Home / Știrea zilei / Călin Georgescu – “Vremea agendelor tiranice criminale s-a sfârșit!”

Călin Georgescu – “Vremea agendelor tiranice criminale s-a sfârșit!”

Incorect Politic
Mai 28, 2024

Călin Georgescu – “Vremea agendelor tiranice criminale s-a sfârșit!”

Călin Georgescu a fost timp de aproape 20 de ani un oficial de rang înalt al ONU. Printre funcțiile deținute se numără cea de director executiv al Institutului de Dezvoltare Globală a ONU sau cea de Raportor Special (director) al departamentului Națiunilor Unite pentru problema deșeurilor periculoase în lume.

El mărturisește că după ce a înțeles cu claritate că, în ansamblul său, Organizația Națiunilor Unite a devenit un fel de platformă a unor psihopați multi-miliardari care (în spatele unor sloganuri de aparente bune intenții) urmăresc să înrobească omenirea.

Mesajul principal pe care doctorul Călin Georgescu îl transmite în această emisiune este acela că vremea agendelor tiranice criminale s-a sfârșit. La nivel subtil transformarea s-a produs deja, iar umanitatea intră gradat, dar inevitabil, într-o nouă epocă. Din toate punctele de vedere, în esență oligarhii globaliști au pierdut totul.

Crimele lor au început să fie dezvăluite populației lumii, care acum se trezește în ritm accelerat.

Domnul Călin Georgescu subliniază că Trezirea nu înseamnă doar expunerea unor informații, ci mai ales modificarea atitudinii de fond a umanității.

Omenirea a ieșit de sub imperiul fricii și intră acum în Împărăția Luminii Spirituale, a Adevărului și a Iubirii Divine. Emisiunea a fost difuzată în direct de televiziunea Global News în data de 22 mai 2024. Realizator: dr. Calistrat Marvin Atudorei.

Pentru a urmări mai multe emisiuni realizate de Calistrat Atudorei accesați canalul său de Telegram: https://t.me/CalistratMarvinAtudorei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *