Home / Educativ / Pasteur Impostorul

Pasteur Impostorul

Redacția Internațională
Incorect Politic
Septembrie 20, 2021

Pasteur impostorul

 

Un pic de istorie… Cel mai mare mincinos francmason .. Pasteur Louis (1822-1895) nu a fost medic, nici măcar biolog, el a fost doar un “preparator în chimie”

Contrar a ceea ce majoritatea crede, Louis Pasteur (1822-1895) nu a fost un medic, nici măcar un biolog, el a fost doar un ” preparator în chimie”, fără ca noi să știm mai multe despre această denumire, și … nu foarte bun în specialitatea lui. Singurul lucru pe care nu i-l poți lua: era muncitor. Louis Pasteur a fost unul, dacă nu singurul francez, care a beneficiat de Legiunea de Onoare (1878) în timpul vieții sale ca “binefăcător al umanității”. Dar, când săpăm puțin, ne dăm seama că realitatea este departe de legendă.

 

Adevărul: Pasteur nu a descoperit niciodată niciun microorganism, inițial, nu a crezut în acestea, atribuind boala “unei slăbiciuni constituționale”. Responsabilitatea descoperirii este a unui biolog adevărat: Antoine Béchamp (1816-1908), doctor în științe, medicină și chimie și absolvent în farmacie, al cărui nume în Franța este încă interzis să fie citat (citiți pe Internet articolul foarte interesant dedicat lui în enciclopedia online Wikipedia). Antoine Béchamp a numit aceste structuri microscopice: microzime, (3.1 Antoine Béchamp și teoria microzimei). Pasteur le-a redenumit: microbii “împrumutând” acest nume de la chirurgul francez Sédillot (1808-1875).

Béchamp nu a alergat după glorie, Pasteur a făcut-o! Béchamp nu s-a lăsat păcălit de manevrele lui Pasteur, pentru că a scris: “Eu sunt precursorul lui Pasteur, la fel cum furatul este precursorul averii hoțului fericit și insolent care îl batjocorește și îl înjură”.

 

Teorema pasteuriană: Ființa umană, creatura lui Dumnezeu este pură și fără mizerii, astfel încât boala nu poate fi cauzată decât de o “slăbiciune constituțională”. Apoi, uimit de demonstrația evidentă a lui Antoine Béchamp cu privire la originea bolii viermilor de mătase (subiect la care lucrau amândoi), boala este cauzată de “agenți” externi. Prin injectarea acestui agent în organism, se creează o reacție defensivă care îi protejează pe cei de boală.

Din această teoremă (niciodată dovedită) curge corolarul (nu mai mult dovedit): pentru a lupta împotriva bolilor și epidemiilor, este, prin urmare, suficient să “vaccinăm” (termen împrumutat de la Jenner) populații masive cu agentul sau agenții responsabili pentru aceste boli.

În acest stadiu, pur și simplu se ignorau complet cunoștințele pe care le avem astăzi despre sistemul imunitar uman și genetică în general. Acest raționament implică faptul că toți oamenii au același sistem imunitar și că răspund într-un mod identic la aceleași solicitări externe. Imunitatea de turmă, susținută de Pasteur și discipolii săi, pur și simplu nu există, este o erezie științifică!

 

Minciuna:

Această teoremă induce un al doilea corolar: fiecare “microorganism patogen” este responsabil pentru o boală perfect identificată.

Fals: în materie științifică cauzalitatea unică nu există, orice eveniment observabil este produsul unui lanț de cauze. Eliminarea doar a uneia dintre aceste cauze face ca evenimentul să fie imposibil!

În primul rând, ce este o boală? până în prezent, nu am întâlnit încă pe nimeni care să poată răspunde la această întrebare de bază. Lumea medicală pe care am putut să o pun la îndoială pe această temă, nu putea decât să-mi ofere un zâmbet stânjenit ca răspuns. Nu știm ce este o boală.

 

 

 

 

Minciuna:

Pasteur a susținut că a văzut virusul rabiei cu micul său microscop optic. Pentru a observa virusul rabiei, este necesar un microscop electronic deoarece dimensiunea virusului este mai mică decât puterea discriminatorie a microscopului optic.

 

Minciuna:

Vaccinul a făcut posibilă încetarea marilor epidemii care au devastat omenirea!

Adevărul:

În secolele 13 și 14, Europa a fost devastată de mai multe epidemii de ciumă care au ucis sute de mii de oameni. Aceste epidemii au dispărut pentru a nu se mai întoarce niciodată, cine a inventat vaccinul împotriva ciumei?

 

Minciuna:

Variola a fost eliminată de pe suprafața Pământului datorită vaccinului.

 

Adevărul:

OMS în sine, deși în întregime din plata laboratoarelor farmaceutice, a fost cel care, în 1980, a lansat un apel la toți adepții săi pentru a opri vaccinările anti-variolă și distruge tulpinile virale încă deținute în unele laboratoare. Ultimele campanii de vaccinare s-au încheiat cu o epidemie, indiferent de țara în care a avut loc această campanie!

 

Minciuna:

Vaccinurile  sunt inofensive, iar accidentele atribuite vaccinului sunt doar coincidente triste.

 

Adevărul:

Vaccinurile sunt medicamente la fel ca alte molecule din farmacopee și, ca atare, sunt periculoase și toxice. Drogurile ucid în medie 20.000 de oameni pe an în Franța, iar vaccinul nu ar ucide pe nimeni? Este un miracol, iar în laboratoare, miracolele nu există!

Ce conține cu adevărat un vaccin: o așa-numită parte “atenuată” a unui virus sau a unei bacterii despre care se crede că este responsabilă pentru o boală, elemente de manipulare genetică, cum ar fi ARN-ul sau ADN-ul dublu catenar. Urme proteice ale mediului de cultură, pentru că nu știm cum să filtrăm în totalitate fracțiunea vaccinală. Acest lucru înseamnă că, în cazul în care proteinele de cultură sunt poluate pentru un motiv sau altul, la fel va fi vaccinul. De asemenea, conține adjuvanți, cum ar fi hidroxidul de aluminiu, care este un toxic formidabil, deoarece este capabil să traverseze bariera hemato-encefalică. Creierul este singurul organ uman care este steril și trebuie să rămână așa, introducerea unei substanțe chimice în el aduce accidente grave.

De ce se găsesc urme de aluminiu în plăcile amiloide ale bolii Alzheimer? Tăieturile pe care Alzheimer le-a folosit în 1906 pentru a descrie boala care îi poartă numele încă există, au fost examinate din nou cu tehnicile noastre moderne și nu există nici o urmă de aluminiu în aceste tăieturi. Aluminiul găsit în creiere (examen post-mortem) analizat este … cel al vaccinurilor!

Există, de asemenea, urme de formaldehidă, cancerigen clasa 1, săruri de mercur (stabilizatori) mercurul este un neurotoxic recunoscut, nimeni nu se poate îndoi de el.

Vaccinarea a devenit o religie, credem în ea fără să vedem și fără dovezi “Binecuvântat este cel care va crede fără să fi văzut” și adversarii, mai ales oamenii de știință sunt cei care trec pentru luminați, membri ai sectelor nesăbuite.

Claude Bernard a fost cel care a arbitrat meciul: Pasteur vs Béchamp și, la sfârșitul vieții, a avut această propoziție remarcabilă: “Béchamp are dreptate, microbul nu este nimic, terenul este  totul, Pasteur este nebun!” La sfârșitul vieții sale, Pasteur a avut un accident vascular cerebral care l-a lăsat hemiplegic, și-a pierdut complet mințile și s-a angajat în teorii chiar mai nebunești și mai false decât cele ale începuturilor sale!

Organismul uman este o minune a echilibrului, între propriile celule și celule străine, viruși și alte bacterii, perturbarea acestui echilibru provoacă ceea ce se numește “boală” sistemul imunitar nu este o jucărie. Vaccinați un om sănătos și îl vom face un bolnav cronic!

Minciuna:

Tetanosul, rabia, poliomielita au fost suprimate prin vaccinare!

Adevărul:

Aceste trei boli sunt boli fără imunitate, toxi-infecțiile nu trec prin sânge.

Minciuna:

Vaccinarea ROR făcut posibilă eliminarea bolilor copilăriei!

Adevărul:

Aceste așa-numite boli “infantile” sunt folosite pentru a maturiza sistemul imunitar al copilului pentru a-l face un adult sănătos. Cu MMR am creat tulpini mutante de rujeolă și adulți care au avut-o ca și copii, făcând-o într-o formă “agravată” în contact cu copiii lor.

Minciuna:

Copiii noștri vor deveni centenari!

Adevărul:

Centenarii de astăzi sunt oameni care s-au născut în anii 1910, când nu existau vaccinuri obligatorii! Vom vorbi despre asta din nou peste câțiva ani.

Toate studiile internationale ajung la aceeasi concluzie: copiii care sunt la zi cu vaccinările obligatorii sunt în general intr-o stare de sanatate mai precara decat cei care nu au fost niciodată vaccinați.

Minciuna:

Aste necesară vaccinarea persoanelor fragile pentru a le proteja.

Adevărul:

Oricine cu un deficit imunitar sau care suferă de o patologie autoimună este o contraindicație majoră pentru orice formă de vaccinare! Pentru ca o vaccinare să fie cu adevărat eficientă, ar fi necesar să se facă o grupare HLA pentru fiecare individ pentru a cunoaște starea exactă a apărării sale imune. Prea scump! Raspunsul asa-ziselor autoritati “competente” și trăim cu accidente vaccinale care sunt oficial doar din lipsa de noroc sau a unor coincidențe nefericite.

Toate aceste cazuri de autism brusc, hiperactivitate, cancere din copilarie se datoreaza doar problemelor de mediu? Aer poluat? Junk food? Să spunem că se acumulează și din moment ce nu cunoaștem sinergiile dintre toate aceste elemente, prudența ar dori să oprim costurile și să nu ne mai sacrificăm copiii și nepoții pe altarul profitului industrial!

 

În concluzie: principiul vaccinării în masă nu se bazează pe nicio bază științifică incontestabilă și dovedită.

 

Marc JASPARD, Chimist – Biochimist

05 10 2012

Link conexe:

-Louis Pasteur (1822 – Ens 1843 – 1895) este numit preparator asociat al chimiei

https://www.chimie.ens.fr/historique/

imagine:

https://www.alamy.com/louis-pasteur-g-daughter…

 

9 comments

 1. FELICITARI REDACTIEI !!!

  DEZVALUIRE DIAMANT !

 2. “Cel mai mare mincinos francmason”
  de fapt “republica” franceza are o organizare oculta para-statala
  anti-republicana INCA INAINTE DE INVENTAREA “REPUBLICII FRANCEZE”
  -sa incepem cu
  https://en.wikipedia.org/wiki/Institut_de_France
  -Franta nu este si nu a fost nici o singura data republica!
  (respectivii conspiratori si-au introdus satanicul slogan -“secret de stat”
  mai bicisnic decat preceptele feudalizmului englez din care a iesit “corporatia” pe la 1500,
  “biserica anglicana”,etc,etc,etc).
  -pasteur a fost doar un simplu “truditor” cu “origine sanatoasa” din spitza celor de la “institutul cantacuzino”
  din romania.(ioan cantacuzino e blamabil).

 3. “a beneficiat de Legiunea de Onoare ”
  -pentru ca nu era institutionalizat “premiul Nobel”,d-aia!

 4. problemele DE MORALITATE sunt grave:
  -sacrificam pe unii(nu stim PE CARE anume,la intamplare)
  si apoi ne laudam ca i-am salvat pe multi,
  fara a putea indica PE CINE anume,macar pe 1 singur.
  ASTA inseamna „masuri preventive”- SACRIFICARE RITUALICA!
  nu este credinta noasta,nu ne sta in obicei,altele sunt sacrificiile la ortodocsi.
  ce inseamna sacrificiu in ortodocsie aflam in vechiul testament
  nu in rastalmacirea cu rea intentie a pildelor Domnului.
  nu exista “credinta iudeo-crestina”, nu exista “credinta crestina”
  ci doar cea ORTODOXA!

 5. “În primul rând, ce este o boală?”- sa amintim de “boala cu 1’000 de fetze” care bantuia prin mass-media necinstita acum cativa ani,borelioza in context de “cazul serban ionescu”(actorului)…..
  azi exista o boala nou-noutza -“covid-19”,surprinzatoare?
  nu!
  acum 40 de ani (fix!) se inventa alta boala, tot cu “1’000 de fetze”,
  denumita intial aproape fantezist “sindromul ganglionilor de homosexual”,
  SIDA-“sindromul imunodeficientei dobandite”
  AZI lucrurile stau mult mai rau,perfidia s-a generalizat:
  presupusul agent patogen poarta numele de …..”sars-cov-2″ explicat ca
  SINDROMUL acut respirator SEVER -cov-al 2lea,
  AGENTUL SI BOALA AU NUME INVERSATE fata de ordinea “medicala” precedenta,
  numele bolii “covid19” avind in trecut CORESPONDENT categorial pe numele de “HIV”
  numele presupusului agent cauzator al celeilalte boi!!!!!!!
  -AU DENUMIT O BOALA CU NUME DE AGENT PATOGEN,vezi numarul 19,
  asa se noteaza dihaniile microscopice,
  -AU DENUMIT UN AGENT “PATOGEN” CU UN NUME DE BOALA,”SINDROM acut respirator SEVER”
  nu era suficient,se pare:
  in toate documentele alrahatului BOALA ESTE DEFINITA
  1. PRIN SUSPICIUNEA CE POATE PLANA(!!!!),
  2.PRIN “CONTACT DIRECT”(?????),
  3.prin “semne si simptome sugestive”-alta aberatie dealtfel,respectivele documente
  nu-l privesc pe medic ci pe “lucratori”-inclusiv tablagiul trebuie sa se mobilizeze la simpla sa auto-sugestie!!!!!!
  ………………………
  calea restauratiei in medicina este deci lunga;
  la dispozitie fiind “Infectia cu virusul…(HIV)”,redactata de dr. emilian imbri in 1988,
  fara isbn,
  propunem acronimul
  SIDA : Sauvagement Introduit Dans l’Anus
  cu prioritate stiintifica pentru marele comediant Coluche.

 6. adica sinistrul dobitoc emilian imbri TRATA “infectzia” si nu boala,inca din 1988,
  uite precursorul alrahatului, probabil era “indicatzie de partid”,probabil ca tovii
  capatasera deja inclinatzii bolnavicioase mic burgheze ce nu cadrau cu linia (dreapta)
  a Partidului,trebuiau tratati de infectzie-“adevarata cauza a bolii”! eternul lor panseu
  idiotic cu oul si gaina ne face sa ne gandim: nu cumva au dat nashtere unui nou virus,ei insisi?
  evident:covid,sida sunt BOLI POLITICE manifestate prin DELIR COLECTIV,HALUCINATIE COLECTIVA,
  sunt boli sufletesti,colectivul lor a luat-o razna,se auto-excita in grup.

 7. un ultra-patologic: Mihai Drăgănescu,academician,pe cale de a fi recuperat,reciclat,refolosit.
  singura critica apare in Gheorghe Stratan – Tara Bazaconiilor v.0.1 – PDF Free Download, 1993.
  mai discutau si niste avizati cu ocazia trecerii binemeritate in spatziul “inform-materiei”,
  al “Inelului lumii materiale”;incepuse corespunzator,materialist dialectic:”Electronii la lucru (1961)”.
  https://m.hotnews.ro/stirecom/7340837
  “unul dintre titanii imposturii”, :).

 8. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Comisarul.ro titrează: “Avocacata Șoșoacă a pierdut toate procesele intentate Jandarmeriei și Poliției”.
  https://www.comisarul.ro/articol/avocacata-sosoaca-a-pierdut-toate-procesele-intent_1264435.html
  Dincolo de faptul că cei de la comisarul n-ar trebui să se exprime așa, este de remarcat competența profesională a avocatei Șoșoacă. Un jurist bun trebuia să cunoască așa de bine legile și să le invoce astfel încât să căștige procesele. Dacă dă vina pe sistem, minte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *