Home / Actualitate / În Buzău, polițiștii au început controale în civil pentru a impune botnițarea oamenilor

În Buzău, polițiștii au început controale în civil pentru a impune botnițarea oamenilor

Incorect Politic
Octombrie 9, 2020

Via Naționaliști:

Polițiștii au început controalele în civil privitoare la purtarea măștii!

Primele controale s-au efectuat în autobuzele Trans-Bus. Pentru prima zi, călătorii prinși în ofsaid n-au primit amendă, ci doar avertismente verbale.

Atenție, din zilele următoare controalele civil se vor extinde și se vor acorda amenzi!

Amenda începe de la 500 de lei și poate ajunge la 2500 de lei!

Vezi mai jos VIDEO cu primele controale în civil.

COMUNICAT IPJ BUZĂU: „Au fost verificate peste 20 de mijloace de transport în comun și au fost consiliate aproximativ 110 persoane, iar celor care nu purtau masca în mod corect pentru a le asigura protecția, le-au fost adresate avertismente verbale. Acțiunea nu a avut neapărat rolul de a aplica sancțiuni, ci de a explica oamenilor necesitatea respectării tuturor normelor de protecție sanitară. Vă recomandăm să păstrați distanțarea fizică, să purtați masca de protecție, să respectați modul de organizare a evenimentelor și să nu vă expuneți inutil la riscuri. Suntem și vom fi prezenți în toate zonele aglomerate din Buzău, pentru protejarea dumneavoastră.

3 comments

 1. pe ce se bazeaza politia de impune tirania asta inutila si sufocanta poporului roman ? eu ma sufoc sub masca aia ! am circulat cu nasul afara si era sa ma aresteze de doua ori bulldogii din Belgia ! unde guvernul se comporta la fel ca-n Romania , din ignoranta si din rea vointa !
  testele sunt false !
  a venit sezonul de gripa!!!!!!!!!!!! care ajuta la semnalizarea si confundarea simptomelor de gripa sezoniera cu anumite elemente semnalizate chipurile de covid 19. rezultatele pozitive sunt false !
  si rezultatele negative sunt false !
  faptul ca au instaurat delatiunea la politie demonstreaza ca sunt in curs de a monopoliza/sechestra populatia peste tot din nou in case pentru a nu putea demonstra impotriva distrugerii intregii economii a tarii caci nu poti distruge doar jumate din ea !
  vaccinurile ce urmeaza – facute in pripa cu otravuri – vor lichida -nu guvernerul, care nu va face niciun vaccin caci Bill Gates nu si-a vaccinat niciodata nici copiii nici pe sine !!!!!!!!!!!!!!!! – vor lichida acea parte a poporului roman care se va vaccina obligatoriu sau din spaima eronata !daca nu azi, atunci peste cateva luni sau peste cativa ani caci vaccinurile nu vor fi testate suficient !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  acei guvernanti care fac lobby vaccinurilor insuficient testate ale lui Gates etc, sau oricare dintre repejoarele Big Pharma, trebuiesc pedepsiti ! Trebuie reintrodusa pedeapsa cu moartea – Gates a ucis sute de mii de copii si de maturi in mai multe tari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  OPRITI DELATIUNEA CARE NU-I DECAT O FORMA CRIMINALA DE A TERORIZA POPORUL ROMAN CA SA NU PROTESTEZE IMPOTRIVA DESFIINTARII ACESTEI TARI SI A ACESTUI POPOR IN MODUL CEL MAI PERVERS POSIBIL !

 2. PULIŢIA ANTI-ROMÂNĂ – Nesiguranţă şi Neîncredere.

  Iohannis, Orban, Arafat, Tătaru = viermi.
  Cum să-i numeşti pe aceşti puliţişti, sclavii unor viermi? Limbrici!

  Cât de ignorantă poate fi o populaţie (că popor nu pot să-i mai spun) dacă acceptă să i se ia dreptul de a respira?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *