Home / Actualitate / Masturbare pentru copiii de 0-4 ani prin legea aprobată de Iohannis

Masturbare pentru copiii de 0-4 ani prin legea aprobată de Iohannis

Incorect Politic
Mai 3, 2020

Masturbare pentru copiii de 0-4

Via Raintv:

Nu este o glumă!

Am scris săptămâna trecută, Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind educația șexuală în școli. Deoarece suntem în plină epidemie de coronavirus această știre a trecut neobservată. Dar, veți afla mai târziu, ce presupune această lege! Atunci când copilul Dvs va veni de la grădiniță și vă va povesti despre masturbare! Documentul este prezentat de bpnews.ro și este atașat mai jos. Vă rugăm să-l citiți cu atenție!

Unul dintre subiectele pentru copiii de 0 – 4 ani este masturbarea.

Documentul este redactat de către Organizația Mondială a Sănătății, Direcția pentru Europa în colaborare cu Centrul Federal German de Educație pentru Sănătate, BzgA.

O să vedeți, după cum scrie în acest document că educatorii trebuie să-i învețe pe copii „Despre masturbarea timpurie. Bucuria și plăcerea de a atinge propriul corp”.

În afară de masturbare mai apar și noțiuni ca identitatea de gen unde este inclusă homosexualitatea. La copiii între 4 – 6 ani se consolidează cunoștințele despre prietenie și dragoste față de persoanele de același sex! 

De ce vor să ne îndoctrineze copiii cu așa ceva de mici? Este strigător la cer!

Citiți aici documentul integral. Documenul conține 68 de pagini și vă rugăm să-l citiți foarte atent pe tot, totuși e vorba de copiii noștri.

Grupul de vârstă 0 – 4 ani (pag.40) : Bucuria și plăcerea de a atinge propriul corp, despre masturbarea timpurie.  Grupul de vârstă 4 – 6 ani (pag. 43): Relațiile cu persoane de același sex.  Grupul de vârstă 9 – 12 ani (pag. 46): Diferențele dintre identitatea de gen și sexul biologic.  Grupul de vârstă 12 – 15 (pag. 48): Homosexualitatea.

Documentul îl puteți descărca de aici:

https://www.bzga-whocc.de/fileadmin/user_upload/Dokumente/BZgA_Standards_Romanian.pdf?fbclid=IwAR0Mt75Z7AIH2ECjxSyBtYiKXfvjvpLTKE9xtP6FMzqhd7fDQLYwYhENiAk

Leave a Reply

Your email address will not be published.