Home / Educativ / Magazine Naționaliste (IV) – Colțul Naționalist

Magazine Naționaliste (IV) – Colțul Naționalist

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 21, 2019

Colțul Naționalist

Evenimentele din ultimii ani, mai exact intensificarea cenzurii prin legi anticonstituționale, dar și creșterea tendințelor antiromânești din partea tovarășilor intelectuali prostituați, au generat o contracultură tot mai activă, aflată în continuă dezvoltare.

Din momentul în care românii tineri au luat contact cu adevărul prin intermediul Internetului, s-a produs un scurtcircuit în mentalul colectiv, trezind la viață sufletul adormit, scoțând la suprafață energii nebănuite, pregătind terenul pentru regenerarea națională, adunând tot mai multe inimi românești ce bat la unison ca tobele de război a soldaților în marșul lor grozav spre biruință.

În acest context a apărut initiativa “Colțul Naționalist”, prima librărie online explicit anti-cenzură, pentru libertatea cuvântului și literatură interzisă.

O cărămidă importantă adăugată la fundația acestei contraculturi, platforma lui Mihai Șerban are un viitor luminos într-o epocă tot mai întunecată de tiranie.

*

Colțul Naționalist

Platforma „Colțul Naționalist”

Mass media  sunt, actualmente, preponderent, o „superunealtă“ malefică, fiindcă au încăput pe mâinile unor indivizi diabolici! Aceste mass media malefice au capacitatea de a transforma realitatea mediului în care sunt difuzate, preschimbând percepțiile oamenilor și modificând cursul natural al societăților. Fiind un corp străin, asemenea unui parazit, folosind o narativă calibrată în funcție de scopul pe care-l urmăresc patronii lor, neținând cont de nevoințele și interesele reale ale societății pe care o infestează, este lesne de înțeles că, în concertul dezmembrării globaliste, respectivele mass media reprezintă un pericol mortal pentru orice națiune.

Dar această mașinărie infernală, oricât de bine unsă ar fi, nu ar putea evolua în detrimentul națiunii fără complicitatea întregului sistem. Acest lucru nu înseamnă că acei din interiorul sistemului o controlează în vreun fel, ci tocmai că îi sunt supuși acesteia! Aici se află „dilema“ care încurcă, subminează și creează confuzie constantă în rândul pacienților români. Pentru ca un corp străin să pătrundă în organismul național este, în prealabil, nevoie ca sistemul său imunitar să fie perturbat, subminat, slăbit, astfel încât respectivul corp străin să facă o breșă și, apoi, să treacă la invazie!

Acest modus operandi este pus în aplicare de toate departamentele de control și de formare a opiniei publice. În ultimii ani, în ciuda propagandei „democratice“ și a poveștilor despre libertatea câștigată în 1989, din ce în ce mai mulți autori, intelectuali de primă clasă sunt marginalizați pe plan național; de la edituri până la librării, trecând prin mlaștina mass media, prin mediul cultural dominant (doxa) și încheind cu aparatul legislativ-represiv.

Autorii care mai au tăria de caracter să se pună în slujba adevărului și a apărării valorilor naționale, să practice o rezistență autentică, forțați de împrejurări sunt constrânși de organizatorii și beneficiarii cenzurii să cedeze sau să dispară în tăcere și, de cele mai multe ori, să se stingă în uitare – dovedind orizonturile strâmte ale societății, încorsetată tot mai mult de o cenzură inactuală, nenecesară, dar utilă celor din spatele Puterii, care o impun prin diverse măsuri legislative abuzive, cum este Legea nr. 217/2015, care este fățuirea O.U.G. nr. 31/2002, sau ultima în materie, votată în quasi unanimitate de către regimul de ocupație, infama, rasistă și antiromâneasca Lege nr. 157/2018, zisă și Legea Vexler.

COLȚUL NAȚIONALIST s-a născut în momentul cel mai potrivit: când lacătele încep să se închidă, când cei mai valoroși autori din țară nu-și mai pot exercita libertatea de opinie; când intelectualii sunt fugăriți din librării-impostoare, al căror nume îl uzurpă pe acela al simbolului rezistenței naționale, Mihai Eminescu, somați fiind să-și ridice lucrările; când naționaliștii sunt amenințați și persecutați la ei în țară de ONG-uri străine, finanțate din bani publici, amendați și chiar ajung să li se întocmească dosare penale pentru mărturisirea adevărului istoric, pentru iubirea de țară; când toți trădătorii au acceptat, din interes sau din frică, consensul generalizat care s-a abătut asemenea unui embargou genocid asupra mediului intelectual din România.

Proprietate a lui Mihai Șerban, autorul lucrării MANIFEST. Cartea Neagră a Românei („care a fost scoasă din librării!” – Miron Manega, ziarul Certitudinea,  19 feb. 2019 a.c.), Colțul Naționalist este un site de promovare și difuzare a literaturii naționaliste de valoare, în țară și peste hotare, respectând și apărând valorile democrației adevărate, ale pluralității de idei, opinii și dreptul la o corectă informare, conform idealului de justiție care a stat la baza filosofiei noastre fondatoare:

Atunci când adevărul nu este liber, nici libertatea nu este adevărată!“, conform anticului principiului de drept, Sine Justitia, nulla libertas!

Fiind la începuturile sale, îndeosebi în sezonul primăverii, asemenea ghioceilor care străpung stratul de gheață, Colțul Naționalist își începe activitatea de difuzare și promovare alături de nouă (9) autori – nu dintre cei mai comozi! –, urmând ca în perioada imediat următoare să ni se alăture alți patru spadasini ai condeiului de mare anvergură intelectuală și, mai ales, patriotică.

Pe această cale, cu bucurie în suflet și convingerea că „soarele va continua să răsară cât mai aproape de adevăr” – facem un apel către toți scriitorii care doresc să-și promoveze și să-și difuzeze lucrările pe o platformă unică, profesională, specializată și dedicată în exclusivitate apărării adevărului istoric, tradiției, valorilor fundamentale și continuității Neamului Românesc!

info@coltulnationalist.com

Împreună suntem mai puternici!

Așa să ne ajute bunul Dumnezeu!

https://coltulnationalist.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *