Home / Chestiunea Jidănească / Ioan Roșca: “Ce mai vrea Simion (AUR?), să plaseze cît mai mulţi evrei în poziţiile de conducere ale statului nostru?”

Ioan Roșca: “Ce mai vrea Simion (AUR?), să plaseze cît mai mulţi evrei în poziţiile de conducere ale statului nostru?”

Incorect Politic
Septembrie 15, 2023

Ioan Roșca: "Ce mai vrea Simion (AUR?) să plaseze cît mai mulţi evrei în poziţiile de conducere ale statului nostru?"

Ioan Roșca: “Ce mai vrea Simion (AUR?), să plaseze cît mai mulţi evrei în poziţiile de conducere ale statului nostru?”

Via Certitudinea:

Reacţionez, domnule Manega, la articolul dv. Din 5 august: „Este sau nu este George Simion tăiat îm- prejur? Dacă nu este, n-are nicio scuză!”… Aţi fost reţinut şi la obiect. Parcă nu vă vine totuşi să credeţi ce citiţi. Deturnare şi trădare? Sigur. E ceva nou? Că asta e situaţia nu o arată numai utima declaraţie a lui George Simion din Israel Hayom, ci și o serie de intervenţii publice, în acelaşi spirit, de la mici detalii, la revelarea directă a planurilor de către domnul Simion.

Deci alegătorii AUR vor da „reprezentanţilor” lor ce se pregătesc să se cocoaţe la putere, în numele naţionalismu- lui, mandatul de a ne aduce pe cap un milion de cotropitori strategici.

Cineva se mira că domnul Coja nu reacţionează faţă de aceste „derapaje” ale copiilor săi de suflet. Rămîne de văzut dacă nu cumva e vorba de o „strategie” genială, susţinută şi de dumnealui.

Nu ar fi prima dată. Culisele nu s-au schimbat. Mişună de scenarişti penibili. Să nu uităm virajul, în exact acelaşi sens, din 2004, al lui Vadim Tudor. Acesta a fost cîntecul de lebădă al unei acţiuni care a înfundat pentru un sfert de secol naţionalismul românesc.

Ideea fluturată excitant, în anumite direcţii, poate părea unora tentantă; strategia – urîtă moral, dar legitimă practic – o poţi credita cumva cu bune intenţii, rezultat al situaţiei disperate, chiar dacă reprezintă o batjocorire a strădaniilor înaintaşilor noştri. O ruşine pretins salvatoare. Dacă evreii deţin puterea mondială, dacă nu se poate lupta împotriva lor, nu e mai bine să trecem de partea intereselor lor, punînd de o cooperare benefică pentru România? Nu aşa s-a constituit imperiul sovietic ? Sau cel american? Luînd evreimea în cîrcă, suportînd pintenii, conduşi de cine trebuie, putem ajunge departe. De ce să luptăm perdant, în loc să ne facem frați cu evreii… pînă trecem puntea ? Aşa o fi sperat şi Antonescu în 1941, că alege partea cîştigătoare.

Aceste justificări nu sînt formulate explicit, în ideea că, învăluind colaboraţionismul laş în ceaţă, îi vom păcăli pe maeştrii păcălelii. Rămîn în obscuritatea aluziilor, ca să nu poată fi cîntărite. Dacă ar fi expuse analizei, s-ar vedea că sînt cu desăvîrşire invalide, găunoase, rizibile.

Noi nu sîntem America, şi nici Rusia, ca să întindem, cine ştie peste cine, imperiul iudeo-românesc. Noi nu putem fi decît victimele acestei combinaţii, pentru că avem interese contrare celor cu care ne-am face că ne asociem. Ce mai vrea Simion (AUR?) să realizeze împreună cu Israelienii, în afară de colonizarea României cu sute de mii de urmaşi ai celor ce au plecat nesiliţi de nimeni, dintr-o Românie în care intraseră ilegal?

Să sporească compensaţiile ce se acordă postdecembrist pentru cei loviţi de naţionalizarea din 1948? Să dea garanţii ferme că organizatorii evrei ai genocidului comunist nu vor fi supăraţi și cu pretenţii? Să sporească despăgubirile pentru persecuţiile din timpul regimului Antonescian, oferite acum şi urmaşilor foştilor ilegalişti/activişti? Să mărească împrumuturile externe pe baza cărora plătim aceste forme de tribut „partenerilor” (sau rata dobînzii)?

Să amplifice cota acaparată de evrei din avuţia naţională prin privatizarea criminală? Să ne trimită să ne batem cu arabii pentru Israelul mai Mare? Să plaseze cît mai mulţi evrei în poziţiile de conducere ale statului nostru? Să refacă statul Khazar pe un teritoriu ce ar putea cuprinde şi Moldova (că doar în acest scop nu ne-am putut uni după 1990; sau domnul Simion nu a reuşit să afle asta)? Şi atunci – să mergem chiar la o federare româno-khazară, nu?

Cam astea ar fi interesele partenerilor pe care Simion, în numele AUR, le declară convergente.

E drept că nu ar prima dată cînd paraziţii strecuraţi înăuntrul naţiei noastre, uzurpatorii statului român, ar coopera cu agresorii externi, întru jefuirea populimii prinsă în jug. Aşa au făcut şi fanarioţii ce au deschis calea exploatării iobăgimii de către invadatorii evrei. Aşa au făcut şi paşoptiştii, pînă s-au trezit că le fuge ţara de sub picioare. Aşa au făcut toţi politicienii ce au înţeles că pot cîştiga punîndu-se în slujba cuceritorilor economici. Aşa au făcut mulţi dintre naţionaliştii surprinşi de cedarea fatală din 1918, care s-au resemnat, s-au reorientat, s-au aplecat, şi au prosperat din tantieme, în interbelic, trădînd. Aşa au făcut şi comuniştii după 1944, pînă cînd s-au pomenit cu tovarăşii de drum ajunşi, prin alia, în tabăra capitalistă; aşa s-a păcălit şi Stalin.

Nu este deci pentru prima dată cînd se încearcă oximoronul „naţionalismului filosemit”. Dar istoria ne arată rezultatele – prea logice ca să lase loc la excepţii. Şi atunci? Atunci nu e vorba de nici o eroare de tactică. Ci de clasica impostură prin care masa românilor e chemată să legitimeze cocoţarea unor şmecheri la cioalanele „apărării ţărişoarei”. Demagogie rapace, din ce în ce mai crasă. Lipsă de caracter şi principii.

Dar va merge. Şi cu PPDD s-a putut. Ca să nu mai vorbim, de PRM, PNL sau CDR. Şi chiar de PSD, care şi-a trădat plenar alegătorii. Plus făcăturile ce vor veni. Nu mai are cine împiedica manevrele de acest gen. Dovada: Simion – care trebuia să zboare de acolo, a doua zi după relevantele/ revelantele declaraţii – e bine mersi. Va livra cauza naţionalistă, la cheie.

Puţinii revoltaţi nu mai înseamnă nimic. Nu avem leac din cauza dezagregării sociale şi degenerării antropologice provocate.

Pe scurt: e o picătură dintr-o mare farsă. Care va înghiţi următorii ani, cînd… nu va fi să fie. Care vă risipeşte seva, domnule Manega. Căci nu păreţi capabil a vă recunoaşte învins.

Ioan Roşca, 12 august 2023
IOAN ROȘCA

4 comments

 1. Din păcate, Domnul Ioan Roșca are dreptate sută la sută. Ar fi putut să adauge că asta înseamnă democrația, contrazicându-l astfel pe profesorul sibian Corvin Lupu, ce deplânge faptul că în România nu mai este democrație. Cele două articole pot și trebuie să fie citite în paralel și cu atenția cuvenită. De mirare că după mai bine de două secole de teroare democrată unii se plâng de absența democrației din România. Nu trebuie să uităm că democrația a introdus teroarea în Europa și în lume. Democrația a inventat ghilotina, transformând uciderea adversarilor și a naivilor într-o afacere cvasi-industrială, prelungită cu foarte democratul scaun electric, apoi, cu și mai democratul genocid atomic, la nivel Japonia. În ultimii doi-trei ani, genocidul vaccinal s-a întins la nivel planetar. Democrație, nu glumă!
  Vrând să plaseze cât mai mulți ahasveruși în conducerea treburilor publice românești, domnul Simion procedează foarte democratic. Fără excepție, în lumea de după masacrul numit ”revoluție franceză”, asta a fost democrația. Cuvântul ca atare, ”democrație”, este o curiozitate etimologică. Democrația nu a fost niciodată și nu poate să însemne niciunde ”puterea poporului”. Să nu uităm: democrația ateniană funcționa pe baza exploatării sclavilor, a poporului, ceea ce, de altfel, nu a salvat-o de la pieire. Democrațiile iacobină, americană și sovietică au condus lumea la deznodământul în curs, ce s-a agravat de peste un secol și continuă sub ochii noștri. Privim cu toții, ca la caii verzi de pe ecranele tembelizoarelor, dar nu toți vedem ce se petrece: În frunte cu Statele Unite, Anglia, Franța, aproape întreaga Uniune Europeană, pretinsele țări democrate se prăbușesc sub propriul lor terorism medical, polițienesc, electronic, atomic, pederasto-lesbian, wokist și nu în ultimul rând atomic. Istoria ultimelor două secole confirmă șușotelile unora, de la gură la ureche: la limită, democrația este nu numai cimitirul oricărui regim politic omenesc ci chiar al întregii omeniri. Democrația este regimul lui Iehova, barbaria sau sălbăticia în cadrul căreia jidovii se simt precum rechinii în largul Atlanticului. După ce a ucis câteva zeci, poate sute de milioane de getbegetnici ai ”lumii noi”, democrația americană (anglo-saxonă, spaniolă, portugheză) a devenit Terorism de Stat în Statele Unite și Canada, cu perspectiva de a contamina Noul continent până în Țara de Foc, de a distruge Europa și chiar lumea întreagă.
  Din păcate, fauna politică mondială a devenit un bestiar de pedofili și pedocizi vicioși, analfabeți funcționali poligloți, lichele și secături de tot felul ce fură sau cumpără nu numai diplome universitare ci și certificate sau atestate de stare civilă, de proprietate, vecinătate, etc. Cu sau fără George Simion, AUR merge pe drumul glorios al celorlalți vajnici tovarăși democrați, care după detronarea lui Alexandru Ioan-Cuza (11 febr. 1866) în 78-81 de ani au desființat România ca Stat independent. De atunci, practic chiar de la 23 August 1944, toate guvernele de la București au încercat și practicat, cu știință și metodă, exterminarea poporului român și a naționalităților conlocuitoare. Au existat două excepții: prima a durat patru ani fără două săptămâni, sub mareșalul Antonescu, cealaltă, mai lungă dar mai confuză, a început prin ”expulzarea” diplomatică a Armatei Roșii, sub Gheorghiu-Dej (1958), continuând cu ”românizarea” PCR-ului și redescoperirea patriotismului, pe care Ceaușescu l-a plătit cu pielea lui, iar noi, în continuare, îl plătim cu pielea noastră. Până când. Pănă la sfârșitul sfârșitului, adică al democrației, când pe jidani îi ”va duce Domnul Dumnezeu în pământul acela pentru care s-a jurat părinților (lor): lui Avraam, lui Isaac și lui Iacov, ca să ți-l dea cu cetăți mari și frumoase, pe care nu le-ai zidit tu. / Cu case pline de toate bunătățile, pe care nu le-ai umplut tu, cu fântâni săpate în piatră, pe care nu le-ai săpat tu, cu vii și cu măslini, pe care nu le-ai sădit tu, și vei mânca și te vei sătura”, Nesătulule! (Deuteronom, VI, 10-11). Alături de ceilalți politruci și politicieni trădători, George Simion s-a angajat în mai vechea operațiune de deromânizare a României, AUR urmând a se dovedi Alianță pentru Uciderea Românilor, nu pentru Unirea lor. În continuarea operei de trădare prostească a lui Vadim Tudor, se vorbește deja de înlocuirea celor patru statui din fața Universității București, cu statuile a patru remarcabile personalități iudeo-khazaro-jidovești: Weismann, Golda Meir, Ben Gurion și Bibi Netanyahu.
  Într-un cuvânt, suntem pe mâini bune, ce ne vor introduce fain-frumos, unul după altul, în saci de plastic, apoi ne vor îngropa cu buldozerele sau ne vor arde direct, după metoda prin care democrația americană extermină, de câtva timp, băștinașii din insulele Hawai și chiar din unele state ale fostei Uniuni nord-americane.
  Unii și-au făcut și își mai fac iluzii, în ce privește democrația sau AUR-ul. Totdeauna ne-am avut trădătorii și proștii noștri, care i-au ucis pe cei mai buni dintre noi. De altfel, continuând Deuteronomul și întreaga Thoră, așa scrie la Talmud: Ucide pe cel mai bun dintre creștini. George Simion se înscrie astfel pe lista celor ce au răsturnat ultimul Domn de sânge românesc (Alexandru Ioan Cuza), care au ucis pe Eminescu, pe Corneliu Codreanu și alte câteva sute, poate chiar mii de români, care l-au asasinat (prin linșaj judiciar) pe mareșalul Antonescu, care au ucis sute de mii de români Gulagul morții democrației populare, fără să mai socotim mia de români exterminați în Decembrie 1989, pentru a-l împiedica pe naivul Ceaușescu să continue pe drumul edificării SOCIETĂȚII SOCIALISTE MULTILATERAL DEZVOLTATE. În ideea lui și a altora, aceasta ar fi trebuit să fie adevărata democrație. Până una alta însă, singura democrație modernă fost naționl-socialismul geman. În cei doisprezece ani, dintre care șase de război (contra bandiților ”democrați” din întreaga lume, cele aproximativ o sută de milioane de germani au fost convinși că trăiesc sub cel mai bun regim politic cu putință.

  • Absolut remarcabil ! Într-adevăr, democrația înseamnă moartea individualității, nivelarea diferentierilor , anihilarea oricărei excelente și aplatizarea indivizilor , distincti inițial, în masa uniformă și supusă în totalitate, a cărei pază este pe deplin asigurată de lanțurile prezente în propria sa imaginație.

   • L-am mai pus la alt articol dar se potriveste, asa ca o sa-l postez si aici.

    Ba e democratie.

    Ezra Pound, poetul american care a fost inchis la nebuni de jidani dupa razboi pentru ca a facut propaganda radio pentru Axa, a spus o vorba mare: “Democratia e o tara unde conduc evreii”.

    Cum zicea si Hitler: “Da, eram o democratie. Si la ce ne-a folosit?”

    De acord cu ce s-a scris mai sus.

    Până una alta însă, singura democrație modernă fost naționl-socialismul geman. În cei doisprezece ani, dintre care șase de război (contra bandiților ”democrați” din întreaga lume, cele aproximativ o sută de milioane de germani au fost convinși că trăiesc sub cel mai bun regim politic cu putință.

    Nu ca au fost convinsi, chiar asa era. Somaj zero, in timp ce alte tari erau in criza economica, de unde inainte nemtoaicele erau nevoite sa se prostitueze ca sa aiba ce manca.

    “Da, Germania era atunci o democrație, înaintea noastră, și am fost jefuiți și storsi. Dar gata. Ce înseamnă democrația sau statul autoritar pentru acele hiene internaționale? Nu le pasă deloc! Sunt interesați doar de un lucru. Ești dispus să fii jefuit? Da sau nu? Ești suficient de prost ca să taci când ti se intâmplă? Da sau nu? Și, atunci când o democrație este suficient de stupidă pentru a nu se ridica, atunci este bine! Dar când un stat autoritar declară „nu veti mai jefui oamenii noștri, nici din interior și nici din exterior”, atunci este rău. În realitate, banii conduc în aceste țări. Ei vorbesc despre libertatea presei atunci când, de fapt, aceste ziare au un singur proprietar, iar proprietarul este, în orice caz, sponsorul. Această presă modelează apoi opinia publică, aceste partide politice nu au deloc diferențe, ca înainte de noi. Știți deja vechile partide politice. Erau toate la fel. Dar oamenii tind să creadă că, în special în aceste țări de libertate și bogăție, ar trebui să existe o viață foarte confortabilă pentru oamenii lor, dar contrariul este cazul. În aceste țări, în așa-numitele „democrații”, oamenii nu sunt în niciun caz principalul obiectiv al atenției. Ceea ce contează cu adevărat este existența acestui grup de „producători de democrație”. Adică existența a câteva sute de capitalisti uriași care dețin toate fabricile și acțiunile și care, în cele din urmă, conduc oamenii. Nu sunt deloc interesați de marea masă de oameni, sunt singurii care pot fi considerati ca elemente internaționale, deoarece își desfășoară activitatea peste tot. Este o clică mică, fără rădăcini, internațională, care îi întoarce pe oameni unul împotriva celuilalt, care nu dorește ca aceștia să aibă pace. Ne pot suprima! Ne pot ucide, dacă doresc! Dar nu vom capitula! ” – Adolf Hitler

    Discursul original aici

    https://archive.org/details/AdolfHitlerTheManWhoFoughtBankingControlAndTheFraudulentDemocraticPoliticalSystem

    De obicei scriu cu diacritice, dar tastatura mea face pe nebuna.

    Și sa nu-mi ziceti ca n-avea dreptate. Uitati-va si la noi cum nu e nici o diferenta intre partide. De cand a fost bagat Dragnea la racoare, PSD-ul e doar o marioneta si nu se mai deosebeste cu nimic de liberali.

 2. dom’le:dupa vanzare trebuie cumparare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *