Home / Actualitate / Marocan Imigrant Expulzat din România

Marocan Imigrant Expulzat din România

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 20, 2019

ȘtirileProTV:

Un marocan în vârstă de 29 de ani, stabilit la Cluj Napoca, a fost declarat indezirabil de judecători, după ce Serviciul Român de Informaţii a descoperit că ar fi avut activităţi fervente pe internet.

Activitătile frecvente pe internet te pot face indezirabil? Hmmmm….

În videoclip apare doar o postare ce avea legătură cu HAMAS.

Aveți grijă ce postați pe media socială,  în viitorul apropiat autoritătile vor face vizite de curtoazie nu doar pentru postări teroriste, ci pentru orice este considerat antisemit, sub noul cadru legal inițiat de Silviu Vexler.

Nu-i rău că un marocan a fost expulzat, bunăoară n-avea ce căuta în țară din start.

Este un pic îngrijorător faptul că “activităţi fervente pe internet” fără fapte concrete îți pot atrage consecințe concrete.

Acţiunile lui sunt considerate o reală ameninţare pentru securitatea României. În premieră, suspectul nu a contestat decizia judecătorească şi a părăsit deja teritoriul României.

Marocanul a fost considerat de judecători un adevărat pericol pentru securitatea națională României. Drept urmare, judecătorii l-au declarat indezirabil pentru următorii 10 ani.

Acesta a absolvit studiile politehnice de la Cluj Napoca și lucra în IT. Ofițerii SRI l-au prins având activități fervente pe internet în strânsă legătură cu mișcări teoriste.

Una dintre ele este Hamas. Pe contul său de socializare a și promovat o achiziție periculoasă de armament.

2 comments

  1. Cel Mai Mare Aliat

    Cred ca pe ofiterii din SRI ii deranja mai mult ca era specific Hamas, care sunt dusmani de moarte a “maretului nostru aliat” din Orientul Mijlociu. In fond chiar de pe site-ul lor se vede cooperarea cu Israelul.

    https://www.sri.ro/articole/exercitiu-tactic-al-brigazii-antiteroriste-la-ambasada-israelului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *