Home / Internațional / Macron Viteazul declară RĂZBOI TOTAL RUSIEI!

Macron Viteazul declară RĂZBOI TOTAL RUSIEI!

Redacția Internațională
Incorect Politic
Februarie 20, 2023

Macron Viteazul declară RĂZBOI TOTAL RUSIEI!

Ultimele actualități

La Munchen, Macron Viteazul declară RĂZBOI TOTAL RUSIEI, în prezența Prea-Fericitului înalt rabin și profet, Soroș, ce l-a tăiat împrejur la chestie, în a opta sa zi de viață – probabil nu doar acolo, nici doar atunci.

Franța nu-i în război contra Rusiei, perorează Macron, în stil Săpoca. Franța-i neutră! Neutră cum n-a fost niciodată atât de neutră, nici în istoria neutralității, nici în a Franței, de la Revoluție-ncoace, perioadă în care, pe nesimțite fosta Galie romană, regatul Merovin­gienilor, Carolingienilor, Capețienilor, Bourbonilor, imperiile celor 2 Napoleon, cinci republici, tot mai seci, una după alta, tot și toate s-au africanizat, magrebinizat, de-a ajuns Macaron, cu vrăjitoarea coruptă sau corupă­toare să strige sus și tare că Rușii n-au drept la viață rusească, în Rusia lor, ca și chinezi sau nemții, în China sau Nemția lor, ca și noi în România noastră (vorba vine) și așa mai departe.

Rusia nu poate și nu trebuie să câștige războiul contra Ucrainei! (EmmanuelMacron (@EmmanuelMacron) February 17, 2023­)

Macron freacă țiparul la Conferința Războinică de la Munchen, unde s-a dus la ordin, ca și expresivul nostru dulap, mutră de Hap-Cotroceni.

Macron nu și-a dezamăgit suporterii legebetiști de toate culorile, sexele, tendințele, obediențele, riturile masonice și așa mai departe, ținând cel mai stupid și plin de enormități discurs rostit vreodată de oricare dintre cei șapte președinți-proxeneți ai celui de-al Cincilea Bordel democrat, lansat cândva la apă de falsul general francez, cunoscut sub numele de De Gaulle, pe care adevărații francezi, din ultimul Stat Francez, condus de mareșalul Philippe Pétain, îl numeau Cap Sec (extensie de la gaulée, acțiunea golirii nucului de nuci, cu prăjina de bambus cu care se băteau nuci, alune, migdale, căpățâni seci, confundând tăierea cerebrală împre­jur și punerea pe moațe a sistemului nervos, cu extirparea totală, fără microcip, a oricărei urme de creier din fosta cutie craniană omenească).

Cea mai mare stupiditate dintre enormitățile macroniste este declarația că Tovarășa Ucraina va fixa condițiile „păcii”, care va fi impusă Federației Ruse, după victoria militară completă a mercenarilor NATO și a celorlalți zurbagii-ucigași de irakieni, afgani și alți patrioți ce și-au apărat sărăcia, nevoile și neamul contra unor scăpați din vedere, de Dumnezeu, ca Dottore-Ciucă-al-Nostru, satrap în Irak, Siria, Afganistan, viitorul, Doamne ferește, Romanistan și alte laboratoare de ucidere în masă a ultimilor Homo Sapiens de pe Pământ, nu în ultimul rând fosta Dacie, Românie, Moldovă și să ne fie, pohta ce-am pohtit, vorba lui Mihai!

Pacea lui Macron implică obligația cuceririi Crimeii de către mercenarii ce sug ca purcelușii țâțele lăptoasei Tanti Ucraina. Tovarășul președinte Macron a uitat să spună că eventuala cucerire a Crimeii de către tot mai Țața Ucraina ar putea transforma Kievul într-un munte de moloz radio­activ, înainte ca un drapelul galben-bleu să fâlfâie la Sevastopol. Specialiști și oameni de bine apreciază că așa declarații nu pot ieși decât din gura unui sărac cu duhul sau deranjat mintal, dacă asta a vrut să spună psihiatrul ADRIANO SAGATORI, când l-a calificat de psihopat emerit pe viitorul client-ehpad, Emmanuel Macron.

Când renumitul psihiatru italian l-a calificat pe Macron de deranjat mintal, scrântit într-o doagă, sărit de pe fix, puțini au fost cei ce l-au cre­zut. Astăzi, până și clarvăzătorii nonagenari Schwab-Rothschild, Soros, eminentul senil și Plecatul cu Sorcova americană Bideu, alții și alții, Urspula Von der Aia Mă-sii-la-puterea 16, au convocat-o pe Baba Vanga la Davos și Munchen, Națiunile Unite intervenind cu diplomația pe lângă Sfântul Petrică, să facă gura mică și să dea bulgăroaicei, pe șustache, 20 de zile/nopți permisie, să înzdrăvenească suferinzii, suferindele, frontul Ucraina, lagărul de con­cen­­trare exhibiționistă Casa Albă, laboratoarele biologice, triologice, tetra, penta, sexologico-transgenderiste, arsenalele și armele de nimicire în masă a omenirii prezente, trecute, viitoare. Asta nu-i puțin. Lumea înțelege că psihiatrul italian trebuia ascultat, rugat să explice diagnosticul, căci psihopatia e mai grea ca gripa aviară, porcină, covidică, vaca nebună și Ebola la pătrat, dacă nu la cub.

Psihopat, psiho-rahat, psiho-ratat, ouat, ca reptilienii, Macron s-a remar­cat prin superbele-i divagații și invocații illuminatti de sub-fustele Europei albe, roabă, cadână și violată azi de impotenții și nevrozații tuturor continen­telor, dar iubită cândva de Zeus, în chip de taur, zeul ce n-a semnat cu Europa Contractul Pulii, ca Iehova cu Avram-Avraam, formându-i însă mitra europeană, sfânta și adevărata născătoare a popoa­relor de rasă albă ca lumina, din care cauză, astăzi, vacile, bovinele, galinaceele, caprinele, târîtoarele, zburătoarele și celelalte sunt extermi­nate și noi cu ele, în cel mai holocaust, perpendicular pe postulatul euclidian și principiul lui Arhimede aplicat la gaze și camere gazoase, pe lângă care la care Hau-Hau-Hauschvitzul n-a fost decât repetiția Văduvei Vesele cu șoimii patriei, din grupa mică.

Reuniți în Sanhedrin-72, consilierii lui Macron l-au asigurat că Rusia a pierdut Operațiunea Specială înainte de-a-o-ncepe, dintr-o eroare regula trei simple, Putin fiind legat, ras, tuns, frezat, în așteptarea zilei a opta și în amintirea lui David, ginerele lui Saul, care, mai ușor ca falșii procurori din orașul de pe Pegnitz, 19/46, și pianul Democrăciei Bandei Celor Patru, Mari Răufăcători, pe scări, a recoltat, ca dintr-un imens prohab, două sute de prepuțuri bitcoinoase, cumpărând Mehav-Merav, aparat carabinat de belit penis sculat, mai abitir decât vrăjitoarea balerină trans-sexus-masturbatus-onanismus, a psihopatului Macron, ce nu-și schimbă sexul deja schimbat, zece la pătrat, ci doar culoarea, către negrul-albăs­trui al sfântului apostol BLM-Floyd, mort încătușat sub genunchi CIA-FBI-Serviciile, nu în ultimul rând fundașii non-curiști Pahonțu-Fronea-Florea, campioni ai baloanelor rotunde, pe viitorul stadion Ilie Oană, al Republicii Ratate din Ploiești (RRP≠RPR), nu ai baloanelor de săpun, chinezești, franțuzești, conlocuitoare balonate, hidrogeno-sulfurato-bășitoare, campionat în care, psihopatul Macron, de viitoare culoare, ocupă toate 24 din 24 de locuri ale primei divizii a Republicii bananiere magrebo-africano-franceze din fosta țară a lui Vercingetorix și Asterix, ajunsă și ea, ca Bucovina, diamant din stema lui Ștefan, roabă și cadână pe aceleași mâini spurcate și sex circumcis, nu de Mârtan… că motanii e pașnici, adorabili, miaună mioa-mioa, li se rupe-n paișpe de șoa, cum spune Sărmanul Bionis, din parodia originală, cu același nume, a lui Albu, cunoscut sub numele de Balu (ursul înțelept din Cartea Junglei), sau Bulă, arhiereu al aforismelor românești, ce n-are nevoie de nicio prezentare! Asta da mârtănie! Mârtănia cu mârtanii, Mârlănia cu Mârlanii, iată concluzia consfătuirii pisicești și militarizate NATO de la Munchen, mârlănești și mârlenizante Davos-Schwabos citire, întru care psihopatul de care vorbim persistă și semnează nu cu două mâini ca ierarhii, ci cu două fese sau buci, pe cin-vrei apuci, tehnică homo-fuci, dar și Fauci, spânzuratul nespânzurat Gitmo, Guantanamo.

5 comments

 1. fiecare cu rabinu lui, Rabinul Daniel c.e.o B.O.R despre când va avea loc judecata lui Dumnezeu: Judecata finală va avea loc după ce sistemul nostru solar va intra în colaps(deci DUPA colonizarea planetei Marte, a lu Jupiter,lu Saturn & Uranus,ale zeilor alora mai mici…..)

 2. Jidanul Macron, fost lefegiu la banca Rothschild, este cel mai nesimțit, tupeist, arogant, agresiv și pe față antinațional dintre toți șefii de stat și guvern de astăzi. Este opusul absolut al lui Philippe Étienne Pétain, veritabil părinte al patriei și unul dintre ultimii cavaleri creștini al Europei alături de Francisco Franco și Ion Victor Antonescu. Javra tupeistă ar trebui spânzurată cu trei funii.

 3. Macron Viteazul? Poate Macron Viteză!

 4. Într-adevăr, Macron-Viteză, ca și Mihai-Viteză Hohenzollern, regele căcăcios, bâlbâit, trădădor de țară și popor, al cărui mormânt va trebui într-o zi deschis, pentru a-i da cadavrul la ciori și hiene, cum merită ucigașul a peste o jumătate de milion de români, în frunte cu Mareșalul-Erou Ion Antonescu.
  Altfel vom rămâne pe vecie idioții ce suntem de atâtea zeci de ani, cre(ș)tini bătuți în cap, ce întindem al doilea obraz, pentru a fi pălmuiți și scuipați de toți veneticii, inclusiv și mai ales alogenii jidani și jidăniți, din fruntea țării.

 5. Vasile I. Zărnescu

  Să facem ca ziua aceea să vină mai repede. Altfel, „jidanii și jidăniții” ne mănîncă „cu fulgi cu tot”! Paradoxul este că – și el trebuie studiat îndeaproape! –, deși jidovii – mai corect zis ashkenazii – sunt cam 20 de milioane în toată lumea, prin speculații (citește: escrocherii) financiare, vor să conducă opt miliarde de goyimi! În multe cărți, iudaismul (talmudismul) este prezentat ca una dintre cele patru religii universale – ceea ce este absolut fals, dar cu putere mare de mistificare. În primul rînd, talmudismul (iudaismul) nu este o „religie”, ci o doctrină politico-militară de cucerire a altor popoare. În al doilea rînd, o „religie” (doctrină) adoptată de 20 de milioane de indivizi nu poate fi pe picior de egalitate cu celelalte trei, adoptate de 8 miliarde de oameni!
  De aceea trebuie să acționăm ferm pentru impunerea concluziei-directivă a lui Karl Marx: „Die gesellschaftliche Emanzipation des Juden ist die Emanzipation der Gesellschaft vom Judentum” – „…emanciparea societății de iudaism!” (cf. http://www.mlwerke.de/me/me01/me01_347.htm). Zis mai puțin academic, adică eliminarea iudaismului (talmudismului) din Lume! Asta înseamnă, în primul rînd, exterminarea actonilor iudaismului de tot felul: practicanți, teoreticieni, apologeți, finanțiștii. Aceștia din urmă – adică membrii oligarhiei financiale iudaice internaționale – nu sunt iudei practicanți. Ei sunt atei, dar sunt sluljitori ai lui Mamona, adică strîngătorii de bani – inclusiv banii ca „despăgubiri de holocaust”. Și, cu ajutorul acestor bani, întrețin talmudismul (iudaismul) prin construirea de școli – cum este inclusiv Școala Lauder, din incinta Teatrului Barașeum (Teatrul evreiesc de Stat) din București, cum este noua sinagogă, construită ilegal, din Sighetul Marmației etc. Toate acestea trebuie distruse!
  Începutul deja se face: distrugerea iminentă a Ucrainei, un loc de concentrare a jidovilor, conduși, ostentativ de jidovi, în frunte cu saltimbancul Volodimir Zevzenski, care „cînta” cu mătărînga la pian!
  Desigur, nu este ușor de făcut această operație sanogenă mondială, dar trebuie să începem să ne gîndim la problemă, să înțelegem că nu a existat și nu există nici un „popor ales”, că „iudeii” actuali nu au nici o legătură cu „iudeii biblici” – care, și ei, sunt doar o născocire detașabilă din gogomăniile veterotestamentare –, că „iudeii” actuali nu sunt decît descendenții (k)hazarilor, cărora li s-a impus adoptarea talmudismului pe la anul 740, de către șeful triburilor (k)hazare, unul Bulan! Iar (k)hazarii sunt un neam turco-mongolic, fără nici o legătură genetică, de sînge, cu iudeii „biblici”, fără nici o legătură cu Palestina, cu Avraam, cu Sara, David, Rașela și alte asemenea pesonaje din mitologia Vechiului Testament!
  Afară cu jidovii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *