Home / Internațional / Kanye West: Văd multe lucruri bune despre Hitler

Kanye West: Văd multe lucruri bune despre Hitler

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 2, 2022

Kanye West: Văd multe lucruri bune despre Hitler

Celebrul rapper Kanye West a fost prezent la Alex Jones într-un interviu incendiar în care a lansat câteva declarații curajoase. Vedeta susține că îl admiră pe Hitler și că acesta are multe lucruri bune, menționând construcția primelor autostrăzi.

Hitler a mai revoluționat Germania vremurilor prin:

-Primele legi anti-fumat

-Primele legi pentru protecția animalelor

Personalitatea lui Adolf Hitler a fost mânjită și murdărită de decenii de minciuni, iar acum se pare că începe să fie reabilitată…de un om negru!

Ce vremuri interesante trăim!

42 comments

 1. 1936, Jesse Owens,
  4 medalii de aur olimpic nazist!

 2. Kanye West (?): “I love EVERYONE. […] Every human being has something of value that they brought to the table.”

  “Especially Hitler” e bineînțeles o exagerare, dar să nu uităm că Hitler știa și să picteze foarte frumos:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Paintings_by_Adolf_Hitler

 3. Tot Kanye West: “I’m done with the classifications.”, ca să se înțeleagă foarte clar că el îl apreciază pe Hitler ca om, în ciuda faptului că a fost nazist. Câteva clarificări totuși. Hitler nu a inventat nici autostrăzile și nici microfonul.

  https://microphonebasics.com/who-invented-the-microphone/

  De asemenea, Kanye West nu e muzician.

 4. Statul National Legionar

  Omul ăsta are un curaj fenomenal! Mai e liber? De fapt, mai este încă în viață?Statul Național Legionar

 5. De ce curaj? Că nu văd ce riscă, adică din ce a zis, nu-mi dau seama pe cine ar putea să deranjeze, dar dacă tot zicea că “I love everyone” și se referea și la Dumnezeu într-un articol recent:

  https://inv.odyssey346.dev/watch?v=41c9Tw3HV-U

  https://www.azlyrics.com/lyrics/east17/houseoflove.html

  “One love, one God” (tot rap, dar în mod surprinzător și muzică în același timp)

  Și tot căutănd la youtube după Kanye West, am văzut că are o poezie intitulată “Homecoming”. Există și o piesă muzicală cu același titlu:

  https://modarchive.org/index.php?request=view_by_moduleid&query=41757

  • Eşti un prost infatuat sau te prefaci ? Eşti pe treabă diversionistă sau n-ai ce face pe lume ? Ori eşti bolnav cu biloiul şi o arzi pe aici prosteşte ? Vrei să spui că ai tu atâta experienţă generală de viaţă şi maturitate intelectuala, încât să garantezi spunand că aceasta în care trăim este o lume în care poţi să-l apreciezi pe Adolf Hitler fără consecinţe negative dacă eşti o persoană publică. În SUA, unde poliţia politică evreiescă este omnipotentă, eşti executat social pentru asta şi fără să încalci vreo lege. În Europa au dat legi, căci nu au cucerit (inca?) toate structurile sociale, decât pe cea politică.
   Orice cunoscător echilibrat, informat, matur mintal şi emoţional, îţi va spune că nu este aşa, cum spui “deştept” foc, ca “De ce curaj?”, dar vii permanent, neobosit (în misune?) să faci contre dispreţuitoare pe Incorect Politic. Căci ceea ce faci este să bagi permanent dis-preţ (discreditare) la adresa articolelor de aici.
   N-ai o pisică să o tragi de coadă sau asta ţi-ar fi misiunea asumată / desemnată (?).
   Nici în România nu ai voie, prin lege, să vezi şi să susţii vreo calitate, cât de mică, a vreunuia precum mareşalul Ion Antonescu (de exemplu), conform OUG 31/2002, căci te încadrează la „cultul public“ şi „încercare de reabilitare“ a pesonalitătilor istorice cu caracter ideologic “fascist, legionar, rasist sau xenofob şi a cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unor infracţiuni de genocid contra umanităţii şi de crime de război…”
   Iar cine sunt aceste persoane îţi spune din burta lui Institutul Wiesel de la Bucuresti: https://www.inshr-ew.ro/cultul-criminalilor-de-razboi-este-infractiune/
   Eşti demn numai de dispreţ chiar tu, cel care cauţi să discreditezi articolele şi autorii de pe Incorect politic.

  • Ia uite încă unu’. Bă da’ nu vă mai terminați? Unde vezi tu “cultul lui Hitler”? Adică WTF? Uite la wikipedia:

   “Working primarily in watercolor, Hitler used the medium to express both his love of painting and architecture. Charles Snyder says that Hitler’s watercolors often show detailed attention to architecture in contrast to the conventional and negligent treatment of plants and trees that often frame the subject.”

   Ceea ce nu înseamnă “cultul lui Hitler” și mie îmi ajunge faptul că am o vecină la etajul 5 care e psiholoagă și prin urmare nu suportă muzica.

  • Era să uit:

   https://inv.odyssey346.dev/watch?v=Whp-Y6Ms69Y

   “Infatuation” (în engleză nu are aceeaș semnificație)

  • Ca să nu mai zic că nici să faci un sait nu ești în stare, pentru că tot ce se vede e “You need to enable JavaScript to run this app.”, adică nimic.

   https://www.gnu.org/philosophy/javascript-trap.html

   https://matei.one/newabs.html

  • Nu face pe încuiatul, Maţei!
   Nu tu faci încadrarea la “cult public” al pesonalităţilor istorice “fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe”, ci poliţia politică evreiască, instalată mai peste tot, inclusiv la noi. Nu mai induce în eroare! Ce ai dat tu din Wikipedia nu este o apreciere a lui Hitler precum face corect (dar incorect politic) Kanye West, ci este o pură relatare de fapte.
   Te-a luat şi psiholoaga de la etajul 5 la ochi, că ai ceva probleme, zici ?

  • Eu n-am probleme, dar ea are, că ăștia au toți și faptul că ai o patalama nu înseamnă că știi ceva, mai ales în domeniul ăsta. Știu și posesori de diplomă de inginer constructor care habar n-au de nimic. Adică în America, unde poți inclusiv să negi holocaustul fără nici o problemă, ce ar putea Kanye West să pățească? Să nu-mi zici de asta:

   https://www.newsweek.com/kanye-west-instagram-lost-2-billion-one-day-ban-antisemitism-1755061

   “Kanye West has returned to INSTAGRAM…”

   Pentru că:

   https://stallman.org/facebook.html

   “Putting the photo of someone on Facebook (or Instagram) contributes to surveillance of that person. Please don’t post any photos there that include me, and I suggest you avoid posting photos of anyone else too.”

   Adică a pierdut niște bani pentru că i s-a interzis să scrie pe instagram, unde nici n-avea ce să caute. Eu nu am cont nicăieri și faptul că are cont la instagram, facebook, google sau youtube e deja o problemă. În America inclusiv tembelul de Steven Anderson se simte foarte bine, în condițiile în care i s-a interzis să intre în peste 30 de alte țări, astfel încât practic nu mai poate să iasă din America.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Steven_Anderson_(pastor)

  • Problemele pentru care “m-a luat psiholoaga la ochi” sunt prezentate aici:

   https://matei.one/musmov.html

   Și câteva explicații sunt aici:

   https://www.incorectpolitic.com/sigmund-freud-si-adaptarea-cum-din-fiecare-om-normal-freud-face-un-nevrotic-x/

   “nu a putut suporta pianul, muzica îl scotea din sărite,”

  • A se observa că nu am cont la youtube.

   • A se observa ca esti logoreic fara a avea nimic de comunicat cu adevarat sau tot ce spui este absolut neinteresant aici ! Pe cine intereseaza, bunaoara, ca tie iti plac baieteii cu suflete de fetite?
    Asa cum a fost postarea ta din 27 octombrie la articolul “Ministerul Educației promovează Egalitatea de Gen în Școli…”, cand, diversionist, ai pus link la interpretul tau preferat evreu ucrainean Kain Rivers, care spunea “Prefer să fiu cu prietenii mei, cu fetele. Iubesc și păpușile, le cos haine și chiar le fac părul…. În societate nu este considerată ocupația unui bărbat… Vreau să demonstrez tuturor că un bărbat adevărat nu poate avea succes.”
    Postezi cam des baietei, dar daca te obsedeaza pe tine sau iti plac tie baieteii, Matei, asta nu inseamna ca ii intereseaza si pe altii de pe aici.

   • Mulțam pentru traducere (văd că nu e chiar cum zicea google), dar ai remarcat scena din filmul rusesc “Trei Grăsani”, care era menționată în același mesaj și care se referea cam la aceeași problemă? Cartea e foarte bună, am citit-o de mult. “Disforia de gen” e o prostie inventată probabil de psihiatri, e vorba despre aumite presiuni din partea societății asupra oamenilor, inclusiv copiilor, de a se comporta într-un anumit fel și de a avea un anumit aspect, în funcție de n-am înțeles ce, pentru că dacă o judecătoare nu știe ce e aia o femeie, îți dai seama că un copil cu atât mai puțin. Ai omis în mod strategic o parte din text:

    “În societate, aceasta nu este considerată o ocupație masculină. […] ce cred eu. Sincer să fiu, chiar mă jignește.”

    Dacă știi ce ar trebui să fie în loc de […], mă interesează, deci răspunsul la întrebarea “Pe cine interesează?” este “pe mine”, pentru că de aici am aflat o grămadă de chestii și înainte să mă acuzi că sunt “diversionist”, toți cei care scriu aici și care mi-au dat adresa de email știu că dacă am avut ceva să le zic, le-am scris doar lor personal, așa cum ți-aș scrie și ție. Ți-am dat de 2 ori adresa paginii de contact de la mine de pe sait. Prin urmare, cine e diversionist?

   • A se remarca și care dintre noi și-a dat numele real și complet. Eu n-am nici o problemă să mă întâlnesc cu oricine și personal, nu-mi dau seama de ce se ascunde lumea în ultima vreme, adică parcă s-au apucat toți de trafic de droguri.

    • Tu, care esti clar de partea puterii politice, desi inca mai incerci sa joci teatru, ceri sa fie ca tine, persoane publice, asumate (desi esti fals), haiducilor care sunt fraţi cu umbra codrului? De ce? Ca sa fie saltaţi de potera voastra politica?
     Chiar era pictorul ala evreu, Aurel Kessler, bunicul tau, cum pretinzi? Era pe linie materna sau paterna?
     Degeaba te crezi deştept si te tot prefaci, esti o …… ordinara.

    • Străbunicul, nu bunicul, că nu sunt chiar așa de bătrân și nici nu mi-am pus problema dacă ar fi evreu până nu am găsit saitul ăsta. Oricum nu mă interesează.

   • Hai că mă culcasem, dar mi-ai stricat și somnul. E o pagină la mine pe sait cu 5 filmulețe, dintre care 3 sunt cu băieței și e chiar și o poză. Nu vrei să arunci o privire? Presupun că engleză știi:

    https://matei.one/compsw.html

    Și se pare că cine are ceva de zis se numește “logoreic”.

    https://dexonline.ro/definitie/logoree/definitii

    “Vorbire excesivă, rapidă, incoerentă” – cred că poți să observi că scriu atât de excesiv și incoerent încât îmi găsesc (aproape) toate comentariile și pot să și explic ce nu s-a înțeles dacă mi se cere, însă aici pe sait nu e suficient loc și nici fișiere nu pot să trimit.

  • Matei, esti degeaba ! Plictisesti si nu contezi ! Esti cel mult o scabie !
   Nici nu ti-am (mai) citit logoreea bolnava.

   • Mulțam, ce e interesant e că dl. contactcoadădemaimuțăincorectpolitic.com mi-a scris că e de părere că ești un agitator certăreț și cu toate astea văd că încă mai scrii aici fără probleme, în condițiile în care mie mi-a interzis deja de 2 ori. Vezi că nu scriu degeaba? Primul mesaj pe care l-am scris aici după ce mi s-a întâmplat a II-a oară a fost ăsta (a se vedea cine e în filmuleț, că are legătură cu ce ziceai mai sus), care, spre surprinderea mea, a apărut pe sait, că nu mă așteptam să-l aprobe:

    https://www.incorectpolitic.com/la-capataiul-muribundului-s-u-a/#comment-46686

    https://invidio.xamh.de/watch?v=Nqt6-rPGGEo

    Filmulețul mai are legătură și cu ce am scris aici:

    https://www.incorectpolitic.com/corneliu-zelea-codreanu-prezent/#comment-60665

    Scena e dintr-un film despre care unii se chinuie să explice cât e de prost și că e cel mai prost film făcut vreodată și pentru asta stau să facă clipuri de peste 2 ore pe care le pun la youtube, ideea e că nu e un film prost. A se observa (nu de către tine, că știu că nu te interesează nimic) rubrica “Muzică & filme” de pe saitul meu, dar dacă mă cert aici aiurea cu toți tâmpiții îți dai seama cât mai ajung să fac acolo.

   • “Am citit ‘Manualul războinicului luminii’ cu două markere. Cu galben am subliniat pasajele care mi-au plăcut și unde m-am identificat cu eroul cărții, iar cu verde pe cele care nu mi-au plăcut și nu le-am citit.”

    Gigi Becali

    • Logoree bolnava:
     “Faptul de a vorbi mult și inutil; limbuție, locvacitate. – Din fr. logorrhée.”
     Nu-ti cere nimeni sa explici nimic aici si nici nu te opreste nimeni, cin aceasta cauza, sa nu ai o viata personal sau profesionala, daca ai putea sa ai, in loc sa te certi “aici aiurea cu toți tâmpiții”, cum pretinzi ca esti nevoit.
     Tu esti de fapt un tampit, daca pretinzi asa ceva.
     Iar insultele gratuite la adresa altora sunt mai degraba ceea ce esti chiar tu. Mai ales că explicaţia DEX pentru “tâmpit”, cum ii faci pe altii de aici, ţi se potriveşte perfect : idiot, nerod, prost, stupid, tâmp.

    • Ok, dar n-am înțeles o chestie. Dacă plictisesc și nu contez, de ce îmi dai atâta atenție?

     • Nici dracu nu îţi dă ţie atenţia pe care ai vrea-o tu. Nu e apreciere. Dacă ar atrage pe cineva siteul tău n-ai mai freca-o aiurea pe aici. Vrei doar să îţi exporţi non-valoarea şi astfel eşti şi mai dezgustător.
      Dar aici mai faci şi diversiune murdară subtilă, împotriva valorilor Incoret Politic. Atenţia reală pe care ai merita-o ar fi călcatul în picioare la propriu. Dar cu asta sunt deja obişnuite mizeriile ca tine, nu?

     • M-aș bucura să ai dreptate, dar “potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcneşte şi caută pe cine să înghită.” (1 Petru 5:8)

    • Și altă chestie pe care n-am înțeles-o. Mie mi se pare că incorectpolitic.com e un sait foarte bun, dar pe care unii îl critică zicând ba că e extremist, ba că e antisemit și tocmai când am scris un mesaj în care am încercat să arăt că nu e așa, m-am trezit că sar unii și zic că n-am făcut bine, inclusiv dvs. Zău dacă mai înțeleg ceva.

     https://www.incorectpolitic.com/protest-in-bucuresti-impotriva-teroristilor-de-la-elie-wiesel-institutul-elie-wiesel-minte-minte-minte/#comment-62852

     • Scopul probabil (evident unora) al postării era ca cineva să susţină că nu e cum spui, preferabil chiar administratorul, şi că Incorect Politic este “antisemit”, ca după aceea siteul să poată fi acuzat “dovedit” şi inculpat, eventual, că tot aţi ieşit la vânătoare de români. Eşti încă un provocator mizerabil.
      Scopurile tale provocatoare sunt evidente şi prin faptul că la acelaşi articol, mai jos, la November 30, 2022 at 1:52 pm, ai postat, cum au remarcat repede unii, link la interpretul tău preferat, evreul ucrainean Kain Rivers, care se plânge de ce mare holocaust ar fi păţit evreii. Adică tu eşti în consonanţă cu Institutul Elie Wiesel de la Bucureşti, despre care în titlul articolului se arată că “minte, minte, minte!”. Aşa că ai postat duşmănos un clip finanţat de Yad Vashem din Israel, fratele mai mare al Institutului Wiesel din România.

     • WTF? Cu administratorul am discutat și prin email și mi s-a părut un om foarte cumsecade iar eu susțin libertatea de exprimare, cum aș putea să fiu “în consonanță cu institutul Elie Wiesel”? Nici pe Alexandru Florian nu pot să-l sufăr și nici cu legea 217/2015 nu sunt de acord, dar nu știu dacă ai observat că profit de orice ocazie ca să aduc vorba despre muzică, aici m-am legat de faptul că cineva scrisese greșit numele lui Kanye West (poate că din cauza mea a scris greșit) și ăla era singurul videoclip care rămăsese în pagina de la youtube a evreului ucrainean, care se și potrivea cu subiectul. Totuși vrei să nu mai folosești atâtea nume? Că la primele mesaje pe care le-ai semnat “Katana N’ Samurai” chiar am crezut că ar putea fi altcinevea, dar “evreul ucrainean”.

     • Nu cumva minţi, diversionist?
      Cum nu ai ales tu special melodia holocau$tică WeRemember a lui Kain Rivers şi i-ai dat link pe acest site (IP), ca să râzi în nas fanilor IP, căci sunt foarte multe melodiile lui pe youtube, nu cum pretinzi tu că nu mai sunt altele. ŞÎ nu sunt numai pe youtube.
      Iată doar vreo câteva zeci pe youtube:
      https://www.youtube.com/results?sp=mAEB&search_query=Kain+Rivers
      Uite câteva şi sub numele lui de scenă iniţial, ucrainean (Kirill Chepirta) tot pe youtube:
      https://www.youtube.com/results?sp=mAEB&search_query=Kirill+Chepirta

     • https://inv.odyssey346.dev/playlist?list=PLvL-lMM2gFaeomu6rleROVargeX2eUgOS

      [Deleted video], [Deleted video], [Private video], [Private video] și nu dau niciodată exemple care n-au legătură cu articolul sau cu vreun comentariu. De asemenea, mesajul la care am răspuns era ăsta:

      “in SUA albii si negrii se unesc impotriva jidanilor. Sa le urmam exemplul. Orice dezbinare dintre noi sa piara. Jos cu Strulii!”

      Asta m-a deranjat e și împotriva a ceea ce a zis Kanye West, i.e. “I love everyone”. Observi că nici măcar nu l-am criticat pe Hitler ci dimpotrivă, am adus în discuție cea mai importantă (și poate singura) calitate a lui, nu-mi dau seama cum de nu s-a gândit altcineva.

     • Şi acum postezi diversionist, dar eşti inocent, precum pretinzi, nu?
      Când spui că singura calitate a lui Adolf Hitler era pictatul, ar trebui, conform schemei diversioniste ce se încearcă indusă (sau se induce automat, din inocenţă), să spună sau să răspundă cineva că Hitler avea multe alte calităţi şi să le şi enumere, pentru ca apoi să se consemneze undeva (“unde trebuie”) că pe Incorect Politic se practică cultul “criminalilor de război” sau chiar “antisemitismul”.
      Tare deştepţi vă mai credeţi, interpelaţi comentatorii simpli, fireşti, ai siteului şi îi provocaţi sau îi persiflaţi măcar. Aceştia nici nu mai revin după aceea, de multe ori, că nu sunt proştii voştri.

     • Bă parcă ești vecina de la 5, că și aia vine numai să facă scandal și n-o interesează nimic din ce am eu de zis. Prima dată a venit direct cu scandalul și n-am reușit să o conving să discute, ca să aflu și eu ce vrea, decât după ce i-am pus boxele la maxim vreo 2 ore și până la urmă am ajuns la o înțelegere de care eu m-am ținut 100%, dar ultima dată m-a acuzat că fac gălăgie în timp ce scriam la calculator și în rest era liniște complet. Evident că înțelegerea a căzut și o privește. Am găsit ceva interesant la wikipedia:

      “According to a conversation in August 1939 before the outbreak of World War II, published in the British War Blue Book, Hitler told British ambassador Nevile Henderson, ‘I am an artist and not a politician. Once the Polish question is settled, I want to end my life as an artist.'”

      Poate știi ce s-a întâmplat, pentru că știm toți că nu s-a întâmplat ce scrie acolo.

     • Update:

      https://inv.odyssey346.dev/watch?v=7CNBLM-vwpY

      “Я из города Киева”

      Se pare că în 2018 locuia în Kiev. Vezi că nu scriu degeaba aici?

     • Update 2. Tocmai a venit vecina la mine, s-a lămurit că nu eu făceam zgomot și se pare că nu e chiar așa de proastă. Are și un sait:

      https://terapieholisticapot.ro/ (tot Word_p_ress 😐 )

     • Și tocmai mi-am dat seama că asta a fost cea mai interesantă conversație despre muzică pe care am avut-o vreodată, respectiv singura în care cineva mi-a recomandat niște piese ale unui artist care mă interesează pe mine și a făcut efortul să scrie, doar pentru mine, din proprie inițiativă, traducerea a 2 texte (WOW!).

      “Iată doar vreo câteva zeci pe youtube:” (Katana N’ Samurai)

      Mulțam.

      https://inv.odyssey346.dev/watch?v=VjsQGvkeQuQ

      https://inv.odyssey346.dev/watch?v=cp4IxAOpizo

      “Здравствуйте, меня зовут Кирилл Роговец-Закон, мне 13 лет, я из города Киева.”

      De la Vocea Rusiei , dar era și videoclipul. N-am mai găsit decât un singur videoclip, care e foarte posibil să dispară în curând:

      https://inv.odyssey346.dev/watch?v=aWeBe6kEwO0

 6. Kanye West vad ca este informat corect.
  La fel de informat a fost si John F. Kennedy.
  Pt . necunoscatori puteti urmari documentariul Europa: The Last Battle (2017) – IMDb
  Restul este CAN CAN
  #PartidulRoExit

 7. Filmul Europa The Last Battle il puteti gasi pe Odysee sau pe site-ul de torrente Concen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.