răspunsul este desigur: nu.

Apropo, la 15 septembrie 2020, British Medical Journal a publicat un articol intitulat: „ COVID-19: De ce are Belarus una dintre cele mai scăzute rate de deces din Europa? ”.

Aceste 3 țări sunt dovada vie a escrocheriei carantinarii  și, din moment ce acest adevăr riscă să trezească opinia publică și oamenii constată că au fost mințiti, devine clar ca o presă coruptă a transmis, de la început, articole și chiar știri false împotriva Suediei și Belarusului.

Celebrul slogan internațional: „ Rămâi acasă, salvează vieți ” a fost o minciună pură. Dimpotrivă, închiderea  nu numai că a ucis mulți oameni,  dar a distrus și sănătatea fizică și mentală, economia, educația și alte aspecte ale vieții.

De exemplu, închiderea a ucis mii de pacienți cu Alzheimer din Statele Unite care au murit, de asemenea, departe de familiile lor.

În Marea Britanie, izolarea a ucis 21.000 de oameni. Efectele închiderii:

„ au fost absolut dăunătoare. Nu au salvat viețile pe care anunțaseră că le vor putea salva … Este o armă de distrugere în masă ale  cărei efecte sanitare, sociale si economice se pot observa.. intrucat ele formeaza al doilea val real ”

(Pr Jean-François Toussaint, 24 septembrie 2020).

Încarcerarea poporului tau este o crimă împotriva umanității pe care nici naziștii nu au comis-o!

” Această țară se confruntă cu o eroare dramatică ..ce vor sa sugereze? Ca toată lumea să rămână închisă toată viața pentru că există viruși afară? Dar voi toți sunteți nebuni, ați devenit toți nebuni! …dam foc planetei ? (Pr Didier Raoult, 27 octombrie 2020).

„ Este un mare delir, dar care este instrumentalizat de Big Pharma  și, de asemenea, de politicieni … Este o teamă organizată din motive politice și economice”  (Pr Christian Perronne, 31 august 2020).

” Aceasta este doar o escrocherie globală pentru a genera profituri monstruoase, pentru a salva băncile și, între timp, a distruge clasele de mijloc în numele unei epidemii … făcută distructivă prin măsuri liberticide pretinse a fi sanitare “. (Dr. Nicole Delépine, 18 decembrie 2020).

„ Avem dovezi medicale că aceasta este o escrocherie! ” (Dr. Heiko Schöning, iulie 2020).

” Gândiți-vă la aceste 2 întrebări: Coronavirusul este creat de om? Au încercat să folosească această boală virală sau psihoză pentru propriile scopuri și interese? ” (Alexander Lukashenko, președintele Belarusului).

” Există o isterie publică total nefondată provocată de mass-media și politicieni. Este revoltător. Este cea mai mare farsă perpetuată vreodată asupra unui public nebănuitor. Nu este altceva decât un sezon rău de gripă. Nu este Ebola. Nu este SARS! ” (Dr. Roger Hodkinson, 13 noiembrie 2020).

Ancheta vizeaza, printre altele, pe Bruce Aylward (OMS) și Neil Ferguson (Imperial College London).

 

5 – Nu mai urmați orbește recomandările OMS  și cereți ca aceasta să fie  complet reformată  : un o ancheta efectuata în 2016 (OMS în ghiarele lobbyiștilor) a furnizat o radiografie edificatoare a OMS redand  portretul „unei structuri slabite si supuse mai multor conflicte de interese. Această investigație a arătat cât de mult interesele private domină problemele de sănătate publică la OMS. Un alt sondaj privind OMS (Trust WHO) a evidențiat, de asemenea, aceste grave anomalii.

 

6 – Folosiți măsurile recunoscute pentru gestionarea epidemiilor: cum ar fi recomandări pentru spălarea mâinilor, strănut sau tuse în cot, folosirea unei măști, dar numai pentru bolnavi și îngrijitori, izolarea bolnavilor etc. Severitatea unei epidemii este evaluată, printre   altele, de rata mortalității. Cu toate acestea, aceasta din urmă este foarte scăzuta (0,03 – 0,05%) și, prin urmare, nu există nicio justificare pentru luarea unor măsuri care nu sunt doar disproporționate, ci și neștiințifice.

 

7 -Responsabilizati mass-media:  trebuie, de exemplu, să nu mai vorbească despre coronavirus.

 

8 – Eliminați obligatia de testare:  persoanele care solicită testarea obligatorie fraudează guvernele și vizează doar obiective economice. Nimic din acest coronavirus (care este un virus benign și cu o rată scăzută a mortalității) nu o justifică. Gripa infectează un miliard de oameni în fiecare an – cu mult mai mult decât SARS-CoV-2, se răspândește mai repede și prezintă mai mult risc pentru  populație și totuși nu sunt necesare teste pentru călătorii.

Acesta este motivul pentru care profesorul Didier Raoult a calificat drept „ delir ” afirmația că este o boală gravă și a afirmat, la 19 august 2020, că: „ nu este mai rău decât gripa ”.

„COVID-19 are o rată de fatalitate reală similară cu cea a gripei sezoniere ” (Prof. John Ioannidis, 17 aprilie 2020).

„Asigurați marea majoritate a oamenilor că riscul lor de a muri sau de a avea o formă severă de COVID-19 este foarte scăzut ” (Prof. John Ioannidis, 22 aprilie 2020).

„Vă dați seama? Astăzi, distrugem economia pentru a obține în cele din urmă cifre comparabile cu cifrele pe care le-am cunoscut cu gripa! ” (Pr Christian Perronne, 25 octombrie 2020).

 

9 – Opriți campaniile de vaccinare și refuzați înșelătoria pașaportului pseudo-sanitar care este în realitate un proiect politico-comercial:

” Nu avem nevoie de el [vaccinul] Totul este o poveste comercială!” (Pr Christian Perronne, 16 iunie 2020)

“Este un vechi principiu de marketing al companiilor farmaceutice: dacă doresc să-și vândă produsul bine, consumatorii trebuie să se teamă și să-și vadă mântuirea in produs. Deci, creăm o psihoză, astfel încât consumatorii să innebuneasca  și să se bata pe produs: vaccinul în cauză. ” ( Prof. Peter Schönhöfer).

„ Ca medic, nu ezit să anticipez deciziile guvernului: nu trebuie doar să refuzăm aceste vaccinuri, ci să denunțăm și să condamnăm abordarea pur mercantile și cinismul abject care a ghidat producția lor ” (Dr. Pierre Cave, 7 august 2020 ).

Vaccinul COVID este „ atât, atât de inutil” (prof. Sucharit Bhakdi, 2 decembrie 2020).

„Nu am văzut niciodată în istoria medicine să dezvoltăm urgent vaccinuri pentru vaccinarea a milioane, miliarde de indivizi pentru un virus care nu  ucide, cu excepția persoanelor cu risc pe care le putem identifica, pe care le-am putea trata. Nu am văzut niciodată un vaccin scos din pălărie în două luni! Este nevoie de ani! “(Pr Christian Perronne, 2 decembrie 2020).

“Mergem prea repede. Dacă ar exista o urgență, dacă astăzi COVID-19 a ucis 50%, aș spune că ne asumăm riscuri, dar aici avem un virus care ucide 0,05% și ne asumăm toate riscurile ! Știu că există miliarde în spatele ei. Fii atent, este foarte periculos! ”  (Pr Christian Perronne, 2 decembrie 2020).

La întrebarea: “Nu avem nevoie de un vaccin general pentru întreaga omenire cu 0,05% decese?” , Profesorul Christian Perronne a răspuns: ” Este evident! ”

30 noiembrie 2020: Profesorul Christian Perronne scrie o scrisoare în care avertizează asupra pericolului vaccinurilor bazate pe ingineria genetică:

„ Oamenii care promovează aceste terapii genetice, numite în mod fals„ vaccinuri ”, sunt ucenici vrăjitori și iau (…) cetățenii lumii drept cobai ”.

Pe 19 octombrie 2020, în corespondență cu The Lancet, oamenii de știință își exprimă îngrijorarea și avertizează:

„ Ne temem  de faptul că utilizarea unui vector de AD5 pentru imunizarea împotriva SARS-CoV-2 poate crește în mod similar , riscul de a contacta HIV-1 la oamenii  care primesc vaccinul .“

Dacă oamenii acceptă vaccinul, va fi:

” O greșeală, deoarece riscăm să avem efecte absolut imprevizibile: de exemplu, cancerele! Ne jucăm veramente de-a ucenicul vrăjitor. Omul nu trebuie folosit drept cobai, copiii nu trebuie să fie folosiți drept cobai, este absolut lipsit de etică. să existe decese din cauza vaccinurilor “(Pr Luc Montagnier, virolog și Premiul Nobel pentru medicină, 17 decembrie 2020).

În Elveția, un grup de 700 de medici și profesioniști din domeniul sănătății au cerut la 15 ianuarie 2021 să oprească campania de vaccinare.

” Cred că [vaccinul COVID] este de-a dreptul periculos. Și vă avertizez, dacă urmați aceste recomandări [vaccinare], veți merge la pieire. ” (Prof  Sucharit Bhakdi, 2 decembrie 2020).

30 decembrie 2020: “Réaction 19” (o asociație franceză fondată de avocați cu peste 60.000 de membri) informează într-un comunicat de presă că a depus o plângere cu privire la terapiile genetice Pfizer / BioNTech și Moderna pentru: punerea în pericol deliberată a vieții altora, înșelăciune agravată, abuz de slăbiciune și extorcare agravată.

Recent, mai mulți europarlamentari au alertat populația deoarece li s-a interzis consultarea contractelor semnate cu companiile farmaceutice. Această opacitate este dovada faptului că există lucruri compromițătoare pe care vor să le ascundă. Michèle Rivasi, europarlamentar, chiar a depus o plângere.

Ca o reamintire: în 2009, laboratorul Pfizer a fost amendat cu 2,3 ​​miliarde de dolari, cea mai mare amendă impusă vreodată de justiția americană unui grup farmaceutic. El a fost găsit vinovat de practici comerciale frauduloase.

În 2010: AstraZeneca a fost amendată cu 520 de milioane de euro pentru recomandarea utilizării neautorizate a unui medicament.

În 2011: Merck plătește o amendă de 628,36 milioane de dolari pentru soluționarea proceselor civile introduse de autoritățile federale și din Statele Unite. Au fost utilizate atât pentru utilizare în afara indicațiilor autorizate, cât și pentru „ afirmații false despre siguranța cardiovasculară ” a unui medicament.

În 2013: amendă de 1,62 miliarde de euro pentru Johnson & Johnson pentru „ promovarea utilizărilor neaprobate” ca fiind sigure și eficiente de către FDA și achitarea de mită farmaciștilor și medicilor ”pentru a promova vânzarea a trei medicamente.

 

Trebuie să puneți capăt acestei înșelăciuni globale în care agendele politico-economice (chiar ideologice) ale criminalilor sunt pentru COVID ceea ce a fost războiul din Irak pentru  atacurile din 11 septembrie 2001

Acești criminali manipulează țările lumii și vor să facă epidemia să dureze cât mai mult posibil pentru a-și atinge scopurile, atunci când epidemia COVID ar fi trebuit să fie declarată terminata într-o anumită perioadă a anului trecut; într-adevăr, în medicină, pragul epidemic de la care se declară începutul și sfârșitul unei epidemii este între 150 și 200 de cazuri la 100.000 de locuitori.

Președintele Tanzanian {chemist ucis intre timp dupa ce a disparut fara urma doua saptamani si reaparut umflat tot} este unul dintre puținii președinți care au înțeles acest lucru deoarece a declarat pe 8 iunie 2020 că epidemia COVID s-a încheiat în țara sa.

– Epidemia s-a încheiat! (Profesorul Yoram Lass, 2 iulie 2020).

În această epidemie, pericolul nu este coronavirusul, ci oamenii care îl instrumentalizează și care sunt adevăratul virus care trebuiesc combatuti .

Virusul este complet inocent fata de ceea ce se întâmplă (sărăcie, pierderi de locuri de muncă, sinucideri, decese, recesiune economică, șomaj etc.) și adevărații vinovați sunt cei care au împins lumea să folosească aceste măsuri și guvernele care continuă să aplice aceste măsuri în ciuda alertelor și avertismentelor.

” Banca Mondială tocmai a estimat că pandemia de coronavirus a provocat o creștere de aproximativ 100 de milioane de oameni care trăiesc în sărăcie extremă. Nu din cauza COVID-19. Este din cauza măsurilor draconice pe care le-am pus în aplicare ” . (Prof. Peter Gøtzsche, 1 decembrie 2020).

Discrepanța și disproporția dintre nivelul de periculozitate al virusului și importanța măsurilor luate (care sunt, în plus, total eretice) sunt atât de flagrante încât inevitabil, duc la concluzia că există și alte obiective în spate. Trebuie să fii cu adevărat orb sau naiv pentru a nu le vedea.

Cu aceste măsuri care nu au nimic de-a face cu medicina sau știința, guvernele nu luptă împotriva pericolelor virusului, ci luptă împotriva drepturilor de bază ale oamenilor lor și le distrug sănătatea, economia, educația, ecologia, cultura și alte aspecte ale vieții.

” Trăim de la început un fel de delir! Trăim într-o lume care este nebună! Condițiile care au fost luate pentru a combate această boală sunt condiții dintr-un alt secol! Nu sunt nici măcar din Evul Mediu! ” (Pr Didier Raoult, 7 decembrie 2020).

Pe 28 decembrie 2020, Randy Hillier – un deputat canadian – a scris acest mesaj pe Twitter împreună cu hashtagurile: #We Live A Lie și #End End With Containment: ” Minciunile și înșelăciunile legate de COVID au trecut. Vor trebui ani pentru a descoperi cum și de ce au fost păcăliți atât de mulți oameni ”.

Doar pentru că majoritatea țărilor fac același lucru nu înseamnă că este corect sau că este decizia corectă. Numărul nu este un criteriu pentru a ști dacă țările au dreptate sau nu să aplice aceste măsuri.

Dimpotrivă, multe exemple istorice arată că majoritatea este adesea greșită: războiul din Irak (țări rare precum Franța nu au urmat și au avut dreptate), H1N1 (țări rare precum Polonia nu au urmat și au avut dreptate), al doilea război mondial etc.

Acuzația de conspirație este răspunsul celor care nu au argumente și o tehnică pentru manipularea oamenilor, deoarece tot ceea ce a fost raportat în această scrisoare nu sunt teorii ale conspirației, ci adevăruri și declarații făcute de eminenți experți, inclusiv câștigători ai Premiului Nobel pentru medicină.

Această scrisoare va fi păstrată ca dovadă a faptului că guvernul dumneavoastră a fost avertizat.

Totul trebuie să revină la normal imediat și această luare de ostatici la nivel mondial trebuie să se oprească pentru că ați știut că ați fost victima celei mai mari înșelătorii de sănătate din secolul XXI.

– Nu faceți greșeala de a ne subestima scrisoarea sau de a o ignora.

 

Iată 2 exemple de ceea ce se întâmplă atunci când un guvern face această greșeală:

În ciuda avertismentelor din partea mai multor experți cu privire la pericolul de Dengvaxia (vaccinul dengue), guvernul filipinez a decis în 2016 să lanseze o campanie de vaccinare care s-a încheiat ulterior într-un scandal de stat.

Într-adevăr, potrivit procuraturii Persida Acosta, 500 de copii au murit în urma acestui vaccin și câteva mii sunt bolnavi. Pentru procuror, responsabilitățile sunt împărțite între laboratorul care a vândut „ un vaccin periculos ” și guvernul care a organizat o campanie de vaccinare „ masivă și nediscriminatorie ”, în condiții deplorabile.

Acest vaccin a fost anunțat, totuși, ca un triumf planetar; în 2015, Sanofi a confirmat cu mare fanfară comercializarea unui vaccin revoluționar împotriva febrei dengue. A fost o premieră mondială, produsul a 20 de ani de cercetare și 1,5 miliarde de euro de investiții.

Cu toate acestea, de la început, vocile au fost ridicate în comunitatea științifică: Dr. Antonio Dans a încercat să alerteze cu privire la rezultatele neconcludente ale primelor studii clinice.

În Statele Unite, profesorul Scott Halstead, un specialist de renume mondial în această boală, care și-a făcut griji, a trimis chiar și un videoclip lansat Senatului țării în cauză pentru a-l îndemna să suspende programul de vaccinare.

Fostul ministru al Sănătății al țării în cauză a fost pus sub acuzare în acest scandal. ” Lăcomia a ucis acești copii ” , a declarat procurorul Persida Acosta.

Al doilea exemplu este cel al scandalului vaccinului H1N1 care a fost cumpărat de mai multe țări în ciuda alertelor doctorului Wolfgang Wodarg, președintele Comisiei pentru sănătate a Adunării parlamentare a Consiliului Europei, care într-o propunere intitulată „ False pandemii: o amenințare la adresa sănătății “a spus:

“Pentru a-și promova medicamentele brevetate și vaccinurile împotriva gripei, companiile farmaceutice au influențat oamenii de știință și autoritățile responsabile cu standardele de sănătate publică pentru a alerta guvernele din întreaga lume. Le-au făcut să risipească resurse – deja rare – destinate îngrijirii sănătății în favoarea strategiilor de vaccinare ineficiente, astfel inutil expunând milioane de oameni sănătoși la riscul de efecte secundare necunoscute din vaccinurile care nu au fost suficient testate ”.

 

Avea perfectă dreptate, deoarece, mai târziu, vaccinul a provocat, numai în Europa, 1.500 de victime ale narcolepsiei, dintre care 80% erau copii, atât de mult încât, la 24 noiembrie 2013, ministrul suedez al afacerilor sociale, Göran Hägglund, a declarat că a fost gata să emită scuze publice victimelor vaccinului antigripal A.

Nu vă putem spune totul în această scrisoare, motiv pentru care trebuie să consultați cu atenție următoarele documente, deoarece tot ceea ce vi s-a spus este detaliat și argumentat și pentru că veți descoperi alte lucruri decât cele pe care le ignorați și prin care veți fi chiar șocați:

1 – Mesaj internațional de alertă de la profesioniștii din domeniul sănătății către guvernele și cetățenii țărilor din întreaga lume:  https://drive.google.com/file/d/1UPxykKuN1FwXg4maglilaguhBzxDiLLO/view

2 – Ce s-a întâmplat în timpul epidemiei H1N1:  https://youtu.be/F24PBF04E2w

3 – COVID (fapte necunoscute, țări care au refuzat, rolul mass-media, obiective, consecințe, responsabilitati):

https://youtu.be/vvqhwG3EYfU

4 – Măști, izolare, distanțare socială, urmărire:  https://youtu.be/-syi8rf0_Fc

5 – Adevărul despre teste și pericolele vaccinării:  https://youtu.be/P8DYlMorF5o

6 – Cele 7 acțiuni pe care guvernele lumii trebuie să le pună în aplicare:

https://youtu.be/cvis4hPZTAE

 

Toate informațiile din documentele de mai sus sunt științifice, provenite și verificate (surse la sfârșitul primului document și în descrierea celor 5 videoclipuri).

 

Așteptand cu nerăbdare răspunsul dvs., vă rugăm să acceptați salutările noastre respectuoase.

 

Colectivul internațional:

United Health Professionals

 

Numele și profesiile noastre (de la pagina 19):

https://drive.google.com/file/d/1hghf8Bh3AIUi5HxrnPA8FZeQqo77e_xN/view

(E-mail: [email protected] )

 

 

Surse:

1:  https://www.lci.fr/replay/video-le-brunch-de-l-info-du-dimanche-27-septembre-2020-2165685.html

2:  https://www.dailymotion.com/video/x7yr0oz

3:  https://www.thesun.co.uk/news/13718024/china-trick-world-into-lockdown-open letterr /?

utm_source = twitter & utm_medium = social & utm_campaign = sharebarweb

4:  https://www.illustre.ch/magazine/manquons-recul-face-aux-potentiels-effets-indesombres-vaccins

5:  https://twitter.com/j_bardella/status/1351932253576818690

https://twitter.com/dupontaignan/status/1350095404474327047

https://twitter.com/DocteurGonzo4/status/1351778258753355777

https://www.france24.com/fr/20090903-le-laboratoire-pfizer-ecope-dune-amende-23%C2%A0milliards-dollars  (cenzurat)

https://www.lemonde.fr/economie/article/2009/09/02/une-amende-de-2-3-milliards-de-dollars-pour-pfizer_1235011_3234.html

https://www.lemonde.fr/economie/article/2010/04/28/astrazeneca-ecope-d-une-amende-de-520-millions-d-euros-aux-etats-unis_1343983_3234.html

https://lexpansion.lexpress.fr/actualite-economique/merck-debourse-pres-d-un-milliard-de-dollars-pour-solder-le-scandale-vioxx_1054000.html

https://www.lequotidiendumedecin.fr/actus-medicales/medicament/amende-record-de-162-milliard-deuros-pour-le-laboratoire-americain-johnsonjohnson  (pagina ștearsă)

7:  https://www.facebook.com/261835320624052/videos/1240827799610762/

6 comments

 1. Felicitari si multumiri cordiale pentru expunere , Maestre Sterie Ciumetti : ce trebuie expus pe viitor, este mituirea guvernelor – cu parandaraturi – a medicilor si spitalelor cu sume faraminoase pentru fiecare caz de covid , si a personalului medical pentru fiecare testare , de vaccinare sa nu mai vorbim !

  Wolfgang Wodarg face partial aceasta analiza – intr-una din cele doua variante ale lui Corona Ausschuss Sitzung 45 . Inca nu am dibuit exact dece aceasta sedinta are doua variante pe internet, dar mai verificam .
  MITUIREA TUTUROR DIN BANI PUBLICI ESTE “THE CRUX OF THE MATTER” a masinii de razboi folosita de secta miliardarilor scelerati, impotriva omenirii, in timp ce isi multiplica averile la scara de TRILIOANE !

 2. Noapte buna romani oriunde ati fi!
  Intrebare(un roman): si ce vrei sa fac eu ba?
  Raspuns(alt roman): sa dormi, sa bei, sa spargi seminte si sa te uiti ca boul la televiziunile cumparate de guvern si in final sa te vaccinezi.

 3. Super super super,e timpul că adevărul să iasă la iveală și oameni luminați să spună adevărul bsa combată promovarea mincinoasa că sa nu mai existe atîta suferință provocată de alți oameni, mulțumesc din inimă acestor oameni distinși care scot la lumină adevărul,cei vinovați de răul făcut e normal sa plătească

Leave a Reply

Your email address will not be published.