Home / Internațional / YouTube cenzurează doctorii care critică măsurile de carantină

YouTube cenzurează doctorii care critică măsurile de carantină

Incorect Politic
Mai 3, 2020

YouTube cenzurează doctorii

Via KarenSmithBlog:

YouTube a cenzurat un video devenit viral în care doi doctori critică logica din spatele măsurilor de carantină.

Clipul, care a însumat cinci milioane de vizualizări, îi are în prim plan pe Dr. Dan Erickson și Dr. Artin Massihi, coproprietari ai spitalului Accelerated Urgent Care din Bakersfield, California. În filmare, Erikson susține că în statul Californa „riscul de a muri din cauza Covid este de doar 0,03%” și se întreabă: „este acesta un motiv suficient pentru a izola lumea la domiciliu? Este acesta un motiv pentru a închide sistemele medicale? Este acesta un motiv pentru a împiedica oamenii să muncească?”

Erickson a chestionat de asemenea modalitatea de încadrare a deceselor la Covid-19 când, în fapt, alte afecțiuni erau mult mai grave. „În această țară, când cineva moare în acest moment, nu se mai discută despre presiunea arterială mare, diabet sau infarct. Spun: a murit din cauza Covid?”.

El a adăugat: „am fost prezenți la sute de autopsii. Nu vorbești despre un singur lucru, ci despre comorbidități. Doctorii de la urgență mărturisesc că atunci când scriu raportul de deces, sunt presați să pună la cauza morții Covid. De ce se întâmplă asta?”

La CEO de YouTube no permite que sus hijos vean YouTubeJidanca Susan Wojcicki

Videoclipul a fost șters în urmă cu o zi din cauză că „încălca termenii Youtube”. La începutul acestei luni, CEO-ul Youtube, Susan Wojcicki a declarat CNN că firma pe care o conduce va interzice orice fel de conținut care contrazice recomandările Organizației Mondiale a Sănătății. Totuși, Wojcicki a sugerat că asta va însemna în principal interzicerea informațiilor despre tratamente false, nu cu privire la chestionarea politicilor guvernamentale.

Platforma  video și-a propus, de asemenea, să interzică orice fel de conținut care pretinde că rețelele 5G au legătură cu răspândirea coronavirusului.

În cursul unei intervenții pe care a avut-o ieri seară la Fox News, Dr. Erickson a lăudat exemplul Suediei care nu a impus măsuri drastice de carantină, dar care a obținut imunitate de grup contra coronavirusului. „Dacă vă uitați pe statisticile lor: 200 de morți la milionul de locuitori, comparativ cu noi sunt tot pe acolo. În Italia avem 400 de morți la milionul de locuitori și Spania la fel, astfel că ne uităm la ce se întâmplă și vedem că, deși au adoptat o altfel de politică, rezultatelor suedezilor sunt în linii mari la fel cu ale noastre.” 

ContraMundum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *