Home / Actualitate / Diana Șoșoacă amintește parlamentarilor că România a salvat 400.000 de iudei, nu i-a holocaustizat

Diana Șoșoacă amintește parlamentarilor că România a salvat 400.000 de iudei, nu i-a holocaustizat

Incorect Politic
Februarie 20, 2023

Diana Șoșoacă amintește parlamentarilor că România a salvat 400.000 de iudei, nu i-a holocaustizat

Via Certitudinea:

Cu toate reproșurile (unele îndreptățite) care i se pot face Dianei Iovanovici Șoșoacă, nimeni nu-i poate contesta curajul. După comemorarea lui Eminescu de la Ipotești, când a recitat, fără nicio umbră de ezitare, „Doina” lui Eminescu (varianta „dură”, cea publicată de Perpessicius în 1944 la Editura Fundațiilor Regale), a mai făcut două mișcări, foarte bine țintite. Pe 24 Ianuarie, de Ziua Unirii, partidul ei, S.O.S. România, s-a unit cu Partidul DAC al lui Cătălin Berenghi și cu Partidul România Noastră al lui Gheorghe Funar. Poate fi o mișcare decorativă a unor partide mici, dar poate fi și începutul unei rostogoliri ce poate deveni tăvălug. De reținut că s-a întâmplat pe 24 Ianuarie!

A doua mișcare a fost de Ziua Holocaustului, în Camera Senatului, unde a fost invitat să vorbească un iudeu în vârstă de 92 de ani, pe nume Octavian Fulop, supraviețuitor al lagărului de la Birkenau. Acesta a vorbit cu o calmă și caldă detașare despre suferințele îndurate, făcând, printre altele, precizarea că cei care l-au trimis acolo au fost nu românii, ci horthyștii (se întâmpla după Dictatul de la Viena, iar Octavian Fulop era originar dintr-o localitate de lângă Tg. Mureș).

După ce mai mulți parlamentari din diferite partide au luat cuvântul – cu discursuri șablon, previzibile sau inadecvate, mai mult spre a scăpa de o obligație de serviciu (doar era ziua holocaustului, nu?) – a urcat la tribună Diana Iovanovici Șoșoacă. Spre surprinderea tuturor (se așteptau, probabil, ca senatoarea să dea din mâini și din picioare, să acuze, să incrimineze, să conteste etc., având în vedere acțiunile sale virulente împotriva Institutului Elie Wiesel), senatoarea a avut un discurs cald, respectuos și empatic la adresa lui Octavian Fulop, invitatul special al Parlamentului, discurs din care spicuim:

„După un discurs atât de emoționat, nu cred că era cazul să mai vorbim și noi, mai ales că declarațiile n-au avut nicio legătură cu această ședință festivă […].

Vă mulțumesc pentru lecția pe care ne-ați dat-o tuturor, pentru că după dumneavoastră discursurile au fost pline de ură și extremism.

Cea mai importantă mi s-a părut încheierea: „prețuiți libertatea”. Este cel mai de preț lucru pe care trebuie să-l avem în vedere, mai ales noi, legislativul României […].

Să ai puterea să te ridici și să mergi mai departe, după ce în jurul tău e numai moarte, este o lecție de viață. Și am mai apreciat ceva: ați menționat regimul horthyst, un regim care a făcut crime abominabile împotriva iudeilor, dar și împotriva românilor”. 

De la acest moment al discursului, senatoarea a trecut la mesajul pe care voia, de fapt, să-l transmită, atât iudeilor, cât și parlamentarilor români:

„Tocmai de aceea cred că este bine să și amintim că, printre acele orori, au existat oameni providențiali care au ajutat, inclusiv în România, iudeii. Și în acest sens trebuie să le aducem un pios omagiu acelor oameni care au riscat totul pentru a-și salva semenii, indiferent de etnia din care proveneau. De aceea țin să vă readuc aminte că, în anul 2010, la conferința de presă din 12 august, când președintele Israelului, Shimon Peres, a venit în România, a menționat: 

„Nu vom uita niciodată că în perioada cea mai întunecată a Europei, în perioada nazistă, românii au salvat viețile multor evrei de aici – 400.000 de evrei, care au venit în Israel și au contribuit și contribuie la construirea Israelului.”

Foarte bine plasat acest mesaj al Dianei Șoșoacă (în Parlamentul României, de ziua holocaustului), dar mai ales foarte bine instrumentat! Ca folosirea unui pistol Dum-Dum cu amortizor, precedată de o respectuoasă reverență diplomatică…

*

Nota lui Sterie Ciumetti: Sigur, este o strategie mai bună decât să repete discursurile-șablon de condamnare a urii și de repetare a importanței memoriei victimelor holocaustului, cum auzim de obicei din gura politrucilor. E o strategie mai bună pentru că a afirmat, fără s-o spună cu subiect și predicat, că în România n-a fost holocaust. Aceeași strategie, folosită uneori de Ion Coja, odată de Gică Manole (într-un articol din Certitudinea) și deseori de alți intelectuali contemporani nu este optimă întrucât permite perpetuarea minciunii cum că ar fi existat holocaust în Germania și pe baza acestei minciuni se află în vigoare legi care prevăd închisoarea pentru anumire opinii, legi care în Europa au făcut victime și au distrus vieți, legi care erau să comită un precedent periculos în România, vezi cazul Vasile Zărnescu. Totodată creditează teza propagandistă conform căreia “perioada nazistă” reprezintă cea mai întunecată perioadă a Europei. În concluzie, discursul doamnei Diana Șoșoacă este mai bun decât al oricărui alt parlamentar până azi, dar nici ea nu merge până la capăt, n-a mers până la capăt când s-a judecat cazul Vasile Zărnescu (nu a spus ceva în public despre asta, ci doar cunoaște cazul) și nu a inițiat până acum vreo procedură de abrogare pentru legile antiromânești. Totuși, speranța moare ultima…

 

10 comments

 1. Discutam pe whatssap cu o doamnă, de origine maghiară. Unguroaic[ deci. Despre problema jidănească. Am aflat și eu (omul cât trăiește învață), despre crimele jidovilor împotriva poporului maghiar. Inclusiv împotriva secuilor. Inclusiv despre uciderea surorii străbunicii domniei sale, de către evreii khazari (la Sovata). Despre noua invazie a khazarilor în localități precum Borsec. Discuții despre masonerie, despre plecăciunile lui Orban în fața sionismului (da, tot spre un național-sionism se îndreaptă și Orban). Sunt de acord cu ce spune domnul Sterie Ciumetti în nota de subsol: dacă “arunci holocaustul” pe umerii celorlalți (Germania, Ungaria, Ucraina), repetând până la sațietate vorbele lui Simon Peres, odată că apari ca un om josnic (deși ai cele mai bune intenții, vrei să-ți aperi Neamul), apoi că se pare că nu ai dreptate. Nu ai dreptate pentru că nici nu știi sau nu vrei să știi cauzele care au dus la persecuțiile împotriva jidovilor (pentru că persecuții au fost, în toate cele trei țări amintite). În Ucraina, maghiarii și românii sunt la fel de persecutați în prezent, iar bărbații din ambele nații sunt înrolați cu forța în armata lui Zelensky, carne de tun și totodată un bun prilej de a elibera locul pentru “noul Israel”. De ucraineni, jidanii lui Zelensky scapă la fel, iar alături de Putin, care se pare că deși adversar joacă în aceeași echipă, mai scapă și de bărbați ruși tineri. De la persecuții la “holocaust” este lungul drum al minciunii transformată, conform principiilor talmudice, în bani, influență, putere și distrugere a societății europene bazată pe valorile creștine. În legătură cu dominația horthistă, este de ajuns să amintești de Ip și de Trăsnea, n-are rost să repeți tot timpul, ca pârâciosul din curtea școlii, “nenea, Ungaria a făcut holocaust, nu eu”. Sau să acuzi Ucraina de nazism (ce-o fi ăla?) sau antisemitism (asta chiar e de râs în prezent, când din măcel au de câștigat cu adevărat numai masonii aflați la ordinul Cahalului), gândindu-te aiurea că Alexandru Florian o să spună la un moment dat “așa e domnule, românii nu sunt antisemiți, doar ucrainenii”. Lupta împotriva minciunii holocaustice nu e numai a noastră, a românilor. Nu trebuie să facem jocul satanei încercând să aruncăm vina ba pe unul, ba pe altul, recunoscând astfel, vrând-nevrând, că ar fi fost un holocaust în Europa.

 2. Mărioara Păcuraru

  Este adevărat, am salvat câteva sute de mii de jigodii alogene și de pungași! Acesta a fost un mare păcat. Atât de tâmpiți am fost noi, Românii, încât salvat sute de mii dintre dușmanii noștri, cei mai mari dușmanii ai țării, asasinii atâtor generații de români, inclusiv ai celor 14, de la Tâncăbești. Asta facem de când lumea și pământul. Nu suntem în stare de altceva. Din dușmanul lui Decebal, împăratul Traian, am făcut unul dintre părinții poporului român. Greu de imaginat o mai mare gogomănie decât asta.
  Gogomăniile continuă. Aurul și Șoșoșoaca practică Baletul leninist îmbunătățit la Școala Neotalmudismului american, a lui Noam Chomsky. ”Un pas înainte, trei sau patru înapoi”.
  Putin îi va bate pe bandiții trogloditului Biden, dar asta nu va fi o victorie pentru noi, ajunși în stadiul acumulărilor rușinoaselor înfrângeri. Nici Dumnezeu nu poate salva pe cei ce și-o fac sistematic cu mâna lor.

 3. Da și nu. Să fim serioși. N-au fost niciun fel de persecuții. Palestinienii nu persecută pe nimeni. Ei sunt cei persecutați! N-are rost să scrieți atâta proză, camarade Balcu, dacă nu știți lucrul elementar, pe care nici măcar marele Bărbat de Stat al României de azi, senatoarea Diana Șoșoșoacă, nu pare să-l cunoască. Nu toată lumea se încumetă să exprime acest adevăr, pe care Țiganii, cu poezia și manelele lor inegalabile, îl exprimă astfel:
  ”FACEREA DE BINE ESTE FUTERE DE MAMĂ!”
  Așa că, ați putea nota stimată Doamnă senatoare: Nu cumva, de 400 000 de ori, ne-am f… propriile noastre mame, cum spune înțelepciunea unora?
  Noi însă, Românii care ne-am săturat să tot întoarcem obrazul, spre a fi scuipați de toate scursorile haznalelor și aleșii Satanei, noi, cei normali, care vrem să rămânem normali, cum ne-au făcut mamele noastre, cum am venit pe lume, fiecare cu sexul, soarta, norocul sau nenorocul lui, noi spunem
  NU LĂSA PE MÂINE CE POȚI FACE AZI!
  Din păcate spunem multe, iar de făcut, în general, nu facem decât să ne dăm la cap, unii altora, și chiar să-i salvăm pe cei care ne-au invadat și sunt pe cale să ne împrăștie în cele patru vânturi.
  Așa că, dragă senatoare Diana Șoșoacă, nu cred că trebuia să-i salvăm pe cei 400 000. De altfel, acesta este singurul păcat creștinesc al mareșalului Ion Antonescu. Pe lumea asta există scârbe atât de mari, încât nu pot fi privite decât cu ochelari speciali. Ca Meduzele de altădată. Există Scille, Caribde și alte scârbe, ale căror cântece nu trebuiesc ascultate decât după Metoda lui Ulise (ceara în anumite urechi) când a trecut printre Scilla și Caribda.
  Astăzi însă, adevărata metodă a lui Ulise nu mai începe cu Scilla și Caribda ci cu MINCIUNA LUI ULISE, faimoasa carte a socialistului francez PAUL RASSINIER, care a trecut prin mai multe lagăre germane de muncă și spune lucruri normale, văzute de el, acolo. Oricât ar părea de necrezut, lagărele germane de muncă aparțineau lumii acesteia. Rassinier, de exemplu, mărturisește că el și alții au auzit de Scilla, Caribda și chiar Camerele de gazare. De văzut însă n-au văzut așa ceva.
  Pe Domnia Voastră, dragă Doamnă Senatare Diana Șoșoacă, v-aș ruga să cereți făcătorilor, administratorilor de minuni și oricăror alți aleși, ai celui mai ales popor, nu lista celor 400 000 sau a celorlalți, și mai și, șase milioane, ci măcar numele complet, întreaga stare civilă a unui unui singur om care ar fi fost gazat într-o ”cameră de gazare” existentă, chipurile, în vreunul din relativ confortabilele lagăre germane de muncă.
  Lagărele germane pot fi considerate CONFORTABILE, căci erau prevăzute cu instalații sanitare, cinematografe, orchestre, echipe sportive și chiar bordel, curve reale, nu din cauciuc, ca în lagărul corporatist numit Statele Unite sau întregul, muribundul Occident… Sănătatea femeilor din bordelele lagărelor germane era verificată de vestita poliție GESTAPO. În urmă cu peste 40 de ani, Robert FAURISSON, profesor universitar francez, în diverse scrieri, publicate inclusiv în cunoscutul cotidian LE MONDE, a cerut același lucru: NUMELE COMPLET AL UNUI SINGUR OM CARE ÎNTR-ADEVĂR A FOST GAZAT ÎNTR-O CAMERĂ DE GAZARE GERMANE.
  Atenție. SE CUNOSC NUMELE MULTOR OAMENI GAZAȚI ÎN CAMERELE DE GAZARE DIN PENITENCIARELE AMERICANE. Asta însă, vorba Românească, este altă gâscă, în altă traistă! Gâscă și traistă de care ar trebui să vorbim, pe care ar trebui să le examinăm cu lupa. Lagărele americane, din Europa, erau mai criminale chiar decât cele sovietice. Asta însă, cum am spus, e altă gâscă, în altă traistă. Cine cunoaște subiectul ar trebui să contribuie la elucidarea lui. Până când vom lăsa pe mâine ceea ce ar fi trebuit cunoscut și rezolvat de mult. Până când vom permite școlii și profesorilor să otrăvească tineretul României cu diverse minciuni și aiureli. De aceea elevii din unele școli au ajuns să-și împuște profesorii. Nu cumva acești elevi au și ei dreptatea lor?

 4. Așa e. În afară de sacrificiile omenești ale primilor născuți (sacrificii individuale sau restrânse) nu au existat alte holocausturi. Abia în ediția din anul 2007, Dicționarul explicativ al Limbii Române (DEX) adaugă sensul mincinos, actual, al ”holocaustului”, fără să îl pună între ghilimele de rigoare, care ar semnala că ”ceva e putred, în Danemarca”… Ceaușescu și ceilalți comuniști de origine română n-au vorbit niciodată de vreun ”holocaust” (nici el, nici Gheorghiu-Dej, Chivu Stoica sau alți relativi getbegetnici români), dovadă că li se rupea în paișpe de așa minciună, știind că Hohoholocaustologia nu poate fi decât banditism istoric și financiar, tentativă clară de tăiere cerebrală împrejur, dar și la buzunar (!), a popoarelor. Totuși, din 1945 până în 2007, vreme de 62 de ani, DEX-ul și celelalte dicționare ale limbii române nu au vorbit decât de ”holocaustul” religios, din templele și sinagogile iudeo-jidovești.
  De fapt ce însemna ”holocaustul” acesta ”religios”? Însemna că, așa cum scrie Biblia, primul născut rămânea vreme de opt zile lângă mama sa, apoi era predat rabinilor, care îl căsăpeau, ucideau, anumite părți din el fiind fripte și mâncate, restul corpului fiecărui copil ucis fiind ars. Tot Biblia ne informează că rabinii mâncau o parte din sacrificiile aduse de credincioși, diverse bunuri, de-ale burții, trufandale pe alese: păsări, animale, copiii, ceea ce înseamnă că, asemeni altor religii, iudaismul a practicat vreme îndelungată canibalismul. Cu s-au fără dreptate, fără dovezi, deocamdată, unii cred că sângele, testiculele și rinichii noilor născuți erau consumate, ca trufandale, de către rabinii ce au trăit cu mii de ani înaintea campionului adenochromo-rabinist Jeffrey EPSTEIN. Tradiția aceasta s-a menținut și după renunțarea la sacrificiul sau holocaustizarea primilor născuți, în a opta zi de viață, cu care ocazie s-a introdus (în Biblie, de unde aflăm multe) ”răscumpărarea”, cu 20 de arginți, copiilor care până atunci fuseseră holocaustizați. Ezra și Neemia sunt cei ce au renunțat la holocaustizarea automată a primilor născuți. Când anume? După întoarcerea din bairamul babilonian, care n-a fost ”exil”, cum se zice. De ce? Totul arată că, aparent exilați în Babilon, Iudeii au fost prima ”Coloană a Cincea” din istorie, ei fiind cei care au deschis porțile Babilonului în fața Perșilor. După cum spune Biblia, Perșii i-au recompensat pe Iudei, pentru această ispravă, permițându-le să se întoarcă la Ierusalim și chiar plătind reconstrucția Templului distrus de Nabucodonosor.
  Alexandru Balcu are dreptate când spune că nu trebuie să facem jocul Satanei, încercând să aruncăm vina ba pe unul, ba pe altul, recunoscând astfel, vrând-nevrând, că ar fi fost un holocaust în Europa. Asta ar trebui să i-o spună profesorului Coja și celorlalți intelectuali tăiați împrejur la creier, adică iremediabil, sau poate doar parțial jidăniți. Rămâne de văzut dacă, cum, în ce fel acești jidăniți ar putea fi recuperați din punct de vedere românesc.
  Se zice că grâul otrăvit al ucrainienilor (grâu modificat genetic) ar putea fi și el dezmodificat! Cum anume? Nimeni nu știe! Singura dezminciunare, cognitivă sau intelectuală, despre care s-ar putea vorbi, ar fi probabil revizionismul istoric, adică mișcarea, școala multor istorici de după al doilea Război Mondial, care a analizat și demascat o mulțime de minciuni privind modul cum a fost declarată, purtată și falsificată această conflagrație mondială, în urma căreia, prin minciunile ei gogonate, BANDA CELOR PATRU NEDEMNI ÎNVINGĂTORI A TÂRÎT LUMEA CIVILIZATĂ ÎN BARBARIA ANTERIOARĂ ÎNTEMEIERII ROMEI. CAM PRIN 390 (era veche) ȘEFUL GALILOR, BRENNUS, A SPUS PE FAȚĂ VAE VICTIS, ARUNCÂNDU-ȘI PROPRIA SABIE ÎN BALANȚA CE CÂNTĂREA AURUL RĂSCUMPĂRĂRII ROMEI. LA NUREMBERG, BANDA CELOR PATRU (ANGLO-FRANCO-SOVIETO-AMERICANI) S-A DOVEDIT MAI BARBARĂ DECÂT BRENNUS ȘI GALII LUI. Galii lui Brennus evoluau către cultura și civilizația europeană ulterioară, în vreme ce BANDA CELOR PATRU a involuat către CANCEL-CULTURA WOKE, CĂTRE AFRICANIZAREA ȘI ISLAMIZAREA EUROPEI.
  Cu alte cuvinte, linșajul judiciar de la Nuremberg a însemnat recăderea justiției, a întregii culturi și civilizații, cu peste 23 de secole în urmă. Nu întâmplător, în câteva decenii, BANDA CELOR PATRU a condus întreaga lume la actuala CANCEL-CULTURĂ-WOKE, care înseamnă nu numai africanizarea, islamizarea, pederastizarea, lesbianizarea și transgenderizarea Europei, ci pur și simplu dispariția programată a popoarelor de rasă albă. Cum vom dispărea? Pe toate căile posibile, inclusiv vaccinarea pseudo-medicală, pesticidele din toate alimentele, minciuna din școli, presă, administrație, minciuna militară, culturală, religioasă, insectele cu care suntem îndopați, minciunile și gogomăniile ce ne otrăvesc spiritul, etc.
  De acum, trebuie să căutăm cu atenție buturugile mici. Se zice că ele pot răsturna carele și camioanele cele mai mari, inclusiv cărăușia holocaustică atât de scumpă tovarășului profesor Ion Coja. La treabă, Incorecților politici! Lăsați prostiile și minciunile pe seama babacilor, dintre care cei mai mulți sunt cu un picior în groapă. Rari sunt adevărații veterani care, precum generalul nostru centenar, sunt cu o aripă în cer și în adevărul veșnic, nu cu un picior în groapă, minciuni gogonate și iudeo-khazaro-satanisme. Să căutăm buturugi mici pentru carele cele mari. Să nu lăsăm totul pe seama lui Putin, nici a chinezilor sau a lui Trump, care au alte mâțe de păscut. Se pare însă că, într-adevăr, Rușii au spart BANDA CELOR PATRU, RĂMASĂ BANDA CELOR TREI BANDIȚI VECHI, LA CARE S-AU ADĂUGAT DIVERSE POPOARE ȘI STATE MAI MULT SAU MAI PUȚIN MURIBUNDE, ÎNTRE CARE ȘI ROMÂNIA EȘUATĂ. DESTRĂMAREA BANDEI CELOR PATRU E UN LUCRU BUN, DAR INSUFICIENT.
  Întrucât nu există un Stat românesc, nu avem mijloacele Ungurilor, care au un Stat al lor și numai al lor, deși nu avem un Stat Românesc, al nostru, putem și trebuie să căutăm ”buturugile mici”, care mâine vor putea răsturna carele mari. Mâinele însă trebuie pregătit de azi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *