Home / Actualitate / Mai întâi România și românii!

Mai întâi România și românii!

Ioan Sperling
Incorect Politic
Decembrie 19, 2022

Mai întâi România și românii!

Via Vrăbiuțe:

Să boicotăm sau nu, Austria?

Ar trebui desigur să o facem! Trebuia să o facem mai de mult și nu doar cu Austria, ci cu tot occidentul! (Austria a fost doar purtătorul de cuvant al UE!)

Mai întâi de toate România și românii!

Dar pentru asta, România trebuie să însemne ceva pentru noi și în români, mai ales, trebuia să vedem pe fratele, nu pe dușmanul, sau concurentul nostru! Din păcate chiar dacă România mai este „patria noastră,” la nivel declarativ cel puțin, în români nu mai vedem de foarte multă vreme, pe „frații” noștri!

Fiind atât de dezbinați își bat toți joc de noi, iar noi nu vedem o vină proprie în treaba asta! Dar ea există! Ba aș zice, este cauza principală a situației în care ne găsim!

Când ne-am pierdut viitorul deși aveam o șansă cum nici o țară din blocul socialist nu a avut-o, tot din dezbinare l-am pierdut! Căci nu au intrat nici trupele rusești, nici ale NATO, în București, când puteam apuca pe drumul bun, ci au făcut-o minerii! „Frații” noștri români! Au venit cu bâtele, cu ranga, cu pumnii, împotriva celor care aveau vina ca erau mai inteligenți decât ei! Desigur vina minerilor nu este cu mult mai mare ca a celor care i-au aplaudat, sau au stat acasă privind „evenimentele” la televizor dar ei sunt vinovații principali!

Ce a urmat apoi, până acum, este continuarea „firească” într-o națiune în care nimeni nu dă doi bani pe fratele sau, în schimb are o încredere nejustificată de nimic, în orice străin! Așa am ajuns ca să fim conduși de straini, să hotărască ei ce avem de facut sau lăsat!

Așa au ajuns toate bogățiile și pământul strămoșesc în mâna lor!

Așa am ajuns să considerăm păcatul drept virtute! Așa am ajuns unde am ajuns!

Am făcut tot ce ni s-a cerut ca slugi ascultatoare și am primit statutul pe care l-am acceptat de bună voie!

Ce ne mai rămâne de făcut?

Intr-o țară de genii, cum ne credem, trebuie să începem să învățăm din greseli măcar, dacă nu am fost atât de inteligenți să nu le facem!

Mai întâi de toate România și românii!

Limba pe care o vorbește occidentul este cu totul alta decât cea pe care o vorbim noi! Trebuie să vorbim pe limba lor, ca să ne înțeleagă! Să ne respecte! Să se teamă de noi! Românii trebuie să fie avantajați de faptul că traiesc în țara lor, că dezavantajați suntem pretutindeni, unde mergem! Nu noi trebuie să câștigăm simpatia occidentului când ei vor ceva de la noi ȘI EI VOR TOT TIMPUL CEVA, ci ei trebuie sa se lupte să câștige simpatia noastră!

E foarte greu acuma când au pus deja mâna pe mai toate, dar nu e imposibil și mai ales, e mai ușor astăzi, decât va fi mâine!

Nimeni nu te poate obliga sa cumperi de la straini, sau sa lucrezi cu o bancă straină! Poate ei au preturi sau condiții mai avantajoase decât firmele, producatorii, băncile românesti, dar bănuții ăia in plus, nu sunt pierduți, ci o sa ne ridice cu timpul în picioare ca națiune! Trebuie să începem să le întoarcem spatele peste tot, că e bancă, sau benzinarie! Peste tot si constant!

La bani, la câștig, îi doare tare! Asta e limba pe care o înțeleg! Singura! Și pentru noi nu o sa fie nici ușor, nici ieftin, dar dacă nu o facem noi, copiii noștri o sa fie nu slugi, ca noi, ci robii lor!

Iar când vin alegerile, când depinde cât de cât de noi, alegeți doar dacă mai întâi de toate este pusă România și românii! Alegeți români sa vă conducă care nu s-au mânjit toți anii aceștia! Români pentru România! Români pentru români!

Mai întâi de toate România și românii!

 

24 comments

 1. “o națiune în care nimeni nu dă doi bani pe fratele sau, în schimb are o încredere nejustificată de nimic, în orice străin!”

  Exact asta mi s-a întâmplat și mi se întâmplă mie și nu mă refer doar la discuțiile de aici, că tot cam așa eram tratat și la servici (cred că se vede că am experiență).

  https://www.bentley.com/software/plaxis-2d/

  https://www.ensoftinc.com/products/lpile/

  https://www.ensoftinc.com/products/pywall/

  https://www.geoslope.com/products/slope-w

  https://www.csiamerica.com/products/sap2000

  “Javascript is disabled on your browser.
  To view this site, you must enable JavaScript or upgrade to a JavaScript-capable browser.”

  Adică nici n-am intrat bine, că m-a și înjurat. Alternative libere și românești (chiar dacă nu se compară 100%):

  https://sourceforge.net/projects/matgts/

  https://sourceforge.net/projects/bars3d/

  Din fericire, ceea ce a scris dl. Sperling pare să funcționeze puțin și invers, adică atunci când m-au întrebat conducătorul de doctorat și șefa de catedră dacă totuși îmi folosește cineva programele (că ăștia de la facultate nu-mi dădeau nici o atenție), am putut să le arăt asta:

  https://sourceforge.net/projects/matgts/reviews/

  “We use mtslope for quick and easy slope stability analysis. Great software!”

  Dacă nu era mesajul respectiv, nu știu dacă-mi mai obțineam doctoratul. Bineînțeles că a trebuit să le arăt și că mesajul a fost scris de cineva care are cont la sourceforge.net și chiar și niște programe, adică pot să verifice că nu l-am scris eu. Nu mai zic că atunci când mi-am susținut primul referat, o profesoară a ieșit din sală făcând scandal pentru că de ce nu vreau să folosesc programe comerciale sau “de firmă”. Adică s-ar putea să nu fie vorba atât de încrederea în orice străin cât de încrederea în produsele “de firmă” – haine de firmă, pantofi de firmă, poșetă de firmă, software de firmă, creier de firmă. În atenția celor care îl înjură pe Bill Gates, folosind Window$.

  • Pe Bill nu l-am injurat niciodata pentru Windows ( poate pe la XP sa se mai fi intamplat😂) problema lui e ca i s-a pus pata ca suntem prea multi si s-a reprofilat pe “vaccinuri” cu efecte dezastroase si nu ma refer aici la cel de covid doar!

  • Am scris “folosind Windows”, nu “pentru Windows”, sau în traducere: “mit Windows”, nicht “wegen Windows” și aici vă citez chiar pe dvs.:

   “Trebuie să începem să le întoarcem spatele peste tot, că e bancă, sau benzinarie! Peste tot si constant!
   La bani, la câștig, îi doare tare! Asta e limba pe care o înțeleg! Singura!”

   Oricum, eu în afară de Window$ 98 între 1999 și 2003, n-am folosit decât ocazional și pot să zic că e într-adevăr un sistem foarte prost.

   https://www.incorectpolitic.com/mobila-romaneasca-simex-in-rusia/#comment-62650

   • Domnule Matei este imposibil sa faci un boicot 100% pentru ca nu stie nimeni unde merg in cele din urma banii! Pe de alta parte nu e nici posibil pentru fiecare sa o faca si nici tot timpul. Asta stiam inainte sa scriu si desigur nu m-am asteptat ca cineva sa faca un boicot 100%! Dar nici nu este nevoie! Daca 30-50% dintre noi o fac 30-50% din timp la cei sigur straini deja o sa-i doara!

   • La Windows nu e vorba despre boicot, pentru că boicot înseamnă să refuzi un produs nu pentru că n-ar fi bun, ci în semn de protest. Windows chiar e foarte prost, dictatul de licență e inacceptabil și mai e și scump, ca să nu mai zic că sunt unii care folosesc și Micro$oft Office.

    • “Unii” au dat sub 20Euro pe Office Profesional 2019😂 Atat a costat licenta , programul l-am descarcat de pe pagina respe tiva! Mie sincer nu mi se pare mult! Acum daca il cumperi cand apare e altceva! Dar dupa un an doi e tot la fel de bun (sau rau) si pentru un “mirean” e multi ani înca bun( sau rau!)

    • Părerea mea e că în viață mai contează și alte chestii, nu doar banii, dar cu cei 20€ tocmai l-ați sprijinit pe Bill Gates. Lesen Sie bitte (es gibt auch eine Skizze):

     https://de.wikipedia.org/wiki/Freie_Software

     “Freie Software […] bezeichnet Software, die die Freiheit von Computernutzern in den Mittelpunkt stellt. Freie Software wird dadurch definiert, dass ein Nutzer mit dem Empfang der Software die Nutzungsrechte mitempfängt und diese ihm nicht vorenthalten oder beschränkt werden.

     Insbesondere bedeutet es,
     […]
     *die soziale Freiheit der Kollaboration, um aktiv mit beliebigen anderen Nutzern und Entwicklern kooperieren zu können (die Software darf kopiert und weitergegeben werden, im Original oder mit Veränderung).”

    • Und noch etwas:

     https://de.wikipedia.org/wiki/Iqbal_Masih

     “Iqbal Masih […] war ein pakistanischer Junge, der im Alter von vier Jahren für umgerechnet 12 US-Dollar als Schuldknecht an den Besitzer einer Teppichfabrik verkauft wurde, später freikam und sich für die Kinderrechte einsetzte. Er wurde im Alter von 12 Jahren ermordet.
     […]
     Sechs Jahre lang musste Iqbal Masih zwölf Stunden am Tag Teppiche knüpfen, oft war er an den Knüpfstuhl angekettet.”

     Das war wegen 12$, nicht sogar 20.

  • E mult mai grav (” a ieșit din sală făcând scandal pentru că de ce nu vreau să folosesc programe comerciale sau “de firmă”).
   Invatamantul superior e detinut de evrei si kahalul nu suporta ca un bastinas sa aiba tendinte de independenta fata de tehnologia care ii duce pe toti in iad

   • N-a fost chiar așa o problemă, că până la urmă s-a răzgândit și chiar m-a sprijinit când am avut de susținut teza, dar au mai fost și alte chestii și nu e suficient loc aici.

 2. _@(*„ https://www.incorectpolitic.com/mai-intai-romania-si-romanii/ ” … & … „Mai întâi România și românii!
  Via Vrăbiuțe: ”): …

  -1) _ Cum (?!!!)/ care „Romanie, mai întîi” (!!!), …dacă, voi, zbătîndu-vă în mărunțișuri nehrănitoare / inutile, …

  #( inutilități / nefolositoare înțelegerii Evoluției & Tainei Dumnezeirii _ Apocalipsa 10/7; _ Romania 16/25; _1 Corinteni 2/7-9; _ Coloseni 1/26)#, …

  î-Mi cenzurați „Mesajele / Cuvîntul” _ Ioan 1/1-14; 3/16-19,(20-2022); 4/(25),26; 5/39; 9/39-(41); 10/8-16,20,21,2022; _ Luca 8/5-8,(18); 18/7,8-?!!!, …și, astfel: -„Nu puteți ajuta în nici un fel Romania!”;

  -2) _ Citiți (poate înțelegeți ceva / cumva): … _ https://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.com/2022/01/mihai-eminescu-aici-ne-aflam-noi.html , …

  și, …„transmiteți *pînă la marginile lumii* _ Romania 10/4,(14-17),18-2022, …& … „Toate Popoarele (toate bisericile & religiile) chemate (masă _ Matei 4/4), fără bani și fără plată” _ Isaia 55/1,(6-11).

  = Cu stima. – Mesia (vezi) _ 2 Petru 1/19-21,(2022) …&… _ Evoluția 1/(1),2-4 _ Romania 10/14-?!!!), adică „coroborează”: _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Ap.3/22; _ Ioan 4/25,[26]; _ Matei 1/18,21; _ Luca 2/8,15-19; _ Romani[a] 8/29; _ Ev.1/2; _ 1 Timotei 2/5,[6]; _ Matei 17/1,[2-4],5; _ Isaia 65/1; 52/6 –„Gheorghe _ Biruitorul Balaurului – Misticismul”/ „Moise” _ Iată-Mă!” (vezi) _ Apocalipsa 2/17; 3/12; _ Faptele Ap.4/12; _ Filipeni 2/8,[9]; _ Romani[a] 5/14; _ Faptele Ap.26/23; _ Roma[nia] 1/1-14,[15]; 10/14 -?!,[15],16; _ Iesirea / Trimiterea 4/1,[10],11, 2012, 2013, 2014, 2015,16; _ Luca 24/25,[26],27,45.

  _ Dacă auziţi, răspundeţi-Mi „Astăzi” (vezi) _ Luca 8/5-8,[15]; _ Ev. 3/7,13,[15], căci mîine s-ar putea să fie tîrziu (vezi) _ Ioan 12/35,36; 11/9; 9/4,[5]; 8/21,23-29,32; 16/33; _ Iacov 4/14; _ Geneza 6/3; _ Psalmul 90/10; _ Isaia 55/[1],6-9,[10],11, (vezi detalii in pagina):

  _ http://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.com ,

  *posibil si probabil cenzurat de către cei care iubesc întunericul* (coroborează) _ Ioan 3/[16],19; _ Matei 6/10, [„precum în Cer şi pe Pămînt”, sau „Ca-n Cer’ul Lumii”], în Cer fiind [încă] întuneric / noapte / „lumina pe care ziceţi că o aveţi /[o vedeţi] este iluzorie” [şi, presupun că „Astronomia poate să vă confirme, dacă veţi asculta de cei ce citesc în stele şi de ghicitori” ] (vezi / coroborează) _ Geneza 1/14-18; _ Ioan 1/1-14,[15-18]; 9/4,[5],39-41; 13/30; _ Isaia 21/11, 2012, 2013, 2014, 2015, 16; 9/1,2,[6],

  „cenzuratori, al căror Dumnezeu este pîntecele nesătul” (coroborează) _ Romani[a] 16/18; _ Filipeni 3/19, [şi, care-şi zic S.S –“Servicii Secrete / Cia & Mossad şi alţii (Dst & Avo & Mi5-6), alias Sri”] (coroborează) _ Ioan 3/[16],19; _ Mica 3/5; _ Iuda 1/10-16; _ Romani[a] 1/28-32;11/3-5,[7],8; _ Daniel 11/14,

  batjocoritorii dregătoriilor Poporului Meu, *mînă-n mînă şi cu cei care-şi zic:

  preoţi, pastori, dascăli, fericiţi, preafericiţi, învăţători şi profesori teologi* [aşa cum este scris] (coroborează) _ Isaia 9/16; _ Ieremia 5/31; _ Mica 3/11; 7/3; _ Matei 23/1,2,[3-10],13-15,24-28, in complicitate cu cei ce-şi zic:

  politicieni / parlamentari, guvernanţi, judecători, procurori /„guvernanţi şi magistraţi”, care „jură strîmb /[toţi], [pe ce nu cunosc / Cartea fiind pecetluită” (coroborează) _ Daniel 12/4,9; _ Isaia 29/10-16 ]/„ţinînd mîna pe Biblie” /[–auzi cum î-şi zic ?!: -„guvernanţi şi magistraţi (!!!)”/„guvernarea si păstoritul lor fiind strîmbe la fel ca judecăţile şi jurămintele lor”],

  care au făcut şi continuă să facă Poporul Roman şi Romania de rîsul şi batjocura lumii (vezi prorociile / coroborează) _ Isaia 1/21,23; 3/12; 6/[8]-12,[13]; 9/[15],16; 63/18,19; _ Ieremia 5/26-31; 9/3-5,8; _ Mica 2/1,2; 3/1-12; 7/[1],2-4; _ Matei 7/15-20; _ Ioan 10/20-2022; 8/21,23-29; 7/26. … & … {_ Fapte 17/23,(24,25)}.

  • Domnule Moise vreau sa fiu f. sincer cu dumneavoastra! Uneori pe pagina aici privesc ( ca si acum) descumpănit comentariile care apar! Cel mai des ele sunt paralele cu tema discutata. Daca totusi se intersectează pe undeva ori trebuie sa fi geniu ( si eu nu sunt!) sa intelegi unde si ce a dorit respectivul sa spuna ori este doar o întâmplare sau pretext pentru a discuta altceva! Ma gandesc sa nu mai ma amestec in discutii fiind prea prost! Asa ca nu va suparati pe mine eu mi-s ardelean daca imi puneti o intrebare clara sa o inteleg va raspund ( suna pt toata lumea ) daca nu las pe altii mai inteligenti sa o faca!

   • -1) _ Mulțumesc pentru „reacție” d-le Ioan Sperling;
    _ Nu am vrut și nu doresc să deranjez pe nimeni, implicită fiind presupunerea că, #( în contextul paralelismului invocat de d-vs.)#, …este posibil să identific / să aflu posibil interesați de dialog, #(nu neapărat proprietarii de site, …în acest context exprimîndu-Mi deosebita considerație pentru *incorectpolitic.com*)#, …dialog în contextul mesajelor Mele. …& … #(Am presupus că este posibil să vă înviez dintre cei morți, în concordanță și conformitate cu „Știința (nu misticismul) privitor la Evoluție” implicită în Scripturi, citind măcar de-spre _ Apocalipsa 3/1-3,14-2022)#, …Viața, prin „programul genetic, implicit”, …fiind ca „Un Abur” (coroborați): _ Psalmul 90/9,10; _ Facerea (Genetica) 6/3; _ Ioan 11/9; 12/35,36; _ Iacov 4/14, (și) _„Finalitatea” _ Facerea 3/19;

    -2) _ Bine era dacă presupuneați și faptul că ar fi bine să intrați / să treceți / să abordați, din cînd în cînd și „drumurile / contextele paralele”, dacă drumurile pe care mergeți sînt fără sens / fără finalitate, #(bîjbîind în întuneric / fără lumină)#, …căci de „retorică” s-au săturat de mult Romanii, chiar mulți și dintre cei care-și arogă / invocă, „mi-s ardelenismul”, care a ajuns oarecum „invizibil cotropit” de netrebnicia „Apuseană”. …& … #(Nădăjduiesc că aceast răspuns, posibil ultimul, să nu-Mi fie „înțeles eronat”. …& … -Salutări; -Nu vă mai deranjez!

    =Cu stimă. -„Mesia” …&… -Poate vă este cunoscută „noțiunea”.

    • Domnule Moise
     haide sa va mărturisesc ceva despre mine deși nu ar trebui sa o fac pentru ca astazi nu mai se împărtășește nimeni cu nimeni!
     1. In privinta credintei la mine toate ( care imi sunt necesare) sunt clare! Sunt convins ca Dumnezeu exista el este Iisus iar credinta singura adevarata este crestinismul (ortodox desigur)
     2. Drumurile mele au ca atare sens si sunt mai putin interesat de discutii paralele lasand la o parte ca nici timp nu prea am momentan (am părinți f. bătrâni si imi practic credinta)
     3. Poate faptul ca am trait mult intre nemti sau poate cum spuneam nu sunt prea inteligent face în general sa mă depășească comentariile de pe incorect politic!
     Pt mine este nevoie ca omul sa se exprime in propozitii scurte clare ca si in realitate de zi cu zi! Eu nu cunosc limbajul de internet semne ca#& imi sunt straine!
     Altfel spus daca imi spuneti “Ana are mere” inteleg. Daca imi spuneti amintind de Ana ca are o legatura cu pomul din Rai si imi dati capitolul din Geneză unde este amintit mărul nu o sa inteleg nimic si nici n-am sa caut pentru că …nu am timp!
     Toate astea le spun nu doar pentru dumneavoastra ci si pt domnul Matei sau altii care fac la fel! Iertati-ma ca nu ma ridic la nivelul dvstra ( si da stiu germana oricat as fi de idiot dupa peste 30 de ani de Germania si o diploma obtinuta in tara aceea nu am cum sa nu stiu)!
     Discut cu placere pe tema a ce am scris eu daca e sa clarific ceva dar nu prea am timp de “paralele” deocamdata!
     Nu va supărați pe mine ca sunt cum sunt!😉

  • Parcă germană știați, dar dacă e cazul pot să pun și traducerea în română. Era vorba despre faptul că 20Euro “nu vi se pare mult”, dar probabil că nespălații din Pakistan nu contează.

   https://www.incorectpolitic.com/schengen-inseamna-spatiul-comunitar-fara-frontiere-fara-frontiere-nu-mai-exista-tara/#comment-61908

   • Cititi comentariu de mai sus va priveste si pe dvstra! Sigur ma intereseaza si cei din Pachistan ca oameni si nu stiam ca sunt nespalati ( am crezut intotdeauna ca tenul lor este mai inchis!!!) doar ca imi place cand eu va servesc o tocana de crumpene sa vorbim despre ea nu despre desert care este o alta temă!
    Cum nu stiu toti germana pe pagina asta romaneasca e nepoliticos sa o vorbim noi care o stim! In Germania la fel nu vorbesc romaneste cand cei de alaturi nu stiu toti romaneste! Parintii sunt de vina!

    • Ioane,polemizezi cu un profesionist al trolling ului….El e *cu treaba *pe aici.Nu vezi ca n-a scăpat nici un articol necomment de el ultima vreme?!Mai câte o hula gideana,mai câte o înjurătură neaoșe….creste contul iar Matrixul se întărește.

     • Multumesc domnule Bibi mi s-a mai spus dar parca nu vreau sa cred ca oameni adulti nu au altele de facut sau pot fi platiti doar sa murdareasca in jur! Cred ca am sa renunt sa mai comentez pana nu exista moderare pentru comentarii!

     • Se vede că știți în cine să aveți încredere. Doar e dl. Bibi, nu e așa, oricine.

   • Sunteți exact ca mătușa mea, exceptând faptul că ea nu știe germană (dar știe engleză). În afară de asta, dacă scriu în germană e nepoliticos față de cei care nu știu germană, dacă scriu în engleză e nepoliticos față de dvs. dacă scriu în română nu pot să dau (aproape) nici un citat. Părerea mea e că ar trebui să scrieți mai puțin și să citiți mai mult, poate începeți să înțelegeți și propoziții mai complicate. Văd că articolul dvs. a fost preluat în mai multe locuri, nu doar aici. Și maneliștii au succes. Auf Wiedersehen.

    • Am spus eu ca ma intereseaza parerea mea despre mine? Nu dau doi bani pe ea si nici pe dumneata! Mai bine “manelist” de succes decat milog care se roaga sa intri pe Site-ul lui!

 3. _ @(* Din păcate chiar dacă România mai este „patria noastră,” la nivel declarativ cel puțin, în români nu mai vedem de foarte multă vreme, pe „frații” noștri! *)

  -Da. Voi care „ciripiți mai mult ghermănește, și mai ales pe la străini /(pe meleaguri străine & atrași de origini străine de Romania Grădina Mamei Mele, Grădina Eden)”, …

  *în români nu mai vedeți de foarte multă vreme, pe „frații” voștri!*, …

  pentru că „Neavînd RaDaciNi Romane / Românești & Traco-Dacice -Ancestrale”, …
  precum Rădăcinile de „Stejari și Terebinți” (vezi) _ Isaia 6/(8),9-12,(13_ Roman & Romania), …

  „ați fost foarte ușor smulși / DezRaDaciNați / DezNaționalizați”, de către „Vînturile Apusenilor” / „Austrul” -*Traistă Goală* -în „Vorbirea Populară Românească -Ancestrală”, …
  acești „Traistă Goală” aducînd asupra Romaniei, …doar „sărăcia / sărăcirea” & „seceta” și „moartea & exterminarea Poporului Meu Roman”, …

  cei mai „rezistenți, prin cameleonism”, …trăind prin „trădare și vînzare prin cipurituri la alde Traistă Goală”, …
  „cameleonismul” fiind implicit și în faptul că „Trăiesc cu curul în două luntre!” -*Proverb Roman / Românesc, Traco-Dacic -Ancestral*, …
  fără să contenească cu „Lauda de sine, care nu miroase deloc bine!” -*Proverb Românesc*, privitor la „cipuriturile” în limbi străine – „sîsîite”, inclusiv și implicit „săsește” -*Pas cu Pas*, …spre „Marea Neagră”, …implicit urmărind desființarea Romaniei … #(dacă citiți, „Cunoștiința vă va Crește”, *dacă vă este dat prin Genetică* (coroborați) _ Matei 19/11; _ Daniel 12/(1),4,(7-Poporul Roman),9,(13,3_Urmează!); _ Romania 1/(14,15),18-2022,23,(28-32).#

  = Cu stimă. -Mesia.

  • Uite un mesaj cu radacini romanesti : POTI SA-ŢI BAGI STIMA IN CUR!

   • Măi dar domnia voastră altceva în afară de insulte mai știi? Că cu din ăștia mă întâlnesc la tot pasul și chiar m-am plictisit, însă, spre deosebire de dvs., eu nu resping pe nimeni. Și pe Dumnezeu sunt în stare să-l primesc, dacă se pocăiește. Am înțeles însă că nu poate, pentru că e prea mândru (și eu sunt, dar nu chiar în așa hal).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *