Home / Internațional / Mai sunt eroi pe lume! O asistentă care a vaccinat 8600 de persoane cu apă salină în loc de serul experimental anti-covid 19 scapă de închisoare

Mai sunt eroi pe lume! O asistentă care a vaccinat 8600 de persoane cu apă salină în loc de serul experimental anti-covid 19 scapă de închisoare

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 19, 2023

Mai sunt eroi pe lume! O asistentă care a vaccinat 8600 de persoane cu soluție salină în loc de serul experimental anti-covid 19 scapă de închisoare

 

Eroismul nu a murit! Această femeie și-a riscat libertatea și cariera pentru a salva oamenii de la otrăvirea cu serul experimental anti-covid19.

Germania are un exces de mortalitate semnificativ ca urmare a campaniei guvernamentale de vaccinare, fapt care evidențiaza magnitudinea crimei comise. Un adevărat genocid, un holocaust pe bune.

Mortalitatea ar fi fost mai mare fără persoane ca această asistentă curajoasă și integră.

Asistenta-Eroină în timpul procesului

O cheamă Antje, este din Germania și a înțepat mii de pacienți vârstnici cu soluție salină, salvând mii de vieți.  A reușit acest lucru fără să fie depistată întrucât ea se ocupa de inspecția siringilor și a vaccinului la centrul de vaccinare. Dar după o lună a fost raportată de către alt angajat, care a turnat-o la autorități după ce a văzut-o că injectează soluție salină în loc de vaccin.

În urma unui proces penal, aceasta a fost declarată nevinovată și a scăpat de închisoare.

Infinit respect tuturor asistentelor care și-au respectat jurământul hipocratic și au refuzat să-și otrăvească pacienții.

De aceea Dumnezeu încă nu s-a hotărât să distrugă lumea prin foc, căci mai sunt drepți în cetate.

3 comments

  1. Seserman Dorin Vasile

    Și-a dobândit un loc în RAI ❗
    🙋‍♂️🙏🙏🙏🙏🙏🇷🇴✝️.

  2. in Romania “infractiunea” asta se numeste “zadarnicirea combaterii bolilor”,zădărnicirea!!!! -expresie scoasa de vre-un jidov dement gen alrahat,imbri,rafila sau cercel.

  3. “zădărnicirea”,of,of,of,ădărnicirea!!! -jidovii dementi au tendinta sa apese pe coarda emotionala si apeleaza la formule ponosite,
    corecte dar ciudate pentru ca nu mai sunt in uz: reamintim ca TOATA mass=media din romania a folosit acelasi cuvint,”băcănie”,bacania cosher atacata in Paris,aia. (“e strigator la Cer”,alta expresie pe care AU consacrat-o;multe)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *