Home / Chestiunea Jidănească / Un preot polonez a fost condamnat la muncă în folosul comunității pentru “predici antisemite”

Un preot polonez a fost condamnat la muncă în folosul comunității pentru “predici antisemite”

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 20, 2023

Un preot polonez a fost condamnat la muncă în folosul comunității pentru "predici antisemite"

Un preot polonez a fost condamnat la muncă în folosul comunității pentru “predici antisemite”

TimesOfIsrael:

Woźnicki a fost judecat pentru comentariile făcute în timpul unei predici din octombrie 2021. „Jidanii din lume și-au asumat rolul unei lipitori, unei căpușe, un trup care trăiește pe corpul gazdei, se umflă, ducând trupul gazdei la moarte, apoi mergând mai departe la următoarea”, a spus el, potrivit presei poloneze. El a mai spus că jidanii sunt în legătură cu diavolul și sunt responsabili pentru răspândirea degenerării sexuale în Polonia.

„Sunt condamnat pentru că predic”, ar fi spus Woźnicki. „Se pare că jidovii nu mă plac foarte mult pentru că îl iubesc pe Domnul Iisus. “

Aceasta este (dez)ordinea mondială post-nurnberg, pax judaica de după ce a pierdut Hitler războiul. Aici avem o mostră din talmudismul conducătorilor actuali ai lumii “democrate”.

Sistemul se laudă cu democrația, dar bagă la închisoare profesori revizioniști, pune preoți să strângă gunoaie pentru că “predici antisemite”, permite profesorilor homosexuali să îndoctrineze copiii, permite copiilor să-și mutileze genital trupul, încurajează tortura animalelor pentru carne cușer, permit imigrației non-europene să înlocuiască rasa albă, pun taxă pe Soare, impun botnițe și otrăvuri vaccinale.

Bine ați venit în lumea jidănită sau vorba lui Harry Vox: Welcome to Jew world!

2 comments

 1. Seserman Dorin Vasile

  ,,DOMNUL este luminarea mea și MÂNTUITORUL meu : de cine mă voi teme ?
  DOMNUL este apărătorul vieții mele : de cine mă voi înfricoșa ?”
  ………..
  Psalm 326/1,2.
  🙋‍♂️🙏🙏🙏🙏🙏🇷🇴✝️.

 2. a-fost-condamnat-la-munca-in-folosul-comunitatii-de parca goyim.u nu lucreaaza in “folosul comunitatii”….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *