Home / Actualitate / Poliția lansează TELEFONUL SIFONULUI pentru a TURNA oamenii care nu au botniță

Poliția lansează TELEFONUL SIFONULUI pentru a TURNA oamenii care nu au botniță

Incorect Politic
Octombrie 9, 2020

Actualizare, conform știripesurse: Cetăţenii au efectuat în ultimele 24 de ore, în Bucureşti, 27 de apeluri prin care au semnalat în ce locuri, spaţii sau mijloace de transport în comun au observat persoane care fie nu poartă, fie poartă în mod necorespunzător masca de protecţie.

“Dacă la sfârşitul săptămânii trecute mai puţin de 10 cetăţeni au apelat în Bucureşti acest număr, ieri, în 27 de apeluri ne-au fost sesizate nereguli”, precizează Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Știrea Inițială:

Poliția lansează TELEFONUL SIFONULUI

Via Naționaliști:

Bucureștenii pot suna la numărul 0800 800 358. pentru a afla date despre COVID.

Bucureștenii sunt încurajați de Poliția Capitalei să reclame la numărul Telverde 0800 800 165 persoanele care nu poartă.mască. De asemenea, Poliția Capitalei oferă un număr la care pot fi trimise fotografii cu cei surprinşi că nu respectă regulile sanitare.

Avalanșă de apeluri la Poliția Capitalei

Miercuri au fost sesizate nereguli în a efectuării unui număr de 27 de apeluri, în timp ce la sfârşitul săptămânii trecute, mai puţin de 10 cetăţeni au apelat în Bucureşti numărul TELVERDE 0800 800 165. În ultima vreme tot mai mulți bucureșteni apelează la poliție pentru a reclama cazurile celor care sfidează reguiile de protecţie împotriva coronavirus.

Sesizări și pe WhatsApp

Pentru-i determina pe tot mai mulți bucureșteni să facă acest tip de sesizări şi pentru a descuraja pe cei care sfidează regulile pandemiei, Poliţia Capitalei pune la dispoziţia bucureştenilor şi un număr de WhatsApp. Numărul este 0755.021.218, unde persoanele pot trimite fotografii sau imagini video cu cazurile surprinse.

„De la operaţionalizarea acestei linii telefonice, cetăţenii şi-au arătat disponibilitatea de a sesiza în ce locuri, spaţii sau mijloace de transport în comun au observat persoane, care fie nu poartă, fie poartă în mod necorespunzător masca de protecţie. Pe fondul creşterii numărului de cazuri de infectare, Poliţia Capitalei a intensificat controalele în toate zonele Municipiului. Acum facem un apel la cetăţeni, să ne sprijine în identificarea locurilor, şi mijloacelor de transport unde, anumite persoane, nu respectă normele de protecţie individuală”, arată Poliţia Capitalei.

Număr telefonic și pentru situațiile legate de COVID- 19

„Verificăm cele sesizate şi mai mult decât atât, în urmă acestor telefoane am construit o hartă a punctelor fierbinţi, a zonelor unde se încalcă cel mai des regulile de protecţie, zone care vor face obiectul unor verificări amănunţite”, se arată în comunicat.

Cei care doresc informaţii despre situaţiile legate de COVID – 19 pot suna la numărul 0800 800 358. Aici pot fi solicitate informaţii despre modul în care se manifestă virusul.

5 comments

 1. Virusul Sars-Cov-2 nu a fost izolat, prin urmare testele RT-PCR cu ce compara ARN-ul? Sunt false! Suntem distrusi cu teste mincinoase, care nu releva infectarea! Nomorefakenews.com

  • subscriu !
   testele sunt false !
   a venit sezonul de gripa!!!!!!!!!!!! care ajuta la semnalizarea si confundarea simptomelor de gripa sezoniera cu anumite elemente semnalizate chipurile de covid 19. rezultatele pozitive sunt false !
   si rezultatele negative sunt false !
   faptul ca au instaurat delatiunea la politie demonstreaza ca sunt in curs de a monopoliza/sechestra populatia peste tot din nou in case pentru a nu putea demonstra impotriva distrugerii intregii economii a tarii caci nu poti distruge doar jumate din ea !
   vaccinurile ce urmeaza – facute in pripa cu otravuri – vor lichida -nu guvernerul, care nu va face niciun vaccin caci Bill Gates nu si-a vaccinat niciodata nici copiii nici pe sine !!!!!!!!!!!!!!!! – vor lichida acea parte a poporului roman care se va vaccina obligatoriu sau din spaima eronata !daca nu azi, atunci peste cateva luni sau peste cativa ani caci vaccinurile nu vor fi testate suficient !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   acei guvernanti care fac lobby vaccinurilor insuficient testate ale lui Gates etc, sau oricare dintre repejoarele Big Pharma, trebuiesc pedepsiti ! Trebuie reintrodusa pedeapsa cu moartea – Gates a ucis sute de mii de copii si de maturi in mai multe tari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   OPRITI DELATIUNEA CARE NU-I DECAT O FORMA CRIMINALA DE A TERORIZA POPORUL ROMAN CA SA NU PROTESTEZE IMPOTRIVA DESFIINTARII ACESTEI TARI SI A ACESTUI POPOR IN MODUL CEL MAI PERVERS POSIBIL !

  • Comentariul lui Maria Crismar de pe un alt site:
   ”Nu trebuie să le permitem asemenea Aberații. Întâi sa ne prezinte ” Virusul Covid-19 ” izolat, calibrat si fotografiat atât in Vitro cât şi în Vivo, ceea ce pana in prezent nu exista. Ei prezinta doar nişte desene cu asa zisul virus. Virusul trebuie sa fie ceva VIU, ceva cu viaţă ca sa poata sa te atace. Ori ei asa ceva nu pot Fabrica, nici macar in Laborator. Ei au creat in schimb nanoroboti ( nanoparticule de bariu, strontiu, aluminiu, mercur ) pe care le-au introdus in alimente, bauturi, apă, medicamente, vaccinuri, chemtrails cu care ne şpreiaza din avioane si ne otravesc aerul pe care îl respiram. Suntem otraviti in toate modurile posibile, iar Corpul nostru reactioneaza si elimina mucozitati, flegma care contin exozomi, adica resturi de ADN, ARN, din celulele otravite, pe care Corpul cu ajutorul Sistemului Imunitar le elimină in exterior. Prin urmare, toti avem celule otravite, si asta de fapt Testeaza ei prin Testul PCR. Lucrul acesta trebuie facut cunoscut la toti Oamenii si Nu trebuie sa-i lasam sa ne Testeze forțat”.

   • D-na Maria Crismar are doar partial dreptate. Pentru a fi rigurosi d.p.v. stiintific, virusul nu este ceva viu, nu este un microorganism, nu este o celula vie. Este un cod genetic impachetat intr-o membrana compusa din lipide si proteine. Virusul nefiind viu, nu se reproduce singur. Raspunzatoare cu reproducerea virusului sunt celulele noastre sanatoase, care sunt “pacalite” si reproduc virusul. Se vorbeste despre exozomi. Ce sunt exozomii? Sunt particule care contin cod ARN, un sistem de comunicatie prin care organismul transmite informatie genetica intre celulele vii. Virusul de fapt se declara exozom, pacalind celulele, un fel de cal troian..

 2. California începe un program pilot privind depistarea contacților (asta era acum vreo 5 luni)

  https://youtube.com/watch?v=EVSbQLjNFcM

  un alt video, unde se vede cum un oficial din Los Angeles îi îndeamnă pe oameni să-și toarne vecinii, și spune că vor primi recompense pentru asta (filmarea e de prin martie-aprilie):

  https://youtu.be/alO3gdXHhcY?t=923

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *