Home / Internațional / Insurecția Franceză – Cauzele Adevărate Care nu se Prezintă la Televizor

Insurecția Franceză – Cauzele Adevărate Care nu se Prezintă la Televizor

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 3, 2018

Un comunicat din partea corespondentului Incorect Politic din Franța:

Bună ziua domnilor,

În Franța e jale mare, “vestele galbene” (gilets jaunes) cresc în putere, poporul alb este din ce în ce mai coagulat. Macron a trebuit să plece de urgență de la G20 din Argentina și să se întoarcă la Paris. Franța e în flăcări, simbolurile “republicii iudaice” sunt atacate, prefecturi arse, prefecți scoși cu forța în stradă, polițiști și jurnaliști bătuți, sute de răniți, 3 morți și revolta crește în continuare. Se cere instaurarea democrației directe, demisia președintelui și a guvernului, iesirea din U.E., stoparea imigrației și multe alte măsuri antiglobaliste. Miercuri începe blocarea rafinăriilor și blocarea autostrăzilor, paralizie totală. Contra-semitismul manifestanților este afișat pe față, iar unul din liderii lor, Hervé Ryssen, intelectual cenzurat și scriitor condamnat la un an jumate de pușcărie pentru cartea “Mafia jidănească”, face apel către francezi să nu se lase intimidați de jidani fiindcă tirania lor urmează să se prăbușească. Poliția refuză să asume eșecul politic și lipsa de responsabilitate și gestiune a președintelui, iar armata dă semne că nu dorește să apere elitele vândute capitalului transfrontalier. Jidanii tună din toate părtile, mass media nu mai știu cum s-o dreagă, iar Macron vrea să declanșeze “starea de urgență” și armata împotriva populației. Acesta este un subiect de clasa 1 ce trebuie difuzat și exploatat.

Guvernul ocupației jidănești asediate dorește să introducă legea marțială și să scoată armata pe stradă

Acest titlu este în presa alternativă franceză. Violențele fără precedent nu sunt doar din cauza prețului la carburant, ci ascund o problemă mai profundă. Urmează un articol tradus cu google translate, așa că s-ar putea să se fi strecurat câteva greșeli.

Să vedem ce zice DemocratieParticipative:

 

 

Insurecția Franceză - Cauzele Adevărate Care nu se Prezintă la Televizor

Confruntat cu situația insurecțională din Franța, guvernul ocupației a decis să-și asume pe deplin adevărata sa natură: instrumentul exploatării străine jidănești.

Ouest-France:

Guvernul va lua decizia de a declara o stare de urgență după incidentele grave care au avut loc la Paris în paralel cu demonstrația vestei galbene. La televiziunea BFM, ministrul de interne a spus că nu are rețineri și era gata să exploreze toate posibilitățile.

“Nu am nici o reținere, sunt gata să văd totul”, a declarat Christophe Castaner pe BFMTV sâmbătă seara, la câteva ore după revoltele serioase care au avut loc în timpul protestelor Veste galbene.

“Tot ce permite o securizare, eu nu am nici o reținere. Sunt gata să văd totul.

Aceasta este, desigur, pentru a securiza puterea jidănească împotriva populației în criză.

Lozincile sunt: ​​”Toate în spatele regimului! ”

Când vine vorba de răsturnarea guvernelor străine, acești evrei au de obicei toate argumentele pentru a legitima insurecția.

Dar în coloniile lor.

Vedeți fotografia pe Twitter

 

 

Insurecția Franceză - Cauzele Adevărate Care nu se Prezintă la Televizor

Olivier Berruyer

@OBerruyer

Este ciudat, pentru edictocrați, un început al Maidanului la Paris, este imediat mai puțin prietenos decât un maidan la Kiev …

Aceste guri mincinoase nu se opresc la nimic.

Ministrul a comparat autorii violenței care au avut loc sâmbătă în capitală cu “fricos, seditios”. “Am identificat aproximativ 3000 de persoane care circulau prin Paris” și au comis vandalisme, ceea ce a făcut mult mai dificilă intervenția organelor de drept”, a spus ministrul. “Toate mijloacele poliției, jandarmeriei și securității civile au fost mobilizate astăzi” în Paris și în regiuni, a declarat Christophe Castaner, menționând că în capitală au fost mobilizate 4600 de polițiști și jandarmi. Starea de urgență a fost anunțată pentru sâmbătă seara de către uniunea polițienească a Alianței și a fost sugerată de uniunea comisarilor de poliție (NPCS). “Suntem într-un climat insurecțional“, a denunțat AFP numărul 2 al primei uniuni a pacificatorilor, Frédéric Lagache. “Trebuie să bateți cu pumnul pe masă“, a adăugat el. Alianța solicită “consolidarea armatei pentru păzirea locurilor instituționale și, astfel, eliberarea forțelor de intervenție mobilă”, a detaliat uniunea în declarația sa. “În fața mișcărilor insurecționale, pentru a proteja cetățenii și pentru a asigura ordinea publică, există câteva măsuri excepționale de luat în considerare. Starea de urgență este una dintre ele “, a scris pe twitter NCCS.

Desigur, acest polițist face parte din guvernul invizibil care controlează Franța. Acest guvern este alcătuit din jidovi, francmasoni și alte unelte ale regimului.

Ei doresc să asmută armata împotriva acestei rebeliuni în creștere.

Aici există două tabere: revoluționarii și ceilalți.

Burghezia jidănească nu doreste decât un singur lucru: să-și continue “digestia” liniștită (a poporului!). Privirea a trei vehicule arzătoare o terorizează. Aceasta este partidul statu-quo-jidănesc. Cu toții avem aceste partide reacționare care se plâng de acțiunea anarhiștilor și marxiștilor sâmbătă.

Vă asigur că este fără interes.

Trebuie să punem capăt acestei idei prostești că un popor care dorește să  întrerupă exploatarea financiară evreiască o poate face cu aprobarea puterii evreiești. Într-o astfel de situație, fracțiunile poporului, mobilizate din diverse motive, uneori chiar antagoniste, se găsesc pe un scop comun: să răstoarne regimul.

Veți găsi această diagramă în toate revoluțiile.

Acești 3.000 de activiști roșii erau aditivii care făceau această mișcare o mișcare cu adevărat temută de jidani.

 

Bernard-Henri Lévy

@BHL

Pentru cei care s-au jucat cu focul #GiletsJaunes, la @laurentwauquiez, @MLP_officiel, @LMelenchon, etc., există, în această seară, o singură întrebare care să se întrebe: susțineți sau nu instituțiile Republicii? poliția? PAT-ul ales democratic? Restul este blabla

În plus, nu numai marxiștii recurg la acțiuni grele.

Infos Françaises@InfosFrancaises

🚧 Vestele galbene: la nivel mondial, violențele din Paris fac titlurile. (Visactu)

Insurecția Franceză - Cauzele Adevărate Care nu se Prezintă la Televizor

Infos Françaises@InfosFrancaises

🚧  Vestele galbene: o barieră de taxare-autostradă și o jandarmerie au fost distruse și incendiate în #Narbonne (Aude). Două persoane arestatepic.twitter.com/DYNPqDhGPe

Vidéo intégrée

Actu17@Actu17

🇫🇷 Narbonne : Spațiile și vehiculele din Platoul de Jandarmerie au fost distruse de foc. https://actu17.fr/narbonne-les-locaux-du-peloton-dautoroute-et-des-vehicules-de-la-gendarmerie-detruits-par-le-feu/ 

Insurecția Franceză - Cauzele Adevărate Care nu se Prezintă la Televizor

Narbonne : Les locaux du peloton d’autoroute et des véhicules de la Gendarmerie détruits par…

Aveți acest atac frontal împotriva prefectului Haute-Loire, livrat în flăcări.

Brèves de presse@Brevesdepresse

Revărsări au fost raportate la #Marseille după demonstrația a # Yellowguns. 9 persoane au fost arestate. Mai multe magazine au fost vandalizate pe Canebière. (Provence – Snapchat)

Vidéo intégrée

Brèves de presse@Brevesdepresse

🔴🇫🇷VIDÉO –  , prefectura Haute-Loire a luat foc. (Snapchat) pic.twitter.com/2tf6BV5SQ0

Vidéo intégrée

 

Problema violenței populare nu mai este importantă. Acest tip de dezbateri nu interesează poporul.

Dacă credeți că oamenii care au murit în tăcere de ani de zile se vor întoarce cu înțelepciune acasă pentru că jidănimea politico-mediatică le dă cursuri de susținere democratică, sunteți pe un drum greșit.

Și, în plus, polițiștii o știu.

France Info :

“Deci: Nu mai putem, nu mai suportăm să fim schinguiți “, spune Yves Lefèvre, un ofițer de poliție aparținând unității SGP Police FO, sâmbătă, 1 decembrie, la France Inter. El îl invită pe președintele Republicii Emmanuel Macron să “își asume responsabilitatea”, în cel de-al treilea act de mobilizare a vestelor galbene.

“Polițiștii nu vor fi ultimul bastion împotriva insurgenței. Nu mai putem merge. Ne bucurăm de tot timpul, așa că acum, îmi las datoria de rezervă, este foarte clar, eu cer, fac apel la Președintele Republicii să-și asume responsabilitățile, deoarece polițiștii nu vor servi ultimul bastion ca să-și lase pielea pe pământ. Acest lucru nu este în discuție “, a declarat ofițerul de poliție, care fac apel la prim-ministrul Édouard Philippe și la ministrul de interne Christophe Castaner.

Vezi tu?

Polițiștii nu vor să moară pentru jidani sau putregaiul republican care îi servește ca proxy.

Acești polițiști nu vor rămâne prea mult timp în cazărmile lor.

Ce lege marțială se poate forma doar fără poliție?

În ceea ce privește armata, poți să faci totul cu o baionetă, cu excepția cazului în care stai pe ea.

***

Aici se încheie articolul celor de la Democratie Participative. Evident se petrece o insurecție populară care nu este finanțată și susținută de complexul politico-mediatic. Altfel ar fi prezentată ca o luptă glorioasă a poporului pentru libertate (cum a fost cazul în Ucraina cu maidanul).

Rămâne să vedem ce consecințe va avea.

Și poate alte țări, sătule de căpușarea iudaică, li se vor alătura…

Corabia jidănească începe să se scufunde, în toată Europa, să-i ajutăm și noi…

4 comments

 1. Revolutie anti-jidoveasca?
  Asa da!
  Francezii se trezesc repede, cine stie, poate asta a fost o accelerare catre victoria finala.

 2. Comparatia cu revolutia din Ucraina este folosita si de RT : https://www.rt.com/op-ed/445475-france-protests-hypocrisy-media/

 3. Respect poporului francez!

  S-au mobilizat exemplar. In ciuda violentelor inevitabile, 75% dintre francezi sustin in continuare miscarea Vestele Galbene.

  https://youtu.be/tQBECGyoYbs

  https://youtu.be/kerbPrOYwlI

 4. degeaba dau foc la masini si sparg vitrine, daca nu taie capetele hidrei nu rezolva nimic. sa transforme in cenusa macar unu din castelele rothschilzilor ar fi un inceputul bun de eliberare, dar francezii din ‘789 incoace, mereu o dau in bara..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *