Home / Internațional / Hold-up, cel mai cenzurat material din Vest, în curând interzis în U.E. Salvați masiv și diseminați în jurul vostru!

Hold-up, cel mai cenzurat material din Vest, în curând interzis în U.E. Salvați masiv și diseminați în jurul vostru!

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Noiembrie 15, 2020

Hold-up

Hold-up, un lung metraj care a provocat în numai 2 zile un tsunami răvășitor pentru criza sanitaro-oligarhică din Franța. Presa main stream, TV, ONG-URI, guvern, oficinele iudaice fac totul să oprească propagarea acestei bombe cu întârziere.

La manipularea legată de alegerile măsluite din S.U.A., în care Biden este dat câștigător de toți pionii oligarhiei mondialiste, vine să se adauge acest documentar-șoc, în care manipularea Covid-19 (Cohen-19) este dezvăluită cu lux de amănunte de către o elită de intervenienți care nu se feresc să denunțe scopul real și final al celei mai mari manipulări din istoria lumii moderne, PREGĂTIREA LUMII POST CAPITALISTE PENTRU GREAT RESET: BOLȘEVISMUL 2.0.

Masca este cel mai negativ efect al pseudo pandemiei Covid-19. Aceasta a fost și este folosită drept cursor de acceptabilitate în evoluția tiraniei sanitare, care ascunde scopul final, Great Reset 2.0, care va determina instaurarea Guvernului Mondial.

 

Este foarte simplu, fără mască nu mai există frică. Fără frică nu mai există manipulare. Fără manipulare nu mai există Covid-19. Fără Covid-19 nu mai există Vaxx-Nano+OGM. Fără Vaxx-Nano+OGM nu mai există Cancer-Holocaust, autism controlat, urmărire 24/24/7/365, capital monetar virtual, notă socială, periclitarea organismului suveran și, mai pe larg, transumanismul. Prin mască o să ne vină sfârșitul. Să avem curajul să ne dăm jos masca și vom câștiga libertatea pe care nu am avut-o niciodată!

*

P.S. Căutăm traducător benevol, traducerea și diseminarea acestui film poate duce la trezirea instinctului de conservare și la salvarea poporului român de la un dezastru ireversibil!

29 comments

 1. Dati-mi o varianta de traducere in lb engleza si filmul si voi face tot posibilul.

 2. A venit vremea sa faca si francezii un documentar al lor, despre mizeria care i se intampla umanitatii.
  Deja, pe Huffingtonpost.fr este dezavuat si combatut punct cu punct.
  https://www.huffingtonpost.fr/entry/documentaire-hold-up-sur-le-covid-19-science-complot_fr_5fad4c93c5b635e9de9fc76e . Trist, chiar dramatic, umanitatea s-a rupt in doua si se ataca unii pe altii, iar oculta care a pus la cale acest plan diabolic stau si rad si isi freaca palmele pe margine, privindu-ne…

  La adresa de mai jos este o scurta istorisire a documentarului, facuta de chiar Pierre Barnérias “De ce am produs acest film?”
  http://www.francesoir.fr/culture-cinema/hold-film-en-sortie-nationale-11-novembre-pourquoi-jai-produit-ce-film-par-christophe

  In general englezii pun o subtitrare, dar francezii nu o fac niciodata. Am o parere proasta despre ei in acest sens, se cred buricul pamantului.

 3. Ce greu merge downloadul, un link? Ce de comentarii negative ale tembeliziunilor si presei mainstream. Trebuie sa fie foarte bun daca a dezlantuit atata ura.

 4. Si ca de obicei, filmul nu va fi luat in seama de nicio clasa politica, pentru ca deja afirma ca in film vorbesc persoane care au fost deja discreditate in mass-media…….
  https://www.rtbf.be/info/medias/detail_le-coronavirus-fruit-d-une-manipulation-mondiale-hold-up-un-docu-soutenu-par-des-milliers-de-contributeurs?id=10630431

  Speranta este ca oamenii sa se ridice impotriva conspiratiei, la care toate guvernele de pe glob au aderat tradandu-si popoarele, din care fiecare fac parte….

 5. “PREGĂTIREA LUMII POST CAPITALISTE PENTRU GREAT RESET: BOLȘEVISMUL 2.0.”
  As spune ca este satanismul 1.0. Masurile pe care le au in vedere depasesc cu mult bolsevismul, este “curat” satanism. Iar Bill Portile iadului este satanistul nr.1 mondial. Cred ca Domnul Hristos nu a lasat degeaba sa fie o coincidenta in Cuvantul sau: “Şi Eu îţi zic ţie, că tu eşti Petru şi pe această piatră voi zidi Biserica Mea şi porţile iadului nu o vor birui.”

 6. Bu, acum am filmul. Imi mai lipseste doar o subtitrare scrisa intr-o limba straina. Pe limba franceza si pe auz nu ma pot baza. Amandoua sunt cam inselatoare pentru mine. Imediar ce gasesc si subtitrarea ma pun la treaba. Imposibil sa nu apara ceva.

  • Gepidule, ceea ce faci este un act de eroism față de neamul tău. Faci o muncă patriotică și te felicit pentru atitudinea și pro-activismul de care dai dovadă. Abia aștept să văd rezultatul muncii. Dumnezeu să te ține, camarad.

  • Recomandați un program pentru subtitrare și puneți-l undeva ca lumea fără Google Recaptcha (mega.nz, zippyshare) și poate reușesc eu să fac ceva.

 7. Acu 2 zile am putut cumpăra și da jos documentarul de pe Vimeo, repede pină sa fie cenzurat. As putea traduce însă nu știu cum să subtitrez dpdv tehnic.
  Cunoșteam toate subiectele abordate, căci locuiesc în Franța, unde sunt cei mai mulți cipilici din Europa.
  Sigur pt cei care nu sunt la curent cu dizidența franceză e interesant.
  In Franța clica rothschildiano-masonica a acaparat și blocat tot (partide, justiție, media, conducerea organelor de represie – poliție, armată, etc). Pot face să tacă pe oricine, pîrnaie, discreditat in media.
  Față de Usa unde Trump a răzbit, e f nașpa in Franța căci orice persoană carismatică și populară ce critică de departe clica talmudo-satanista, este persecutată, amendată, e mult mai multa libertate de exprimare în România.

 8. In masura in care prezinta interes, m-am apucat sa fac traducerea acestui film. Sper sa termin cat mai repede cu putinta! Voi reveni, evident!

 9. vinovati nu sunt nebunii care vor sa conduca lumea, ci soldatii care compun armatele si fac posibil acest lucru, cu cinism, din sete de bani, rautate si prostie; medicii, care au un juramant sacru, fac de departe cu totul altceva decat sa il respecte, si sa salveze lumea; inrolandu-se in marea armata a acestor nebuni; daca ar respecta acest legamant, ne-ar spune, in caz ca nu vedem si singuri acest simplu adevar, ca , daca doar un om din 50 de infestati moare din impactul cu acest covid-19, este clar ca lumina zilei ca sistemul nostru imun este cel care invinge orice virus, bacterie, fung, ciuperca, sau mai stiu eu ce… deci, stimati doctori, nu ar trebui sa ridicati imunitatea oamenilor, sa ii invatati sa stea naibi acasa macar o saptamana dupa ce au contractat orice virus de exemplu gripal, pentru ca orice astfel de virus nu rezista mai mult de cateva ore, maxim 2-3 zile in aer; izoland sursa…invingem orice epidemie gripala; pe urma, mai lasam naibii sursele care stau la baza prabusirii sistemului nostru imun (lactatele, carnea care nu mai este carne de mult timp, alcoolul, aditivii alimentari periculosi, dulciurile concentrate, cacaoa, fumatul, medicamentele inutile si cu efecte adverse grave, grasimile, precum si modul defectuos de modificare si pregatire a alimentelor – muraturi, prajeli, afumaturi, etc.) Natura ne-a dat legume si fructe in stare cruda, care, prin antioxidanti, vitaminele si mineralele continute, vindeca orice patogen din lumea asta, inclusiv prostia umana! Mai raman doar miscarea eficienta, care este campionul in combaterea oricarei maladii, consumul de lichide corect, a se citi apa si nu altceva… si desigur odihna la orele de somn, intre 10 seara si 7 dimineata pa cat posibil; GARANTAT NICI O BOALA NU SE MAI LIPESTE DE OM ZECI DE ANI!!!

 10. Mai urmărește cineva acest articol ?
  Mai jos este trailerul 1 la Hold-up. Dacă vede cineva care știe franceză, vă rog să vă dațoi cu părerea sau să arătați ce s-a tradus greșit.

  Hold-up – Jaful covid (prezentare)

  https://brighteon.com/527245f1-32f1-4f5e-a039-09c6bf7386c0

  (transcriere)
  (Președintele francez Emmanuel Macron)
  ”Această criză necesită mobilizarea noastră generală. Suntem în război.”

  (oficial guvernamental francez)
  ”Măștile sunt inutile dacă nu sunteți bolnav, sau dacă nu ați fost contact al unei persoane bolnave”.
  ”Insist, utilizarea măștii de către publicul larg nu este recomandată și nici utilă”.

  (Jean-Dominique Michel, Elveția – specialist în antropologia sănătății)
  Odată ce ai convins oamenii că sunt în pericol de moarte, faci ce vrei cu ei, datorită instinctului de conservare.

  (interviu la postul francez TV5 cu Karine Lacombe, șefa secției de boli infecțioase din cadrul Spitalului Sfantul Anton, Paris)
  – Hidroxi-clorochina, pe care profesorul Raoult o apără … Vă mențineți poziția ?
  – Cred că problema este rezolvată acum.

  (Dr. Astrid Stuckelberger – expert în sănătate mondială)
  Există inconsistență și contradicții care continuă la nivel politic și la nivel științific.

  (Christian Perronne – Șeful secției de boli infecțioase la Spitalul din Garches)
  Asta a fost și pentru mine. Un mare scandal de manipulare a publicului, pentru a-i face să creadă că a fost un produs periculos, când el este un produs care i-ar putea salva. A salvat peste 44 de persoane.

  (Dr. Alexandra Henrion-Caude – genetician)
  Raportul Senatului francez cu privire la o China din 2010 – ca să spunem despre principalele disfuncționalități – este că s-au denaturat datele de la A la Z.

  (Dr. Alexandra Henrion-Caude – genetician)
  Prima minciună cu care ne-am confruntat a fost numărul morților în China.

  (Christian Perronne – Șeful secției de boli infecțioase la Spitalul din Garches)
  Nu are nici un sens. Toate acestea sunt pentru a speria oamenii, pentru a le spune să rămână acasă; să-și pună măști când merg la serviciu, și să aștepte la coadă când li se va administra vaccinul. Asta se numește manipulare.

  (oficial francez)
  ”Cred că există un consens foarte clar astăzi că publicul larg nu trebuie să poarte mască”.

  (Jean-Dominique Michel, Elveția – specialist în antropologia sănătății)
  Când un lider folosește metafore de război, acestea sunt strategii criminale care ar trebui să ne pună pe gânduri. Este un un abuz de autoritate făcut în mod sistematic.

  (Xavier Azalbert – directorul publicației francesoir.fr)
  Lumea medicală și științifică a pierdut din credibilitate, pentru că aceste dezbateri sunt cenzurate.

  Multe mulțumiri pentru susținerea imensă pe care ne-ați arătat-o …

  (Jean-Dominique Michel, Elveția – specialist în antropologia sănătății)
  Astăzi există mai multă mortalitate. Dar nu este vorba de oameni bolnavi. O epidemie fără oameni bolnavi este o noutate.

  Mulțumită vouă, acum avem 17 personalități implicate în demascarea acestei mânării covid.

  Să nu uităm istoria celebrului coronavirus …

  (Președintele francez Emmanuel Macron)
  ”Purtatul măștilor este o bătălie esențială. Guvernul a fost transparent, s-a fost mobilizat din prima zi, și continuăm să mergem înainte”.

  Descoperim dedesupturile acestui jaf la scară mondială …

  Hold up – Jaful covid

  (Președintele francez Emmanuel Macron, filmare unde este nevoit să-și dea masca jos pentru că nu mai are aer)
  ”Ucenicie și calificare. Voi încerca să merg până la capăt …”
  ”Al doilea lucru. Am văzut azi-dimineață prin campus …”

  În curând la cinema și pe internet.

 11. Buna seara,
  am revenit cu traducerea in romana a filmului. Vreau sa spun ca a fost o aventura. Efectiv m-am inchis in casa. In tot acest timp am facut si editarea. Din data de 15 am lucrat continu insa cu o extrem de mare placere.
  Incer acum sa vad cum pot pune un link aici cu filmul subtitrat.

 12. Atasez link googledrivecu filmul subtitrat.
  In VLC am vazut subtitrarea, daca cumva nu va aparea schimbati programul de vizionare.

  https://drive.google.com/file/d/130eMKKz7yFSMb7P5tYo0GVKpfwYZbbz0/view?usp=sharing

  sper sa poate fi descarcat de cati mai multi.

  Doamne ajuta!

 13. Revin cu un update la filmul tradus. La prima incercarea de adaugare a subtitrarii, se pare ca nu a fost facuta cum trebuie, tehnic vorbind.
  Am refacut cu un alt program si l-am incarcat pe un site de unde poate fi vazut, gen youtube:

  https://odysee.com/@trandafir1:9/HOLD-UP_Romana:f

  Doamne Ajuta!

 14. Hold-up – Jaful covid. AL doilea material de prezentare.

  (notă: traducerea este aproximativă. În special cifrele pot fi greșite)

  (Monique Pincon-Charlot – sociolog)
  Fie că ascultați BFM, fie că ascultați Franceinfo, canale publice, canale private … același gând, același discurs.

  Tprod și Tomawak prezintă:

  (extrase din știri)
  ”5.423 confirmați, 465 cazuri noi, 127 de decese … ”
  ”Este o epidemie foarte rapidă … ”
  ”stare de urgență, puternică, masivă, brutală …”
  ”20.000 de morți …”
  ”un număr de victime …”
  ”cel mai greu bilanț din Franța …”

  (Jean-Dominique Michel, Elveția – specialist în antropologia sănătății)
  Căutăm descrieri potrivite … e serios.

  Un film-cetățean

  (Astrid Stuckelberger – doctor în medicină și profesor universitar)
  Este o politică a fricii, un fel de terorism psihologic.

  (Monique Pincon-Charlot – sociolog)
  Frică, frică, frică indusă peste tot …

  (Președintele francez Emmanuel Macron – discurs prezidențial)
  ”În câteva luni, vor fi cel puțin 400.000 de decese”

  (Jean-Dominique Michel, Elveția – specialist în antropologia sănătății)
  Milioane de oameni care își vor pierde locul de muncă. Se va produce o pauperizare masivă a societății.

  Au acceptat să dea mărturie … medici, politicieni, experți, juriști.

  (Alexandra Henrion-Caude – genetician și fost director de cercetare la Institutul Pentru Sănătate și Cercetare Medicală din Franța – INSERM)
  Întrebare: cum putem explica această escaladare a măsurilor experimentale, măsuri de restricție pentru o populație sănătoasă, purtarea generalizată a măștii pentru oamenii sănătoși ?

  (Olivier Veran, Ministrul francez al Solidarității și Sănătății)
  ”Studiile arată că masca nu-și face treaba”

  (Alexandra Henrion-Caude, genetician și fost director de cercetare la Institutul Pentru Sănătate și Cercetare Medicală din Franța – INSERM)
  Accelerarea unui proces de dezvoltare a vaccinului sărind peste trei etape de testare.

  (Pascal Trotta – radiolog și nutriționist)
  E un obiectiv politic, nu un obiectiv medical.

  (Bill Gates, interviu la ziarul Financial Times)
  ”Normalitatea revine numai după ce vom fi vaccinat pe scară largă întreaga populație a globului”.

  (Anthony Fauci, director la Institutul Național pentru alergii și boli infecțioase din SUA – NIAID)
  ”Dar, de asemenea, va izbucni o epidemie neașteptată”.

  (Michael Levitt – biofizician, chimist, și laureat nobel în chimie)
  Probabil că oamenii trec cu vederea o închidere. Două închideri sunt mai greu de trecut cu vederea.

  (Carlo Alberto Brusa – avocat)
  De fiecare dată când pierdem o parte din libertate, pentru securitate și sănătate … nu le câștigăm.

  Hold-up. Jaful covid

  Disponibil din 11 nov.

 15. Intrucat aseara can l-am incarcat, nu apucasem sa-l vad ca produs finit, astazi utandu-ma am remarcat anumite scapari pe care le-am corectat in versiunea de mai jos:

  https://odysee.com/@trandafir1:9/HOLD-UP_SUB_RO:2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *