Home / Actualitate / Mobila Românească SIMEX în Rusia

Mobila Românească SIMEX în Rusia

Incorect Politic
Noiembrie 22, 2022

Mobila Românească SIMEX în RUSIA

Text primit pe email

Respect pentru făuritorii mobilei care trudesc în fabricile din Romania, pentru cumpărătorii din Rusia care se bucură de ea, pentru managerii care țin în viață legăturile dintre oameni, pentru bucuria de a trăi în pace și prietenie. Nimic mai de preț decât pacea, prietenia și respectul dintre popoare!

 

SIMEX demonstrează că în ROMÂNIA putem produce calitate, care să concureze pentru locul 1 mondial!

Noi romanii, am putea face din mobila românească pe plan internațional exact ceea ce au făcut nemții din masina Mercedes. Mobila românească deține o imagine foarte buna pe piața internațională a mobilei, fără doar si poate mobila romaneasca ar putea deveni un brand mondial de top cu reprezentanțe în toate țările lumii din Londra pana la Sydney.

România rămâne una din țările europene cu o puternică tradiție în industria prelucrării lemnului, fapt demonstrat de creșterea continuă a exporturilor în acest sector.  Fără o ECONOMIE sănătoasă nu avem Sănătate, Educație, Apărare, Dezvoltare etc.

Eticheta «Fabricat în România» reprezintă o carte de vizită serioasă, care garantează calitatea!

SIMEX aduce banii acasă în ROMÂNIA pentru români!

Cu stimă,
Gabriel Antoniu Lavrincic

 

Nota Redacției: SIMEX nu ne-a sponsorizat pentru acest text, este o reclamă voluntară unor Români care încă produc ceva în România. Dacă și tu ai firmă care produce ceva în România, trimite-ne un mesaj.

8 comments

 1. “Dacă și tu ai firmă care produce ceva în România, trimite-ne un mesaj.”

  Jocurile pe calculator se pun? Firmă n-am, că nu-ți trebuie firmă ca să faci un joc și să-l pui pe internet și despre Rusia nu pot să zic, dar…

  https://motoezx.at.ua/news/simcar_demo_simple3d_engine/2010-02-18-50

  Chiar dacă articolul e din 2010. Problema e că am făcut acum câțiva ani niște funcții îmbunătățite pentru grafică și nu reușesc să le fac să funcționeze pe Windows de nici un fel (fapt cu care m-am ocupat în ultima vreme), adică ultima versiune a jocului merge câteva secunde și crapă din motive misterioase. Am încercat și cu SDL 1, și cu SDL 2, și cu MinGW, și cu OpenWatcom, și pe 32 de biți, și pe 64 – nimic. Pe Windows nu merge în nici o situație iar pe GNU/Linux nu are niciodată absolut nici un fel de problemă. Se pare că sistemul de operare Window$ e încă într-o fază experimentală și nu e gata pentru a fi utilizat pe scară largă. White Boy pe undeva?…

  • Cum iti crapa, blue screen? Ce zice windows event viewer? Ai in dependinte ceva apeluri de os?
   Citeam acum vreo 7 ani o carte de Charles Petzold si avea sampleuri in c/c++. Si am zis hai sa vad si eu. Si culmea, toate programelele testate au mers pe windows 10. Succes!

  • Mulțam, nu l-am compilat pe Window$ ci pentru Window$ (https://www.winehq.org/), deci nu se pune problema de “blue screen” și crapă atunci când apăs pe butoane, adică dacă nu apăs pe nimic merge oricât, dar e un joc, deci… în orice caz, una dintre erori:

   “Unhandled exception: page fault on read access to 0xffffffffffffffff in 64-bit code (0x0000007b62ee6b).
   Register dump:
   …”

   Și nu știu ce ai testat, dar se vede nu ai testat jocul despre care e vorba aici.

   https://sourceforge.net/projects/skunks/support

   • Normal ca nu l-am testat

   • 1. “Downloads: 0 This Week”
    2. Trebuia să iei fișierul SDL.dll din altă parte, că am uitat să-l pun (ceea ce și scrie acolo)
    3. Fișierul executabil pentru Window$ de acolo nu folosește funcțiile despre care e vorba mai sus, deci degeaba îți merge, l-ai compilat tu? Dacă da, evident că sunt extrem de interesat.

   • Scuze, nu observasem cuvântul “nu”, pentru că atenția mi-a fost distrasă de cuvântul “normal” (se mai întâmplă).

 2. Jocul e aici:

  https://skunks.sf.net

  2 filmulețe în care se poate vedea funcționând pe un calculator de-al meu (2022) și pe telefonul ucraineanului menționat mai sus (2010) pod fi descărcate sau vizionate aici:

  https://matei.one/#video

  Merge și pe Window$, dar nu la fel de bine și nu folosește funcțiile noi. Am înțeles că nu e o problemă dacă-mi fac reclamă. Oricum, nu e doar gratis, ci chiar liber.

  https://www.gnu.org/philosophy/fs-translations.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *