Home / Actualitate / Grupul Pentru România sprijină supremația suveranității națiunii române

Grupul Pentru România sprijină supremația suveranității națiunii române

Incorect Politic
Februarie 9, 2024

Grupul Pentru România sprijină supremația suveranității națiunii române

Grupul Pentru România sprijină supremația suveranității națiunii române

Via Certitudinea:

Cetățeni ai României,

Suntem Grupul pentru România. În primul nostru Comunicat, am expus motivele care ne-au determinat să ne reunim și să încercăm să contribuim, după puterile noastre de gândire, la scoaterea României din situația pe care am descris-o pe larg.

În rândurile de mai jos dorim să subliniem câteva dintre principiile care ne animă, dar și scopul mesajelor pe care le transmitem societății românești.

1)     Am pornit la drum cu credință în Dumnezeu și dragoste de adevăr.

2)     Grupul pentru România sprijină supremația suveranității națiunii române și se opune globalismului distrugător al națiunilor. Politica globalistă din sfera de influență euro-atlantică a alunecat pe panta neo-marxismului și a promovării unor forme de viață cu care cultura, religia și civilizația tradițională românească nu sunt compatibile. Ne referim la promovarea LGBTQ-ului, la încercările insistente de creare a „omului european” și a „omului mondial”, rupt de culturi și civilizații tradiționale, la primatul minorităților de toate felurile în fața majorităților, la politica de înlocuire a multor milioane de români atrași în Occident cu alte milioane de imigranți din Asia și Africa, având obiceiuri, cultură, educație, religie diferite, neasimilabili.

Pe această linie a suveranității naționale, GpR susține cu tărie drepturile colective ale poporului român asupra tuturor resurselor sale naturale, dreptul la muncă al românilor în patria lor, dreptul la educație și la sănătatea asigurate de stat în condițiile și la standardele mileniului al treilea. De asemenea, GpR susține drepturile și libertățile individuale cetățenești, cu preocupare pentru eliminarea din societate a libertinajului social, distrugător al tineretului.

Promovarea principiilor suveranității naționale românești are și scopul recuperării instituțiilor statului aservite unor interese străine și refacerii mijloacelor de care statul are nevoie pentru a-și exercita rolul în societate, mijloace care au fost în cea mai mare parte pierdute după înfrângerea României în Războiul Rece.

3)       În viziunea GpR, consolidarea suveranității naționale are ca scop principal renașterea și reconstrucția României, distrusă de regimul politic post-decembrist.

4)       GpR susține o societate bazată eminamente pe meritocrație, pe promovarea valorilor umane autentice în toate activitățile, de la la domeniul industrial și agricol, până la nivelul intelectual de vârf.

5)        GpR susține promovarea unei legislații care să conducă la lustrația celor care au contribuit la distrugerea post-decembristă a României.

GRUPUL PENTRU ROMÂNIA

*

Nota lui Vlad Voicu: Surse spun că Grupul Pentru România (GPR) ar avea legături cu Gruparea Românească Revoluționară (GRR), infiltrându-și agenții până la cel mai înalt nivel și pregătind viitoarea schimbare de regim de la democrația reprezentativă universală la o autocrație autohtonă. 

2 comments

  1. Sefu’, … daca-[s infiltrati inseamna ca nu exista legatura – ceea a presupune colaborare, adica o relatie constientizata,
    Sigur, necunocand infiltratii, influentarea este mai usor de realizat dar sper ca au destula inteligenta sa se “prinda” cand le sint intinse capcanele ideologice si cand se propun principii ambigue care induc disarmonie in perceperea si reprezentare realitatii obiective.

    Abia astept sa aud ceva de la GPR ca pozitie fata de holocaust…!

    • Nu o sa auzi adevarul ca deja in acel “comunicat” spune influenta “euro-atlantica.” Doamne fereste sa-i denunte pe-ai lor, adica jidanii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *