Home / Evenimente / EVENIMENT 5 Decembrie: MARȘUL ÎMPOTRIVA COLONIZĂRII ROMÂNIEI

EVENIMENT 5 Decembrie: MARȘUL ÎMPOTRIVA COLONIZĂRII ROMÂNIEI

Incorect Politic
Decembrie 4, 2018

MARȘUL ÎMPOTRIVA COLONIZĂRII ROMÂNIEI

De la Biroul de Presă al Noii Drepte:

12 asociații civice se împotrivesc categoric colonizării României cu populații străine! Politicienii nu au primit niciun mandat din partea poporului român să semneze infamul Pact pentru Migrație de la Marrakesh, din 10-11 decembrie!

De aceea organizăm MARȘUL ÎMPOTRIVA COLONIZĂRII ROMÂNIEI, miercuri 5 decembrie, începând cu ora 15:00, întrucât Constituția României nu poate fi încălcată pentru niciun motiv! Ea precizează cât se poate de clar că “România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil” (Art.1, alin.1) și că “Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine” (Art. 3, alin. 4).

Miercuri la ora 15:00 pornim pe următorul traseu:

Ministerul Afacerilor Externe (Aleea Alexandru nr. 31, sector 1, București);
Guvern (Piața Victoriei);
Ministerul Afacerilor Interne (Piața Revoluției);
Piața Universității (în fața statuii lui Mihai Viteazul);
Palatul Cotroceni.

Atragem prin această manifestare atenția că nu s-a verificat constituționalitatea prevederilor acestui Pact! S-ar fi văzut că Legea fundamentală nu permite politicienilor să-l semneze. Pentru aderarea României la o înțelegere internațională, poporul român trebuie consultat prin dezbateri publice, conform Legii Tratatelor 590/2003. Or, există chiar și parlamentari care nu au habar ce contine acest Pact!

Noi românii suntem toleranți. Dar privind la efectele pe care această migrație le-a avut asupra altor state occidentale (Germania, Suedia, Belgia, Olanda, Franța, etc) realizăm simplul adevăr: acela că migrația islamică nu are șanse de integrare în niciun popor gazdă. Este suficient să privim la buletinele de știri din țările de mai sus, la crime, la războaiele stradale, la crasa nesupunere civică, la violențele contra poliției, la impunerea legii islamice Sharia în suburbiile și cartierele din atâtea și atâtea orașe europene, la violuri în masă etc, cât să realizăm că așa zisul multiculturalism (melting-pot), așa cum este el invocat de birocrații nealeși de nimeni de la Bruxelles, nu este decât o imensă ipocrizie. Menirea acestei ipocrizii este visul marxiștilor dintotdeauna: destructurarea națiunilor într-un ghiveci internaționalist ușor de guvernat.

Prin protestul nostru apărăm de fapt teritoriului României. Cei care plănuiesc să aducă aici populații întregi, străine de credința și cultura poporului român – și, în plus, fac asta în deplin secret – se fac vinovați de trădarea intereselor noastre și vor trebui să răspundă!

“Pactul Global pentru o migrație sigură, ordonată și reglementată” îsi propune asigurarea unui cadru sigur pentru o migrație (a) controlată, (b) cu statut de Drept al Omului și în care (c) să nu se mai facă nici o distincție între Refugiații de Răzoi și Migranții economici.

Conform voinței poporului român de a NU fi colonizați cu străini, trebuie să refuzăm acest Pact și să ne alăturăm țărilor care deja au făcut-o: SUA, Italia, Austria, Polonia, Israel, Ungaria, Croația, Estonia, Cehia, Slovacia, Australia, etc.

La un secol de la victoria de la Marășești trebuie să strigăm din nou, de data aceasta către propria noastră clasă politică: PE AICI NU SE TRECE!

Cerem retragerea completă și definitivă a României din Pactul pentru Migrație!

Organizatori:
Asociația Noua Dreaptă
Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe
Asociația pentru Cultură, Educație și Valori Europene
Asociația Bucovina Profundă
Asociația Calea Neamului
Asociația Gogu Puiu
Asociația Pro Consumatori
Asociația pentru Revigorarea Tradiției
Asociația Scut Botoșănean
Fundația Ion Gavrilă Ogoranu
Fundația Sfinții Martiri Brâncoveni
Asociația pentru Toleranță în Spațiul Public

 

Nota redacției: Mergeți cât mai multă lume, cu toate că aceste 12 asociații sunt avangarda în lupta pentru supraviețuirea neamului, este nevoie de cât mai multă lume să susțină demersul lor și să se opuna genocidului prin imigrație și metisaj.

3 comments

 1. Glorie eterna acestor organizatii si asociatii!
  Daca eram in Bucuresti as fi mers…

 2. Dupa cum spun cronicarii,
  La bulgarii de pe Don_
  Cei mai progresisti la minte
  Erau spanzurati de-un pom!

  Si trimisi in ceea lume
  Cu mandat de mesager,
  Sa poarte corespondenta
  Zeilor slaviti din Cer…

  Incat noi, luand aminte
  La ast mod de abordare,
  In genunchi, Ceresc Parinte,
  Ti-adresam o intrebare:

  _Tu, pe noi, in Tara noastra
  De la Dunarea albastra_
  Ce de-o vreme, nu se stie,
  De ce-i tot mai maronie…

  Plina de patibulari
  Cu cadavre-n debarale
  Si de filopoponari
  Cu pretentii doctorale_

  Doar o zi pe an, macar!
  Chiar de Sfantul Nicolae_
  Sa-l consideram un dar_
  Na-i vrea sa ne faci…bulgari ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *