Home / Internațional / MALPRAXIS INTERNAȚIONAL – Călăii în halate albe au eutanasiat pacienți pentru a spori “morțile Covid”

MALPRAXIS INTERNAȚIONAL – Călăii în halate albe au eutanasiat pacienți pentru a spori “morțile Covid”

Incorect Politic
Mai 28, 2024

MALPRAXIS INTERNAȚIONAL - Călăii în halate albe au eutanasiat pacienți pentru a spori "morțile Covid"

MALPRAXIS INTERNAȚIONAL – Călăii în halate albe au eutanasiat pacienți pentru a spori “morțile Covid”

Via ActiveNews:

Mai mulți denunțători au oferit mărturii explozive în timpul unei anchete oficiale, dezvăluind că spitalele eutanasiau pacienți în timpul pandemiei și dădeau vina pentru moartea lor pe Covid, prezintă SLAY NEWS.

Pacienților li s-a administrat, se pare, o combinație de medicamente letale înainte ca decesele lor să fie trecute pe lista “COVID-19”, într-un efort aparent de a crește numărul de decese cauzate de virus.

Mărturiile bombă au fost furnizate în timpul anchetei scoțiene în curs de desfășurare privind COVID-19.

Ancheta independentă este în curs de desfășurare de aproape două luni.

Comisia investighează eșecurile în răspunsul Scoției la pandemie.

Martorii au declarat în mod special că pacienților vârstnici li s-au administrat în mod inutil protocoale pentru a le pune capăt vieții.

Celor care au fost depistați pozitiv la virus li s-au administrat doze mortale de medicamente precum midazolam și morfină, chiar dacă simptomele Covid au fost doar ușoare.

Cu toate acestea, atunci când medicamentele îi omorau, pacienții erau trecuți pe listă ca fiind morți din cauza Covid.

Mărturiile de denunțare au fost furnizate de oficiali guvernamentali și de cetățeni scoțieni care au fost martori la această practică.

Cu toate acestea, problema nu s-a limitat doar la Scoția, așa cum Slay News a raportat anterior.

În februarie a apărut un raport condamnabil care a provocat un val de șoc în întreaga lume, după ce o investigație privind numărul mare de “decese cauzate de Covid” în timpul pandemiei a scos la iveală dovezi că zeci de mii de persoane în vârstă au fost de fapt ucise pentru a crește rata mortalității.

Datele oficiale ale guvernului britanic, elaborate pentru raport, au indicat că, de asemenea, în Anglia, oamenii erau eutanasiați cu ajutorul unei injecții fatale de midazolam.

Cauza morții lor era apoi listată ca fiind “Covid”, ceea ce indica faptul că virusul ucidea mult mai multe persoane în vârstă decât era.

Datele explozive din raport au fost făcute publice de politicianul australian Craig Kelly, directorul național al Partidului Australia Unită.

Raportul a obținut date oficiale ale guvernului britanic privind ratele și cauzele deceselor.

Datele par să arate că un număr mare de bătrâni au fost uciși cu o injecție de midazolam.

Potrivit lui Kelly, pacienții au fost eutanasiați pentru a crește numărul “deceselor Covid” și pentru a spori frica publicului în vederea obținerii de sprijin pentru închiderea ușilor și vaccinuri.

În timp ce a alertat publicul cu privire la aceste date, Kelly a declarat că acestea expun “crima secolului”.

“Aceste decese au fost apoi puse în mod fals pe seama Covid, care a stat la baza campaniilor de frică publică folosite pentru a justifica închiderile și injecțiile în masă obligatorii ale publicului (inclusiv copiilor) cu o intervenție medicală experimentală care nu avea date de siguranță pe termen lung”, a declarat Kelly într-o postare pe X, alături de copii ale datelor.

https://x.com/CraigKellyPHON?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1756437290287812993%7Ctwgr%5Efd2222e86642e917c219c1733f702b38a68b8b49%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.activenews.ro%2Fadmin%2Fcatalog.php%3Fm%3D-2ID_sec%3D2ID_articol%3D189532

“Pe parcurs, un mic grup care a insistat asupra necesității injecțiilor obligatorii în masă a făcut miliarde de dolari.

“Această lucrare arată că vârful de decese din Marea Britanie, atribuit în mod eronat la COVID-19 în aprilie 2020, nu s-a datorat virusului SARS-CoV-2, care a fost în mare parte absent, ci s-a datorat utilizării pe scară largă a injecțiilor cu midazolam, care au fost statistic foarte puternic corelate (coeficient de peste 90 la sută) cu excesul de decese în toate regiunile din Anglia în 2020.

“Utilizarea pe scară largă și persistentă a midazolamului în Marea Britanie sugerează o posibilă politică de eutanasie sistemică.”

Datele îngrijorătoare sunt detaliate în raportul oficial.

În rezumatul studiului se menționează:

“Se arată că macrodatele din timpul pandemiei COVID-19 din Regatul Unit (UK) prezintă anomalii semnificative ale datelor și neconcordanțe cu explicațiile existente.”

Notele continuă și spun următoarele:

“Această lucrare arată că vârful de decese din Marea Britanie, atribuit în mod eronat COVID-19 în aprilie 2020, nu s-a datorat virusului SARS-CoV-2, care a fost în mare parte absent, ci s-a datorat utilizării pe scară largă a injecțiilor cu midazolam, care au fost corelate statistic foarte puternic (coeficient de peste 90 %) cu un exces de decese în toate regiunile Angliei în cursul anului 2020.

“Este important faptul că excesul de decese a rămas ridicat în urma vaccinării în masă în 2021, dar nu a fost corelat statistic cu injecțiile COVID, rămânând în același timp corelat în mod semnificativ cu injecțiile cu midazolam.”

În timp ce dovezile au expus acum un efort larg răspândit pentru a crește “decesele Covid” în Anglia și Scoția, experții avertizează că același lucru se întâmpla probabil în întreaga lume.

Utilizarea pe scară largă și persistentă a midazolamului pentru a ucide pacienții în Marea Britanie sugerează o posibilă politică de eutanasie sistemică la nivel global.

Ca răspuns la cea mai recentă bombă a anchetei scoțiene COVID-19, expertul în vaccinuri Dr. John Campbell, Ph.D., a cerut un studiu cantitativ al dosarelor medicale ale tuturor pacienților în cauză.

“Este nevoie de o analiză calitativă amănunțită a acestor dovezi”, a declarat Campbell în emisiunea sa de pe YouTube.

3 comments

  1. ” Halatele albe ” nu numai că au eutanasiat pacienți pentru BANI, dar în marea lor majoritate au și colportat informații false privitoare la existența așa zisului COVID19.
    Căci nici pînă în ziua de astăzi existența reală a acestuia nu a fost demonstrată științific, cu dovezi irefutabile, NICĂIERI ÎN LUME !
    Covidul nu a fost decît o gigantică operațiune psihologică militară, în cursul căreia s-a văzut cu claritate stadiul de degradare al ființei omenești la nivel planetar. Pe lîngă experimentarea de noi seruri de modificare genetică, bineînțeles, prezentate drept vaccinuri obligatorii .

  2. Iar companiile farmaceutice care au creat “vaccinurile sigure si eficiente” pentru prostii speriati de medici, politicieni si jurnalisti sunt detinute de JIDANI, de aia care omoara palestinieni de 90 de ani!

  3. De coldea, mafia, interlopii sri care se comporta ca în perioada comunista 45-65 vad ca nu scrieți nimic. O sa mai asistam mult și bine la memorialul durerii anii 1989-2024 sau 2054 și la exterminarea valorilor poporului roman!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *