Home / Chestiunea Jidănească / Lobby-ul jidănesc se înfurie! Vicepreședintele Curții Supreme a Greciei este “antisemit, negaționist al holocaustului”

Lobby-ul jidănesc se înfurie! Vicepreședintele Curții Supreme a Greciei este “antisemit, negaționist al holocaustului”

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Septembrie 22, 2022

Lobby-ul jidănesc se înfurie! Vicepreședintele Curții Supreme a Greciei este "antisemit, negaționist al holocaustului"

Lobby-ul jidănesc se înfurie! Vicepreședintele Curții Supreme a Greciei este “antisemit, negaționist al holocaustului”

Guvernul conservator de la Atena, sub prim-ministrul Kyriakos Mitsotakis, a numit un „antisemit și negaționist al Holocaustului” în funcția de vicepreședinte al Curții Supreme a Greciei, la reuniunea Cabinetului de Miniștri din 30 august 2022, la recomandarea ministrului Justiției Kostas Tsiaras a partidului de guvernământ Nea Dimokratia (ND) . Cazul face furori în Grecia.

Marianthi Pagouteli a provocat multe proteste în 2013 din cauza unui blog pe internet, pentru că pe blogul ei a comparat sioniştii cu naziştii şi a găzduit textul: „Mi-aş dori ca Adolf Hitler să fi exterminat toţi evreii”. JNS, 07.09.2022 )

„Pagouteli este foarte controversată. Într-un proces care este celebru în această țară din cauza cărții antisemite „Evrei, tot adevărul”, judecătorul se pronunțase în favoarea achitării cunoscutului autor extremist de dreapta. Konstantinos Plevris Plevris, 82 de ani, avocat penal, politician, pionier al extremismului de dreapta în Grecia, care s-a descris în mod deschis drept „nazist, fascist, antidemocrat, rasist și antisemit” în prima ediție a cărții și s-a descris întotdeauna ca „marele preot” al neonazismului grec. Deși Plevris a fost în cele din urmă condamnat, Marianthi Pagouteli a votat pentru achitarea lui și a prezentat o declarație explicativă de 32 de pagini pentru votul ei minoritar, care a stârnit destulă agitație, inclusiv următoarele:„Autorul Plevris se referă la pasaje din cărțile sacre ale Talmudului. Aceste cărți conțin, fără îndoială, învățături intolerante și anticreștine care contrazic orice noțiune de umanism. Prin urmare, el subliniază pe bună dreptate că evreul care le însușește este vădit lipsit de umanism” . Dar asta nu este tot. După cum a denunțat în 2013 deputatul și avocatul de atunci Zoi Konstantopoulou, Marianthi Pagouteli a condus un blog pe internet cu comentarii în mod clar antisemite precum „La naiba cu evreii, mi-aș dori ca Hitler să-i extermine complet!”.

Holocaustul a fost de asemenea negat în mod deschis pe blogul respectiv. Scrie că este un „Mit care a adus evreilor banii de care aveau nevoie pentru a-și întemeia statul” . O intrare din 7 ianuarie 2009 mai spune textul: „Astăzi sioniştii evrei se dovedesc a fi mai fascişti decât naziştii!”. Pagouteli nu a fost penalizată. Dimpotrivă: a fost numită șef de judecată – iar acum a fost promovată la funcția de vicepreședinte al Curții Supreme. Pentru Consiliul Central al Evreilor din Grecia (KIS), cazul este clar. Într-un comunicat de presă oficial de vineri, KIS a condamnat recenta promovare a lui Pagouteli de către guvernul Mitsotakis.„În fruntea justiției se află acum o persoană care nu va putea apăra poziția declarată a statului grec împotriva antisemitismului” , potrivit KIS.” ( TAZ, 4 septembrie 2022 ) ( documentarul Plevris de la 27 martie 2009)

7 comments

 1. Statul National Legionar

  Se mai întâmplă și minuni….

 2. Sunt adevăruri pe care nu le poate contesta nimeni…..
  Dar se găsesc destui nimeni să le facă !

 3. A propos de retragerea la tara : ce zic nemtii, precum pulmonologul Wolfgang Wodarg :

  caroline gunderode 23 septembrie 2022 la 2:27 pm – Raspunde
  Comentariul asteapta aprobarea.
  Daca se organizeaza lumea in colectivitati mici in care oamenii se cunosc bine reciproc si se organizeaza impreuna, apoi tot in colectivitati locale dar putin mai mari , destul de delimitate totusi spre a fi conduse controlat tot de cei cunoscuti ( se poate incepe in jurul unei biserici bine verificate, neinfiltrate ), poate fi un foarte bun start pentru a-si mentine controlul economic si politic in propriile maini .(Chiar si cu aziluri incropite pentru ingrijirea comuna a bolnavilor si batranilor)
  Mai trebuie infiintata si o structura de autoaparare , caci va aparea jaful organizat in haite, asupra gospodariilor individuale !

  PROPUN CA FEMEILE , NU DOAR BARBATII, SA-SI CUMPERE ARME SAU MACAR ARCURI !!!
  SI SA FACA EXERCITII ZILNICE !!!

  SA-SI PROTSAPEASCA O MUTRA PARSIVA INTR-O POZA, PE UN COPAC, SI SA -SI INCEAPA EDUCATIA DE AUTOAPARARE CU PATIMA SI DESPERARE : CACI DUSMANI DE AGATAT IN COPACI, PENTRU EXERCITIU, AVEM GARLA !
  DACA TOT E SA MURIM EXTERMINATI, MACAR SA STIM CA AM MURIT IN LUPTA DEMNA, DE AUTOAPARARE LEGITIMA !

  NU CA POTARNICHILE .

  • Ce să faci cu arcus et sagettae împotriva tancurilor, avioanelor și bombelor atomice ale jidanilor? Ți-am explicat anterior de ce o insurecție militară este imposibilă. Stăpânirea jidănească va fi răsturnată sau se va menține numai printr-o convulsie extrem de violentă și sângeroasă în întreaga lume, pentru că fiecare trebuie să înțeleagă că e „ori ei, ori noi, ori distrugerea planetei” și e mai bine să moară cu arma în mână(așa cum bine ați zis) decât să moară ca sclavi și cobai. Nu mai sunt viabile ca soluții asimilarea prin muncă(propusă în sec. XIX) sau expluzarea(propusă în prima jumătate a sec. XX).

 4. “Cine stie sa moara Liber, nu va fi sclav niciodata!”, a spus Printul Alexandru ( Alecu) Cantacuzino.

  Mai bine sa murim cu “ei” de gât, decât sa ne làsàm calcati în picioare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *