Home / Actualitate / Marea Adunare a Naționaliștilor la Alba-Iulia – Implică-te pentru un viitor mai bun!

Marea Adunare a Naționaliștilor la Alba-Iulia – Implică-te pentru un viitor mai bun!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 20, 2023Marea Adunare a Naționaliștilor la Alba-Iulia - Implică-te pentru un viitor mai bun!

Marea Adunare a Naționaliștilor la Alba-Iulia

Implică-te pentru un viitor mai bun!

 

Un oltean naționalist se încăpățânează să unească suflarea românească, să nu mai fim cu toții ca degetele răsfirate, ci să ne adunăm într-un pumn.

Trecutul ne amintește, prezentul ne-o cere, viitorul depinde de asta.

Fiecare persoană dornică să se implice la salvarea țării, fiecare om care are sânge românesc în vene și e conștient de pericolul globalismului este binevenit și va fi primit cu dragoste frățească.

Reprezentanți mai multor organizații naționaliște vor participa, alături de preoți, ingineri, ziariști, olteni, ardeleni, moldoveni, militari și români din toată țara.

Via MarianMotocu(VK):

Motocu Marian, împreună cu “41 Pentru România”, în colaborare cu Primăria Alba Iulia, organizează conferințe la Hotel Cetate și un Marș Comemorativ pentru Horia, Cloșca și Crișan

În speranța că “AJUNGE” este cuvântul care se află în fiecare român, vă așteptăm începând cu data de 24 Februarie 2023, la Hotel Cetate din Alba Iulia.

Marșul comemorativ va începe la ora 10:00 (25 Februarie, sâmbătă) cu plecare din fața Hotelului Cetate, având ca destinație Monumentul din Dealul Furcilor. La comemorare vor fi prezenți un sobor de preoți care va oficia slujba de pomenire și ofițeri superiori în rezervă care vor aduce un pios omagiu eroilor căzuți în numele libertății și neatârnării neamului. După marșul comemorativ ne vom întoarce la Hotel Cetate unde va avea loc o sfătuire.

Mai multe informații la tel: 0721739158

Notă: Toți românii cu conștiința vie sunt așteptați  vineri seara (24 februarie) la Hotel Cetate, apartenența la “41 Pentru România” nu este obligatorie pentru a participa la evenimente.

Astfel de ocazii nu apar în fiecare zi.

A venit timpul să constatăm că ne aflăm într-un război pe viață și pe moarte, în joc nefiind doar libertatea și viitorul nostru, ci chiar sufletul. Războiul spiritual care se duce pe fundalul războiului informațional și psihologic ne obligă să luăm atitudine și să ne implicăm.

Destinul românesc depinde nu doar de Marian Motocu, ci de fiecare dintre voi, de fiecare dintre noi.

Depinde de ce se va întâmpla la Alba-Iulia pe 24-25 februarie 2023.

2 comments

  1. Este ironic cum nea Motocu colaboreaza cu cei care au organizat specatcolul grotesc cu schimbarea garzii austriece.

    • Fratie…. toate la timpul lor. Nu te duci la un copac biciul, ci cu joagarul. Altfel spus, inainte sa intri in cetate, trebuie sa treci de zidul de aparare… abia dupa aceea vei da de (in cazul de fata, garzile austriece). Deci…… TOATE LA TIMPUL LOR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *