Home / Chestiunea Jidănească / Guvernul Înființează un Comitet Pentru Combaterea Antisemitismului

Guvernul Înființează un Comitet Pentru Combaterea Antisemitismului

Incorect Politic
Iulie 7, 2019

Guvernul efectiv scuipă pe memoria rezistenței armate anticomuniste prin înființarea unui comitet pentru protejarea autorilor celui mai mare genocid din istoria României.

ActiveNews:

Guvernul Înființează un Comitet Pentru Combaterea Antisemitismului

Guvernul înființează un Comitet interministerial de elaborare a Strategiei Naționale pentru combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului de ură

Premierul Viorica Dăncilă a aprobat înființarea Comitetului interministerial pentru combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului de ură, printr-o decizie publicată vineri în Monitorul Oficial, informează Agerpres, citat de Libertatea.

Obiectivul principal al comitetului interministerial este elaborarea și supunerea spre aprobarea Guvernului a „Strategiei Naționale pentru combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului de ură”.

Din componența comitetului interministerial, coordonat de ministrul Afacerilor Externe, vor face parte reprezentați, la nivel de ministru sau secretar de stat, ai Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Justiției, Ministerului Educației Naționale, Ministerului Culturii și Identității Naționale, Secretariatului General al Guvernului, Cancelariei prim-ministrului, precum și un reprezentant al Institutului „Elie Wiesel” pentru Studierea Holocaustului din România.

7 comments

 1. Tradatori de neam!
  Un nou act de tradare care o sa aiba efecte dramatice foarte curand si la care n-o sa protesteze media jidovita, nici ONG-urile sorosiste, nici decerebratii #rezist.

 2. Alexandru Balcu

  Ramane cum s-a stabilit, cum a fost si pana acum: Cu ajutorul lui Dumnezeu, “nu pier legionarii cand doresc jidanii!”.

 3. Cornel-Dan Niculae

  Xenofobia („frica de straini“), este, traditional, resortul intern principal al oricarui serviciu secret national. Ce face acum guvernul Dancila este, parca, inca un pas in istoria disolutiei statului nostru (statul roman). De exemplu: SRI are o deviza stabilita prin legea de functionare, „Patria a Priori“, adica patria in primul rand, nu dusmanii ei, iar dusmanii ei sunt mai ales externi, nu? Este moto-ul SRI xenofob?
  Este insa posibil ca viermele intereselor straine sa fi patruns adanc in sistem, iar atunci „patria“ devine un termen abstract, „patria“ aceasta trebuind aparata de romani, de noi, nu de straini. Ar fi o prostie trista, dar sa mai vedem…

  • Cornel-Dan Niculae

   Este adevarat ca, poate, din cate am aflat, directia / echipa „Contraspionaj” din SRI a fost mereu diminuata din toate punctele de vedere (oameni si buget mai ales). Mai intai, semnificativ, i-au schimbat numele din Contrasiponaj (general) in „Contraspionaj economic“, cum se chema si azi (aproximativ). De ce? Pentru ca sa nu mai existe contraspionaj politic? Acesta ar fi raspunsul logic. Sa nu cumva sa se opuna cineva din Serviciu activitatii agentilor straini pe line politica? Iar cine ar face-o este „xenofob“?
   Asta nu inseamna ca, orice ar raporta echipa de la „contraspionaj economic“, ar conta pentru „factorii de decizie“ (presedintie si guvern, in primul rand). Dar mai poate raporta ceva echipa, cand patron SRI este Hellvig? Directorul SRI Ed. Hellvig si presedintele Iohannis se intalnesc saptamanal inre patru ochi si nu vorbesc in limba romana

 4. “Guvernul înființează un Comitet interministerial de elaborare a Strategiei Naționale pentru combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării și discursului de ură”

  Asta suna a chestie impusa din afara, de jidanii din Occident – iar Viorica doar executa ordinul stapanilor.

  Ceea ce nu inteleg cei din Vest e ca in Romania nu merge cu aburelile astea, oamenii au probleme reale.

  Cat priveste “Combaterea antisemitismului” – toate aceste persecutii ale goyimilor de catre jidani fac parte din procesul prin care populatia o sa ajunga atat de furioasa pe jidani ca o sa fie expulzati, sau chiar mai rau.

  Daca vreti o doza de optimism, va invit sa studiati Istoria Antisemitismului — pe wikipedia.

  https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_antisemitism

  Evreii repeta aceleasi lucruri de sute de ori, iar consecinta e de fiecare data expulzarea/uciderea.

  Faptul ca evreii ne persecuta – le demasca puterea si va duce la un nou holocaust.

  Istoria se repeta din nou, si evreii repeta ce au facut si alta data.

  Cand inamicul tau face greseli, nu il intrerupe.

  Repet: Faptul ca evreii ne persecuta e un lucru bun.

  Fara acest lucru, oamenii nu se vor infuria, si nu vor lua masuri drastice impotriva lor.

  Daca studiti istoria antisemitismului, din Egiptul secolului 5 ien, cand Alexndria era capitala economica a lumii, si bineinteles ca Alexandria era plina de evrei, fiindca ei trag la bani ca mustele la cacat..

  Din acelasi motiv azi New York-ul e plin de evrei, fiindca e capitala financiara a lumii, Wall Street.

  De la egipteni, la romani, la crestinii din evul mediu…

  Romanii au nivelat templul din Ierusalim si nu au lasat piatra peste piatra.

  Ce au facut evreii, de i-au infuriat pe toti asa de tare?

  NU EXISTA FUM FARA FOC.

  De fiecare data au facut crime, si i-au persecutat pe cei care s-au opus.

  Faptul ca suntem persecutati de evrei – e o piesa esentiala in venirea unui holocaust.

  Ar trebui ca motto-ul nostru sa fie NEVER AGAIN !

  Niciodata sa nu mai permitem evreilor sa mai faca ce au facut de sute de ori in istorie.

  Ca nepotii si stranepotii sa invete din istorie si sa nu le mai permita asta.

  Sa confiscam motto-ul evreilor cu holo-escrocheria Never Again

  Si sa il intoarcem peste cap si sa ii dam un nou sens.

  Nu le vom mai permite niciodata evreilor sa mai faca ce au facut. NEVER AGAIN !

  Cititi istoria antisemitismului si veti avea o perspectiva de ansamblu a ceea ce se intampla in momentul de fata.

  Ce se intampla acum e doar un episod, doar un act. Cand vedeti tot serialul, veti intelege ca de fiecare data evreii fac aceleasi greseli si se incheie cu expulzare/pogrom.

  Veti avea o perspectiva de ansamblu, si veti intelege ca istoria se repeta… si ceea ce fac evreii acum face parte din drumul spre holocaust.

  https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_antisemitism

 5. treaba asta se intampla la nivel global… in SUA au propus cursuri obligatorii de HOLOHOAX.. o sa urmeze si in Romania si Rusia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *