Home / Internațional / Matteo Salvini ILEGALIZEAZĂ (((Valorile Europene)))

Matteo Salvini ILEGALIZEAZĂ (((Valorile Europene)))

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 15, 2019

Matteo Salvini ILEGALIZEAZĂ

Într-o măsură menită să protejeze siguranța națională, Matteo Salvini dorește să oprească invazia globalistă prin înăsprirea legilor anti-imigrație, cu pedespse de până la zece ani pentru cei ce-i ajută pe “refugiați” sa ajungă în Italia.

Ca o comparație, legea lui Viktor Orban împotriva infracțiunilor de ajutor pentru refugiați îi pedepsește pe făptuitori cu doar un an de închisoare.

Anette Hilsenbeck a spus la televizor: “Italia vrea să sperie salvarea pe mare cu pedepse drastice: Parlamentul a aprobat o lege care include pedepse de până la un milion pentru căpitanii de nave, în special ministrul de Interne Salvini. În viitor, navele pot fi confiscate de la organizațiile de ajutor în astfel de situații, adică reținute, și căpitanii se vor confrunta cu o amendă de până la un milion de euro și până la zece ani de închisoare pentru rezistență la forțele de securitate “.

Aceste măsuri suplimentare afectează posibilitățile tehnice ale asociațiilor globaliste de a importa populații negre-maronii, iar pe de altă parte confiscarea resurselor acestor organizații consolidează capacitatea italienilor de a se apăra.

Nu e o măsură democratică? Contravine libertății cetățenești și drepturilor omului?

Dar este oare democratic faptul ca nu i-a întrebat nimeni pe italieni dacă doresc să fie invadați cu populații negroide, ca nu s-a făcut nici un referendum în acest sens?

Kuvahaun tulos haulle immigration invasion europe

Odată cu incriminarea întârziată a așa-numitelor valori ale UE, care include adunarea de mase străine pentru schimbul de etnie albă europeană autentică, Erik Marquardt, criminalul privind migrația ecologică din Parlamentul European, a fost uimit că programul său de exterminare ar putea fi oprit. El a lamentat: „Mi se pare absurd să fiu pedepsit pentru apărarea valorilor europene și pentru rușinea oamenilor fără rușine”. 

Ministrul de interne Salvini a fost mulțumit:“Cert este că femeile și bărbații statului au acum mai multă putere și un control mai mare asupra mărilor și granițelor.” ( Sursa: ZDF-Heute )

Această lege, adoptată pe 5 august 2019, în Senatul italian, fără ca cineva să îndrăznească serios să se opună lui Salvini, are disprețul său deosebit față de Merkel și deputatul ei Ursula von der Leyen. Aceste două „femei, a căror naștere o blestemăm”, așa cum a fost invocată ieri de italieni furioși la Lampedusa, și-au stabilit scopul de a finaliza distrugerea definitivă a poporului european autentic cu pactul de migrație al ONU. Tot la 25 iulie 2019, secretarul general al ONU și globalistul șef la Organizația Națiunilor Unite, Antonio Guterres , Merkel și comunitatea făptuitorilor acestora au declarat că „fiecare persoană care vine la noi în căutarea unei vieți mai bune merită securitate și demnitate. “ Desigur, în detrimentul vieții indigenilor.

Când Ursula von der Leyen (UvdL) a vizitat premierul Giuseppe Conte la Roma la 2 august 2019, ea spera să continue programul global de schimb de populație cu el. Ea a făcut apel la Conte că schimbul de populație este cea mai importantă agendă globalistă care nu trebuie schimbată. UvdL a declarat pentru Conte : „Știm că migrația nu va dispărea, este o moștenire a lumii globalizate, așa că propun un nou pact de migrație pentru distribuirea refugiaților în UE”. Această persoană supărată ideologic a cerut ajutor pentru programul ei de exterminare de la cineva care nu are nimic de spus în Italia.„Sunt aici pentru a solicita sprijin din partea Italiei, Uniunea noastră Europeană este cea mai bună care s-a întâmplat vreodată pe acest continent”.

Din păcate pentru negrii care speră să primească bani gratis și să violeze femei albe, Salvini pune interesele Italiei deasupra intereselor Uniunii Europene, aflate într-o continuă prăbușire de la Brexit încoace.

Matteo Salvini ILEGALIZEAZĂ

 

9 comments

 1. Foarte buna veste !!! Salvini a spart ghiata !!!

  Sa speram ca vor urma si alte state care sa instaureze aceeasi pedeapsa strasnica pentru transportorii ,carausii , traficantii de invadatori precum si stimulatorii migratiei ilegale , pe mare sau pe uscat !

  Zece ani de inchisoare si un milion amenda pentru fiecare vas care perpetreaza aceasta crima , SUNA BINE !
  Romania ce face ?
  Dece nu-l ia nimeni pe Johanul-bolovanul cu otrava romanofoba , la intrebari ?
  Un shut in cur si aruncat pe un vas cu africani sa-l duca cu ei in jungla, nu i-ar strica !
  Poate aranjam ceva cu Salvini – cred ca lui Salvini i-ar place sa-l vada intre canibali !

 2. tot nu ati inteles nici pana acum ca omul asta este opozitie controlata? :)))

  • Ramane de vazut…

   PS: Si care ar fi opozitia “necontrolata” care face ceva in prezent ?

   • nu exista nimeni necontrolat.
    este dialectica hegeliana.
    nu are ce sa ramana de vazut doar orbii si naivii care se amagesc nu vad ce este de vazut
    salvini si krutz sunt copii trase la indigo
    salvini si-a inceput carira politica ca si comunist
    https://steemit.com/politics/@truthseekereport/italian-populist-matteo-salvini-admits-he-is-a-rotschild-zionist

    treziti-va . nici putin nici krutz nici bolsonaro nici salvini nici orban nu’s baieti buni… de trump nici nu mai zic

   • Caroline și Constantin.

    „Rămâne de văzut…”

    Ce să rămână de văzut? Un politician care se declară deschis „prietenul sionismului” nu este un aliat și nici un prieten. Asta este valabil și pentru cei care își spun „naționaliști” dar susțin Israelul (statul ilegitim) și se pozează cu diverși evrei.

    Politicienii, fie că se declară naționaliști sau alternativi, care susțin Sistemul Sionist de Ocupație nu sunt oameni cinstiți, cu bună credință, ci doar niște animale care s-au vândut sistemului prin aderarea la acesta. Politicieni care nu sunt controlați nu o să existe niciodată, pentru că sistemul este făcut de la rădăcină în așa fel încât să fie împotriva ta de la bun început. Soluția nu stă în politică, pentru că politicianismul este un viciu, indiferent de ce politician vorbim.

    „Foarte buna veste !!! Salvini a spart ghiata !!!”

    Ce ghiață? Crezi că dacă nu acceptă imigranți și pare că se opune politicilor UE e un erou sau luptător pentru Adevăr? În nici un caz nu.

    Cei care încă cred că mai există alternativă politică, având în vedere starea în care ne aflăm, trebuie să fie ori naiv, ori pur și simplu prost, pentru că nu știe cum funcționează sistemul ăsta din 1945 până în ziua de astăzi, și încă continuă să funcționeze. Cum? Cred că deja se vede destul de clar, având în vedere că evreii joacă la mai multe mese ca să controleze pe cei care își zic „purtători de Adevăr”, fie că vorbim de creștini filosemiți, fie că vorbim de pro-sioniști și chiar de politicieni care se urcă pe scena politicii ca fiind „naționaliști” dar de fapt, surpriză surpriză, sunt doar niște unele ca să ne țină pe noi în frâu.

    • Exact, si mai trebuie adaugat ceva la situatia din Italia.. Ceea ce a facut Luca Tranini putea crea o reactie in lant, o adevarata revolutie…
     Ca sa opreasca furtia goymilor le-au aruncat aceasta planta in curte.

 3. Nu uitati ca treaba cu imigratia fortata si anihilarea popoarelor europene, atinge si multi evrei care ar suferi din cauza asta !
  Nu uitati ca din ce in ce mai multa lume, ovreime inclusiv, inclina sa respinga imigratia dupa ce au vazut ce ravagii face !
  Ca sionistii-s multi si-s fanatici , foarte adesea, si asa cum foarte bine sesizati, domina politica statelor peste tot pe unde pot , nu inseamna ca politica lor va sfarsi prin a domina omenirea ! Doar un timp le va merge .
  Vine sigur si contrareactia planetara .
  Nu exista reactie fara contrareactie !
  De altfel sunt destui evrei peste tot care ies la rampa si contrazic globalizarea , sionismul si tendinta lui de a teroriza toata politica statelor peste tot pe unde reusesc .
  Dar dominatie perfecta , nu am vazut inca , ncicodata in istorie !
  Vectorii se vor schimba !
  Eu vad evrei care se opun sionistilor peste tot , in diverse tari !
  Unanimitate nu a existat niciodata intre evrei !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *