Home / Actualitate / Incendiu la secția ATI a Spitalului din Piatra Neamț: 10 morți, alte 7 persoane în stare critică

Incendiu la secția ATI a Spitalului din Piatra Neamț: 10 morți, alte 7 persoane în stare critică

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 15, 2020

După 5 ani de la Colectiv, o nouă tragedie a avut loc, la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț Conform Hotnews, până la ora 20.35, erau confirmați 10 pacienți morți, iar alte șapte persoane, inclusiv medicul de gardă, sunt în stare critică. 10 persoane au decedat, iar 7 sunt în stare critică, printre care și medicul de gardă.


Coincidență sau nu, noul manager al spitalului, Marius Ghineț, este proprietarul unei firme de pompe funebre. Tot conform Hotnews:, el a fost numit șef la spitalul din Piatra Neamț pe 15 mai de către ministrul Sănătății și crede că experiența de business de 20 de ani l-a recomandat pentru a ocupa această funcție.Numirea lui Marius Ghineţ la conducerea Spitalului de Urgenţă din Piatra Neamț a stârnit un val de reacţii pe reţelele de socializare. Un contestatar vehement este chiar preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, transmite Mediafax.

Sunt absolut şocat cum într-o situaţie de criză pandemică PNL Neamţ a numit un patron al unei firme de pompe funebre, manager la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ. Dintotdeauna am avut bănuiala că liberalii nemţeni vor să îngroape sistemul de sănătate dar nu mă aşteptam să găsească chiar pe cineva cu experienţă în domeniu”, a scris Arsene pe facebook.

Ministrul Sănătăţii este cel care a semnat numirea lui Marius Ghineţ în funcţia de manager al spitalului în data de 15 mai.

Știrea a avut ecou în presa internațională,care a relatat pe larg sâmbătă seară incendiul de la Spitalul județean din Piatra Neamț, în care au murit zece persoane.

Le Monde arată că e cel mai grav incendiu după tragedia din octombrie 2015 din clubul Colectiv. BBC amintește că un medic local a fost ars pe o mare parte a corpului după ce a încercat să salveze pacienții, iar canalul Euronews arată că incendiul a cuprins secția în care erau îngrijiți pacienții cu Covid în stare gravă.

Nu mai este de glumă, au murit oameni sub guvernarea PNL. Orban și Arafat sunt criminali care trebuie trași la răspundere.

Există o singură soluție, ieșitul în stradă masiv și răsturnarea guvernului, ca la Colectiv.

3 comments

  1. AU ARS DE VI NUMAI 10 insi plus inca vreo shapte șapte persoane, inclusiv medicul de gardă, sunt în stare critică ??? Pai pana la 60…mai este d e tras , doar nu vrea “cineva ” sa demisioneze GUVERNUL sau macar PM-ul caci , au trecut ” vremurile bune ” cand , Victor Ponta era PM , doar pentru 17 fraieri care au avut … GHINION ?!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *