Home / Actualitate / Condamnare: Protejați pe viață!

Condamnare: Protejați pe viață!

Vlad Voicu
Incorect Politic
Mai 5, 2020

Nu sunt un pesimist. Nici un redactor din colectivul nostru nu este.

Fără să neg virusul (doar n-aș vrea să fiu negaționist), ceea ce realizez este că planul mondial aflat în desfășurare se folosește de covit ca pretext și de mass media ca unealtă, croind consimțământul general necesar pentru acceptarea majoritară a unui nou tip de societate, a unei alte orânduiri.

În fața acestei distopii emergente, cel mai bun medicament este umorul.

Bogdanchelari:

Nu reusim cu niciun prêt sa ajungem la 1000 de morti ; desi timp de o luna si jumatate autoritatile au facut atatea eforturi. Romanii se fac de ras lasandu-se greu trimisi pe lumea cealalta. Si ca sa depasim mult visatul prag, pe care Italia si Spania il faceau fara probleme intr-o zi, mai avem nevoie de vreo cateva saptamani bune. Si asta cu toate ca, in tot intervalul asta , s-a murit de cancer Covid, de grave disfunctii renale Covid, de infarct Covid, de calcat de masina Covid, de intoxicatie alcolica Covid, samd.

Am intrat deja in criza de timp. Da, pentru ca, intr-o luna doua pleaca si el, Covidul, in concediu. Meritat. Pana in toamna. Cand, zic expertii , se va intoarce in forta. Si expertii pe bune, ca Streinu-Cercel, cu diplome tari si milioane de decese prognozate, si cei pe care Covidul i-a facut experti “la apelul de seara”. Iar noi la alegeri.

Da, va pleca in CO si ne va lasa restrictionati partial- gradat, stresati, netestati si asimptomatici. Toti. Dar pregatiti sa-l primim iar. Acum il cunoastem bine – cand va reveni ne va gasi déjà in carantina. Elevii si studentii #invataticarteonline, cei maturi in somaj tehnic, iar varstnicii in cladirile fostelor scoli si facultati – transformate in internate speciale – ingrijiti si protejati de medicii de la Politia Locala. Asta temporar, doar un an doi, pana ce Bill Gates ne va vaccina preventiv pe toti, iar NeluTataru va ales Protector pe viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *