Home / Educativ / Profesorul Corvin LUPU: În România nu mai există democrație

Profesorul Corvin LUPU: În România nu mai există democrație

Incorect Politic
Septembrie 15, 2023


Prof. univ. dr. Corvin LUPU: În România nu mai există democrație

Poporul român a fost înșelat în 1989 cu ideea că străinii vin la noi ca să ne dea libertate, prosperitate, drepturi și să ne învețe democrația. A fost o așteptare naivă, care ne-a îngropat.

**********************************

Prof. univ. dr. Corvin LUPU:

În România nu mai există democrație.

Este o iluzie să mai credem că votul mai are vreo importanță în România de azi. Alegerile sunt decise prin milioane de voturi fictive plasate de Serviciile Secrete, mai exact de Serviciul de Transmisiuni Speciale (STS).

Nu a contat că în anul 2000 de fapt Vadim Tudor a câștigat alegerile și nu Iliescu. Nu a contat că în 2004 a câștigat Năstase pentru și nu Băsescu sau că în 2009 a câștigat Geoană și nu Băsescu.

Nu a contat că în anul 2012 poporul a votat prin referendum că nu îl mai vrea pe Băsescu, a fost menținut în funcție.

Nu a contat că în 2020 tot poporul a văzut la televizor fraudarea nesimțită, filmările cu înlocuirea sacilor cu voturi, de la Primăria Sectorului 1 București, când a fost menținută cu orice preț ca primăriță agenta Clotilde Armand.

De ce nu se opune nimeni? Pentru că cei care ar putea lua niște măsuri, adică polițiștii, procurorii și judecătorii, sunt supușii serviciilor de informații.

**********************************

Foarte important de știut este că nu doar nouă, românilor, ci populației din toată lumea, ni se refuză această informație fundamentală: evreii khazari dețin în mod real și efectiv puterea în sfera euro-atlantistă de influență. Dacă nu luăm în considerare acest element de fundal nu se poate înțelege nimic din istorie și din relațiile internaționale! Evreii controlează Statele Unite de foarte multă vreme. Doar doi președinți nu s-au supus, Lincoln și Kennedy (și parțial Trump). Și am văzut ce au pățit. Evreii khazari sunt așadar elementul trans-național care controlează scena mondială.

Nota Redacției: În lumina declarațiilor d-lui profesor Corvin Lupu, dar nu e singurul român care vorbește despre inutilitatea votului și iluzia democrației, de ce ne agităm atât de tare, noi naționaliștii? De ce facem partide peste partide, de ce inventăm scuze pentru greșelile unor politicieni pe care îi considerăm “singura soluție”? De ce ne supărăm și certăm între noi? Dar mai important, de ce canalizăm toate energiile, eforturile și resursele noastre în lupta politică? Dacă totul e măsluit și aranjat, ce rost mai are. Nu vom “vota mai mult decât pot ei să fure” niciodata, este o aberație, dacă au acces la metoda de furt prin soft, tot ce trebuie să facă este să strângă scorurile, să pierdem cu 49.5% și să câștige ei cu 50.5%, iar mașinăria de propagandă va face gălăgie, va amplifica minoritatea vocală ca să dea impresia că există 50% din oameni care au votat așa cum vrea sistemul. Au folosit această metodă de amplificare a unei minorități vocale în cazul episodului #rezist.

9 comments

 1. @Nota Redactiei: Si atunci ce-i de facut daca victoria in alegeri este imposibila? Vad ca mie mi-au eliminat deja niste adrese de mail ca sa nu mai pot lua legatura cu Redactia.

 2. În opinia mea, alegerile sunt într-adevăr o iluzie, special creată și întreținută de tot felul de organizații numite ” institute ” , mai mult sau mai puțin de ” relații sociale” sau ” publice “, de pildă Tavistock de la Londra, cu sucursale sau antene în toată lumea, o mașină de propagandă extrem de eficienta cu numeroase tehnici de programare a publicului, prin diverse mijloace, așa încît electoratul- imaginar în fapt, căci totul e decis dinainte în supralojile masonice, iar ” candidatii” își cunosc cu toții bine rolurile, chiar și atunci cînd fac pe inocenții și niznaii, electoratul deci se va duce în mod automat la ” vot” , grație unui impuls interior, repetitiv , ori de cîte ori sunt ” alegeri ” , chiar dacă știe că s-a fript din 1989 încoace, că sunt deja mai bine de 30 de ani de inutilitate pentru el, de absența completă de progres social ori financiar ori intelectual în urma ” votarilor” , dar de foarte mult progres în planurile Imperiului Globalist, ce se servește de așa- numita democrație pentru a-și asigura victoria finală asupra tuturor.
  Nu mă rabdă inima să nu argumentez că victoria lui Trump nu a fost întîmplătoare, și că el nu e nicicum ceea ce am crezut și eu laolaltă cu mulți alții, adică un ” intrus” printre sacali. Există un documentar pe internet legat de o organizație numită Cambridge Analitica , o să fiți surprinși de ceea ce veti afla din el legat și de Trump printre mulți alții . Asta pentru informarea legată de adevărul parțial din spatele alegerilor. Cel absolut nu il vom ști niciodată, el e bine păzit de Cerberii Imperiului Globalist.

 3. Ce e de facut? Un pas inainte si doi inapoi.

 4. In Romania nu mai exista democratie! Dar cand a existat? Dar unde pe pamant a existat democratie si cand? Cand ceva nu merge cherchez le juif!
  Democratia reprezentativa inventata de iudeo-anglo-saxoni ca si democratia participativa ateniana e o DEMAGOGIE sau pe scurt un bulshit.
  Aristotel in celebra lui carte “Politica” nici macar nu recunoaste denumirea de “democratie”. El spune ca nu pot exista decat 3 forme de conducere a unui stat: tiranie (dictatura), oligarhie si demagogie. Asa ca omenirea trebuie sa aleaga.

  • Multumesc!
   Democratia se manifesta cand “Demos” exercita “kratos” = pune mana pe par (lant, sabie, “molotov”, pusca…) cu o mana, pe funie cu alta (sapun sa-si aduce golanii de-acasa, sa le fie mai usor…) si ii elimina pe “alesii” minoritarilor care le otravesc si distrug vietile.
   Este o perversitate filozofica, introdusa in politica pentru a impiedica “demosul” sa-si impuna “kratos”, belferii folosind forta fizica (militara, politieneasca…) sa poata exploata si fura “cu acte”, sub obladuirea slugilor din Justute – ca nu este vreun sistem al DREPTATII, pentru noi, romanii a celei crestine – doar ortodoxa!

 5. “Pentru că cei care ar putea lua niște măsuri, adică polițiștii, procurorii și judecătorii, sunt supușii serviciilor de informații. “- nu, realitatea e mai sinistră: ăia sint “omul nou” ! (ca o parere: imensa parte a judecatorilor practica nu ” impartialitatea ” la comanda ci ARBITRARIUL, socotesc cum le convine sufletzelului lor mizer)

 6. Ba e democratie.

  Ezra Pound, poetul american care a fost inchis la nebuni de jidani dupa razboi pentru ca a facut propaganda radio pentru Axa, a spus o vorba mare: “Democratia e o tara unde conduc evreii”.

  Cum zicea si Hitler: “Da, eram o democratie. Si la ce ne-a folosit?”

  “Da, Germania era atunci o democrație, înaintea noastră și am fost jefuiți și storis. Dar gata. Ce înseamnă democrația sau statul autoritar pentru acele hiene internaționale? Nu le pasă deloc! Sunt interesați doar de un lucru. Ești dispus să fii jefuit? Da sau nu? Ești suficient de prost ca să taci când ti se intâmplă? Da sau nu? Și, atunci când o democrație este suficient de stupidă pentru a nu se ridica, atunci este bine! Dar când un stat autoritar declară „nu veti mai jefui oamenii noștri, nici din interior și nici din exterior”, atunci este rău. În realitate, banii conduc în aceste țări. Ei vorbesc despre libertatea presei atunci când, de fapt, aceste ziare au un singur proprietar, iar proprietarul este, în orice caz, sponsorul. Această presă modelează apoi opinia publică, aceste partide politice nu au deloc diferențe, ca înainte de noi. Știți deja vechile partide politice. Erau toate la fel. Dar oamenii tind să creadă că, în special în aceste țări de libertate și bogăție, ar trebui să existe o viață foarte confortabilă pentru oamenii lor, dar contrariul este cazul. În aceste țări, în așa-numitele „democrații”, oamenii nu sunt în niciun caz principalul obiectiv al atenției. Ceea ce contează cu adevărat este existența acestui grup de „producători de democrație”. Adică existența a câteva sute de capitalisti uriași care dețin toate fabricile și acțiunile și care, în cele din urmă, conduc oamenii. Nu sunt deloc interesați de marea masă de oameni, sunt singurii care pot fi considerati ca elemente internaționale, deoarece își desfășoară activitatea peste tot. Este o clică mică, fără rădăcini, internațională, care îi întoarce pe oameni unul împotriva celuilalt, care nu dorește ca aceștia să aibă pace. Ne pot suprima! Ne pot ucide, dacă doresc! Dar nu vom capitula! ” – Adolf Hitler

  Discursul original aici

  https://archive.org/details/AdolfHitlerTheManWhoFoughtBankingControlAndTheFraudulentDemocraticPoliticalSystem

  De obicei scriu cu diacritice, dar tastatura mea face pe nebuna.

  Și sa nu-mi ziceti ca n-avea dreptate. Uitati-va si la noi cum nu e nici o diferenta intre partide. De cand a fost bagat Dragnea la racoare, PSD-ul e doar o marioneta si nu se mai deosebeste cu nimic de liberali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *