Home / Educativ / Incorect Politic Împlinește un An – 6 Septembrie

Incorect Politic Împlinește un An – 6 Septembrie

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 6, 2018

Incorect Politic Împlinește un An

“Cine vrea să învingă trebuie să ştie să rabde.” – Corneliu Zelea Codreanu

“Sau ţara aceasta să fie în adevăr românească, sau nici nu merită să fie.” – Mihai Eminescu

“Cel ce luptă, chiar si singur, pentru Dumnezeu si neamul său, nu va fi învins niciodată” – Corneliu Zelea Codreanu

“Un Român absolut trebuie să fie legionar” – Petre Țuțea

“Când un popor capătă conștiință de sine, încetează de a mai fi un popor și devine națiune, adică o realitate spirituala.” – Nae Ionescu

“Deci, eu sunt dator lui Dumnezeu numai în nația mea. Or, cum nația este cel mai important cerc colectiv în care trăiește omul în istorie, eu n-am decât un singur tribut de plătit în viață, față de Dumnezeu: prin nație.” – Nae Ionescu

“Sa vină în aceste rânduri cel ce crede nelimitat” – Corneliu Zelea Codreanu

6 Septembrie 2018 , 78 de ani de la Minunea Arhanghelului Mihail

Astăzi e 6 septembrie, o zi cu semnificație specială pentru națiunea română.

Spiridon Cândea scria în Glasul Strămoșesc din Sibiu (1940) despre această dată când a avut loc Minunea Sfântului Arhanghel Mihail:

După treisprezece ani de lupte cumplite, după nesfârşite umiliri a demnităţii româneşti, după temniţe grele, după bătăi şi schingiuiri barbare, după săvârşirea celor mai grozave fărădelegi şi a celor mai oribile crime, dupăce călăii neamului au văduvit în cea mai mare parte generaţia tânără de oastea neînfricaţilor luptători, în frunte cu Căpitanul, dupăce neamul a fost stors şi adus la “sapă de lemn”, după ce ţara a fost sfârticată şi milioane de Români lăsaţi în jugul greu al robiei, dupăce s’a consumat cel mai blăstămat capitol din istoria neamului nostru, a sosit clipa sorocită să pună pentru totdeauna sfârşit domniei netrebnicilor, a sosit ceasul biruinţei legionare.

Biruinţa legionară? Toată lumea spune aşa, toţi afirmă la fel. Adevărul este însă că a sosit numai ziua începutului de biruinţă legionară, dar adevărata biruinţă legionară este încă departe, ea n’a fost încă şi nu poate fi realizată decât cu eforturi uriaşe şi într’un timp mai îndelungat de muncă şi abnegaţiune a neamului întreg. Testamentul Căpitanului este un pisc înalt, veşnic luminat de soare, este o culme de ideal pe care neamul va reuşi s’o atingă numai dupăce va fi desbrăcat cu totul haina mişeliei, a trădării şi a tuturor păcatelor, care ne-au adus unde suntem.

Ca un blitz strălucitor în bezna istoriei noastre, ca un fulger orbitor ce a brăzdat adânc lunga noapte românească, biruința legionară din 1940 a apărut și a dispărut.

Incorect Politic Împlinește un An

Ce a urmat după război a fost o furtună împotriva intelectualității, spiritualității și identității neamului, furtună care după anii 90 ne-a lăsat țara devastată și populația debusolată.

Totuși trebuie să fim conștienți de magnitudinea semnificațiilor înscrise în istorie la 6 septembrie 1940, în ciuda faptului că elita legionară a fost măcelărită de Carol al II-lea înainte de biruința legionară, nici toate forțele răului nu au putut opri înfăptuirea minunii Arhanghelului Mihail.

Incorect Politic Împlinește un An

Existența capitolului legionar în cartea istoriei naționale, cu momentele lui cele mai strălucite (Momentul 1937 și Minunea Arhanghelului Mihail fiind două exemple revelatorii) demontează decenii de minciună, demoralizare și propagandă antiromânească; “popor de lași”, “niciodată n-am avut cu ce să ne mândrim”, “n-am realizat nimic semnificativ”. Pentru cine cunoaște capitolul legionar, rezistența armată anticomunistă și mai apoi martiriul sfinților închisorilor, știe că are multe motive să țină capul sus.

Eroii legionari (și legionarii au fost întruchiparea fizică a cuvântului EROI) ne-au trasat un drum de urmat, un model în viață, iar prin jertfa lor, un rost hristic în existența pământeană.

Biruința legionară prezisă de Câdea Spiridon încă este departe de a fi realizată; adevărata biruinţă legionară este încă departe, ea n’a fost încă şi nu poate fi realizată decât cu eforturi uriaşe şi într’un timp mai îndelungat de muncă şi abnegaţiune a neamului întreg.

Acest ideal ne cere nouă un efort supraomenesc de voință, credință și capacitate de muncă. Pentru ca o revoluție reală să aibă loc în România, mai întâi trebuie realizată revoluția interioară, revoluția sufletului. Procesul este descris de Căpitan, referindu-se la “omul nou” ca fiind produsul acestei revoluții.

Omul nou, sau națiunea înnoitã presupune o mare înnoire sufleteascã, o mare revoluție sufleteascã a poporului întreg, adicã o împotrivire direcției spirituale de astãzi și o ofensivã categoricã în contra acestei direcții.

În acest om nou va trebui să învieze toate virtuțile sufletului omenesc. Toate calitãțile rasei noastre. În acest om nou, vor trebui ucise toate defectele și toate pornirile spre rãu. În acest tip de erou, erou în sens rãzboinic, pentru ca sã poatã prin luptã sã-și impunã puterea, erou în sens social: incapabil dupã victorie de a exploata munca altuia; erou al muncii: uriașul creator prin muncã al tãrii sale, trebuie sã fie concentrat tot ce a putut strânge mai bun în timpul miilor de ani poporul român. Pe acest om îl așteptãm, pe acest erou, pe acest uriaș. Pe el se va baza statul cel nou, România de mâine.

Mișcarea legionarã, înainte de a fi o mișcare politicã, teoreticã, financiarã, economicã, etc., de formule, este o școalã spiritualã în care dacã va intra un om, la celãlalt capãt va trebui sã iasã un erou.

6 Septembrie 2018 –  Incorect Politic împlinește un an

Data de 6 septembrie marchează și aniversarea Incorect Politic, care a împlinit un an de activitate, un an în care a produs peste 700 de articole.                 

Povestea până acum este una simplă. Când am început Incorect Politic în 2017 eram singur. Fără studii în domeniul jurnalismului, fără finanțare externă, fără voluntari care să mă ajute, dar cu un plan bine pregătit și înarmat cu voință si credință.

Sunt mulți camarazi mai tineri care au sângele fierbinte și doresc să impună o schimbare rapidă, dar o schimbare reală nu va avea loc de pe azi pe mâine, ci în timp…și prin efort susținut. Răbdarea necesarum est.

De când am început și până acum am cunoscut români excepționali, camarazi tineri pasionați de istorie, am stabilit legături cu alte publicații și cu alți naționaliști, unii oameni trecuți de 50 de ani cu o lungă activitate patriotică în spate, am atras scriitori care contribuie cu articole, iată cum încet încet se formează o comunitate. Și acesta este abia începutul. Mai trebuie să apară un articol controversat în presa mainstream și mi-am atins în totalitate primul set de obiective. Finanțare externă tot nu am, da’ nu-i bai, încă mă descurc.

Au fost și presiuni, am primit și amenințări, însă per total reacțiile românilor au fost mai mult decât pozitive. Cerere pentru conținut incorect politic există. Și e în creștere.

Important e c-am trecut primul an fără să fiu arestat și că audiența a urcat de la căteva zeci pe saptamână la câteva mii. Putem deschide șampania!

Incorect Politic Împlinește un An

Hai să vedem top 5 cele mai citite articole din acest an:

În ordine descrescătoare, pe locul 5 este articolul scris de dl. Colonel Vasile I. Zărnescu, articol iscălit în stil știintific și foarte bine documentat:

5. Biciul Prigonirii Românilor Este în Mâna Jidanilor

Apoi avem primul articol care a ajuns viral pe Facebook, răspândit chiar de către artistul Paul Hitter pe pagina sa:

4. Paul Hitter- Patriot, Degenerat, Sau Geniu Neînțeles?

Pe locul 3 avem un articol scris de MNR despre criza culturală din Suedia, autorul având și un simț acut al umorului:

3. Suedia: Feminism, Corectitudine Politică, Multiculturalism și Socialism, Rețetă Sigură Pentru Dezastru

Urmează articolul despre marșul islamului, care la data publicării sale a fost singurul articol din presa românească pe acest subiect, deci o premieră națională Incorect Politic:

2. Musulmanii SFIDEAZĂ România – Marșul Islamului

Și pe locul întâi avem cel mai citit articol de pe site, un interviu senzațional cu Mihai Șerban, autorul cărții “Manifest- Cartea Neagră a României” interviu prea nonconformist ca să fie difuzat de presa românească:

1. EXPLOZIV ȘI EXCLUSIV: Interviul INTERZIS în Presa Românească

Incorect Politic Împlinește un An

Drumul Nostru

În timp ce televizorul este o armă care poate fi folosită exclusiv împotriva ta, toată informația trecând prin filtre riguroase, internetul este o unealtă pe care o poți folosi să difuzezi informație nefiltrată, în masă, putere până acum innacesibilă publicului larg, “prostimii”.

Perioada prin care trecem acum este unică în istoria mondială. Prin intermediul internetului, adevărul iese la suprafață într-un ritm amețitor, chiar dacă mass media încearcă să-l măture sub covor. Este o chestiune de timp până când se ajunge la o masă critică.

Lumea trece printr-o revoluția informațională în care corectitudinea politică este un zid plin de fisuri ce stă să puște sub presiunea inevitabilității istoriei.

Cei ce scriu, ca și cei ce răspândesc, formează vârful de lance în această revoluție.

Mulțumesc oficial tuturor cititorilor și contribuitorilor pentru interesul și munca depusă. Realizările într-un timp relativ scurt trebuie să ne motiveze să depunem mai mult efort pentru anul următor, și în ciuda tuturor obstacolelor care apar, să nu renunțăm, pentru că avem adevărul în spate și pe Dumnezeu în față!

Doamne Ajută!

Îndemn la luptă

Nu dor nici luptele pierdute,
nici rănile din piept nu dor,
cum dor acele braţe slute
care să lupte nu mai vor.
Cât inima în piept îţi cântă
ce înseamnă-n luptă-un braţ răpus?
Ce-ţi pasă-n colb de-o spadă frântă
când te ridici cu-n steag, mai sus?
Înfrânt nu eşti atunci când sângeri,
nici ochii când în lacrimi ţi-s.
Adevăratele înfrângeri
sunt renunţările la vis.

12 comments

 1. La mulți ani, Incorect Politic! Fie ca bunul Dumnezeu să ne călăuzească pașii spre biruință! Trăiască nația!

 2. La multi ani, Incorect Politic, acesta e doar inceputul, ca un bulgare de zapada care a inceput sa se rostogoleasca, si pana la urma va deveni o avalansa care va matura vechii idoli.

  Multumim si noi ca ai creeat aceasta platforma, si pentru munca pe care o depui zi de zi.

  Sa fii binecuvantat!

 3. La multi ani ! De vreo 2 luni in continuu devorez fiecare articol. E mare bucurie sa aflu ca nu sunt singurul care gandeste “incorect politic” !

 4. O PUBLICAȚIE CURAJOASĂ AFLATĂ PE CĂRAREA ADEVĂRULUI, ACOLO UNDE PUȚINI AU PRIMIT CREDINȚA, DRAGOSTEA ȘI SUFLAREA NECESARĂ PENTRU A CUCERI ÎNTUNERICUL.

  “Noi generații tinere cresc din imbolduri interioare, cu
  elan și cu patriotism fierbinte, sănătos, văzînd Occidentul bolnav acasă la el, servind cinstit lumea și România tradițional-creștină, dar, mai ales, visînd la ce e de făcut acasă. Și sunt atîtea de făcut!!! După experiențele devastatoare, noile generații poartă ștafeta viitorului națiunii prin cotloanele negre ale geopoliticii mortale care duc la sclavie și ură, la neomenie, alegînd renașterea propriei națiuni, în ciuda mișcării potrivnice a plăcilor tectonice de forță geopolitică, însuflețite de credința ortodoxă nemuritoare.” – Manifest Cartea Neagră a României

  LA MULȚI ANI, INCORECT POLITIC!

 5. la cat mai multi Ani, stimabililor.
  TLC
  Doamne ajuta!

 6. LA MULTI ANI, Incorect Politic! Va doresc multa sanatate si putere de munca! Traiasca Romania Mare!

 7. ヘ( ̄▽ ̄*)ノ

 8. La multi ani!
  Succes in continuare.

 9. La multi ani! Asa sa ne ajute Dumnezeu!!!

 10. La mulți ani și tot înainte!

 11. Tot inainte pe calea ADEVARULUI. Mltumesc. Doamne ajuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *