Home / Actualitate / Justitiarul.ro REVINE pe Justitiarul.press

Justitiarul.ro REVINE pe Justitiarul.press

Marius Albin Marinescu
Incorect Politic
Mai 4, 2020

 

Comunicat

După ce justitiarul.ro a fost închis abuziv și brutal de dictatura iohannistă, revista „Justițiarul” poate fi citită din nou la adresa https://www.justitiarul.press/. Serviciul de hosting este în străinătate, dar nu excludem posibilitatea ca ANCOM, la ordinul guwernerului Lucovid Orban, să interzică accesarea site-ului din România prin providerii de internet. Cei care se pricep la IT vor putea accesa site-ul în continuare prin server proxy sau folosirea unei conexiuni VPN. Arhiva publicației, conținând toate faptele de corupție comise de familia Iohannis de-a lungul a trei decenii se află în continuare pe site și există copii în mai multe exemplare de „backup” care se află la oameni de încredere, implicați și ei în lupta pentru neam și dreptate.

Nu am renunțat nici la demersurile în justiție pentru recuperarea site-ului justitiarul.ro și reactivarea acestuia. Avocații care s-au oferit să ne reprezinte vor deschide acțiune în instanță și vor depune plângere penală împotriva persoanelor care se fac vinovate de interzicerea publicației „Justițiarul” prin încălcarea mai multor legi, inclusiv a Constituției. Încheiem prin amintirea celor două devize ale revistei noastre: „Adevărul mai presus de teamă!” și „Decât o viață în genunchi, mai bine o moarte în picioare.”

Marius Albin Marinescu, fondator și redactor-șef al revistei „Justițiarul”

2 comments

  1. Traiasca Albin Marinescu! Traiasca jurnalismul independent! Jos tradatorii Romaniei! Traiasca Justitiarul! Traiasca Romania! Traiasca neamul romanesc!

  2. D-le Director, sunt un vechi cititor al revistei “JUSTITIARUL”. Va felicit si va admir curajul in lupta dusa cu sistemul ticalosit! Sunt foarte bucuros ca ati reusit sa redeschideti site-ul! Fara “JUSTITIARUL” SI “INCORECTPOLITIC” nu am avea acces la adevar! Inca o data felicitari!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *