Home / Știrea zilei / Ilie Șerbănescu: “Chiar dacă guvernările se schimbă, puterea rămâne aceeași – a intereselor străine”

Ilie Șerbănescu: “Chiar dacă guvernările se schimbă, puterea rămâne aceeași – a intereselor străine”

Incorect Politic
Aprilie 13, 2024

Ilie Șerbănescu: "Chiar dacă guvernările se schimbă, puterea rămâne aceeași - a intereselor străine"

Ilie Șerbănescu: “Chiar dacă guvernările se schimbă, puterea rămâne aceeași – a intereselor străine”

Via StareaDeLibertate(YouTube):

„Până nu deții proprietatea nu poți deține puterea. A nu se confunda guvernarea cu puterea. Dovada afirmației mele e faptul că în România nu se schimbă nimic de 30 de ani încoace: chiar dacă guvernările se schimbă, puterea rămâne aceeași” – a intereselor străine, explică economistul dr. Ilie Șerbănescu.

One comment

 1. Că vorbim de interese: Frauda la OMS: votul nu s-a tinut, dar 5 amendamente au aparut ca adoptate. Campbell-Roguski
  https://www.youtube.com/watch?v=nNNFj-demy4
  Răspuns MS nr. SRPP 253 /11.04.2024

  Către,
  Asociația Civică Dreptate

  Având în vedere petiţia dumneavoastră transmisă Ministerului Sănătăţii, vă comunicăm următoarele:

  La cea de-a noua sesiune a Grupului Inter-guvernamental de Lucru privind negocierea unei convenții/acord/instument internațional al OMS pe tema combaterii pandemiilor (Intergovernmental Negotiating Body to draft and negotiate a WHO convention, agreement or other international instrument on pandemic prevention, preparedness and response INB5), România a participat în format virtual și a fost reprezentată de către experții Institutului Național de Sănătate Publică.

  În cadrul acestor întâlniri, statele Uniunii Europene nu intervin în mod direct în negociere, acestea fiind reprezentate prin negociatorul ales pentru regiunea europeană a Organizației Mondiale a Sănătății.

  În ceea ce privește Grupul de lucru privind Amendamentele la Regulamentul Sanitar Internațional, vă informăm că România a participat în format virtual la cea de-a 7-a sesiune și că a fost reprezentată de către experții Institutului Național de Sănătate Publică.

  Menționăm faptul că România a participat la toate sesiunile de lucru din cadrul celor două grupuri de negociere.

  Cu stimă,

  Serviciul relații publice și presă

  MINISTERUL SĂNĂTĂȚII

  On Thu, Apr 4, 2024 at 16:38, asociația a scris:
  În perioada 27 mai-1 iunie 2024 la Geneva se va dezbate Tratatul OMS privind pandemiile.

  Este o lovitură de stat globală, care va afecta toate cele 194 de state membre ale OMS, care vor fi chemate să voteze Tratatul de Pandemie Globală și care vor trebui apoi să le aplice automat. Reglementări sanitare IHR în următoarele 12 luni.

  Aceste acorduri vor fi obligatorii din punct de vedere juridic. OMS va avea puterea de a declara pandemii la discreția sa si va avea puterea totală să dicteze statelor măsurile care trebuiesc luate, izolările care urmează să fie implementate, vaccinurile care urmează să fie injectate, discursurile care urmează să fie ținute și comentariile să fie cenzurate, să fie aduse în fața justiției, populațiile care urmează să fie internate sau strămutate. Repet, directivele dictate de OMS vor fi obligatorii, nu vor fi sugestii.

  OMS se impune ca unicul deținător al științei și orice critică va fi considerată dezinformare, supusă cenzurii și pedepsită cu sancțiuni.

  Întrucât OMS este un braț al ONU și funcționează conform principiilor ideologiei One Health, sănătatea a fost extinsă pentru a include sănătatea animală (sălbatică și domestică) sănătatea mediului (aer, apă, pământ, silvicultură, agricultură) și sănătatea umană (inclusiv transport, muncă, industrie, stil de viață) toate ca una.

  One Health en.m.wikipedia.org/wiki/One_Health

  De ce NU este planificat nici un mecanism de consultare, nu există contraputere în program, nu este inclusă nicio durată, nici respectul pentru drepturile omului și demnitatea oamenilor în acest document?

  De asemenea, ținem cont că nimeni nu este ales la ONU sau la OMS. Toți sunt numiți fără transparență și fără consultarea cetățenilor. Nu avem nici o reprezentare, nici un drept de a vorbi sau nici o procedură de contestare a deciziilor. Nu există buton de oprire. Ei folosesc legea pentru a suspenda statul de drept? Este o perversiune nici măcar inteligentă.

  De ce acest subiect lipsește cu desăvârșire din mass-media tradițională, că politicienii noștri nici măcar nu discută despre el, nu ne vorbesc despre el, nu am fost consultați ca popor suveran și nu există nici un plan de implicare a noastră în procesul decizional?

  Cea de-a 77-a Adunare Anuală a OMS va marca inceputul unei ere, in care vor ramane doar carcasele republicilor noastre constitutionale golite de substanta lor, simple curele de transmitere a ordinelor venite de sus, detinatori ai unei puteri “legitimate” de alegeri, braț împotriva “bandiților” în caz de proteste.

  https://reseauinternational.net/pourquoi-loms-inquiete-t-elle-tout-le-monde/

  OMS este un cal troian pe care se bazează strategia globală de atac împotriva drepturilor constituționale. Cu o singură piatră 194 de ținte atinse?

  Aşteptăm răspunsul dvs în format electronic pe această adresă de email conform Legii nr. 544/2001 privind modul în care informați opinia publică din România despre noul Tratat OMS.
  Asociația Civică Dreptate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *