Home / Actualitate / Manifest Împotriva Tiraniei Sanitare

Manifest Împotriva Tiraniei Sanitare

Vasile Moraciu
Incorect Politic
Iulie 12, 2020

Manifest Împotriva Tiraniei Sanitare

Constat cu amărăciune că nu mă mai pot uita la medici ca la oameni. Când îi privesc, văd niște călăi monstruoși, ticăloși și lacomi, care profită de necazul altora ca să-și umple buzunarele.Ei tac în complicitate cu ATGOR atunci când ar trebui să spună adevărul și se lamentează când trebuie să respecte drepturi și libertăți. Pentru ei, un jurământ este o formalitate birocratică, nimic mai mult.

Medicina a ajuns o cloacă de viermi și căpușe ce sug sângele norodului și profită de pe urma suferinței noastre, iar acum cu pandemia se cred niște dumnezei. Pentru mine au ajuns mai antipatici ca țiganii. Nu mă pot uita la un medic, nici dacă e o asitentă tânără, drăguță și politicoasă, ca la o persoană. Văd un drac și mi-e scârbă. Fără supărare față de doctorii onești, care există și ei, Rashid Buttar, Didier Raoult, Vasile Astărăstoaie și alții care onorează jurământul depus, mărturisesc adevărul și fac cinste profesiei lor, fiind chiar eroi! Dar cei ce debitează “Masca salveaza vieți” “Carantina salvează vieți” și se fac portavocea unor autorități ticăloase, ei acționează în sens opus binelui public, mențin psihoza mediatică și validează măsuri antidemocratice împotriva drepturilor și libertăților. Să nu mai vorbim de șpăgi ca să nu te ignore în spital sau inginerii financiare cu medici ce lucrează în multiple clinici private, fușerind diagnostice sau punând diagnostice false, operând pacienți ce nu trebuiau să fie operați, doar ca să-și mai construiască o vilă, să mai meargă într-o vacanță scumpă, să tot acumuleze avere…

Unde este opoziția față de ce se întâmplă acum în țară? Asistăm la construcția cadrului legalo-administrativo-politic ce pregătește o tiranie cum n-am mai văzut. Socialismul multilateral dezvoltat, pentru care orice încălcare a drepturilor este justificată, a fost înlocuit cu binele și sănătatea publică.

Frați Români, salvarea noastră nu vine de nicăieri, trebuie să conștientizăm că doar noi suntem în măsură să ne apărăm drepturile și libertățile. Ne-au arătat sârbii cum.

Ne vedem Duminică, ora 18.00, în piața Victoriei!

Ne vedem Duminică, la ora 18.00 în piața Victoriei!!!Frați români, îngrădirea drepturilor și libertăților câștigate prin jertfă și sânge, doar Dumnezeu ni le poate lua. Nu o mână de dezomeniți!

Posted by Legitima Aparare on Friday, July 10, 2020

 

Până când permitem unor arahați, lucovizi, politruci și medici-călăi, lași, trădători și papagali ce repetă lozincile autorităților ticăloase, să ne murdărească gândul și retina cu minciunile lor?

Au murit bunici și părinți în lunile astea, care nu puteau primi îngrijiri medicale pentru că Covid-19. Pe cei răspunzători de asta îi va judeca Domnul, dar până atunci ar merita să treacă și prin judecata noastră, cu BÂTA! CU FURCA ȘI TORȚA, la fel și mașinăria automată de vot ce este Parlamentul corupt, blatiștii PSDiști care împreună cu autoritățile ticăloase încalcă drepturile date de Dumnezeu. Da, Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă în traistă! Dacă nu ne apărăm drepturile, le pierdem. Până cînd tot îndurăm, fraților? Trebuie agitat acest popor, agitat din toate punctele de vedere, să ajungă să declare de pe vârful muntelui VIAȚĂ-N LIBERTATE, ORI MOARTE!

Și o mână de oameni dacă suntem, ea trebuie să devină pumn.

Avocatul patriot Dan Chitic îndeamnă românii să iasă în stradă ca să-și apere drepturile. Iată fragmente din declarațiile lui, preluate de pe LupulDacic:

”În momentul în care procurorii nu mai reprezintă instrumente credibile și eficiente de limitare a drepturilor si libertăților noastre, in lupta sunt aruncați medicii “din prima linie”, transformați peste noapte din salvatori în agenți ai puterii discreționare a unui stat al cărui singur scop este terorizarea și îngrădirea drepturilor populației”.

”Trăim într-o țară în care noi toți, “asimptomaticii”, posibilele “persoane purtătoare de agenți patogeni” ai unor boli neidentificate, am devenit suspecți și ni se va “impune internarea obligatorie, conform reglementarilor în vigoare, pentru o durată conform datelor științifice oficiale și în funcție de evoluția patologiei respective pentru fiecare pacient”.

”România e pe punctul sa devină o imensă și inumană pușcărie”.

”Democrația noastră a devenit asimptomatică, a rămas un simplu nume golit de sens, un ambalaj fără valoare, lipsit de orice simptom a unei societăți într-adevăr democratice!”

”Toate astea devin politică de stat printr-un proiect de “Lege a pandemiei” despre care aproape nimeni nu spune nimic”.

”Niciun cuvânt de la presa miluită cu zeci de milioane de euro de guwernerul “condus” de Lucovid”, remarcă avocatul. La fel societatea civilă ”dirijată din pădure tace și ea, deși în situații infinit mai puțin grave lua cu asalt guvernul, e drept, manifestând violent în apărarea sistemului opresiv de forță instituit de același Iohannis și de securiștii din spatele lui”.

Și, grav este că nici “opoziția” nu suflă o vorbă, constată avocatul, observând că ”e pe cale să devină și ea părtașă și complice la această odioasă crimă împotriva democrației”.

”Fie din ticăloșie, fie la ordin, fie timorată de stigmatele naziste de tip “ciuma roșie”… opoziția parlamentară, care de fapt are majoritatea în Parlament și care deține puterea legislativă, a intrat în opoziție cu propriul electorat”.

Avocatul, care a pus bazele unei mișcări național-suveraniste, transmite un apel ferm: ”E momentul în care noi, “Suspecții”, avem datoria să rupem tăcerea și să izolăm dușmanii drepturilor noastre, să eliminam dușmanii democrației și suveranității țării noastre”.

”E momentul să ne ridicăm împotriva opresorilor noștri, văzuți și nevăzuți!”, declară Dan Chitic, ”E momentul pentru o largă coaliție națională și democratică, e momentul pentru Coaliția Pentru Națiune!”.

Avertismentul avocatului este foarte grav: ”Dacă nu o facem acum, mâine va fi prea târziu”.

”Mâine vom fi intrat deja într-o nouă stare de urgență… pentru democrație!”, scrie Dan Chitic, încheind cu două ”haștaguri sugestive: ”Opriți Teroarea! Stop Dictaturii!”.

*

Citește și: Ești chemat să-ți aperi drepturile. 12 Iulie – Piața Victoriei – PROTEST ÎMPOTRIVA TIRANIEI MEDICALE

9 comments

 1. Nu s-ar fi putut întîmplă actuala crimă din Romania ,daca lor ,profesori universitari din facultățile de medicina si înalți spec ialisti din spitale nu le-ar fi convenit aceasta situatie de a încasa salarii uriase stînd degeaba,refuzînd sau făcînd in bătaie de joc actul medical celor care le platesc salariile.Le convine!Nefiind primiti la spitale unii bolnavi merg la clinicile particulare ,unde ,pe bani multi constati ca esti tratat de catre profesori (cu unele exceptii)in zeflemea cu un consult sumar fara a ti se recomanda un tratament corect, ca-ti spune ca asta este,ca pentru alta varianta medicala numai dupa ce trece covidul mai ai o sansa de a te trata corect mergiind in spitale .

 2. cu “bata și torta” mergea pe timpurile lui Stefan cel Sfânt și a lui Mihai Viteazul..acum sunt alte timpuri iar noi tre’ sa ne adaptam în condițiile în care aparatul represiv (inclus idioții utili din “antifa” etc..) au alte arme (nu mă refer la cele duhovnicești, ci la cele lumești)

 3. când o să se strângă lațul, îmi procur un shootgun (pe lângă Psaltire și volumele din Filocalii) iau drumul munților (chiar aici în Spania) și Dumnezeu cu mila..

 4. pe
  că aici în Occidentul ‘civilizat’ am văzut de toate, ce nu credeam că o să văz;… parăzi cu steaguri cu seceri și ciocane, portrete ale lui Marx pe toate zidurile in graffiti, cârpe ‘lgbt’ agățate la balcoane..”omul nou” ce sa mai..

 5. Ce comunist a zis asta despre doctori? “Sunt lacomi si nu foarte inteligenti , putem sa ii atragem usor de partea noastra si sa ii folosim drept calai” beria ori stalin?

 6. “Coaliția Pentru Națiune” – nu gasesc informatii pe Internet…
  Puteti da vreun link?
  Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *