Home / Educativ / Întrebarea Zilei cu Profesorul Corvin Lupu: Este obligatorie vaccinarea soldaților încorporați în Rusia?

Întrebarea Zilei cu Profesorul Corvin Lupu: Este obligatorie vaccinarea soldaților încorporați în Rusia?

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 28, 2022

Întrebarea Zilei cu Profesorul Corvin Lupu: Este obligatorie vaccinarea soldaților încorporați în Rusia?

Întrebarea Zilei cu Profesorul Corvin Lupu: Este obligatorie vaccinarea soldaților încorporați în Rusia?

 

Sterie Ciumetti: Domnule profesor, în spațiul public au apărut unele necunoscute cu privire la politica de vaccinare care se duce în Federația Rusă. Din mass-media din România și din spațiul euro-atlantic s-ar părea că există o similitudine între politica de vaccinare forțată care s-a practicat în Occident și la noi și cea din Rusia. Cum vedeți această chestiune?

Campania de vaccinare anticovid a fost susținută și în Rusia. Federația Rusă plănuiește și ea digitalizarea monedei și centralizarea datelor personale ale cetățenilor, distopia supravegherii nu a ocolit Rusia, iar sprijinul dat pentru campania de vaccinare indică în cel mai bun caz o lipsă de informare, în cel mai rău caz o rea credință. Fie că vorbim despre Pfizer, Moderna, AstraZeneca sau Sputnik și vaccinul chinez, concluzia la care au ajuns câțiva cercetători curajoși este una care condamnă orice vaccin ca fiind dăunător, după cum ne arată și lucrarea Vaccinarea- Eroarea Medicală a Secolului. În aceste condiții, care ar fi explicația, de ce a susținut Putin vaccinarea populației, de ce a permis introducerea certificatelor Covid și cum ar trebui să privim informațiile conform cărora soldații mobilizați sunt obligatoriu vaccinați?

 

Corvin Lupu: Pe zi ce trece, tot mai multă lume înțelege și devine tot mai evident faptul că a existat un interes major în Occident pentru a se propaga așa numita „pandemie” și a se folosi ea pentru atingerea unor scopuri: supunerea necondiționată a popoarelor din sfera de influență a SUA, dar și din afara ei, unor măsuri impuse prin intermediul ONU, respectiv a organismului specializat Organizația Mondială a Sănătății. În numele dreptului oamenilor la viață, cel mai important drept, s-au putut și se mai pot încălca orice fel de drepturi și libertăți cetățenești, consemnate în constituțiile statelor și în alte legi naționale și internaționale. Deci, cu ajutorul unui drept, cel la viață, se pot încălca alte drepturi.

Un alt interes major a fost cel din SUA, unde globaliștii în frunte cu familiile Rotschild, Rockfeller, Morgan & Co și cu interpușii lor care acționează la vedere, ca George Soros, Klaus Schwab, Bill Gates, EllanMusk, Zuckerberg și alții, toți fiind „din întâmplare” kazaro-evrei, a fost acela ca în numele nevoii de a combate „pandemia” să se introducă votul prin corespondență, care este cel mai ușor de fraudat și prin fraudă să îl înlăture de la conducere pe Donald Trump, marele adversar al „iluminaților” și al globalismului și promotor al politicii suveraniste în SUA. După evaluările Partidului Republican, frauda a fost una colosală, de aprox. 40 de milioane de voturi, care au asigurat aducerea la putere a lui Joe Biden. Această victorie a globaliștilor le-a asigurat, cel puțin pentru moment, o menținere a controlului asupra politicilor din sfera de influență a SUA.

Apoi, în anul 2020, anul alegerilor prezidențiale, în SUA, presa, controlată prioritar de globaliști a putut să învinuiască constant guvernul în funcție și pe președintele Donald Trump că nu ia măsuri corespunzătoare pentru a proteja populația țării de boală.

Nu mă mai refer la uriașele interese materiale ale producătorilor acelui ser care s-a vândut sub titulatura de „vaccin” și care nici nu prevenea boala, nici nu o trata, nici nu oprea transmiterea ei către persoane sănătoase, de către cei „vaccinați”. Medicii, mai ales cei cointeresați de către companiile producătoare, au susținut mereu că vaccinarea asigură forme mai ușoare ale bolii. Ulterior, pe măsura trecerii timpului, s-au ridicat savanți care au arătat că serul are și efecte secundare perverse, s-a văzut că protocoalele medicale impuse de OMS întregii lumi au mari fisuri, s-a văzut că s-au încheiat contracte de achiziție a serului-„vaccin” care au fost strict secretizate pentru 90 de ani (!), că în statele cu procentele cele mai mari de vaccinări, îmbolnăvirile și decesele sunt cele mai numeroase.

Președintele Madagascarului, țară care a descoperit repede un medicament care prevenea boala, a declarat că OMS i-a oferit o mită de 20 de milioane de dolari ca să scoată din uz acel medicament, să introducă serul/„vaccin” al Big-Pharma, împreună cu protocoalele controversate ale OMS. Mizerii peste mizerii. Popoarele europene care s-au vaccinat în procente mai mici, inclusiv poporul român, au fost catalogați de aroganta și corupta președintă a UE drept „proștii Europei”. Oficial, nimeni nu a combătut-o pe această persoană care va rămâne în istorie ca o plagă a continentului nostru.

China a avut și ea interese legate de explozia pandemiei. Mă refer la faptul că în Wuhan, unde a apărut noua boală și unde au murit 6.300 de oameni, dintr-o populație totală de peste 11 milioane de locuitori, șocul a fost foarte mare. Șocul a fost întreținut și de autorități, care nu au ridicat cadavrele de pe străzi imediat, ceea ce a îngrozit lumea. Orașul a fost imediat izolat total de restul Chinei. Wuhan este unul din cele mai mari centre industriale ale Lumii, cu foarte numeroase fabrici mari, moderne, cu tehnologii înalte, majoritatea din SUA și din Occidentul Europei. Companiile occidentale și-au vândut imediat, la prețuri infime, aceste întreprinderi din Wuhan. Ele au fost imediat cumpărate de statul chinez.

Dar să mă apropiu mai mult de întrebarea dumneavoastră. Pentru Trump și pentru Putin n-ar fi fost deloc recomdabil din punct de vedere politic să respingă vaccinarea. Popoarele lor, supuse manipulării prin presa internațională controlată de kazaro-evrei, i-ar fi taxat imediat ca fiind inconștienți, ca fiind dezinteresați de soarta popoarelor lor, ca fiind cinici, cruzi etc. Toată vinovăția pentru morții puși pe seama covid-ului ar fi trecut în seama președinților.

Rusia însă, n-a avut încredere în serul/„vaccinul” produs de firmele Big-Pharma și și-a produs propriul vaccin, Sputnik, care este apreciat ca fiind cel mai eficient și la care nici măcar propaganda antirusă nu a sesizat că ar fi avut efectele secundare grave pe care le-au avut mii și mii de vaccinați din sfera occidentală de influență.

În Rusia nu s-a aplicat protocolul OMS și nici medicația impusă de acesta. Rusia a mers pe prevenire, promovând medicamentul Arbidol, care s-a dovedit a fi foarte eficient, cu condiția să fie administrat imediat ce apar primele simtome. Medicamentul are contraindicații în prospect, astfel că pacienții au știut dacă să-l ia sau nu.

Pe de altă parte, domnule Sterie Ciumetti, nicăieri în lume nu s-a oficializat părerea că „orice vaccin este dăunător” și nici că vaccinarea ar fi eroarea medicală a secolului. Dimpotrivă. Părerea majoritară este că vaccinurile sunt foarte necesare, cu condiția să fie rezultatul unor cercetări îndelungate și finalizate, dacă este posibil a fi realizat. Dacă nu, nu se consideră obținut și nu se administrează. De asemenea, vaccinurile bune nu sunt creația celor care doresc și au declarat public, de cu decenii în urmă, că este nevoie de reducerea populației Globului. În vaccinurile produse de companiile ai căror patroni sunt interfața lui Bill Gates și a șefului său Rothschild, nici eu n-am nici o încredere.

În lumea științifică medicală există păreri în dispută. Asta este un lucru bun și eu cred că asta trebuie să continue. Din schimbul de idei științifice contrarii se naște progresul. Dar, deocamdată în lume nu s-a validat părerea că vaccinurile sunt în bloc dăunătoare și trebuie desființate. Eu cred că până la eventuala validare a acestei păreri este o cale foarte lungă. Vaccinurile sunt cele apreciate în toată lumea, de mulți savanți ca fiind cauza principală a creșterii speranței de viață.

În schimb, spre deosebire de serul/„vaccin” administrat semi-obligatoriu împotriva Covid, eu am avut încredere totală în vaccinurile pe care le-a produs Institutul „Ion Cantacuzino” din București în timpul mult hulitului regim socialist de stat. Acele vaccinuri erau deosebit de bune, ieftine și eficiente. Cu acele avaccinuri, în România s-au eradicat boli care au măcinat popoare întregi, secole de-a rândul. Nu le mai enumăr. Îmi aduc aminte de Polidin, un vaccin care prevenea gripa. Aveam tot timpul în frigider Polidin. Îl administram eu personal tuturor membrilor familie mele. Se injecta trei zile. Avea un efect extraordinar. El a fost scos din uz de regimul politic ticăloșit actual, ca să facă loc vaccinurilor Big Pharma.

Că place, că nu place celor care sunt fanatici potrivnici ai unui regim politic sau al altuia, inclusiv adversarilor declarați ai regimului trecut, industria medicală românească socialistă a fost una foarte eficientă, foarte ieftină, de fapt era una non-profit, cum am mai spus și care avea la bază altă filozofie medicală. Medicamentele urmăreau prevenirea bolilor și tratarea bolilor. Astăzi, industria Big Pharma produce majoritar medicamente care urmăresc să amelioreze simptomele bolilor, boli care sunt perpetuate, astfel ca pacientul să se simtă mai bine, să nu aibă dureri, boala să devină cronică, iar pacientul să cumpere într-una medicamente, toată viața.

După ce marii bancheri kazaro-evrei au preluat în cvazi-totalitate industria Pharma din SUA și UE, a avut loc o explozie a vânzării de medicamente. Farmaciile s-au înmulțit ca ciupercile. Oamenii au început să cheltuiască pe medicamente aproape cât și pe mâncare, iar medicamentele se tot scumpesc. În perioada regimului socialist de stat, cumpăram o sticluță de picături de nas cu 1,25 lei, iar acum costă 20 de lei! Zici că bagă aur în sticluța aceea!

Revenind la Rusia. Am verificat. La încorporare, nici un tânăr nu este vaccinat. Vaccinările preventive se fac în prima parte a vieții, nu la încorporare.

Covid-ul nu mai este o problemă medicală de interes în Rusia. Nu se vorbește despre el, decât sporadic. Desigur, cine dorește să se vaccineze, găsește Sputnik în farmacii. Sunt oameni cărora le este frică, sunt ipohondrii și se vaccinează. În Rusia s-a păstrat mentalitatea din timpul regimului trecut, când populația avea încredere deplină în medicamente și în medici și nu se punea problema cum se pune astăzi în Occident, că cei care conduc lumea occidentală și care dețin Big Pharma vor să reducă populația lumii. În Occident se știe că virusul HIV a fost răspândit intenționat de autoritățile din SUA prin infectarea vaccinului de malarie. Eu am publicat acest chestiuni într-o carte acum peste două decenii, prin anul 1999 sau 2000 și am trezit reacția negativă din partea unui diplomat american, care m-a pârât la fostul meu rector, Dumitru Ciocoi-Pop, care, deși era un mare pro-american, n-a băgat în seamă. Doar mi-a spus.

După părerea mea, este evident că regimul politic iudeo-euro-atlantic nu este un regim politic pus în slujba oamenilor, a popoarelor, ci doar un regim al oligarhilor, majoritatea kazaro-evrei. Din această cauză, este foarte posibil ca acest regim să-și piardă tot mai mult din suportul popular și să-și restrângă influența, popoarele optând tot mai mult pentru regimuri politice suveraniste puse în măsură mult mai mare în slujba oamenilor, a drepturilor colective ale oamenilor, care sunt cele mai importante: ocrotirea sănătății, a educației, a familiei, a muncii, a credinței, a siguranței cetățenilor.

Sterie Ciumetti: Vă mulțumesc pentru informații și vă aștept data viitoare la următoarea Întrebarea Zilei!

Pentru cine este curios să aprofundeze chestiunea vaccinării poate să citească despre marele savant și doctor Antoine Béchamp, care a locuit șapte ani în România și l-a eclipsat în valoarea descoperirilor pe Louis Pasteur. Articolul conține un inventar de minciuni promovate de medicina oficială, medicina pasteuriană sau medicina neagră, cum îi spun unii, alături de realitățile relevate de Béchamp. Claude Bernard a fost cel care a arbitrat meciul: Pasteur vs Béchamp și, la sfârșitul vieții, a avut această propoziție remarcabilă: “Béchamp are dreptate, microbul nu este nimic, terenul este  totul, Pasteur este nebun!” La sfârșitul vieții sale, Pasteur a avut un accident vascular cerebral care l-a lăsat hemiplegic, și-a pierdut complet mințile și s-a angajat în teorii chiar mai nebunești și mai false decât cele ale începuturilor sale! Organismul uman este o minune a echilibrului, între propriile celule și celule străine, viruși și alte bacterii, perturbarea acestui echilibru provoacă ceea ce se numește “boală” sistemul imunitar, nu este o jucărie. Vaccinați un om sănătos și îl vom face un bolnav cronic! Afacerea este profitabilă cu cât mai multe vaccinuri se administrează, cu atât mai multe boli cronice apar și medicamentele pentru aceste boli se iau toată viața, “experții” lumii medicale având tot interesul să perpetueze gheșeftul.

7 comments

 1. S-a descoperit de ce vaccinul rusesc e mai eficient:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Sputnik_V_COVID-19_vaccine

  “Chemistry
  […]
  Ethanol 95%”

 2. Refugiații ucraineni împrăștie TBC.
  Ministerul Sănătății, în alertă maximă. Se confirmă: Refugiații ucraineni împrăștie TBC.
  În Ucraina sunt raportate anual aproximativ 30.000 de noi cazuri de tuberculoză. Numărul cazurilor noi e in creștere dupa izbucnirea razboiului. Toate bolile sunt in crestere si venirea vremii reci poate agrava situatia. In regiuni intregi asistenta medicala este practic inexistenta in Ucraina. Crucea Rosie ar trebui sa ia masuri serioase, dar mai poate?

 3. “Organismul uman este o minune a echilibrului, între propriile celule și celule străine, viruși și alte bacterii, perturbarea acestui echilibru provoacă ceea ce se numește “boală” sistemul imunitar, nu este o jucărie. Vaccinați un om sănătos și îl vom face un bolnav cronic!”

  Pai finalul articolului (un citat din Claude Bernard sau din Bechamp ?) CONTRAZICE TOTAL TEZELE PROVACCINISTE ALE DLUI LUPU.
  SAVANTI INDEPENDENTI, INTEGRI, DE PRIMA MANA AU DEMONSTRAT NOCIVITATEA VACCINURILOR.DE EXEMPKU, VERNON COLEMAN.

  REVIN CU COMENTARII

 4. Putin NU ESTE SALVATORUL! Este chiar opusul. Căutați câți evrei sunt in guvernul rus (ex: Premierul Mihail Mishutin). Toți liderii globali primesc ordine de la aceeași sursă. De 77 de ani nu mai există țări suverane.

  https://youtube.com/playlist?list=PL5OqIXqo9x5xj7Gn29Ctmulk9sFxLGawn

 5. Domnule pe care îl doare adevărul, a spus cineva că Putin este salvatorul?

 6. Precizare: Mihail Vladimirovici Mishutin este etnic rus, din aripa naționalistă de tehnocrați finanțiști.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *