Home / Chestiunea Jidănească / Ionuţ Nasleu va fi Exclus din PNL pentru că a criticat alogenii și găozarii

Ionuţ Nasleu va fi Exclus din PNL pentru că a criticat alogenii și găozarii

Incorect Politic
Noiembrie 17, 2020

Ionuţ Nasleu Exclus

Via Justițiarul:

Ionuţ Nasleu va fi exclus din PNL

PNL Timiş anunţă că face demersuri pentru excluderea din partid a lui Ionuţ Nasleu, directorul Pieţe SA Timişoara, după o ieşire suburbană şi antisemită în spaţiul public.

Liberalul Ionuţ Nasleu, director al Pieţe SA Timişoara, a reacţionat în limbaj suburban şi cu atacuri antisemite, după validarea mandatului de primar al lui Dominic Fritz. Iată mesajul pe care Ionuţ Nasleu l-a postat ieri pe profilul său de Facebook:

Am obosit de Iohannis, urăsc trădătorii, importatorii de spioni. Îmi este dor de traci. Ne-am falsificat și manualele de istorie, în cărți i-am bătut pe toți! Real, i-am trădat pe toți și am plătit tribut.

Vrem șomeri, îi avem și pe ăia. I-ați votat, voi ăia frustrați din spatele calculatorului, pe care noi băieții îi mai paletam. Ei erau doar masă de manevră… Iohanis , Orban etc, ca și acum.

De ce toți candidații și așa zis învingători au nume de evrei? Păcat că în SRI există Diviziunea A, apărarea Constituției…

Unde sunteți colegii mei, să apărăm Constituția.

Unde sunt bănățenii demni?

Au ajuns să ne conducă homosexualii? Vă place?

Ar trebui să se desființeze SRI! Au învins serviciile secrete externe…

Râde țara de noi. Am cedat Timișoara unor personaje virulente, pe care obișnuiam să îi batem în școală și cărora le furam mâncarea, lucru normal înainte de 89…

Și-au inventat o identitate virtuală, după monitor, niște papagali frustrați, iubitori de LGBT.

Timișorenii sunt «independenți» adică nu au «coloană», dacă Fritz le ridică un deget, ei râd… izolații de ieri sunt USR-iștii de azi, papagali în fapt, ascunși după tastatură.

Încă o dată zic, nu sunteți născuți sa conduceți. Geppetto sunt serviciile, Pinochio e Fritz și voi ceilalți, care ați coborât din ceruri, de fapt niște papagali, negativiști, care erați de râsul străzii și v-ați trezit cu oarece putere, tot papagali frustrați rămâneți…”

PNL Timiș transmite că se delimitează de declarațiile acestuia și că dezaprobă total atât limbajul, cât și ideile vehiculate de Ionuţ Nasleu.

„În calitate de om și președinte al PNL Timiș consider inacceptabilă ieșirea nervoasă a domnului Ionuț Nasleu în spațiul public online, motiv pentru care voi da curs propunerii colegilor liberali de a analiza conduita domnului Nasleu în prima ședință a Biroului Permanent Județean al PNL Timiș. În conformitate cu statutul PNL, pentru astfel de declarații se prevede excluderea acestuia din partid, demersuri pe care le vom începe. Astfel de comportamente nu fac cinste nimănui. Pe viitor ne dorim și ne vom asigura ca imaginea și calitatea de liberal timișean să nu mai fie asociate cu asemenea conținut și vocabular. Misiunea de curățare morală a partidului de astfel de persoane este una dintre prioritățile asumate de noua conducere a PNL Timiș, care este hotărâtă să acționeze și în cazul altor persoane care desconsideră valorile și principiile fundamentale ale PNL.”, transmite Alin Nica, președinte interimar al PNL Timiș.

Ionuţ Nasleu, acum director la Piețe SA Timişoara, a fost senator PRM, iar în ultimul mandat de primar al lui Nicolae Robu, i-a fost acestuia consilier personal.

Oana DIMATimpolis

5 comments

 1. Am fost, mulți ani, comandantul Biroului pentru Apărarea Ordinii Constituționale al Diviziuini de Analiză, Sinteză și Informare (D.A.S.I.) din cadrul Serviciului Român de Informații, așa că pot și trebuie să aduc unele precizări.
  Diviziunea A nu se ocupă neapărat de jidani, ci are atribuții mai complexe. Și nu trebuie desființat S.R.I.-ul, ci trebuie restructura, naționalizată și schimbată conducerea. Atîta vreme cît directorul S.R.I., Eduard Hellvig, pretinde că S.R.I.-ul trebuie să apere valorile „europene” și nu, prioritar, pe cele naționale – cum, oțios și greșit literar se arată chiar în noul slogan, PATRIA A PRIORI! -, ce mai vrea dl Ionuț Nasleu? Apoi, dacă de la P.R.M. a trecut la P.N.L, este explicabil că face asemenea greșeli! Vorba aceea, „Omor scuzabil!”
  Dl Ionuț Nasleu trebuie, într-adevăr, să-și corecteze gîndirea și, implicit, limbajul: nu trebuie să scrie „homosexuali”, ci „găozari”, așa cum ne-a indicat ex-președintele nostru drag, Traian Băsescu!
  Cît despre timișoreni, ei au dovedit că sunt, încă din 1989, niște „idioți utili”: în loc să-l lichideze pe Laszlo Tokes în decembrie 1989, fiindcă era spion maghiar, l-au declarat „erou al Revoluției”, făcînd jocul trădătorilor!
  Au rămas aceeiași „idioți utili”, făcînd dovada că s-au lăsat manevrați ca ultimii zombi și l-au votat pe Fritz, un ashkenaz (adică jidan „sintetic”, descendent al khazarilor care au adoptat talmudismul la ordinul șefului lor, Bulan, în anul 740), camuflat sub nume de „neamț”. Vedeți dimensiunea tupeului și a perfidiei? Un „evreu” se ascunde cameleonic sub nume de neamț, ca să pară, culmea, cît mai credibil (ca în reclamele cu produsele nemțești!) – deși odioșii nemți i-ar fi „exterminat” pe jidani!
  Iar Ionel Nasleu, din partidul naționalist P.R.M., a nimerit tocmai în cloaca P.N.L. De la sigla aceasta, unii mucaliți caustici au derivat adjectivul „p.n.l.-eprele”! De unde atîta cecitate politică la dl Nasleu? Unde e mirosul nasului de leu pe care trebuia să îl aibă Nasleu?! Și, altă culme a „politicii” contemporane, actualul P.N.L. – partidul naționaliștilor Brătieni – este condus de către Ludovic (Lucovid) Orban, un jidan maghiarizat – descendent de torționar din generația iudeo-bolșevicilor Anei Pauker!!! Ionuț Nasleu, fii mîndru că vei fi dat afară din P.N.L., ca să îți speli rușinea de a fi intrat în P.N.L.” Du-te la un partid naționalist!
  Aceeași perfidie o dovedește numitul Cristian Seidler, deputat U.S.R. – adjunctul lui Mucușor Dan -, care Cristian Seidler este fiul șefului comunității jidovești din Oradea (cf. https://ro.wikipedia.org/wiki/Cristian-Gabriel_Seidler), și care Cristian Seidler poartă numele derivat al Mântuitorului, pe care ei, jidovii, în injuriază zilnic, de două mii de ani! Despre denigrarea impardonabilă a lui Iisus Hristos scrie și jidanul onest Isarel Shahak, în formidabila sa carte POVARA A TREI MILENII DE RELIGIE IUDAICĂ.
  Deci, rețineți, Isarel Shahak vorbește de „povara” religiei iudaice, pentru că este o povară și pentru jidani, nu numai pentru toți ceilalți, pentru goiymi.
  De două milenii, de la uciderea lui Hristos de către iudei și pînă azi, literatura patristică și, în genere, apologia creștină, deopotrivă ortodoxă și catolică, au relevat atitudinea Antihristică a talmudismului (iudaismului). Ba, mai mult, jidanul onest Israel Shahak denunță propaganda antihristică a iudaismului. Voi redacta, ulterior, un articol mai extins pe această temă, care va avea această concluzie: iudaismul/talmudismul este esențialmente antihristic, sau, zis mai laconic, Jidanul este Antihristul!

  • 100% de acord cu adevarul exprimat atat de clar de Dl. Zarnescu!
   … cand se declanseaza initiativa de interzicere a purtarii dnumirii de “national” de aceasta cloaca neo-marxista?
   De la caracterul national la cel sionist/globalist = anti-national, aceasta titulatura este nu doar ofensa adusa romanilor si Romaniei dar si folosirea frauduloasa de “titluri”, cu scop oneros si anti-social.

 2. PNL partid evreiesc cu Iohannis care a primit premiul Kalergi pentru ca ne extermina

 3. Doamna Dima , daca ionut Nesleu facea astfel de declaratii in…UK spre exemplu , la ora asta isi ispasea DEJA primii cinci ani din cei minim zece , la care ar fi fost condamnat . L-a dat afara PNL si…ce ? Pe cand ai vom gasii numele intr-o alta stipendie PNL sau…a altor partide insa , tot asa : pe bani FOARTE MULTI caci , domnia s a , chiar nu-i un fistecine ?! O sugestie : SPITALUL DIN PIATRA NEAMT !

 4. Acest om este printre putinii oameni liberi și curajoși din țara asta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *